میرنیوز
فرشاد فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آنچه که در نشست معاونان مالی اداری دانشگاه های بزرگ کشور گذشت، گفت: من در این نشست به ۲ نکته اشاره کردم؛ یک نگرانی ما در خصوص اختیارات هیات امنا است که متاسفانه در مرحله اجرا، قابل انجام نیست و نتیجه اش این می شود که بعضا منافع بلند مدت دانشگاه ها را از لحاظ مالی، به خطر می اندازد.
وی با بیان اینکه مثلا ما دانشگاه ها این اجازه و اختیار را داریم که منابع مالی خود را سرمایه گذاری کنیم، افزود: در عمل اما، وقتی می خواهیم این سرمایه گذاری ها را جابجا و یا بر فرض با فروش یک ملکی از دانشگاه و پول حاصل از آن، ملک دیگری را در طرح دانشگاه خریداری کنیم، با مشکل روبرو می شویم.
فاطمی ادامه داد: برای این کار باید برای گرفتن مجوز از هیات دولت، مدام در رفت و آمد باشیم و نهایتا هم دولت، برای سال بعد در بستن بودجه ما اعمال نظر می کند که از یک سو با این وضع و فوت زمان و از طرف دیگر افزایش قیمت ملک، سال آینده ما با پولی که در بودجه برایمان دیده شده به سختی شاید بتوانیم نصف ملک مورد نظر را خریداری کنیم.
معاون اداری مالی دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینکه به علت برداشتی که نهادهای نظارتی از اختیارات هیات امنای دانشگاه ها دارند، عملا اینگونه برنامه های دانشگاه متوقف مانده و منابع آنها به خطر می افتد، گفت: این موضوع موجب شده است که ما برای تبدیل به احسن برخی املاک دانشگاه و استفاده بهینه از سرمایه حاصل از ان، با مانع و مشکل مواجه باشیم. لذا تلاش می کنیم که به طریقی این مسئله را حل و فصل کنیم.
وی ادامه داد: نکته دیگری که بنده مطرح کردم، اظهار نگرانی درباره پاداش بازنشستگان که البته نگرانی مشترک بین همه دستگاه های دولتی محسوب می شود، بود. البته این موضوعی است که سایر دانشگاه ها نیز نسبت به آن دغدغه دارند. به عقیده ما اگر پرداخت این پاداش به تعویق بیفتد، بازنشسته ای که بعد از ۳۰ سال کار، تلاش و زحمت، برنامه ای برای ایجاد تغییر و یا چگونگی ادامه زندگی دارد، با مشکلات و سختیهایی روبرو خواهد شد.
فاطمی گفت: تاخیر در پرداخت پاداش بازنشستگان، علاوه بر این که عمل نکردن دستگاه ها یعنی وزات علوم به تعهدات خود را در پی دارد، از طرف دیگر هم با توجه نرخ تورم و افزایش بی رویه قیمت ها و گرانی، عملا این پول (پاداش بازنشستگی) روز به روز در حال از دست دادن ارزش خود است و اگر قرار باشد بعد یک سال یا ۲ سال به فرد بازنشسته پرداخت شود، در حقیقت ارزشی به مراتب پایین تر از ارزش واقعی اش در هنگام بازنشستگی افراد را خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه آخرین گروهی که پاداش خود را دریافت کرده اند، بازنشستگان اسفند ۱۳۹۷ هستند، درخصوص ارسال فهرست اخیر بازنشستگان به اظهار داشت: ما فهرست بازنشستگان را فرستاده ایم، اما پیش از آن یک ابهام وجود داشت در مورد اینکه ما فهرست را نگه داریم تا ابتدا احکام بازنشستگی صادر شود و سپس لیست را بفرستیم، یا نه؟
معاون اداری مالی دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: دکتر نظرپور معاون اداری مالی وزارت علوم در پاسخ به ما اعلام کردند «هرچند تا زمانی که احکام بازنشستگی صادر نشود، امکان پرداخت وجود ندارد، با این وجود اما برای اینکه برآوردی از بار مالی آن وجود داشته باشد، در اسرع وقت فهرست اسامی نفرات در شرف بازنشستگی برایشان ارسال شود.
فاطمی افزود: نظر دکتر نظرپور بر این بود از آنجا که فرایند تامین بودجه پاداش بازنشستگی، زمان بر است، فهرست آن دسته از افرادی را که در آستانه بازنشستگی بوده و مراحل بازنشستگی شان تقریبا انجام شده و رو به اتمام است، برایشان ارسال شود که ارسال کردیم.
منبع : خبرگزاری مهر
ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
چند باور غلط درباره راه های انتقال ایدز
چالش های سازمان غذا و دارو بعد از پوست اندازی
هشدار درباره مصرف خودسرانه داروهای گیاهی/خطرات پنهان برای سلامت
پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند