میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، پس از افزایش نرخ بنزین در ۲۴ آبان ماه، دولت اعلام کرد که مابهالتفاوت تغییر قیمت را در قالب «کمک معیشتی» به خانوادههای مشمول پرداخت خواهد کرد.
در این راستا اولین نوبت کمک معیشتی در سه مرحله تا سوم آذر ماه به ۶۰ میلیون نفر (۱۸ میلیون خانوار) پرداخت شد که بر اساس اعلام دولت، این کمک معیشتی به «مددجویان کمیته امداد، بهزیستی، زنان سرپرست خانوار، بازنشستگان، مستمری بگیران، معلمان، روستاییان و عشایر، کارگران، کارمندان و اقشار کم درآمد» واریز شده و در واقع، جامعه هدف آن، اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه تعیین شدهاند که برای خانوارهای تکنفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان واریز شده است.
پس از اتمام دور نخست، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که «از این به بعد روز دهم هر ماه مبلغ حمایت معیشتی و ۲۰ هر ماه یارانه نقدی خانوارها و قبل از سی ام هر ماه حقوق کارکنان دولت را پرداخت میکنیم.»
اگر وعده نوبخت عملی شود، فردا سه شنبه دهم دی ماه موعد واریز نوبت دوم کمک معیشتی خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، یکی از حاشیههای طرح کمک معیشتی اعتراض گروه بزرگی از مردم به عدم دریافت این مبلغ بود که با اتمام دور نخست واریز کمک معیشتی، بسیاری از سرپرستان خانواری که این رقم برایشان واریز نشده بود اما خود را حائز شرایط دریافت این مبلغ میدانستند، پیگیر شدند تا بتوانند مراتب اعتراض خود را به گوش دولت برسانند؛ در همین ارتباط، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد معترضان به عدم دریافت کمک معیشتی میتوانند با شماره گیری کد دستوری *۶۳۶۹#، ثبت اطلاعات خود، دریافت کد رهگیری و ثبت اطلاعات در وبسایت Hemayat.mcls.gov.ir مراتب اعتراض خود را به ثبت برسانند و منتظر اعلام نظر وزارت تعاون در رابطه با وضعیت هزینه و درآمد خانوار خود باشند.
بررسی تقاضای ۳ میلیون و ۷۰ هزار خانوار برای دریافت یارانه معیشتی
پیش از این سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی به خبرنگار مهر گفته بود: از مجموع ۶ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۸۶۱ اعتراض ثبت شده، ۳ میلیون و ۷۰ هزار و ۵۳۱ سرپرست خانوار بعد از ارسال درخواست از طریق کد دستوری #۶۳۶۹* کد رهگیری دریافت کردند و با مراجعه به سایت حمایتی اجازه دسترسی به حسابهای بانکی خود را دادهاند.
میرزایی با بیان اطلاعات بانکی این خانوارها استعلام خواهد شد و نتیجه اینکه مشمول دریافت کمک معیشتی هستند یا خیر به آنها اعلام خواهد شد، افزوده بود: از این ۳ میلیون و ۷۰ هزار و ۵۳۱ مورد ۸۸ درصد با کد رهگیری و ۱۲ درصد نیز با شماره حساب یارانه نقدی خود در سایت حمایتی وارد شدند. به دلیل اینکه برخی از خانوارها کدرهگیری دریافت نکرده بودند یا پیامک برخی از افراد پاک شده بود امکانی را فراهم کردیم تا سرپرستان خانوار از طریق سایت حمایت بتوانند با شماره حساب متصل به کارت یارانه نقدی خود وارد شوند.
وی درباره زمان تعیین تکلیف معترضان برای دریافت یارانه معیشتی گفته بود: ما بررسیهای لازم را بر مبنای اطلاعات بانکی خانوار انجام خواهیم داد و از طریق آزمون وسع افراد و متقاضیان به لحاظ مالی رتبه بندی میشوند.
بررسی تقاضاها تا پایان دی ماه / واریز هر دو نوبت یارانه معیشتی به حساب مشمولان
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی با بیان اینکه تا پایان دیماه بررسی وسع مالی خانوار با دقت انجام میشود، گفته بود: با توجه به اینکه طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه موعد دوم پرداخت حمایت معیشتی دهم دیماه است، احیاناً اگر زمان بررسی وسع مالی خانوار از تاریخ نوبت دوم پرداخت بیشتر شد، خانوارها نگران نباشند و در صورتیکه مشمول باشند هر دو نوبت آذر و دیماه تا پایان دی به حساب آنها واریز میشود.
میرزایی تاکید کرد: گروه دیگری از متقاضیان دریافت حمایت معیشتی که در فهرست یارانه بگیران قرار ندارند، نگران نباشند در دیماه موعدی را مشخص خواهیم کرد تا به پلیس به اضافه ۱۰ برای ثبت تقاضای خود مراجعه کنند.
۴۱۹ هزار خانوار به لیست اضافه شدند
در همین ارتباط، مهدی قمصریان، سخنگوی سازمان برنامه و بودجه کشور امروز در اظهارنظری، در خصوص اینکه آیا در سرپرستان خانوار دریافت کننده دومین مرحله حمایت معیشتی نسبت به مرحله قبل تغییری حاصل شده است یا خیر گفت: در این مرحله ۴۱۹ هزار و ۳۰۴ خانوار دیگر که درخواست بررسی مجدد آنها از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تایید شده اند حمایت معیشتی مرحله اول و دوم را همزمان فردا شب دریافت خواهند کرد.
گفتنی است؛ معیار عدم برخورداری از بسته حمایت معیشتی در جدول زیر آمده است.
علاوه بر شاخص اصلی فوق، شاخصهای زیر نیز مد نظر قرار میگیرند:
الف- خانوارهایی که اعضای آن دارای «واحد مسکونی»، «شغل» و «خودرو» به طور «همزمان» هستند یا خانوارهایی که دارای «دو واحد ملکی» هستند.
ب- خانوارهایی که ارزش ملک آنها در تهران و کلانشهرها (۱۲) میلیارد ریال و در سایر شهرستانها (۹) میلیارد ریال باشد.
ج- خانوارهایی که دارای خودروی سواری با ارزش بیش از (۳۰۰) میلیون تومان یا خودروی عمومی با ارزش بیش از (۴۰۰) میلیون تومان باشند.
د- کارفرمایانی که بیش از (۳) بیمه پرداز داشته باشند.
ه- خانوارهایی که بیش از (۳) سفر خارجی غیر زیارتی داشتهاند.
و- گیرندگان تسهیلات بانکی به مبلغ جمعاً بیش از (۳) میلیارد ریال که در حال بازپرداخت اقساط باشند.
منبع : خبرگزاری مهر
میانگین قیمت مسکن در منطقه ۱۰ تهران چقدر است؟
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
بارش برف در ارتفاعات شمال شرق کشور و البرز شرقی
سرمایه گذاری مستقیم خارجی و نقش ایران در رنجیره ارزش جهانی
۱۸۲ همت وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد
قیمت جهانی کامودیتی ها در بخش نفت و انرژی؛ پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳
وزیر نیرو: مشکل ناترازی سوخت بهبود یافت
نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند
بازار خودرو در خواب زمستانی است؛ قیمت جدید خودرو در بازار
تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه شرکت ملی گاز ایران
برون رفت از چالش ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت های دیجیتال
گازرسانی بدون افت فشار
زریباف: نوسانات بازار ارز موقتی است
نوسازی ۷۵ واحد صنعتی در نیمه نخست امسال
واردات ۱۲ میلیارد دلار کالای اساسی به کشور
شرایط جدید وام فرزندآوری ابلاغ شد
دبیرخانه بزرگترین رویداد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد
مصوبه ترخیص درصدی کالاها تمدید شد
۷۰ درصد بازار خودروی روسیه دست برندهای چینی
نمایندگان کنگره آمریکا: بانک های هنگ کنگ تحریم های ایران و روسیه را دور می زنند
تهدید جدید ترامپ علیه مکزیک و کانادا
مالیات اصلی ترین ابزار تنظیم گری
نوسانات بازار ارز موقتی است
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد