میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمد نبیونی با اشاره به برنامهریزی برای اجرای اختتامیه جشنواره امیرکبیر اظهار کرد: سالهای زیادی است که در دانشگاهها و مراکز علمی و فناوری موضوع ارتباط علم و صنعت و ارتباط وسیعتر با جامعه در حوزههای کارکردی و پژوهشی مطرح است و موفقیتهای نیز داشتهایم.
وی افزود: نیازهای جدیای در جامعه ما وجود دارد و به واسطه شرایط خاص به ویژه شرایط تحریم و بحث عوارض آن، نیاز داریم که کارهای دانشگاهی به رفع مشکلات به شکل جدی بپردازند. به همین دلیل بر آن شدیم که با مجموعه تجاربی که در جهاددانشگاهی در حوزه برگزاری جشنواره ملی وجود دارد و با کمک همه ارکانی که مرتبط با این موضوع هستند جشنواره طرحها، پایاننامهها و رسالههای دانشجویی کاربردی و کارفرما محور «امیر کبیر» با همراهی جهاددانشگاهی، اتاق صنعت، معدن و تجارت و با همکاری دانشگاههای مختلف و بنیاد نخبگان استان برگزار کنیم.
عضو هیات دانشگاه خوارزمی گفت: هدف ما مشارکت و انتخاب رسالهها، پروژهها و پایاننامهها در بخشهای مختلف، استاد و دانشجوی برتر است تا قبل از به پایان رسیدن بتوانند مناسب با فعالیت خود کارفرمایی مناسب پیدا کنند.
نبیونی، حوزههای قابل رقابت در این جشنواره را شش گروه اعلام کرد و گفت: حوزههایی که در جشنواره سال ۱۳۹۹ رقابت دارند در شش گروه دسته بندی شده اند که عبارتند از: کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، زبان و هنر که در مقطع ارشد و دکتری قابل رقابت است.
دبیر علمی جشنواره امیرکبیر در خصوص شرایط شرکت در جشنواره گفت: دوره زمانی در نظر گرفته شده برای شرکت دادن پایان نامه، رساله و طرحهای به اتمام رسیده، بازه زمانی یکم مهرماه ۹۷ تا ۳۰ آبان ۹۹ اعلام شده بود. به خاطر ویروس کرونا، پذیرفتهشدگان و برندگان از طریق فضای مجازی اعلام و در یک فضای مجازی مناسب مورد قدردانی قرار خواهند گرفت و گواهیها و تقدیرنامههای مربوطه به آنها اهدا خواهند شد.
وی در ادامه افزود: ما این نوید را به کسانی که در این جشنواره حائز رتبه میشوند میدهیم که این گواهیها و تقدیرنامهها برایشان در زمینههای شغلی و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بسیار مفید خواهد بود. ما دائما در حال مکاتبه و صحبت با وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حتی وزرات جهاد کشاورزی برای استفاده از نتایج این جشنواره هستیم.
رییس بنیاد ملی نخبگان استان البرز در ادامه افزود: این جشنواره به نوعی تسهیل کننده شرکت کنندگان و رتبههای برتر در حوزههای مختلف تحصیلی و شغلی است.
وی در خصوص نتیجه نزدیکی صنعت و دانشگاه گفت: این که جهاددانشگاهی و اتاق اصناف با هم به این کار بپردازند نشان دهنده آن است که این نیاز جدی بوده و برگزاری جشنواره به ایجاد یک رقابت و افزایش انگیزه کمک شایانی میکند. با کمک این جشنواره به سمت مطلوب پیش میرویم. شعار این جشنواره اقدام عملی برای تعامل و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت است.
دبیر علمی جشنواره امیر کبیر در ادامه گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ تقاضا به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، البته پیشبینیهای ما آمار بالاتری بود اما به دلیل شیوع کرونا و مجازی بودن جشنواره مقداری افت آمار داشتهایم که البته معمولا در روزهای پایانی ثبت نام به این تعداد افزوده خواهد شد.
وی درخصوص ارسال آثار و مدارک گفت: اگرچه مدت زمان مشارکت در جشنواره آخر آبان ماه بود اما از علاقهمندان درخواست داریم اطلاعات خود را هر چه زودتر در سایت بارگذاری کنند، علاقه مندان تا ۱۵ آذر فرصت ثبت اطلاعات را دارند تا هرچه زودتر این آثار بررسی و نهایتا در ۲۰ دی نتایج اعلام شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی البرز، رییس بنیاد نخبگان استان البرز افزود: علاقه مندان میتوانند در صورت نیاز با شماره تلفن۰۲۶۳۳۴۲۰۱۸۶ تا ۹۰ داخلی ۶۰۵ تماس بگیرند. در ضمن پایگاه payanname.alborzjde.ir برای اطلاعات بیشتر در اختیار علاقه مندان است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند