میرنیوز
بابک نگاهداری در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح جزییات «ماموریت مطالعاتی» برای اعضای هیات علمی این دانشگاه، گفت: از این پس در دانشگاه آزاد چیزی تحت عنوان فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی نخواهیم داشت و این عنوان به ماموریت مطالعاتی تغییر یافته که با هدف توسعه و گسترش تجارب پژوهشی و آشنایی بیشتر دانشگاهیان با دستاوردهای علمی و دانش فنی جدید، استفاده موثر از امکانات علمی و پژوهشی دانشگاه و مراکز علمی برتر داخل و خارج از کشور، انتقال دانش و فناوری مراکز علمی و پژوهشی بینالمللی به داخل کشور صورت می گیرد.
ماموریت مطالعاتی ۶ ماهه برای «هیات علمی رسمی»
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سوال که چه کسانی مشمول استفاده از ماموریت مطالعاتی در دانشگاه آزاد هستند، گفت: اعضای هیات علمی «رسمی قطعی» و «رسمی آزمایشی» و با مرتبه استادیاری و یا بالاتر میتوانند به مدت ۶ ماه از ماموریت مطالعاتی استفاده کنند که البته در صورت نیاز این دوره حداکثر تا ۳ ماه قابل تمدید است.
سنوات خدمتی افراد نباید بالاتر از ۲۵ سال باشد
نگاهداری ضمن تاکید بر اینکه حداکثر سنوات خدمتی فرد متقاضی نباید بالاتر از ۲۵ سال باشد، خاطرنشان کرد: در صورت اخذ اعتبار تحقیقاتی خارج از کشور (Fund)، اعضای هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی میتوانند به مدت یکسال با دریافت حقوق و مزایا بدون دریافت حق مرتبه علمی از ماموریت مطالعاتی نیز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دوره ماموریت مطالعاتی جزو سنوات خدمتی هیات علمی محسوب می شود، افزود: حق بیمه این افراد باید توسط واحد دانشگاهی پرداخت شود و این یک الزام است. بنابرین در صورت پرداخت حق بیمه و ارائه حداقل یک مقاله JCR به نام واحد دانشگاهی محل خدمت، دوره ماموریت مطالعاتی جزء سنوات خدمت عضو هیات علمی محاسبه می شود.
شرایط اعزام هیات علمی پیمانی به ماموریت مطالعاتی
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط این ماموریت برای اعضای هیات علمی پیمانی نیز گفت: هیات علمی پیمانی به شرط داشتن حداقل ۳ سال سابقه همکاری و اعتبارات تحقیقاتی خارج از کشور (Fund) می توانند با پرداخت حق بیمه خود به واحد دانشگاهی از ماموریت مطالعاتی به مدت یکسال بدون دریافت حقوق و مزایا استفاده کنند.
ماموریت ۶ ماهه برای هیات علمی بورسیه دکتری تخصصی
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط ماموریت مطالعاتی برای هیات علمی که در مقطع دکتری تخصصی هستند، افزود: اعضای هیات علمی بورسیه دکتری تخصصی که امتحان جامع را گذرانده و حداقل یکسال از تصویب موضوع رساله دکتری آن ها گذشته باشد، می توانند از ماموریت مطالعاتی خارج از کشور به مدت ۶ ماه با دریافت حقوق و مزایا استفاده کنند.
تمدید سه ماهه به شرط ارائه مقاله JCR
وی با اشاره به اینکه در صورت نیاز این مدت حداکثر تا سه ماه دیگر با هزینه شخصی دانشجو مشروط به ارایه یک مقاله JCR دیگر قابل تمدید است، تاکید کرد که این مدت جزو سنوات تحصیلی این افراد محاسبه نخواهد شد.
نگاهداری همچنین درباره شرایط ماموریت مطالعاتی برای هیات علمی غیر بورس در مقطع دکتری، گفت: اعضای هیات علمی غیر بورسیه مقطع دکتری تخصصی که امتحان جامع را گذرانده و حداقل یکسال از تصویب موضوع رساله دکتری آن ها گذشته باشد، تنها با هزینه شخصی می توانند از ماموریت مطالعاتی خارج از کشور به مدت ۶ ماه استفاده کنند.
وام ۵۰ میلیون تومانی برای هیات علمی غیربورس
نگاهداری اضافه کرد: اعضای هیات علمی غیربورسیه دکتری تخصصی، برای استفاده از ماموریت مطالعاتی خارج از کشور از تسهیلات وام صندوق رفاهی دانشجویی تا سقف ۵۰ میلیون تومان (مازاد بر تسهیلات عادی) با رعایت مقررات و ضوابط مربوطه بهرهمند میشوند.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه تاکید کرد که استفاده از ماموریت مطالعاتی برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی، مشروط به موافقت و تایید استاد راهنما، گروه آموزشی مربوطه، شورای پژوهش واحد دانشگاهی و تایید شورای پژوهش و فناوری استان است.
معافیت از پرداخت شهریه برای هیات علمی بورس
وی با بیان این مطلب که موضوع ماموریت مطالعاتی باید با عنوان و موضوع رساله دکتری دانشجو مرتبط باشد، اعلام کرد که اعضای هیات علمی بورسیه دانشجوی دکتری تخصصی در دوره ماموریت مطالعاتی از پرداخت شهریه معاف هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت