میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش خرسندی در مراسم مجازی نکوداشت درگذشتگان بخش سلامت و بیماران مبتلا به کرونا ضمن بیان این مطلب گفت: شیوع کرونا بحران گسترده ای است که در کل جهان با آن مواجه هستیم بنابراین دانشگاه امیر کبیر تلاش دارد در این بحران از بُعد تحصیلی و حمایتهای دانشجویی فعالیت هایی متناسب با شرایط حاضر ارائه کند.
وی افزود: با شیوع بیماری کرونا دانشگاه امیر کبیر با برگزاری کلاس های مجازی و آنلاین تلاش کرد تا وقفه ای میان تحصیل دانشجویان ایجاد نشود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در ماه های اخیر بخش مشاوره دانشگاه با تمام توان وارد صحنه شد تا دانشجویان بتوانند از خدمات این مرکز در زمان قرنطینه استفاده کنند.
دکتر خرسندی گفت: مرکز بهداشت دانشگاه امیرکبیر نیز در حوزه پیشگیری و کنترل این بیماری تلاش های زیادی انجام داده است و قبل از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه تمهیدات مفیدی برای کاهش و پیشگیری بیماری کرونا انجام داد و باتوجه به تمهیدات پیشگیرانه، با کمترین افراد بیمار مواجه بودیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: وظیفه خود میدانیم که قدردان جامعه سلامت کشور باشیم. جامعه سلامت کشور درسی از خود به یادگار گذاشتند که یکی از نشانه های آن تقویت خودباوری است.
دکتر خرسندی خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان این دانشگاه نیز هم راستا با پزشکان و پرستاران تلاش کردند تا با تولید محصولات دانش بنیان نیازهای کشور که به واسطه شیوع کرونا ایجاد شده، را تامین کنند.
وی با اشاره به راه اندازی پویش همدلی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در این پویش کمک های اساتید و کارکنان جمع آوری شده و به افراد نیازمند اهدا می شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: جلسات و نشست های هفتگی را نیز به صورت مجازی برگزار میکنیم تا در این دوران ارتباط دوسویه با دانشجویان داشته باشیم.
در ادامه حجت الاسلام میراحمدی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز گفت: پدیده نوظهور حادثه کرونا و اتفاقات پس از آن عیار واقعی ملت و مردم ما را آشکارتر کرد.
وی افزود: این ویروس اکثر نظام های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و نظام های سلامت و درمان دنیا را با چالش های متعددی مواجه کرده است اما در ایران این نوع چالش ها به فرصت تبدیل شده و ما شاهد همبستگی و افزایش مسئولیت پذیری میان مردم بوده ایم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: با شیوع بیماری کرونا شاهد آن هستیم که داشته های معنوی مردم افزایش یافته است.
حجت الاسلام میراحمدی اضافه کرد: سرمایه اجتماعی هر کشور و ملتی داشته های معنوی است. درست است که ایران و ایرانی ریشه کهن دارد اما آنچه باعث شده که این ریشه ها خشکیده نشود، ارزش های معنوی است.
وی ادامه داد: این نشست به پاس قدردانی از جامعه سلامت کشور است چراکه این افراد بدون هیچگونه هراسی ایثار و جانفشانی کردند.
همچنین دکتر مسعود مردانی متخصص بیماری های عفونی نیز در این مراسم گفت: بیماری کرونا باعث شد تا مردم ایران بیش از پیش با یکدیگر هم دل و همبسته شوند.
وی افزود: خوشبختانه این بیماری روند روبه نزول را در کشور دارد و با کمک همه افراد و سازمان ها این ویروس درحال کنترل در کشور است.
دکتر مردانی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه در کشور ویروس کرونا کنترل شده است اما باید مراقب موج دوم و سوم این بیماری باشیم بنابراین همچنان باید بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: مسئولان سازمان بهداشت جهانی اعلام کردند که نمی توان پایان دقیقی برای اپیدمی تعیین کرد چراکه این بیماری جدید است.
به گفته وی، تاکنون دارو و واکسن قطعی برای این بیماری شناسایی نشده است اما کشورهای جهان درحال فعالیت برای ساخت دارو و واکسن این بیماری هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، دکتر مردانی اظهار کرد : در شرایط فعلی رعایت بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی مهمترین راه های کنترل بیماری کرونا بهشمار می روند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رایزنی برای انتشار بیستودومین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
مرکز تحقیقات دریایی در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی میشود
بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت