میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام و المسلمین عبدالکریم بهجتپور در در نشست برخط مدیران و مسئولان ساماندهی و نظارت استانی این نهاد نشست با اشاره به اینکه هیاتهای امنای در مدارس علمیه مختلف عملکرد متفاوتی دارند، خواستار رتبهبندی مدارس علمیه شد.
وی با بیان اینکه برخی از موسسان و هیاتهای امنای مدارس علمیه با درخشش فراوان فعالیت دارند، گفت: باید موسسان و هیاتهای امنا را رتبهبندی کنیم تا هر هیات امنا به فراخور تلاشی که دارد، ظرفیتهای بیشتری کسب کند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه امر حوزه به طور اصولی باید بر دوش موسس باشد، نگاه صرفا مادی به موسسان و هیاتهای امنا را نادرست دانست و اضافه کرد: اگر با این نگاه به سمت هیات امنا برویم انگیزهها بسیار پایین خواهد آمد.
وی از حوزه به عنوان یک نهاد فرهنگی، علمی و تربیتی یاد کرد و گفت: در داخل حوزه مجموعهای از کارهای علمی و فرهنگی انجام میشود تا خروجیهای حوزه یعنی طلبهها در بیرون حوزه فعالیتی انجام دهند.
حجتالاسلام و المسلمین بهجتپور با یادآوری نقش هیات امنا در ایجاد یا تاسیس فرصتها برای نقشآفرینی بیرونی طلاب گفت: در اینجا هیاتهای امنا و موسسین بهترین عوامل برای یاری هستند و میتوانند برای نفوذ دادن فارغالتحصیلان در مدارس، مساجد، جلسات خانگی و ... اقدام کنند.
وی افزود: موسس و هیات امنا میتواند انبوهی از کارها را قبل از ورود طلبه به مدرسه، هنگام تحصیل و بعد از فارغالتحصیلی انجام دهد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اضافه کرد: حوزههای علمیه نهادهای نسبتا مستقل دینی هستند که مرکز مدیریت باید بتواند به نحو شایستهای آنها را سامان دهد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به شعار مدرسهمحوری گفت: در راستای این شعار مرکز مدیریت و مدیریت استانی به یاری مدرسه علمیه میشتابند و تلاش میکنند در داخل مدرسه علمیه، توان و کارایی عوامل مدرسه افزایش یابد.
وی با بیان اینکه آمادگیهای لازم برای تفویض امور به مدارس علیمه وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هر زمان که ظرفیت پایدار در مدارس علمیه ایجاد شود، اختیار به آنها واگذار میشود.
حجتالاسلام و المسلمین بهجتپور خاطرنشان کرد: هدف نهایی در بحث تفویض امور به مدارس علمیه این است که مدرسه همه فعالیتهای مرتبط با حوزه را بدون کمترین نیاز به مداخله قدرت در امر مدرسه و با بهترین کارآمدی انجام دهد.
وی ادامه داد: اگر نتوانیم از طریق هیات امنا وظایف مربوط به حوزه را تعقیب کنیم، چارهای نیست جز آن که اختیارات به سمت مدیریت استانی و مرکز مدیریت احاله شود.
وی از راهاندازی و ترسیم وظایف هیات امنا در مدارس علمیه به عنوان یکی از اقدامات خوب در حوزههای علمیه خواهران یاد کرد و گفت: پس از گذشت دههها از فعالیت هیاتهای امنا اکنون زمان بازنگری و اصلاح نقش هیات امنا است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اضافه کرد: اکنون اقداماتی که مرکز مدیریت، مدیریت استانی و هیات امنا باید در ارتباط با مدارس انجام دهند را مطالعه کنیم و بر اساس آن در صورت لزوم در تصمیمات بازنگری صورت گیرد.
منبع : خبرگزاری مهر
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری