میرنیوز

«علاج تحریم»| ۱۰ پیشنهاد آل‌اسحاق برای پایان تحریم/ اگر قوی نشویم، تحریم تا ابد هست

 «علاج تحریم»| ۱۰ پیشنهاد آل‌اسحاق برای پایان تحریم/ اگر قوی نشویم، تحریم تا ابد هست 2020-08-01T15:09:53+04:30

یحیی آل‌اسحاق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سوال که علاج تحریم مذاکره با غرب است یا قوی شدن اقتصاد، ابتدا به تعریف کوتاهی از تحریم پرداخت و اظهار داشت: تحریم عدم دسترسی به نیازهای کشور است که از سوی آمریکا و بدخواهان ایجاد شده و این کشورها بخصوص آمریکا مانع دسترسی به نیازهایمان شده‌اند.

وی با تأکید براینکه برای کاهش اثرات تحریم در اقتصاد کشورمان باید بی‌نیاز از نیازها باشیم، گفت: باید شرایط را بگونه‌ای مدیریت کرد از طریق تکیه بر تولید داخلی نیازمان را تولید کنیم و یا نوع نیازمان را تغییر دهیم؛ بعبارت دقیق‌تر در برخی واحدهای تولیدی به موادی نیاز داریم که باید از خارج وارد شود ولی به دلیل تحریم ها با مشکل همراه شدیم در اینجا باید نوع نیاز را تغییر دهیم و با استفاده از مواد اولیه ای که در داخل کشور تولید می شوند، نیازمان را تامین کنیم.

* از منابعی استفاده کنیم که تحت سلطه آمریکا نیست/ «تهدید در مقابل تهدید» راهی برای مقابله با تحریم‌ها

این کارشناس اقتصادی همچنین تأکید کرد که در شرایط تحریم باید از منابعی استفاده کنیم که آمریکا به آنها سلطه ندارد و نمی‌تواند با اعمال قدرت، در دسترسی ایران به آن منابع محدودیت ایجاد کند؛ امریکا برای اینکه در اعمال تحریم ها موفق باشد باید قدرت اعمال محدودیت در تمام حوزه ها و کشورها را داشته باشد ولی الان می توانیم برخی از منابع مورد نیازمان را از کشورهایی که امریکا سلطه ای بر آنها ندارد، تأمین کنیم؛ بعنوان می توانیم برخی از منابع مورد نیاز را از کشور چین که تحت سلطه آمریکا نیست، تأمین کنیم.

آل‌اسحاق در ادامه به بیان راهکارهای دیگری برای علاج تحریم پرداخت و گفت: زمانی که آمریکا ما را تهدید می کند باید با استفاده از امکانات‌مان ما نیز در مقابل تهدیدهای امریکا، تهدیدی داشته باشیم. امام خمینی (ره) می فرمایند اگر دین ما را تهدید کنند ما در تمام حوزه ها آنها را تهدید می کنیم.

* روحیه‌ی واداده نمی‌تواند در مقابل تحریم ها ایستادگی کند

وزیر اسبق بازرگانی داشتن روحیه فعال را نکته ای مهم در جریان مقابله با تحریم ها دانست و تأکید کرد: بهترین دفاع در برخی موارد، حمله عقلایی است؛ روحیه واداده و منفعل نمی تواند در مقابل تحریم ها ایستادگی کند درحالی که باید در مقابل برخی از حمله ها حمله عقلایی داشت.

وی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف اول باید توکل بر خدا و اعتقاد بر حمایت های الهی داشته باشیم کما اینکه در بحران های 40 سال اخیر نیز همواره دست خدا دیده شده و الان هم باید برای عبور از بحران، عزم و اراده و باور انقلابی داشته باشیم در همین راستا ضروری است که اعتماد مردم و مدیریت کشور بیشتر از قبل شود. در سال های جنگ تحمیلی اعتماد مردم به مسئولان کشور کمک کرد تا بحران های جنگ عبور کنیم بنابراین باید اتحاد بین همه آحاد و سرمایه های اجتماعی بعنوان اولویت کشور باشد.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در ادامه به ایجاد آرامش در جامعه به منظور بالا بردن توان مقاومت و تاب آوری اشاره کرد و گفت: باید نیازهای اساسی جامعه به ویژه طبقه متوسط به پایین در اولویت باشد. نیازهای اساسی این طبقه نیز در 5 حوزه تقسیم شده که باید برای ایجاد مقاومت و تاب‌آوری در مقابل تحریم ها تقویت شود.

