میرنیوز
به گزارش ایسنا؛ دکتر سیماسادات لاری در آیین افتتاح خوابگاه دانشجویی پسرانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: از روزی که به عنوان یک خدمتگذار به همراه تیم کاریام در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مشغول به کار شدم، همواره یکی از دغدغههای ما این بود که شرایطی فراهم کنیم تا باعث رفاه و آسایش دانشجویان در خوابگاههای دانشجویی باشیم چرا که خوابگاه، خانه اول دانشجویان در دوران دانشجویی به شمار میرود و باید امکانات رفاهی و صنفی خوبی در خوابگاهها برای دانشجویان تدارک دید تا بدون کوچکترین مشکل و دغدغه در حوزه اسکان و رفاهی، مشغول به ادامه تحصیل باشند.
معاون فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت، افزود: در شرایط سخت اقتصادی بسیاری از دانشگاهها مکلف و متعهد تامین خوابگاههای دانشجویی برای دانشجویان خود نیستند اما ما این سختیها را درک میکنیم و به آن واقف هستیم که شرایط تامین اسکان برای دانشجویان از سوی خانوادهها درچنین شرایطی به ویژه در تهران بسیار دشوار است. اما در چنین شرایطی که اکثر دانشگاهها درگیر مدیریت بحران بیماری کوید ۱۹ هستند.
به گفته وی؛ خیرین یقین بدانند خیر و برکت زیادی در خانواده این نیکوکار ساری و جاری خواهد شد و خوشبختانه جامعه ما از داشتن چنین خیرین و نیکوکارانی، در همه جای کشور برخوردار است و از همه خیرین میخواهم که علاوه بر اینکه در مسیر احداث مراکز درمانی و بیمارستانی، قدم برمیدارند، دانشگاهها را در احداث خوابگاههای دانشجویی کمک کنند چرا که شاید با هزینه ساخت یک مرکز درمانی یا بیمارستان، امکان احداث بیش از ۱۰ خوابگاه دانشجویی فراهم شود و امیدوارم این فرهنگ در جامعه ما به خوبی ترویج داده شود و بخشی از خیرین و نیکوکاران، به سمت کمک برای مباحث رفاهی و اسکان دانشجویان، حرکت کنند.
وی با اشاره به تجهیز و آمادهسازی دو طبقه از خوابگاه دانشجویی پسرانه دانشگاه علوم بهزیستی، اظهار کرد: قول میدهیم در ادامه تکمیل و تجهیز بقیه طبقات این خوابگاه دانشجویی استاندارد و همچنین افزایش تجهیزات سالن ورزشی و نمازخانه کمکهای خوبی از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت صورت گیرد. به هرحال ما قدردان مسؤولان دانشگاهها هستیم که در شرایط بحرانی، شیوع بیماری کرونا، به فکر موضوعات آموزشی و رفاهی و صنفی دانشجویان نیز هستند.
معاون فرهنگی وزیر بهداشت در خصوص لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی در فضاهای خوابگاهی و دانشجویی گفت: بهترین راه جلوگیری از این بیماری، رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی است که خوشبختانه موضوع فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در همه محیط های خوابگاهی و آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی از بدو شروع سال تحصیلی مورد تأکید قرار گرفت و همه دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی ملزم به رعایت این اصول در شرایط خاص کرونایی بوده و هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: به هرحال مدتی از شیوع این بیماری میگذرد و زندگی نیز جریان دارد، ما باید سبک زندگی مان را تغییر دهیم. همه کشورهای دنیا با رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی به سمت بازگشاییها و از سرگیری فعالیتها گام برداشتهاند، ما نیز با عزم جدیتر، در رعایت پروتکلهای بهداشتی نباید کوتاهی کنیم، ممکن است دانشجویان و عموم مردم اندکی خسته شده باشند، اما با توجه به شیوع بیشتر ویروس ، در برهه کنونی ملزم به رعایت اصول بهداشتی و ضروری هستیم.
لاری با اشاره به اینکه بخشی از دانشجویان، کارورزان و دستیاران دانشگاههای علوم پزشکی از ابتدای شروع سال تحصیلی، به واسطه تحصیل و موقعیت شغلی خود، فعالیت خود را در محیطهای آموزشی، درمانی و بیمارستانی و در مسیر خدمت به بیماران کرونایی، آغاز کردند، خاطرنشان کرد: دستیاران و اینترنها در خط مقدم نظام سلامت، این روزها و طی ماههای گذشته در بیمارستانها و مراکز درمانی، همپای کادر پزشکی، پرستاری و درمانی، به بیماران کرونایی خدمت میکنند که ما نیز شرایطی ایجاد کردیم که اسکان و آموزش آنها نیز با اعمال پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی صورت گیرد.
به گزارش مفدا، وی افزود: انجام تستهای مستمر تشخیص کرونا از این دانشجویان که در خط مقدم مبارزه با کوید ۱۹ به سر میبرند همواره در دستور کار دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی قرار دارد و ما تلاش کردیم با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی، فضای خوابگاهی این دانشجویان را نیز به لحاظ فاصلهگذاری اجتماعی به حداقل برسانیم و سعی کردیم ظرفیت خوابگاهی برای اسکان این دانشجویان را در هر اتاق یک تا دو نفر کنیم و همچنین بستههای غذایی این دانشجویان که برای آنها توزیع میشود با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی صورت میگیرد.
معاون فرهنگی وزارت بهداشت تاکید کرد: به همه دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم که اگر افرادی از دانشجویان ما در مراکز آموزشی و خوابگاهها، دارای تست مثبت شدند، شرایط قرنطینه و ایزوله را برای این افراد با بهترین کیفیت مهیا کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف
حمایت بنیاد ملی علم از طرحهای پژوهشی و رسالههای مرتبط با فلسطین
ابلاغ هرگونه آییننامه و بخشنامه منوط به تأیید حقوقی وزارت علوم شد