میرنیوز

دشمن می‌خواست با توطئه پمپ بنزین، اتفاقی بدتر از آبان ۹۸ رقم بزند

دشمن می‌خواست با توطئه پمپ بنزین، اتفاقی بدتر از آبان ۹۸ رقم بزند 2022-03-20T12:02:51+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا وسیما، جواد اوجی شنبه شب ۲۸ اسفند در برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: با مطالعات خوبی که انجام دادیم مشتری‌های جدیدی به دست آوردیم و در قراردادها تنوع ایجاد کردیم و توانستیم امسال حدود دو و نیم برابر سال گذشته از صادرات نفت و میعانات گازی و محصولات پتروشیمی و گاز خالص ارز به دست آوریم.

وی با بیان اینکه صادرات نفت و میعانات گازی از نظر حجم و وزن افزایش چشمگیری داشته است افزود: افزایش بها قیمت نفت و گاز نیز به افزایش در آمد نفتی ما کمک کرده است.

وزیر نفت گفت: مشتری‌های جدید نفتی کشور صاحب پالایشگاه هستند و به طور مستمر نفت ایران را خریداری می‌کنند.

وی ادامه داد: هر روز در حوزه صادرات نفت میعانات گازی ومحصولات پتروشیمی تنوع ایجاد می‌کنیم.

اوجی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی متخصصان کشورمان به این خودباوری رسیدند که می‌توانیم در بخش نفت و گاز خودکفا شویم و اکنون ظرفیت تولید گاز کشور یک میلیارد متر مکعب و سه میلیون و ۸۰۰ تا سه میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه تولید نفت ما است که همه به وسیله کارکنان و شرکت‌های توانمند داخلی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: این در حالیست که پیش از ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ انگلیس بخش عمده‌ای از ذخایر نفت کشور را برداشت می‌کرد و سهم ناچیزی به ایران می‌داد اما با ملی شدن صنعت نفت گرچه این نوع قراردادها ملغی شد اما در بخش اکتشاف بهره برداری و توسعه همچنان مستشاران خارجی حضور داشتند.

وزیر نفت درباره مسئله هک شدن سیستم کارت هوشمند سوخت و نحوه مدیریت آن گفت: این توطئه را حمایت و صبوری مردم، اعتماد آنها به مسئولان کشور و تلاش شبانه روزی کارکنان صنعت نفت و اطلاع رسانی به موقع صدا و سیما خنثی کرد.

اوجی افزود: در ساعت اولیه این اتفاق حدود ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه در سراسر کشور به طور کامل از خدمات دهی خارج شد اما کارکنان حوزه شرکت ملی گاز، نفت و شرکت ملی صنایع ملی پتروشیمی تک تک نازل‌ها را از سیستم کارت هوشمند سوخت خارج و به صورت دستی این نازل‌ها را فعال کردند و حتی برخی از همکاران ما دو سه شبانه روز نخوابیدند.

وی ادامه داد: در چند روز پس از این توطئه همه جایگاه‌ها به مدار سوخت رسانی بازگشت و به مرور به شبکه ملی کارت سوخت هوشمند نیز متصل شد.

وزیر نفت گفت: هر کدام از جایگاه‌ها که در مدار سوخت رسانی قرار می‌گرفت در پایگاه اینترنتی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اعلام می‌شد به ویژه جایگاه‌هایی که در جاده‌ها قرار داشت و می‌توانست در فرآیند حمل و نقل کشور اختلال ایجاد کند.

وی اضافه کرد: دشمن توطئه کرده بود با از کار انداختن جایگاه‌های سوخت رسانی اتفاقاتی بدتر از آبان ۹۸ را ایجاد کند.

وی درباره خام فروشی در حوزه نفت و گاز نیز گفت: در حوزه پالایشگاهی ظرفیت تولید ما بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات گازی است و با توجه به مصرفی که در کشور وجود دارد حتماً باید ظرفیت پالایشگاهی افزایش یابد.

اوجی با بیان اینکه نگاه ما به پالایشگاه در زمینه تولید سوخت تغییر کرده است، افزود: پالایشگاه‌ها را به پترو پالایشگاه تبدیل کرده ایم که هم امنیت انرژی و تأمین سوخت داشته باشیم و هم خوراک پتروشیمی‌ها را تأمین کنیم.

وی گفت: طرح‌هایی که اکنون در وزارت نفت طراحی شده در قالب پترو پالایشگاهی است تا هم سوخت برای خودروها تولید کنیم و هم فرآورده‌های مورد نیاز صنایع پتروشیمی تهیه و نفت خام یا میعانات گازی تبدیل به ارزش افزوده شود.

وزیر نفت افزود: دوازده طرح در کشور تعریف و برای آنها فراخوان داده شده است که از دو تا ۴۰ درصد پیشرفته داشته اند و تا پایان سال ۱۴۰۱ یکی از این طرح‌ها به مدار تولید می‌آید.

وی ادامه داد: دو سه ماه گذشته نخستین پالایشگاه ۳۵ هزار بشکه‌ای نفت خام سنگین در قشم به بهره برداری رسید و در سال‌های آینده نیز پتروپالایشگاه هایی که بخش خصوصی در آنها سرمایه گذاری کرده است به بهره برداری می‌رسد.

اوجی با بیان اینکه با آغاز تولید پتروپالایشگاه ها از خام فروشی جلوگیری می‌شود افزود: در بخش پتروشیمی اکنون متانول، اوره آمونیاک، پلی اتیلن و پروپیلن تولید می‌شود اما این محصولات از نظر ما نیمه خام هستند و باید وارد ایجاد زنجیره تولید پتروشیمی‌ها شویم.

وزیر نفت اضافه کرد: در این زمینه طرح‌های بسیار خوبی به ویژه در صنایع تکمیلی پتروشیمی که سرمایه گذاری کم و ارزش افزوده زیاد دارند تهیه کرده ایم.

وی ادامه داد: اکنون ۶۵ طرح پتروشیمی کشور حدود ۹۹ میلیون تن ظرفیت تولید دارند که در چهار سال آینده این ظرفیت به ۱۴۰ میلیون تن خواهد رسید.

اوجی گفت: در بخش پترو پالایشگاهی نیز حدود دو میلیون بشکه برای آنها خوراک در نظر گرفته ایم که تبدیل به ارزش افزوده می‌شود.

وی افزود: ظرفیت پالایشگاهی کشور اکنون دو میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نفت و میعانات گازی است که یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه را نفت خام تشکیل می‌دهد.

وزیر نفت افزود: افزایش تولید نفت را نیز در قالب حفظ و نگهداشت تولید و توسعه میادین نفتی با اولویت میادین مشترک در دستور کار داریم. با برنامه ریزی هایی که انجام داده ایم ظرفیت تولید نفت کشور را به ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه می‌رسانیم.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر سرمایه گذاری چندانی در صنعت نفت و گاز انجام نشد اضافه کرد: بر اساس برنامه ششم اکنون باید یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین در شبکه داشته باشیم اما این حجم امروز حدود ۸۴۰ میلیون متر مکعب است.

اوجی گفت: در فصل سرمای امسال بر اساس برآوردها ۲۵۰ میلیون متر مکعب گاز کم داشتیم بنابراین با برنامه ریزی های کوتاه مدت از زمستان ۱۴۰۰ عبور کردیم.

وی اضافه کرد: همراه با استخراج گاز روزانه ۸۵۰ هزار بشکه میعانات گازی نیز تولید می‌شود که می‌تواند چالش ایجاد کند.

وزیر نفت افزود: با توجه به اینکه در سال ۹۹ که برای صادرات میعانات گازی اقدامات مؤثری انجام نشده بود زمانی که وزارت نفت را تحویل گرفتیم حدود ۸۷ میلیون بشکه میعانات روی آب و خشکی ذخیره شده بود.

وی اضافه کرد: ظرفیت استفاده از میعانات گازی را در قالب ابتکاراتی در پتروشیمی‌ها افزایش دادیم.

اوجی گفت: به برخی از پتروشیمی‌ها میعانات گازی می‌دادیم و از آنها برش سنگین که سوخت نیروگاه‌ها است تحویل می‌گرفتیم.

وی با بیان اینکه مشترکان پرمصرف ۵۰ درصد مشترکان شرکت ملی گاز را تشکیل می‌دهند افزود: اقدام دیگر برای کنترل مصرف گاز در زمستان گذشته افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف بود.این افزایش تعرفه ۲۸ میلیون متر مکعب معادل تولید یک فاز پارس جنوبی مصرف را کاهش داد. تأمین سوخت مایع نیروگاه‌ها و صنایع و برداشت بخشی از سوآپ گازی ترکمنستان و جمهوری آذربایجان برای استفاده در شمال شرق کشور و مدیریت شبکه خطوط انتقال گاز از اقدامات دیگر برای مقابله با کمبود تولید گاز کشور در زمستان گذشته بود. امسال بیش از ۷۰۵ میلیون متر مکعب گاز از میدان گازی پارس جنوبی در روز برداشت می‌شد.

اوجی افزود: ۵۰ میلیون متر مکعب گاز به دلیل خراب بودن برخی تجهیزات مانند توربوکمپرسورهای پالایشگاه‌های پارس جنوبی کمبود برداشت داشتیم که این مسئله با استفاده از توان بخش خصوصی حل و تجهیزات تعمیر شد.

تحقق همه تعهدات صادراتی وزارت نفت

وزیر نفت گفت: تعهدات وزارت نفت در بودجه سال ۱۴۰۰ در بحث صادرات نفت، میعانات و خالص گاز صادراتی، کامل و حتی بیشتر محقق شده است.

جواد اوجی در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب سیما در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت نفت به تکلیف خود در تبصره ۸ بودجه ۱۴۰۰ مبنی بر محاسبه غیر یارانه‌ای گاز پرمصرف‌ها عمل کرده است؟ افزود: در اصلاح الگوی مصرف برای بخش مشترکان پرمصرف از سال ۱۳۹۶ تا آذر سال ۱۴۰۰ اتفاقی نیفتاد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در دولت سیزدهم برنامه ریزی شد که از اول آذر تعرفه مشترکان پرمصرف را افزایش دهیم؛ البته طبق قانون اصلاح الگوی مصرف مبنی بر رساندن قیمت گاز پرمصرف‌ها به نزدیک قیمت صادراتی انجام نشد اما ان شاءالله در گام‌های بعدی و در سال ۱۴۰۱ برای مشترکان پرمصرف افزایش قیمت دیده شده است.

اوجی افزود: همین برنامه‌ای را که در سال ۱۴۰۰ برای افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف داشتیم ادامه می‌دهیم تا به نرخ گاز صادراتی برسد و به صورت پله‌ای افزایش پیدا کند تا به صورت غیر یارانه‌ای حساب شود.

وزیر نفت درباره افزایش سوآپ گازی گفت: یکی از علل این افزایش این بود که می‌دانستیم کشور ترکمنستان برای سوآپ گاز ظرفیت دارد و جمهوری آذربایجان هم نیاز دارد بنابراین از قبل نشست‌هایی را در تهران با دولتمردان طرف آذری و هم ترکمنستانی برگزار کردیم.

اوجی افزود: ترکمن‌ها هم از نظر پرداخت نشدن و اتفاقاتی که در دولت قبل رقم خورده بود خیلی دلخور بودند.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت‌ها و خطوط لوله برای سوآپ گازی آماده بود، اضافه کرد: با جلساتی که در تهران و عشق آباد برگزار شد هر دو طرف آذربایجان و ترکمنستان متقاعد شدند که سوآپ انجام شود و بهترین فرصت در اجلاس اکو بود که سران کشورها نیز حضور داشتند و این کار انجام شد.

اوجی اضافه کرد: این کار برای بهبود روابط بین کشورمان و دو کشور آذربایجان و ترکمنستان می‌تواند مثمر ثمر باشد و خدا کمک کرد در اجلاس اکو در عشق آباد این اتفاق رقم خورد.

وزیر نفت درباره جمع آوری گازهای همراه نفت هم گفت: تا کنون حدود ۲۸ قرارداد با شرکت‌ها و مجموعه‌های توانمند منعقد شده و حدود یک میلیارد دلار ارقام این قراردادهاست.

اوجی افزود: عمدتاً میادین غرب و شرق کارون، نفتی که تولید می‌شود همان گاز همراه نفت است که خوشبختانه پالایشگاه‌ها آن را پالایش و خوراک صنایع پتروشیمی می‌شود.

وی اضافه کرد: برای زودتر عملیاتی شدن و زودتر جمع شدن جمع آوری گازهای مشعل به سراغ بخشی از صنایعی رفتیم که گاز مورد نیاز آنهاست اعم از پالایشگاه گاز بید بلند خلیج فارس و دیگر پتروشیمی‌ها و آنها سرمایه گذاری کردند و این قراردادها بسته شد.

اوجی با اشاره به اینکه این گازها غنی هستند، گفت: پس از فرآورش در پالایشگاه‌های گازی، بخشی از آن خوراک صنایع پتروشیمی و این گازهای همراه به ارزش افزوده تبدیل می‌شود.

وی با بیان اینکه جمع آوری این گازها به محیط زیست هم کمک و از آلودگی جلوگیری می‌کند، افزود: روزانه حدود ۴۰ میلیون متر مکعب گاز هدر می‌رود که با اجرای این قراردادها به ارزش افزوده تبدیل می‌شود.

