میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، سجاد درویشی قائم مقام مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان تولیدکننده پره های دوربین نانویی در نشستی خبری گفت: ما در این شرکت دانش بنیان که از سال ۸۰ آغاز به کار کرده است، توانستیم در حوزه خودرو، انرژی و ... محصولات و قطعاتی را به تولید برسانیم.
وی افزود: از همان ابتدای کار که به حوزه انرژی وارد شدیم، مشخصا توربین های گازی را هدف قرار دادیم و درصدد برآمدیم که پره های توربین را به تولید برسانیم.
وی با بیان اینکه توربین های گازی در صنعت نفت، نیروگاهی، حمل و نقل، ریلی، هوایی و ... کاربرد دارند، گفت: ما توانسته ایم تاکنون ۱۵۰ نوع قطعه را بسازیم.
قائم مقام مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان تولیدکننده پره های دوربین نانویی افزود: ما در بدو کار موفق به تولید ۵۰ قطعه شدیم و اکنون توانسته ایم قطعات توربین های ۱۷۰ مگاوات را به تولید برسانیم.
وی با تأکید بر اینکه تاکنون بازار هیچ شرکتی را تصاحب نکرده ایم، گفت: تولید پره های توربین در داخل کشور می تواند باعث جلوگیری از خروج ارز باشد. در عین حال هم این امکان را فراهم کرده ایم که صنایع مختلف از محصولات این شرکت بهره ببرند.
درویشی خاطرنشان کرد: در صنعت خودروسازی، نیروگاهی، راه آهن، هوایی ورود پیدا کرده ایم و قطعاتی که در این شرکت به تولید رسیده اند در این صنایع مورد استفاده قرار گرفته اند.
وی با اشاره به فعالیت جدی این شرکت بر روی تولید پره های توربین با فناوری نانو از سال ۹۶ گفت: اکنون به مرحله ای رسیده ایم که پره های توربین را با فناوری نانو تولید کنیم که این توربین ها پوشش ۵ میکرونی دارند و می توانند در دمای بالاتر از ۵۰۰ درجه دوام بیاورند.
درویشی ادامه داد: این قطعاتی که با فناوری نانو به تولید می رسند، دو برابر نسبت به سایر قطعات عمر دارند و در برابر خوردگی مقاوم هستند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده پره های توربین افزود: این پره ها که با فناوری نانو به تولید می رسند، خواص سایشی بهتری نسبت به پره های معمولی دارند.
وی تأکید کرد: در تولید این پره ها از نانو ذرات کروم، آلومینیوم و نیتروژن استفاده کرده ایم که از روش PVD در تولید بهره برده ایم.
درویشی ادامه داد: پره های توربین معمولی نیز در این شرکت تولید می شوند که در برابر گرمای ۱۵۰ درجه دوام می آورند و پوشش ۳۰ میکرونی دارند.
راه اندازی انستیتو توربین در این شرکت دانش بنیان
درویشی با اشاره به راه اندازی انستیتو توربین در این شرکت گفت: ما درصدد هستیم که کارهای تحقیقاتی را توسط دانشجویان فوق لیسانس و دکترا در این شرکت انجام دهیم، از این رو قرار است در آینده نزدیک فضایی را برای این اقدام در شرکت اختصاص دهیم.
وی ادامه داد: این تحقیقات می تواند مشکلات صنعت را مرتفع کند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده پره های توربین با اشاره به ظرفیت این شرکت برای اشتغال گفت: این شرکت ظرفیت اشتغال ۲۵۰ نفر (یعنی ۲۵ درصد ظرفیت کار) را دارد.
وی تأکید کرد: کل بازار توربین های گازی در کشور برابر با ۵۰۰ میلیون دلار است که به واسطه آن می توان ۵۰ هزار مگاوات برق تولید کرد.
درویشی گفت: در این شرکت توانسته ایم ۵۰ درصد این بازار را به دست آوریم و قطعات مورد نیاز توربین ها را به تولید برسانیم.
کشورهای همسایه بازار خوبی برای پره های توربین هستند
به گفته درویشی، عراق، افغانستان، ترکیه، ترکمنستان می توانند ظرفیت برق خود را به واسطه توربین ها دو برابر کنند و ما می توانیم پره های توربین این کشورها را تأمین کنیم.
وی افزود: هدف ما در این شرکت، فروش قطعات توربین مانند پره برابر با ۱۲ میلیون دلار در سال است اما ما در سال گذشته توانستیم ۳ میلیون دلار فروش داشته باشیم.
درویشی با بیان اینکه در حال حاضر یک درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده ایم، گفت: ما همواره درصدد هستیم بازار خود را در کشور و خارج از کشور توسعه دهیم.
وی در خصوص قیمت پره های توربینی که در این شرکت تولید می شود، گفت: این پره ها ۳۰ تا ۵۰ درصد قیمتی پایین تر از نمونه های خارجی دارند.
درویشی با اشاره به صادرات پره های توربین و سایر قطعات تولیدی در این شرکت گفت: در حال حاضر درصدد هستیم میزان ۲۵۰ هزار دلار از قطعات غیرنانویی را به کشور ترکیه صادر کنیم.
وی تأکید کرد: هر توربین سه ردیف دارد که هر ردیف متشکل از پره های کوچک و بزرگ هستند. به طور کلی هر توربین ۱۲۵۰ پره نیاز دارد که ما می توانیم نیاز صنایع مختلف به این پره ها را برطرف کنیم.
درویشی ادامه داد: در سال ۲۵ توربین به ۳۰۰۰ پره نیاز دارند که ما می توانیم این پره ها را تأمین کنیم.
وی افزود: تاکنون ۱۶۰۰ پره توربین نانویی را تولید و به فروش رسانده ایم.
به گزارش مهر، صبح امروز جمعی از خبرنگاران از شرکت تولیدکننده پره های توربین که موفق به اخذ گواهینامه نانومقیاس شده است، بازدید کردند.
منبع : خبرگزاری مهر
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند