میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در هجدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترینهای پارک فناوری پردیس که به صورت آنلاین و حضوری برگزار شد، با تاکید بر اینکه موضوع دانشبنیانها امروزه در کشور نهادینه شده است، با اشاره به تقدیر شرکتهای عضو پارک پردیس از وی، گفت: ما ابزاری برای انجام کارها هستیم.
وی با بیان اینکه برای ورود به دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از سهمیه پدرش شهید ستاری استفاده نکرده است، اظهار کرد: زمانی که پدرم شهید شد، من ۲۲ سال سن داشتم و شخصت من با حضور در پایگاههای نظامی شکل گرفت.
ستاری با بیان اینکه در مدت ۶ تا ۷ سال فعالیت در معاونت علمی تلاش کرده است تا فرهنگ اقتصاد دانشبنیان را در کشور ایجاد کند، ادامه داد: در این فرهنگ آدمها مهم هستند؛ از این رو نیاز است تا به آموزش، پرورش، اعتقادات، پایداری و اعتماد به نفس آنها توجه شود و برای اینکه این امر اتفاق بیفتد، باید مبارزه کرد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور با تاکید بر اینکه در جامعهای که افراد با میزان پول توجیبیشان سنجیده میشوند، نمیتوان جوانان را در کشور نگه داشت، خاطر نشان کرد: در چنین جامعهای تحقیق، پژوهش و مطالعه شوخی است، چرا که در چنین جامعهای مغز مهم نیست.
وی با بیان اینکه ما در طول این سالها چنین فرهنگی را در کشور رواج دادیم، یادآور شد: بر روی سنگ قبر پدرم تنها یک جمله هک شد و آن این است:"سعی کردم خدمتگزار باشم". این جمله پدرم بود و من نمیدانم عملکرد موفقی در این سالها داشتهام یا خیر، ولی از وجود مایه گذاشتم.
ستاری با ابراز امیدواری از اینکه پارک فناوری پردیس به جایگاه واقعی خود برسد، اضافه کرد: در جدیدترین رتبهبندی شهرهای نوآور، رتبه تهران از ۴۵ به ۴۳ ارتقا یافته است. تهران شهری است که باید با فناوری ساخته شود و در این رتبه جدید ایران از برلین پیشی گرفته است.
معاون علمی رییسجمهور، رسیدن به این جایگاه را محصول تلاش استارتاپها، صندوقهای مالی و سرمایهگذاری، شرکتهای دانش بنیان و نخبگان دانست و ادامه داد: ولی ما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و لازم است از پتانسیلهای موجود در کشور برای توسعه و پیشرفت استفاده کنیم.
وی با اشاره به یک سال باقی مانده از دولت حاضر، خاطر نشان کرد: در یک سال عمر این دولت باید اقداماتی صورت گیرد که برای دولتهای آینده راهی برای بازگشت به عقب نباشد و در این راه باید تعداد شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و پارکهای علم و فناوری را به عدد قابل قبولی برسانیم.
ستاری با اشاره به صف شرکتهای دانشبنیان برای جذب سرمایه در پارک فناوری پردیس، گفت: با تصویب شورای معماری و شهرسازی، ۵۰۰ هکتار به اراضی این پارک اضافه خواهد شد و با اقداماتی که از سوی مسوولان این منطقه صورت گرفته است، پردیس تبدیل به "هاب فناوری" خواهد شد.
رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به بازگشت ۱۸۰۰ ایرانی نخبه به کشور، اظهار کرد: دو سوم این افراد جذب شرکتها شدند و تعداد کمی از آنها جذب دانشگاههای بزرگ همچون تهران و صنعتی شریف شدهاند.
به گفته وی، از این تعداد نخبه که به کشور بازگشتهاند، تعداد ۴۰۰ نفر جذب دانشگاهها شدهاند.
ستاری با بیان اینکه کشور در شرایط خوبی قرار ندارد، افزود: ولی در این شرایط باید از پتانسیلهای موجود در کشور بهره برد، چرا که در حال حاضر دستگاههایی چون مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه در جهت توسعه اقتصاد دانشبنیان همت گماشتهاند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت