میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، حامد باطنی رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، در ابتدای نشست خبری که صبح سه شنبه در محل انجمن برگزار شد، گفت: در وضعیت کرونایی کشور، موضوع گستردگی جراحی های زیبایی در جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به افزایش جراحی های پلاستیک و زیبایی در دنیا، افزود: در ایران نیز این جراحی ها مطابق با شیوه نامه های معاونت درمان وزارت بهداشت در دوران کرونا عمل شد و هنوز هم همکاران ما به این شیوه نامه ها پایبند هستند.
وی ادامه داد: اما متاسفانه افراد غیر حرفه ای در سطح جامعه لزومی نمی بینند که این شیوه نامه ها و پروتکل ها را رعایت کنند و همچنان در زیرزمین ها مشغول جراحی زیبایی هستند.
باطنی با عنوان این مطلب که امکان نظارت بر این قبیل جراحی های زیرزمینی وجود ندارد، گفت: ممکن است سلامت مردم به دلیل دخالت افرادی غیر حرفه ای در این رشته، به خطر بیافتد.
در ادامه عبدالجلیل کلانتر هرمزی عضو هیات مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، با تاکید بر اینکه همکاران ما در ایام کرونا تلاش کرده اند استانداردهای علمی در جراحی ها را بالاتر ببرند، تصریح کرد: سعی کرده ایم پا به پای معاونت درمان وزارت بهداشت، تمام استانداردهای علمی در جلوگیری از شیوع کرونا را در عمل های زیبایی لحاظ کنیم.
وی افزود: رعایت پروتکل ها تمرین خوبی برای ما بود، ولی ما نگران کسانی هستیم که به صورت غیر حرفه ای و تحت عنوان «جراحان پلاستیک نما» وارد رشته تخصصی شده اند.
کلانتر هرمزی با اشاره به تعداد تخصص های مختلف رشته جراحی پلاستیک و زیبایی، گفت: متاسفانه مثل خیلی کارهای دیگر، شاهد سوءاستفاده افراد جراح نما هستیم که بعضا پزشک هم نیستند.
وی ادامه داد: این افراد از فضای نیمه خاموش روزهای کرونایی سوءاستفاده کرده و در زیرزمین ها، جراحی های غیر اصولی و غیر استاندارد انجام می دهند.
کلانتر هرمزی گفت: وسعت کار و کشور به گونه ای است که امکان جلوگیری از سوءاستفاده را محدود می کند و فقط مردم هستند که باید مراقب جان خودشان باشند.
عضو هیات مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، از مردم درخواست کرد فریب تبلیغات در فضای مجازی را نخورند و به افراد متخصص مراجعه کنند.
در ادامه، بابک نیکومرام نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، اظهار داشت: البته حساسیت مردم دلیل نمی شود که مسئولان از قبول مسئولیت خود شانه خالی کنند.
وی ضمن ابراز نگرانی از تغییر قیافه ها، گفت: در کشورهای موفق، مردم به سمت زیبایی های حقیقی رفته اند. زیرا، تغییر قیافه ها با هدف خالی کردن جیب مردم انجام می شود.
نیکومرام، نسبت به تبعات و آسیب های تبلیغات اغواکننده جراحی های زیبایی هشدار داد و افزود: متاسفانه مردم دنبال جراحی زیبایی ارزان قیمت هستند که باید گفت جراحی های ارزان توسط کسانی انجام می شود که دوره های لازم را ندیده اند و در زیرزمین عمل می کنند.
وی به تبلیغات تزریق ژل و بوتاکس، پروتز سینه و...، اشاره کرد و گفت: پشت پرده جراحی های زیرزمینی، تجارت است. زیرا، باید بدانیم که پروتز سینه مثل شیمی درمانی می ماند و نباید به عنوان یک کار زیبایی به آن نگاه کرد. در حالی که رشته های غیر تخصصی وارد شده اند و این کار را انجام می دهند.
محمدرضا آخوندی نسب فوق تخصص جراحی پلاستیک و عضو هیات مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، در همین ارتباط اظهار داشت: بروز این معضلات در جراحی های زیبایی، فقط به خاطر مناقع اقتصادی است. در حالی که امر نظارت بر عهده وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است.
وی با اشاره به افرادی که تحت عنوان تکنسین که برای جراحان بیمار می برند و حق الزحمه می گیرند، افزود: پوشش بیمه ای جراحی ها باید اصلاح شود و کسانی که دچار قصور می شوند، نباید از بابت بیمه خیالشان راحت باشد.
عبدالرضا روئین تن بازرس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، با اشاره به حساسیت های ایجاد شده برای جراحی زیبایی، گفت: اگر جاده عمل زیبایی باز شود، دیگر کسی سراغ جراحی های سرطان، آپاندیس و...، نمی رود. اگر هر کسی در رشته تخصصی خودش کار نکند، جامعه گرفتار می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت
ثبتنام قطعی نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ از ۱۷ آذر آغاز میشود