میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، مطابق با مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتورهایی که تاکنون خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت مانند TDLTE و FWA ارائه میدادند برای ادامه فعالیت باید مجوز فناوری بی سیم ثابت WTTX دریافت کنند.
این مقررات در جلسه شماره ۳۰۵ کمیسیون تنظیم مقررات با عنوان «اصول حاکم بر تجدید اعتبار پروانههای انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت (FWA) که در جلسات شمارههای ۳۷، ۳۸ و ۳۹، ۱۶۹، ۱۹۰ و ۲۰۰ این کمیسیون صادر شده بود، تصویب شد و پروانههای انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت تجدید شده به پروانه انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم WTTX تغییر نام یافت.
مطابق با این مصوبه، اپراتورهای جدید فناوری بی سیم ثابت (WTTX) میتوانند برای ایجاد دسترسی مشترکان به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، دسترسی به اینترنت پرسرعت بی سیم، خدمات شبکههای اختصاصی، خدمات صوتی و تصویری، متنی، دادهای، خدمات انتقال، انواع خدمات محتوایی و ارزش افزوده، مکالمه صوتی بینالملل وارده و صادره، در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور فعالیت کنند.
ارائه خدمات اینترنت WTTX از اول فروردین ۱۴۰۰
در این مصوبه، شرایط تجدید پروانههای قبلی انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت (FWA ) و مدت اعتبار و قلمرو فعالیت هر یک از اپراتورهای متقاضی آمده است. رگولاتوری میتواند در صورت درخواست دارندگان پروانه FWA ، مشروط به تعیین تکلیف کلیه تعهدات و تسویه کلیه تعهدات مالی مربوط به مجوز این اپراتورها تا تاریخ اول اسفند ۹۹ نسبت به تجدید پروانه انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت با شرایط مصوبه جدید اقدام کند.
از این رو اپراتورهای FWA باید تا تاریخ اول آذرماه ۹۹ درخواست تجدید پروانه فعالیت خود را مطابق با مصوبه جدید، به رگولاتوری ارائه کنند.
در تجدید پروانههای FWA برای هر شخص دارنده پروانه مبتنی بر این فناوری، صرفاً یک مجوز فعالیت صادر میشود و تمامی پروانههای انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت قبلی، باطل میشود.
در صورتی که دارنده پروانه FWA در مهلت مقرر درخواست تجدید پروانه فعالیت خود را ارائه نداده باشد، صرفاً تا پایان سال جاری و یا پایان مدت اعتبار پروانه، مجاز به ادامه فعالیت خواهد بود.
تاریخ لازمالاجرا شدن پروانه فعالیت اپراتورهای WTTX اول فروردین ۱۴۰۰ اعلام شده است و مدت آن نیز ۷ سال شمسی خواهد بود.
۲۸.۱ درصد درآمد اپراتور WTTX به خزانه میرود
اپراتور دارای پروانه WTTX باید ۲۸.۱ درصد از درآمد سالیانه خود را به عنوان مبلغ تسهیم درآمد سالیانه در هر سال مالی به خزانه داری کل کشور واریز کند. البته برای حمایت از توسعه این شبکه، مبلغ تسهیم درآمد سالیانه برای سالهای اول و دوم مالی، صفر تعیین شده است.
در همین حال این اپراتور باید معادل ۳ درصد از درآمد سالیانه خود را در چارچوب قوانین و الزامات مربوطه و نیز آیین نامه ابلاغی وزارت ارتباطات برای ارائه خدمات عمومی اجباری (USO) هزینه کند. این اپراتور یک درصد از درآمد سالیانه خود را نیز باید به عنوان حق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واریز کند.
برای دریافت مجوز فعالیت در حوزه اینترنت WTTX ضمانت بانکی به میزان ۵۰۰ میلیارد ریال برای پروانه با قلمرو فعالیت سراسر کشور، مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال برای پروانه با قلمرو فعالیت سراسر کشور به غیر از استانهای البرز و تهران و مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال برای پروانه با قلمرو فعالیت استانهای تهران و البرز در نظر گرفته شده است.
باند فرکانسی ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ به اپراتورهای WTTX تخصیص مییابد
مطابق این مصوبه، اپراتورهای اینترنت بی سیم ثابت مبتنی بر فناوری WTTX مجاز به استفاده از حداکثر ۶۰ مگاهرتز فرکانس رادیویی اختصاصی در بازه باند فرکانسی ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ مگاهرتز برای استفاده در شبکه دسترسی اینترنت هستند.
دارنده این پروانه فعالیت، باید برای رعایت مقتضیات ملی، دفاعی و اعمال اختیارات دستگاههای امنیتی، تمامی تدابیر را اتخاذ و تسهیلات لازم را ایجاد کند؛ رعایت مقتضیات پیوست پدافند غیرعامل نیز که توسط رگولاتوری به این اپراتور ابلاغ میشود الزامی است.
اپراتور WTTX باید ارتباطات اضطراری مراکز امدادی، انتظامی، اورژانس و امنیتی را در مواقع بحران و حوادث غیرمترقبه فراهم کند.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص اپراتورهای FWA که مایل به تجدید پروانه فعالیت خود نیستند نیز تصمیم گیری کرده است. بر این اساس این اپراتورها باید در چارچوب ابلاغ رگولاتوری، نسبت به تعیین تکلیف مشترکان و تجهیزات و تسویه حساب کلیه بدهیها اقدام کنند. پروانه فعالیت این اپراتورها که تا تیرماه ۹۹ تمدید شده بود، بدون تغییر در شرایط تا پایان سال ۹۹ اعتبار خواهد داشت.
جدول تعهدات اجرایی، جریمه نقض تعهدات و سایر مقررات و جزئیات این پروانه در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دسترس است.
منبع : خبرگزاری مهر
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند