میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر جواد مولا امروز در آیین مجازی بزرگداشت روز استاد و تجلیل از سرآمدان آموزش دانشگاه تربیت مدرس ضمن بیان این مطلب به تشریح روند انتخاب اساتید نمونه این دانشگاه پرداخت و گفت: ما به مناسبت روز معلم هر ساله از تعدادی از اساتید دانشگاه تربیت مدرس تجلیل میکنیم که مراسم امسال به دلیل شیوع کروناویروس به صورت مجازی برگزار شد. ما در بخش آموزش با توجه به جلسه کمیته انتخاب ترفیع که چند هفته گذشته داشتیم، موفق شدیم اساتید سرآمد و شایسته تقدیر امسال را مشخص کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: پایه تشویقی استاد سرآمدی یکی از ابتکارات دانشگاه تربیت مدرس بوده و ما به عنوان اولین دانشگاه توانستیم این پایه تشویقی را در سیستمهای تشویقی خود وارد کنیم. در واقع روند انتخاب استاد سرآمد و شایسته به این صورت است که ما با آنالیز نتایج ارزشیابیهای دانشجویی در چهار ترم گذشته به لیستی دست پیدا میکنیم که این لیست افرادی هستند که حداقل سه ترم از چهار ترم گذشته خود بالاترین امتیاز ارزشیابی را در گروه خود داشته باشند.
رئیس دفتر هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس خاطر نشان کرد: بعد از ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ما آنالیزهای دیگری نظیر آنالیز از دانشآموختگان، حلقههای دانشجویی و گزارشات کتبی نیز داریم که بر این اساس یک لیست نهایی به دست میآوریم که آن را به دانشکدههای مربوطه ارجاع میدهیم و طبق شیوهنامه و جدول ارزشیابی دانشکدهها نیز نظر خود را اعلام میکنند و در نهایت ما بر اساس این آنالیزها در کمیته ارزشیابیها را مورد بررسی قرار میدهیم.
دکتر مولا تأکید کرد: اساتیدی که ما به عنوان نمونه انتخاب میکنیم، کسانی هستند که هم از نظر دانشجویان، گروه و دانشکده بالاترین امتیاز را کسب میکنند. برای امسال ما چهار استاد سرآمدی و هشت استاد شایسته تقدیر را معرفی کردیم.
وی تأکید کرد: ما امسال استاد نمونه و تلاشگر را داریم که اسامی آنها از دانشکدهها انتخاب میشود. روند انتخاب این افراد نیز دستورالعمل و شیوهنامه خاص خود را دارد که دانشکدهها بر اساس جداول امتیازبندی کاندیداهای خود را به دفتر امور هیأت علمی و کمیته انتخاب ارسال میکنند. با توجه به امتیازات اخذ شده و نظراتی که دانشکدهها میدهند، نهایتا استاد نمونه و تلاشگر انتخاب میشود. ما امسال ۱۳ استاد نمونه و هشت استاد تلاشگر را برگزیدیم.
وی در خصوص بخش سوم منتخبین اساتید دانشگاه تربیت مدرس نیز گفت: در این بخش منتخبین اساتید بخش پژوهشی را داریم که سه بند ارزیابیهای این اساتید در معاونت پژوهشی دانشگاه انجام میشود و نهایتا اساتید را به دفتر امور هیأت علمی معرفی خواهند کرد. ما هفت منتخب در بند ب که به مقالات برتر پژوهشی مرتبط است و ۱۰ منتخب در بند ج که به طرحهای کاربردی برگزیده مربوط است و در بند الف که مربوط به امور ارتقا است، سه فرد منتخب داریم. بند د نیز به تقدیر از اساتید از محل ذخیره پژوهشی مربوط میشود که در این قسمت نیز ۱۵ منتخب برای اعطای پایه معرفی شدند.
رئیس دفتر هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین بخشهای روز معلم تقدیر از اساتید بازنشسته دانشگاه است تا فرصتی باشد که از افرادی که عمری را صرف خدمت به دانشگاه کردهاند، قدردانی کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد
پاسخ وزارت بهداشت به عدم افزایش مجدد تعرفه مراکز ترک اعتیاد
آزمایشگاه میکروفیلوئیدیک دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
اقدامات ستاد فناوریهای اتصالپذیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه
سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتیها است
عدم تخصیص ردیف استخدامی جذب به نخبگان در سنوات اخیر
طرحی برای فیلترینگ آماده و از طریق رئیس جمهور به شورای سران رساندیم
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند