میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر نقی دشتی با اشاره به فعالیتهای گسترده و متنوع «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» در بین دانشگاهیان گفت: جشنواره «کرونا کست» در راستای پویش دانشجویی مقابله با کرونا طراحی شده است.
وی افزود: ایده اولیه این جشنواره از طرف دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که در حوزه اطلاعرسانی فعال هستند، مطرح شد و مورد استقبال قرار گرفت. با اجرای کشوری جشنواره «کرونا کست» با همراهی دکتر حسن زائریلطف؛ مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت موافقت شد.
دشتی تولید پادکست را یکی از موثرترین روشهای اطلاعرسانی و آگاهیبخشی دانست و اشاره کرد: تولید پادکست دانشجویی روش موثری است که موجب اطلاعرسانی وسیع و درگیری دانشجویان زیادی میشود. همچنین دانشجویانی که نشریات صوتی دارند میتوانند در کنار سایر فعالان مقابله با ویروس کرونا در این مسابقه سهیم باشند.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درباره شرایط شرکت در این جشنواره عنوان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور پادکستهای مختلفی در جهت مقابله با آن توسط دانشجویان تولید و عرضه شد. تمام آثاری که از ابتدای شیوع کرونا تولید شدند یا تولید میشوند تا پایان خردادماه فرصت ارسال به دبیرخانه جشنواره دارند. آخرین مهلت ارسال آثار ۳۰ خردادماه بوده و آثار برگزیده تا ۲۰ تیرماه اعلام خواهد شد.
دشتی درباره داوری این جشنواره دانشجویی گفت: برای داوری آثار از دو داور کشوری و پیشکسوتان گویندگی استان و دستاندرکاران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بهره خواهیم برد. آییننامه این جشنواره درحال جمعبندی است و به زودی بخشهای آن و نحوه حضور در این جشنواره اعلام میشود. علاقمندان میتوانند آثار خود را به کانال جشنواره به نشانی Coronacast_festival ارسال کنند.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درباره بخشهای مختلف این جشنواره خاطرنشان کرد: این جشنواره در رشتههای برترین گوینده خانم، برترین گوینده آقا، بهترین تنظیم و صداگذاری، بهترین متن و برترین پادکست برگزار میشود که پادکستهای تولیدی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در موضوع کرونا، در این جشنواره مورد داوری قرار میگیرند. از آنجایی که تولید پادکست یک فعالیت فرهنگی و گروهی است هم توانایی فردی دانشجویان و هم مجموع یک پادکست را به صورت گروهی مورد توجه قرار دادیم.
وی شیوه کار و تولید محتوا در پادکستهای دانشجویی را اولویت داوری دانست و گفت: امروزه بیشتر پادکستها موبایلی ضبط میشود و دانشجویان میتواند از طریق تلفن همراه صدای قابل قبولی را ضبط و عرضه کنند. تمرکز داوری در این جشنواره روی کیفیت بالای ضبط صدا نیست و بیشتر وجوه تکنیکی شیوه کار و قابلیت ارائه و متن اهمیت دارد.
دشتی اظهار داشت: جوایز جشنواره کشوری دانشجویی «کرونا کست» عبارتند از: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و ۶ میلیون ریال جایزه نقدی به برگزیده نفر اول، دیپلم افتخار و ۵ میلیون ریال جایزه نقدی به نفر دوم و دیپلم افتخار و ۴ میلیون ریال جایزه نقدی نیز برای برگزیده سوم این مسابقه کشوری در نظر گرفته شده است.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد