میرنیوز

توزیع ۱۲ میلیون تن نهاده در سامانه بازارگاه/ اضافه شدن ناوگان ریلی برای حمل و نقل نهاده ها

توزیع ۱۲ میلیون تن نهاده در سامانه بازارگاه/ اضافه شدن ناوگان ریلی برای حمل و نقل نهاده ها 2021-12-06T13:42:33+03:30

به گزارش ایسنا، احد آزادی خواه - سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در - یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه اساس سامانه بازارگاه یک خدمت است اما ایراداتی دارد که بایستی رفع شود، گفت: مهمترین اشکالی که وجود داشت این بود که سامانه بازارگاه باید به همه سامانه‌ها وصل می شد اما وصل نبود. یعنی کشتی بار را تحویل می‌گرفت، تخلیه انجام و تحویل گمرک می‌شد و زمانی که بار باید از گمرک تحویل سامانه بازارگاه می‌شد چون این دو  سامانه با هم  لینک نبودند یک فاصله ای به وجود می آمد که زمینه رانت را فراهم می کرد. یعنی نهاده قبل از این‌که در سامانه بازارگاه بارگذاری شود وارد بازار سیاه  می شد. این موضوع بسیار حساسی است و  هنوز به صورت 100 درصد حل نشده است.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این بود که برخی از افراد مسئله دار امکان بارگذاری نهاده در سامانه بازارگاه را داشتند و همین باعث می شد که  مرغدار و دامدار ثبت سفارش کند و بعد از چند ماه نهاده خود را دریافت کند. در حال حاضر این موضوع کمتر شده  ولی هنوز استاندارد نشده است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه اضافه کرد:مشکل حمل و نقل جدی داشتیم که بخشی از آن حل شده است.

وی با بیان اینکه بی توجهی به تشکل ها یکی دیگر از مشکلات سامانه بازارگاه بود، افزود: بهتر بود می توانستیم در سامانه بازارگاه از ظرفیت تشکل‌ها هم استفاده کنیم. اگر نهاده مورد نیاز یک شهرستان تحویل تشکل های مرغداری شود هم بخش خصوصی وارد کار می شود و هم مشکل سرک ها حل خواهد شد.

به گفته وی سامانه سماصط معیار تحویل بار به تولید کننده است و در آن به کسانی که جوجه تحویل گرفته اند بار می دهند. در حالی که این موضوع اشتباه است. باید معیار تحویل بار سامانه کشتارگاه باشد. ممکن است یک واحدی جوجه گرفته باشد ولی آن را معدوم کرده باشد. پیگیری های زیادی در این زمینه انجام داده ایم ولی هنوز به نتیجه نرسیده است.

آزادی خواه تصریح کرد:تامین و توزیع نهاده ها به وسیله سامانه انجام می‌شود. وارد کننده نهاده خود را در سامانه بارگذاری می کند و تولید کننده نیز نهاده مورد نیاز خود را خریداری می‌کند. مشکل اصلی حمل و نقل است. کمیسیون کشاورزی مجلس تلاش کرده که در حمل نهاده ها از ناوگان ریلی استفاده شود، زیرا قبلا از این ناوگان هیچ استفاده ای نداشته ایم. در گام اول با ۸۰ واگن قطار بارگیری ها انجام شد. همچنین بحث هزینه های پشت بارنامه و عدم بالانس کامیون های بارگیری هم مطرح بود که بخش زیادی از مشکلات مرتفع شد.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش به واحدهایی که نهاده گرفته ولی مرغ تحویل نداده اند اشاره کرد و گفت: بر اساس آماری که به دست ما رسیده در یک دوره ۳۴۶۰واحدی که نهاده گرفته ولی هیچ مرغی تحویل نداده بودند شناسایی شدند. این عدد بسیار بزرگی است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس به آمارهای تخصیص نهاده نیز اشاره کرد و گفت: براساس آمارهای دریافتی در واحدهای صنعتی هر راس دام سنگین ۲.۷کیلوگرم ذرت، ۱.۴ کیلوجو و در سنتی ها ۱.۴ ذرت و یک کیلو جو تخصیص داده می شود. در دام سبک نیز این عدد ۱۰۰گرم جو ۵۰گرم ذرت است. از طرفی روزهای پایانی پرورش مرغ، یک مرغ گوشتی به ۱۶۰گرم خوراک نیاز دارد. این یعنی نهاده تخصیصی یک راس گوسفند کمتر از مرغ است و این اصلا مناسب نیست.

 وی  به کشتار دام های مولد و آبستن نیز اشاره کرد و گفت: امروزه بسیاری از دام های مولد به دلیل کمبود علوفه کشتار می شوند.

راهکاری برای کاهش دغدغه مرغداران

در ادامه این برنامه  مهراب فرجی _ قائم مقام معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت:سامانه بازارگاه سال 1398 با عرضه اختیاری کنجاله سویا آغاز به کار کرد. از سال ۱۳۹۹ نیز ذرت در سامانه بازارگاه عرضه شد. نهاده های صنعت طیور به صورت سیستمی از اول مهر ۱۳۹۹ توزیع شدند. در ابتدا مشکلاتی وجود داشت و چندین ماه طول کشید تا این مشکلات برطرف شود.

وی ادامه داد: امروز مرغ داران به راحتی می توانند از سامانه بازارگاه نهاده های مورد نیازشان را خریداری کنند. سهمیه بندی نیز در این بخش صورت گرفته است. سه کیلو و ۲۵۰ گرم ذرت و یک کیلو و ۵۶۸ گرم کنجاله سویا برای یک دوره پرورش ۴۵ روزه مرغ گوشتی در نظر گرفته شده است.

فرجی در پاسخ به این سوال که به دلیل تاخیر در ارسال نهاده ها مرغداران مجبور هستند نهاده‌های مورد نیاز خود را در دوره پرورش از بازار آزاد تهیه کنند، گفت: بازارگاه سه حلقه دارد. یک حلقه تامین نهاده است که ارتباط مستقیمی با تامین ارز دارد. حلقه دیگر توزیع است. یعنی پس از اینکه ثبت سفارش انجام شد و در داخل سامانه بازارگاه پیش عرضه شد بررسی می شود و بر اساس سهمیه بندی هایی که انجام شده به صورت تفکیکی نهاده تخصیص داده می شود. حلقه سوم هم حمل و نقل نهاده است.

وی افزود: مرغداری که جوجه ریزی کرده به مرغداری که قبل از خودش جوجه ریزی کرده مراجعه و نهاده مورد نیاز خود را به صورت قرضی دریافت می کند. وقتی آن مرغدار نهاده به دستش می رسد مرغ هایش ۳۵ تا ۴۵روزه شده اند و بنابراین نهاده خود را به بازار می دهد و به این صورت نهاده وارد بازار آزاد می شود.البته برای این موضوع هم تدابیری اندیشیده ایم.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه برای کاهش دغدغه مرغداران در تامین نهاده طرحی را در دستور کار داریم،اظهار کرد: قرار است با مجوز سامانه سماصط برای ۲۱ روز اول مرغدار در سامانه  بازارگاه نهاده تخصیص دهیم و مرغدار صرفا می تواند آن را به کارخانجات خوراک آماده تحویل دهد.

وی در پاسخ به اینکه برخی از مرغداری ها نهاده دریافت می کنند ولی مرغ تحویل نمی دهند، گفت: از اول خردادماه مرغداران مکلفند کل مرغ تولیدی را از نظر تعداد و وزن تحویل کشتارگاه دهند. البته پس از کسب تلفات متعارف. اگر مرغ تحویل داده شده از عددی مشخص کمتر باشد تخلف محسوب می شود و سیاست های تنبیهی و تشویقی در سامانه بازارگاه در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه برخی واحدها مرغ هایشان را تحویل دادند ولی در قالب روش های مرسوم نبوده، گفت: سامانه بازارگاه این افراد قفل و بررسی شد و تعداد زیادی از آنها به تعزیرات معرفی شدند.

وی تصریح کرد:سال گذشته در سامانه بازارگاه ۱۲میلیون و ۳۰۰هزارتن نهاده توزیع و عرضه شده است.امسال تاکنون ۱۲ میلیون تن در سامانه بازارگاه عرضه شده است. به دلیل خشکسالی نیاز  به نهاده بالا رفت و بالغ بر ۲۱ میلیون تن از  سه قلم نهاده وارداتی امسال باید تامین شود. این یعنی عدد مقدار زیادی کمبود نهاده داریم.

به گفته وی به دلیل خشکسالی بالغ بر دومیلیون تن جوی تولید داخل و حدود ۱.۵میلیون تن ذرت تولید داخل وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه صدرصد نهاده های مورد نیاز مرغداری ها تامین می شود، عنوان کرد: ۷۰درصد خوراک دام‌سنتی علوفه است و چون امسال وضعیت مراتع نامناسب بود دامدار روستایی هم انتظار حمایت بیشتری دارد.

وی همچنین در خصوص کشتار دام مولد نیز گفت: دام مولد و دام ماده تعریف خاص خود را دارد. دامدار دام باارزش خود را  هر طور که شده حفظ می کند. در شرایط خشکسالی به دلیل اینکه هزینه های پرورش و نگهداری دام اضافه می شود دامدار خود را مدیریت می کند یعنی دام با ارزش خود را نگهداری و آن دام ماده را که براساس شاخص های اقتصادی حذفی است را حذف می کند.البته این موضوع مختص به کل دنیا است.

مشکل سامانه بازارگاه چیست؟

در ادامه این برنامه احمد مقدسی_ رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران - نیز گفت:در بخش دامداری های صنعتی نهاده های مورد نیاز در سامانه بارگذاری می شود و دامداران نهاده های خود را دریافت میکنند. متاسفاته مشکلی که در حال حاضر سامانه بازارگاه دارد تاخیر در عرضه بار در بازارگاه است. وقتی ورودی سامانه کند است و نهاده کم وارد می شود و عرضه و تقاضا تعادل ندارد مشکلاتی را برای تولیدکنندگان صنعتی به وجود می آورد.

وی افزود:به دامداری های سنتی کنسانتره آماده تعلق می گیرد. وقتی  از طریق سامانه بازارگاه به کارخانجات خوراک دام جو ، ذرت و سویا ندهند آنها هم نمی توانند کنسانتره تحویل دامداران دهند.

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: در بخش پرواربندی مشکل بزرگی داریم. واحدهایی در پروار بندی داریم که متناسب با تعداد دام نهاده دریافت نمی کنند. به طور کل توزیع نهاده واحدهای پروار بندی بسیار ناچیز است.

به گفته وی امروزه دامداری های روستایی و سنتی به قدری پیشرفت کرده اند که مانند دامداری های صنعتی تا حدودی کمتر تولید می کنند ولی متناسب با پروانه روستایی و سنتی به آنها نهاده نمی دهند که آنها هم با کمبود مواجه می شوند.

مقدسی خاطر نشان کرد:موضوعی که امسال مشکل تولیدکنندگان را مضاعف کرده بحث خشکسالی است. خشکسالی در ۵۰سال اخیر بی سابقه بوده و تامین نهاده ها را با دشواری رو به رو کرده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران در پاسخ به این سوال که آیا دامداران به دلیل کمبود نهاده دام های مولدشان را روانه کشتارگاه کرده اند با خیر؟ گفت:  وقتی دام گرسنه است و از آن طرف جلوی صادرات دام زنده گرفته می شود قطعا همین اتفاق می افتد. قرار بود شرکت پشتیبانی امور دام برای ذخایر استراتژیک خود از منابع داخلی خرید انجام دهد اما به این مشکل برخورد کردیم که ظرفیت بسته بندی گوشت در کشور بسیار محدود است و متناسب با تولیدات نیست. اگر این روند ادامه دار شود دامدار مجبور به کشتن دام های مولد خود است.

وی افزود: وقتی دامدار علوفه نداشته باشد تا به دامش بدهد. از آن طرف جلوی صادرات هم گرفته شود، توان کشتارهم کم باشد و طرفی  مصوبه خرید حمایتی هم  اجرایی نشود  چاره ای برای دامدار نمی ماند.

۴ دلیل برای کشتار دام های آبستن 

علی صفر ماکنعلی_ رییس سازمان دامپزشکی نیز در این برنامه با بیان اینکه دام های آبستن به ۴دلیل راهی کشتارگاه می شوند، گفت: برخی از دام ها به دلیل بهداشتی در قالب برنامه های رشد و صرف نظر از آبستن بودن یا نبودن به کشتارگاه فرستاده می شوند. گروه دوم دامهایی هستند که آسیب دیده اند یا مشکل دار شده اند و ادامه حیات آنها ممکن نیست به همین دلیل راهی کشتارگاه می شوند. دسته سوم به دلیل اقتصادی است. یعنی برای دامدار نگهداری دام اقتصادی نیست و سعی می کند دام های مولد خود را کاهش دهد. دلیل چهارم هم این است که درصدی از دامداران اطلاعی از اینکه دامشان باردار است ندارند و دامهایشان را به کشتارگاه می فرستند.

مجرمانه بودن هر گونه اقدامی علیه امنیت غذایی

در ادامه مرتضی تورک_ معاون دادستان‌تهران نیز در این برنامه و در پاسخ به این سوال که نحوه ورود دادستانی به کشتاردام های آبستن و مولد چیست، گفت: گزارشهایی را در خصوص کشتار دام مولد و آبستن داشتیم. از قبل هم یعنی در سالهای گذشته معدوم سازی جوجه یکروزه و... انجام می شد و سابقه این موضوعات ما را نگران کرد به همین دلیل  به این موضوع ورود کردیم.

وی ادامه داد: در بررسی ها شاهد بودیم برخی از دام هایی که ذبح می شدند دام آبستن یا دام مولد بودند. قانونی در این زمینه داریم.در قانون ذکر شده  هرگونه اقدامی که تهدید علیه امنیت غذایی و تولید باشد به نوعی می تواند در قالب عنوان مجرمانه قرار گیرد.

وی در پایان گفت: پرونده ای را در این زمینه تشکیل دادیم. مستندات کامل جمع آوری شده است. مشکلی که وجود دارد این است که وقتی دام وارد کشتارگاه می شود باید ذبح شود. گفته می شود باید سازمان دامپزشکی قبل از اینکه وارد کشتارگاه شود یعنی از محل حرکت بررسی کند که آیا دام شرایط ذبح را دارد یا خیر. وقتی سازمان دامپزشکی ازمبدا کنترل نمی کند این مشکل ایجاد می شود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

کنترل نقدینگی منحنی تورم را نزولی کرد

 کنترل نقدینگی منحنی تورم را نزولی کرد
2024-05-19T20:58:35+03:30
استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به موفقیت بانک مرکزی در تحقق هدف‌گذاری کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۵ درصد در سال گذشته، گفت: این دستاورد در کاهش نرخ ت...

طراحی قطار سریع‌السیر تهران-مشهد آغاز شد

 طراحی قطار سریع‌السیر تهران-مشهد آغاز شد
2024-05-19T20:58:34+03:30
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شرکت رجا ۷ سال است بابت لکوموتیو در اختیار پولی پرداخت نکرده است، گفت:پیشرفت فیزیک قطار برقی تهران-مشهد صفر درصد است.

ظرفیت ۲۰میلیارددلاری بازار جدید ارزی/ فروشِ کوتاژ شفاف می‌شود؟

 ظرفیت ۲۰میلیارددلاری بازار جدید ارزی/ فروشِ کوتاژ شفاف می‌شود؟
2024-05-19T20:58:33+03:30
بازار ارز اشخاص که وعده آن از سوی بانک مرکزی مطرح شده است، ظرفیت عرضه ارز حداقل به‌میزان ۲۰میلیارد دلار را خواهد داشت.

صادرات قطعات ریلی به قلب اروپا

 صادرات قطعات ریلی به قلب اروپا
2024-05-19T20:58:33+03:30
مدیرعامل شرکت تولیدکننده تجهیزات ریلی از صادرات قطعات ریلی به اروپا خبر داد و گفت:با وجود ظرفیت داخلی، اما عده ای برای خرید لکوموتیو دست دوم به چین و برزیل ...

ویترین تسنیم شماره ۶۶۷/ «باج‌خواری»

 ویترین تسنیم شماره ۶۶۷/ «باج‌خواری»
2024-05-19T20:58:32+03:30
هرساله همزمان با آغاز فصل پرداخت مالیات اصناف سروصداها علیه مالیات زیاد می‌شود، آن‌هم از جانب برخی صنوف و مشاغلی که علی‌رغم درآمدهای ده‌هامیلیاردی، به‌جای م...

چهار ضلعی رکود به نفع حداقل بگیران؛ بیکاری بیشتر می‌شود

 چهار ضلعی رکود به نفع حداقل بگیران؛ بیکاری بیشتر می‌شود
2024-05-19T20:58:32+03:30
۴ ضلعی رکود متشکل از نرخ بهره مثبت، حذف شوک گونه ارز ترجیحی، مدیریت بازار ارز غیررسمی و وضع مالیات های جدید، اگر چه تبعاتی از جمله افزایش بیکاری را به دنبال...

دولت نباید در مقابل طلافروشان کوتاه بیاید!

 دولت نباید در مقابل طلافروشان کوتاه بیاید!
2024-05-19T20:58:31+03:30
۲۶ دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای از رئیس‌جمهور درخواست کردند مقابل طلافروشان ایستادگی کنند.

۵۰۰ میلیون دلار ارز اشخاص صرف واردات محصولات باغی شد

 ۵۰۰ میلیون دلار ارز اشخاص صرف واردات محصولات باغی شد
2024-05-19T20:58:30+03:30
با توجه به گزارش بانک مرکزی، در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۷۴۳ میلیون دلار ارز اشخاص به حوزه مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی تخصیص پیدا کرده است که ۷۵ درصد آن سهم واردات...

صندوق توسعه را توسعه دهیم تا توسعه پیدا کنیم

 صندوق توسعه را توسعه دهیم تا توسعه پیدا کنیم
2024-05-19T20:58:30+03:30
مگر قرار نبود "صندوق توسعه ملی" کشورمان روز به روز بزرگتر و منابعش بیشتر و اهمیت آن در رشد و توسعه اقتصاد به چشم بیاید و حافظ منافع آیندگان باشد؟ ...

سد «قیزقلعه‌سی» نمادی از دوستی مردم ایران و آذربایجان است

 سد «قیزقلعه‌سی» نمادی از دوستی مردم ایران و آذربایجان است
2024-05-19T20:58:29+03:30
وزیر نیرو گفت: سد «قیزقلعه‌سی» که به دست مهندسان و پیمانکاران ایرانی ساخته شده است نمادی از دوستی و مودت بین مردم دو کشور ایران و آذربایجان است که...

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

 قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
2024-05-19T20:58:29+03:30
امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۳ میلیون و ۳۴۹ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

ریزش کم سابقه شاخص بورس/ معاملات پالایشی‌ها ابطال شد

 ریزش کم سابقه شاخص بورس/ معاملات پالایشی‌ها ابطال شد
2024-05-19T20:58:28+03:30
شاخص کل بورس در معاملات امروز، ریزشی ۶۲ هزار واحدی را تجربه کرد.

نقطه‌‌ضعف در کارنامه مثبت رشد اقتصادی/ دولت کشاورزی را دریابد

 نقطه‌‌ضعف در کارنامه مثبت رشد اقتصادی/ دولت کشاورزی را دریابد
2024-05-19T20:58:27+03:30
در حالی که افزایش نرخ رشد اقتصادی به یک نقطه قوت دولت آقای رئیسی در یکی دو سال اخیر تبدیل شده، نرخ رشد در حوزه کشاورزی منفی یا زیر ۱ درصد بوده است که نشان ا...

فرصت ۲۰ روزه مودیان مالیاتی برای ارسال فهرست حقوق بگیران

 فرصت ۲۰ روزه مودیان مالیاتی برای ارسال فهرست حقوق بگیران
2024-05-19T20:58:27+03:30
براساس ابلاغ سازمان امور مالیاتی کشور، مودیانی که تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳٫۰۳٫۲۰ نسبت به ارسال فهرست حقوق بگیران خود و پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات آن...

دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ رفاهی که در دهه ۹۰ از دست رفت

 دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ رفاهی که در دهه ۹۰ از دست رفت
2024-05-19T20:58:27+03:30
افزایش فقر و کاهش سطح رفاه یکی از شاخص‌ترین نتایج سوءمدیریت اقتصادی در دهه ۹۰ بوده است. یک سوم درآمد سرانه مردم در طول این دهه محو شد.

نامه عشقی به وزیر نفت برای اصلاح قیمت‌گذاری خوراک پالایشی‌ها

 نامه عشقی به وزیر نفت برای اصلاح قیمت‌گذاری خوراک پالایشی‌ها
2024-05-19T20:58:26+03:30
رئیس سازمان بورس در نامه ای به وزیر نفت خواستار اصلاح دستورالعمل قیمت‌گذاری خوراک نفت و فرآورده‌های شرکت‌های پالایشی شد.

روایت بانک جهانی از کاهش ۳ سطح فقر در ایران + سند

 روایت بانک جهانی از کاهش ۳ سطح فقر در ایران + سند
2024-05-19T20:58:26+03:30
آمارهای بانک جهانی نشان می دهد فقر در ایران پس از شیب تند صعودی طی سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ از سال ۲۰۲۱ روند معکوس به خود گرفته و طی دو سال متوالی کاهشی شده است.

ترخیص۹۶ درصدی اقلام وارداتی/ایستایی۸۰۰میلیون دلارکالای اساسی

 ترخیص۹۶ درصدی اقلام وارداتی/ایستایی۸۰۰میلیون دلارکالای اساسی
2024-05-19T20:58:25+03:30
طی ۱۴ ماه گذشته در حالی که ۹۶ درصد کالاهای وارداتی بدون معطلی ترخیص شده اند در مورد دلایل ایستایی ۴ درصد اقلام اظهار شده موضوعاتی از جمله عدم تخصیص به موقع ...

واردات ۹۰۰ میلیون دلار موبایل لوکس در۱۴۰۲/ ارز خودرو شفاف شد

 واردات ۹۰۰ میلیون دلار موبایل لوکس در۱۴۰۲/ ارز خودرو شفاف شد
2024-05-19T20:58:24+03:30
بررسی آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد، در سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیون دلار موبایل از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود ترخیص شده است. همچنین نزدیک به یک میلی...

فهرست اقلام کالاهای دریافت کننده ارز در سال ۱۴۰۲ + جزئیات

 فهرست اقلام کالاهای دریافت کننده ارز در سال ۱۴۰۲ + جزئیات
2024-05-19T20:58:24+03:30
بانک مرکزی فهرست اقلام کالایی دریافت کننده ارز در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد.

هفدهمین حراج شمش طلا درحال برگزاری است

 هفدهمین حراج شمش طلا درحال برگزاری است
2024-04-14T14:25:05+03:30
هفدهمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد مرکز مبادله ارز و طلای ایران از ساعت ۱۲ امروز یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳، برگزار شده است.

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۱/۲۶

 قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۱/۲۶
2024-04-14T14:11:40+03:30
امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۳ میلیون و ۷۵۱ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

آغاز حراج گسترده سکه از فردا در مرکز مبادله+شرایط

 آغاز حراج گسترده سکه از فردا در مرکز مبادله+شرایط
2024-04-14T14:11:37+03:30
دومین حراج سکه در سال جدید بناست از ساعت ۱۲ فردا دوشنبه ۲۷ فروردین ماه با عرضه تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی آغاز شود.

ایران پاسخ درخوری به رژیم کودک‌کش صهیونیستی داد

 ایران پاسخ درخوری به رژیم کودک‌کش صهیونیستی داد
2024-04-14T14:11:37+03:30
رئیس اتاق ایران گفت: نیروهای رزمنده ایران پاسخ درخوری به رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی داد و امیدواریم این تنبیه اخلاقی برای همه دنیا باشد.

ریزش قیمت‌ها دربازار طلا و سکه/ حباب سکه کم شد

 ریزش قیمت‌ها دربازار طلا و سکه/ حباب سکه کم شد
2024-04-14T14:11:36+03:30
بعد از پاسخ ایران به اسرائیل و کاهش هیجانات در بازار ارز، ریزش قیمت ها در بازار طلا وسکه هم آغاز شده تا جایی که قیمت طلای ۱۸ عیار که تا ۴ میلیون همبالا رفته...

صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه افزایش یافت

 صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه افزایش یافت
2024-04-14T13:45:02+03:30
سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به آمار صادرات ایران به روسیه و بلاروس در سال ۱۴۰۲، گفت: صادرات محصولات ایرانی به...

مسافران برای بازگشت وجه بلیت به دفاتر هما مراجعه کنند

 مسافران برای بازگشت وجه بلیت به دفاتر هما مراجعه کنند
2024-04-14T13:45:00+03:30
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه‌ای با اشاره به ابطال پروازهای این شرکت اعلام کرد:مسافران برای بازگشت وجه بلیت به دفاتر هما مراجعه کنند.

هشدار قرمز بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان

 هشدار قرمز بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان
2024-04-14T13:44:58+03:30
سازمان هواشناسی با پیش‌بینی بارش‌های سیال‌آسا در استان‌های هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و بوشهر برای این استان‌ها هشدار سطح قرمز صادر کرد.

شرایط عادی در پمپ‌بنزین‌ها/ تکذیب بزرگ‌نمایی رسانه‌های معاند

 شرایط عادی در پمپ‌بنزین‌ها/ تکذیب بزرگ‌نمایی رسانه‌های معاند
2024-04-14T13:44:58+03:30
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: به‌هیچ‌وجه شاهد هجوم مردم به پمپ‌بنزین‌ها و شرایط غیرعادی در جایگاه‌های عرضه سوخت نبودیم و اخباری که برخی رسانه‌های معاند ...

گزارش تسنیم از بازار ارز/ دلار ۶۴هزارتومانی هم خریدار ندارد

 گزارش تسنیم از بازار ارز/ دلار ۶۴هزارتومانی هم خریدار ندارد
2024-04-14T13:44:57+03:30
بعد از پاسخ محکم ایران به اسرائیل، به‌خلاف پیش‌بینی‌ها بازار ارز نه‌تنها افزایشی نشد بلکه در مدار کاهش قرار گرفت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)