میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر مونا جهانگیر، قائم مقام این شرکت دانش بنیان گفت: پلاک دندان یک لایه پیچیده حاوی بیش از ۵۰۰ گونه باکتریایی است که روی سطح دندان جمع می شود، این لایه توسط میکروارگانیسم های موجود در دهان و بر روی مینای دندان تولید می شود، التهابات لثه ارتباط مستقیمی با پلاک ایجاد شده بر روی دندان دارد و بر سلامت دهان و دندان افراد تأثیر می گذارد.
وی ادامه داد: ورم لثه از طریق کنترل پلاک دندان رفع می شود، ولی در صورت بیتوجهی و مزمن شدن، میتواند باعث ایجاد آسیبهای جدی به لثه و دندان شده و در نهایت منجر به تخریب دندان شود؛ بنابراین، کنترل موثر پلاک نقش اساسی در رفع و پیشگیری از التهاب لثه و بیماری های مربوطه دارد.
جهانگیر گفت: بوی بد دهان نیز یکی از شایع ترین مشکلات در بین بیماران است و بروز آن می تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما بیشتر، منشأ داخلی دارد.
قائم مقام و مسئول کنترل کیفی این شرکت داروسازی با بیان اینکه محتمل ترین دلیل بدبویی دهان، تجمع بقایای مواد غذایی و پلاک های باکتریایی دندانی بر روی دندان ها و زبان است که ناشی از عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و در نتیجه التهاب لثه است، اظهار کرد: این بو ممکن است چند ساعت طول بکشد و البته عفونت های دستگاه تنفسی نیز می تواند باعث بوی نامطبوع دهان شود.
جهانگیر گفت: استفاده از مسواک علیرغم اینکه بهترین روش برای ارتقای بهداشت دهان و دندان و جلوگیری از تشکیل پلاک دندان است، با این حال این روش در افراد اغلب به اندازه کافی موثر نیست، بنابراین استفاده از دهان شویه ها می تواند به عنوان مکمل مراقبت روزانه از دهان و دندان مفید باشد.
وی افزود: کلرهگزیدین، یک ترکیب ضدعفونی کننده و پرکاربرد برای رفع مشکلات دهان و دندان و کنترل پلاک های دندان است، اما استفاده طولانی مدت از دهانشویه های حاوی کلرهگزیدین می تواند منجر به لک شدن دندان ها و زبان، اختلال در چشایی و اثرات سو بر مخاط دهان شود.
جهانگیر ادامه داد: این عوارض جانبی نامطلوب در بلندمدت استفاده از دهانشویه های حاوی کلرهگزیدین را محدود می کند؛ از این رو استفاده از ترکیبات گیاهی و طبیعی در تهیه دهانشویه ها می تواند بهترین گزینه برای این منظور باشد.
وی با اشاره به اینکه عصاره های گیاهی و ترکیبات طبیعی استخراج شده از منابع طبیعی، به راحتی می تواند میکروارگانیسم های موجود در حفره دهانی را مهار کند، گفت: این امر می تواند بسیاری از مشکلات دندان و لثه مانند التهابات و پوسیدگی و درد دندان را پیشگیری کرده و از بین ببرد و دهانشویه های حاوی عصاره های گیاهی به دلیل استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی، برخلاف مواد شیمیایی موجود که مقاومت میکروبی ایجاد کرده اند، می توانند با مقادیر کمی از مواد مؤثره از رشد انواع میکروارگانیسم ها جلوگیری کنند.
جهانگیر افزود: به دلیل تنوع میکروارگانیسم های موجود در حفره دهان اعم از باکتری، قارچ و ویروس در تهیه دهانشویه گیاهی همه کاره از چندین عصاره گیاهی با اثرات ضد میکروبی و ضد التهابی که اثبات شده بتواند رشد تمامی آنها را مهار کند، استفاده شده است.
وی ادامه داد: مهمترین این گیاهان عبارتند از بادرنجبویه، بومادران، مرزه خوزستانی، مورد، میخک، اکالیپتوس، نعناع فلفلی.
جهانگیر گفت: این عصاره های گیاهی حاوی مواد مؤثره فراوانی هستند که خواص متعددی مانند خواص ضدمیکروبی، رفع بوی نامطبوع دهان و تسکین دهندگی درد دندان از خود نشان داده و به سادگی میتوانند از مشکلات دهان و دندان پیشگیری کرده و آنها را از بین ببرند. این شرکت از شرکتهای موفق و مستقر در پارک علم و فناوری لرستان است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند