میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت (مفدا) دومین نشست مشترک مسؤولان صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با خیران حوزه سلامت کشور به منظور استفاده از ظرفیتهای آنها در ساخت خوابگاههای دانشجویی و دیگر موضوعات مربوط به حوزه رفاهی دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد.
بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در ابتدای این نشست در خصوص حضور خیران سلامت در حوزه رفاهی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی، بیان داشت: یکی از موضوعات بسیار مهم در مجموعه صندوق رفاه دانشجویان از زمان دوره جدید، شناسایی و اولویتبندی نیازهای این حوزه و به نوعی استفاده از ظرفیت افراد، تشکلها و جایگاههای اداری، سازمانی و قانونی کشور برای رفع نیازها و موانع پیشروی بوده است.
وی اضافه کرد: اعتقاد جدی داریم که صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت باید در حوزه رفاهی دانشجویان نگاه خود را بازتر کند و در مقابل کمبودها خود را در کنار دانشگاه و دانشجو ببیند و بداند در هر موقعیتی که قرار میگیرد نسبت به دانشجو دین دارد.
این مقام مسؤول ظرفیت خیرین حوزه سلامت را از بسترهای مهم کمککننده به مجموعه صندوق رفاه دانست و گفت: همراه کردن ظرفیت توانای خیران در این حوزه، با اولویت «ساخت خوابگاههای نیمهتمام» از تلاشهای ما در صندوق رفاه است.
وی افزود: در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در حال حاضر حدود ۲۵۰ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که ۹۰ هزار نفر از آنها از پوشش خوابگاهی بهرهمند شدهاند و اگر بتوانیم به لطف خدا و به همت خیرین ۴۱ پروژه خوابگاهی نیمه کاره دانشگاههای علوم پزشکی را به پایان برسانیم، ۱۷ هزار دانشجوی دیگر میتوانند از امکانات خوابگاهی استفاده کنند.
رحیمی تصریح کرد: به دنبال همراه کردن پتانسیل خیرینی هستیم که به ما معرفی شدهاند و یا میشناسیم و تلاش داریم تا این حضور را در جامعه فرهنگسازی کنیم؛ در این راستا از دیگر خیرانی که همیشه ثابت کردهاند برای انجام کار خیر و عامالمنفعه خصوصا در مسیر تحصیل علم و دانش برای فرزندان این مرز و بوم پیشتاز هستند، دعوت میکنیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه امیدواریم در این مسیر بتوانیم الگوهایی از کار خیر را در جامعه معرفی کنیم، گفت: در تلاشیم انشاالله بعد از ایام شیوع ویروس کرونا همایشی تحت عنوان «خیرین حوزه دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی» در سراسر کشور برگزار کنیم، همچنین با مشخص کردن شاخصها و پروژهها و طرحهای رفاهی دانشجویان، دست خیران را در دست دانشگاهها برای ساخت خوابگاههای نیمه کاره قرار دهیم.
رحیمی با اشاره به اینکه ۴۱ خوابگاه نیمه کاره در دانشگاههای علوم پزشکی کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد پروژه خوابگاهی نیمهتمام قریب به ۲۵ خوابگاه را در قالب تفاهم نامههای تبصره ۹ بودجه و استفاده از ظرفیت بانکی در قالب مسؤولیت اجتماعی، از طریق بانکهای عامل با ایجاد تفاهم نامهها و توافق نامههای امضا شده، طی یک تا یک و نیم سال آینده در دست تکمیل و بهرهبرداری داریم. در این مسیر تاکنون بخشی از منابع را دانشگاهها تأمین کردهاند و بخشی در قالب وامهای بلندمدتی که به اسم تبصره ۹ است، از منابع بانکی استفاده خواهد شد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطر نشان کرد: سود وامهای اخذ شده از سیستم بانکی کشور جهت تکمیل خوابگاههای نیمهتمام را صندوق رفاه وزارت بهداشت تقبل کرده است تا در این همافزایی، خوابگاههای نیمه کاره تکمیل شود. او ابراز امیدواری کرد تا یک سالونیم آینده بالغ بر ۵۰ درصد این خوابگاهها به تکمیل شده و به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه امیدواریم در این چندماهی که پیش رو داریم به تفاهم نهایی در خصوص تعدادی از وامهای تبصره ۹ برسیم، گفت: در سال جاری احتمال بهرهبرداری از پنج خوابگاه دانشجویی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد وجود دارد. صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در سال جاری تعهدی برای خود تعریف کرده است که در تجهیز و به روزرسانی خوابگاهها کمکهای لازم را داشته باشد و پرداختی به خوابگاهها نیز در این خصوص انجام شده است، البته دانشگاهها نیز باید در این مسیر مانند همیشه حرکت کنند.
منبع : خبرگزاری مهر
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
ایران میتواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
گسترش همکاری علمی بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شریف