وزیر نفت در پاسخ به این پرسش که فاز ۱۴ پارس جنوبی در چه زمانی به بهره برداری می‌رسد؟ گفت: با کوشش کارکنان شرکت‌های ملی نفت و گاز، یک واحد از پالایشگاه فاز ۱۴ با گاز ترش در چند روز گذشته آزمایش شد و با ۱۴ میلیون متر مکعب وارد مدار تولید شده است و مسئولان قول دادند در هر ۴ تا ۶ ماه، یک واحد دیگر به بهره برداری برسد و ۴ واحد در آن جا وجود دارد که هر واحد در ۴ تا ۶ ماه به بهره برداری می‌رسد.

اوجی افزود: تنها فازی که از ۲۹ فاز پارس جنوبی توسعه داده نشده فاز ۱۱ است که نزدیک مرز آبی ما با کشور همسایه است.

وی ادامه داد: مطالعات این فاز تکمیل شده است و بحث واگذاری قراردادهای آن را با پیمانکاران قدر آغاز کردیم که نصب سکوهای فاز ۱۱ و حفاری چاه‌ها و فشار افزایی را شامل می‌شود که همزمان اجرا خواهد شد.

اوجی افزود: امیدواریم با برنامه ریزی خوبی که عزیزانمان در شرکت ملی نفت و شرکت نفت و گاز پارس انجام دادند طبق برنامه در چند سال آینده، این فاز به بهره برداری برسد.

وی اضافه کرد: همه فازهای پارس جنوبی به مرحله بهره برداری رسیده و احتمال دارد برای بخش‌هایی از مخزن با مطالعاتی که در حال انجام است فازهای جدید نیز تعریف شود.

اوجی در پاسخ به این پرسش که تکلیف وزارت نفت در بودجه سال ۱۴۰۱ مبنی بر فروش روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت تا چه میزان محقق می‌شود؟ گفت: تعهدات وزارت نفت در بودجه سال ۱۴۰۰ در بحث صادرات نفت، میعانات و خالص گاز صادراتی، کامل و حتی بیشتر محقق شده است.

وزیر نفت افزود: حتی درباره تکلیف مندرج در تبصره ۱۴ بودجه با وجود این که ۳۱۳ هزار میلیارد تومان دیده شده بود تا پایان سال، ۳۵۰ هزار میلیارد تومان یعنی حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد بیشتر از تعهد وزارت نفت در این تبصره را انجام دادیم.

وی اضافه کرد: در بودجه سال ۱۴۰۰، مجلس تصمیم گرفت که سقف صادرات از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه برای نفت و میعانات به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه برسد.

اوجی ادامه داد: وزارت نفت همه تلاش خود را انجام می‌دهد تا اعداد پیش بینی شده در بودجه سال ۱۴۰۱ در زمینه فروش نفت و میعانات گازی و خالص گاز صادراتی محقق شود.

وی اضافه کرد: در ۶ ماه ابتدای امسال، میانگین روزانه صادرات میعانات گازی حدود ۶۰ هزار بشکه بود و خوشبختانه در ۶ ماهه دوم، میانگین بیش از ۲۰۰ هزار بشکه در روز و در برخی ماه‌ها ۳ تا ۴ برابر بیشتر از ماه‌های مشابه در سال ۱۳۹۹ را داشتیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
2025-02-16T15:23:00+03:30
یک کارشناس بورس گفت: نبود زیرساخت‌های مالی، عامل عقب‌ماندگی لیزینگ دارایی‌های بزرگ است.

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:10:00+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-16T14:03:08+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
2025-02-16T14:03:06+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور در عربستان با رئیس صندوق اوپک دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
2025-02-16T14:03:04+03:30
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در بحث افزایش تولید در دولت چهاردهم خوش درخشیده است.

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟
2025-02-16T13:09:41+03:30
سرمای زودرس و زمستان سرد سبب ثبت رکوردهای متعددی در مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شد، با این حال آمارها نشان می‌دهد تحویل گاز به نیروگاه‌ها در ماه‌های آذر، د...

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
2025-02-16T12:56:17+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از مصرف ۷۳ درصد کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء خبر داد.

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور
2025-02-16T12:56:16+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در کنفرانس دو روزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور، حضور یافت.

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
2025-02-16T12:43:01+03:30
رئیس سازمان حفظ نباتات از ظرفیت بالای همکاری ایران و قزاقستان در بخش کشاورزی خبر داد.

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
2025-02-16T12:43:00+03:30
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن با افت ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحدی به ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار واحد رسید.

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T12:03:05+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
2025-02-16T11:49:43+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T11:49:42+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
2025-02-16T11:49:41+03:30
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
2025-02-16T11:36:17+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
2025-02-16T11:22:59+03:30
قائم مقام وزارت صمت گفت: پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران
2025-02-16T10:43:00+03:30
​استقبال مشتریان و کاربران از نرم‌افزار ارتقایافته و امن همراه‌بانک صادرات ایران با افزایش بیش از ۳۱ درصدی تراکنش‌ها در ۱۰ ماه ابتدای سال جاری همراه شد.

همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد

همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد
2025-02-16T10:29:37+03:30
همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی با حضور مسئولان، کارشناسان و فعالان این حوزه آغاز به کار کرد.

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ
2025-02-16T10:29:37+03:30
یک مقام مسئول گفت:بانک مرکزی در پی تدوین دستورالعمل جامع در راستای توسعه صنعت لیزینگ است.

دریای خزر و خلیج فارس پرباران‌ترین حوضه در هفته جاری

دریای خزر و خلیج فارس پرباران‌ترین حوضه در هفته جاری
2025-02-16T10:02:59+03:30
حوضه دریای خزر با مقدار میانگین بارش ۱۵.۹ میلی‌متر و و حوضه خلیج فارس و دریای عمان با مقدار میانگین بارش ۸.۵ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های‌ درجه ۱ کشور در ه...

نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات

نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات
2025-02-16T10:02:58+03:30
مشخصات ضمانت‌نامه بانکی جهت افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات اعلام شد.

حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست

حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست
2025-02-16T09:49:40+03:30
گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست در مصلی برگزار شد.

اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود

اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود
2025-02-16T09:49:40+03:30
طبق مصوبه هیئت وزیران اجرای طرح باک پر در صورت ضرورت در هر یک از مرزهای کشور، با تشخیص وزیر راه و شهرسازی و توسط وزارت نفت تعلیق می‌شود.

ثبت‌سفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی می‌شود

ثبت‌سفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی می‌شود
2025-02-16T09:49:40+03:30
اتحادیه چای کشور طی نامه‌ای به معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از کمبود و گرانی چای در آستانه ماه رمضان و عید نوروز ابراز نگرانی کرد.

استفاده از فناروی‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است

استفاده از  فناروی‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است
2025-02-16T09:49:39+03:30
مدیرعامل آبفای کشور استفاده از تجربیات و دانش‌های روز دنیا در حوزه فناوری اطلاعات برای ارائه خدمات بهتر به مشترکان را یک اصل محوری در فعالیت‌های صنعت آب و فا...

حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است

حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است
2025-02-16T09:49:39+03:30
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت همه دستگاه‌های ذی‌ربط و مردم امکان‌پذیر است.

الزامات توسعه تجارت ایران و قزاقستان به ۳ میلیارد دلار

الزامات توسعه تجارت ایران و قزاقستان به ۳ میلیارد دلار
2025-02-16T09:09:37+03:30
در نشست مشترک رئیس اتاق ایران و وزیر تجارت قزاقستان، بر رفع مشکلات بانکی و مسائل حمل‌ونقل به عنوان پیش‌نیازهای اصلی دستیابی به حجم تجارت سه میلیارد دلاری میا...

اقدام تازه ترامپ در تشدید جنگ تجاری با دیگر کشورها

اقدام تازه ترامپ در تشدید جنگ تجاری با دیگر کشورها
2025-02-16T08:02:57+03:30
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که از ابتدای ماه اوریل اعمال تعرفه بر واردات خودرو به این کشور آغاز خواهد شد.

موج اخراج کارمندان دولت آمریکا به مرز ۱۰ هزار نفر رسید

موج اخراج کارمندان دولت آمریکا به مرز ۱۰ هزار نفر رسید
2025-02-16T08:02:57+03:30
از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید تا کنون که هنوز به یک ماه هم نرسیده، ۹۵۰۰ نفر از کارکنان دولت آمریکا اخراج شده اند.

هواشناسی ایران ۲۸ بهمن؛ هشدار تگرگ و بارش شدید برف و باران در ۲۵ استان

هواشناسی ایران ۲۸ بهمن؛ هشدار تگرگ و بارش شدید برف و باران در ۲۵ استان
2025-02-16T07:09:36+03:30
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: با ورود موج بارشی جدید طی امروز (۲۸ بهمن) تگرگ و بارش شدید برف و باران در ۲۵ استان کشور پیش‌بینی م...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)