* افزایش تاب‌آوری مردم در مقابل تحریم با تقویت 5 حوزه/ نیازهای مردم تأمین شود

آل‌اسحاق در تشریح نیازهای اساسی طبقه متوسط جامعه که برای افزایش تاب‌آوری باید تقویت شوند، تصریح کرد: معیشت، اجاره منزل، پوشاک، بهداشت و آموزش مردم جزو نیازهای اساسی این طبقه است که 75 درصد از هزینه های این خانوارها را تشکیل می‌دهد. به همین دلیل برای تاب‌آوری جامعه باید تأمین این 5 حوزه در اولویت باشد.

وی با بیان اینکه برای تأمین کالاهای اساسی و دارو به 7-8 میلیارد دلار نیاز داریم، افزود: در بخش مسکن نیز سالانه به یک میلیون مسکن نیاز داریم که می توانیم از طریق تکمیل پروژه های نیمه تمام مسکن با کمک از نهادهای حمایتی و دولتی بخشی از نیاز این گروه از جامعه به مسکن را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی در خصوص تأمین نیاز پوشاک طبقه متوسط جامعه به اهمیت تقویت صنعت نساجی در کشور اشاره و اضافه کرد: واحدهای نساجی در کشور عمدتا بیکار هستند با فعال کردن این بخش نیاز پوشاک طبقه متوسط را تامین کرد ضمن اینکه در حوزه بهداشت نیز قبلا زمینه سازی هایی انجام شده است؛ اگر این 5 حوزه در اولویت قرار گیرد و نیازهای طبقه متوسط جامعه تامین شود این گروه برای مقابله با تحریم مقاوم می شوند.

وی اضافه کرد: البته باید به واحدهای کوچک تولیدی نیز توجه جدی صورت گیرد چرا که 94 درصد واحدهای تولیدی شامل واحدهای کوچک و متوسط می شوند که هم اکنون در تامین مواد اولیه، بدهی به نظام بانکی بیمه و مالیات مشکلاتی را دارند. اگر از این واحدها حمایت شود تاب اوری بخش تولیدی نیز افزایش می یابد. البته تا امروز صحبتهای زیادی برای حمایت از این بخش شده ولی اقدام جدی صورت نگرفته است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با تاکید براینکه هرچقدر ارامش مردم بیشتر باشد توان مقاومت و تاب آوری در مقابل تحریم ها بالا می رود، گفت: بنابراین باید برای مقابله با تحریم به تقویت بخش متوسط جامعه و واحدهای کوچک و متوسط توجه جدی داشته باشیم.

* مدیران باید ریسک پذیر باشند/ راه‌های جدید را امتحان کنید

آل اسحاق به استفاده از تجربیات 40 سال گذشته برای عبور از تحریم ها اشاره و تصریح کرد: در گذشته بحران های سخت تری داشتیم که توانستیم از آنها عبور کنیم. در زمانی که بنده وزیر بودم برای تامین 10 هزار قلم کالا فقط سه میلیارد دلار ارز داشتیم آن هم یا یوزانس 6 ماهه درح الیکه فقط خسارت جنگ هزار میلیارد دلار بود.

وی ادامه داد: بهره گیری از راه های غیرنرمال با افزایش روحیه ریسک پذیری از دیگر محورهایی است که در شرایط تحریمی باید در دستور کار باشد چرا که همیشه یا همواره راه های عادی جواب نمی دهد و باید از راه های غیرمعمول و پرریسک استفاده کرد؛ مدیران باید ریسک کنند و جرات تصمیم گیری داشته باشند هرچند ممکن است تصمیمشان اشتباه باشد ولی باید تبعات این تصمیمات از سوی نظام تصمیم گیری پذیرفته شود.

آل اسحاق با تاکید براینکه در زمان مدیریت بحران باید مدیران ریسک پذیر و باجرات در راس باشند، تصریح کرد: در شرایط تحریم و تهدیدهای خارجی قبول ریسک هزینه مدیریت در فضای نامتعادل که همراه با تهدید خارجی است از طریق جرات دادن منطقی به مدیران و تفکیک از مدیران واداده باید اولویت باشد؛ در شرایط ویژه باید مدیرانی داشته باشیم که علاوه بر علم و دانش و تجربه و تعهد به انقلاب باید جرات تصمیم گیری داشته باشند.

* برخورد جدی با نفوذی‌ها/ زالو‌هایی که سودشان «آشفتگی» بازارهاست

وزیر اسبق بازرگانی در ضرورت برخورد با عوامل نفوذی و فرصت طلب تاکید کرد و گفت: همواره برخی مهره های داخلی دشمنان با فرصت طلبی از بحران ها سعی می کنند به تشدید بحران دامن بزنند؛ به عنوان نمونه در حوزه ارز عده ای در حال سواستفاده از شرایط آشفته بازار هستند و سودشان هم اتفاقا از همین آشفتگی بازار بدست می اورند. درحالیکه باید با انها برخورد جدی صورت گیرد.

آل اسحاق تصریح کرد: عده ای مثل زالو افتاده اند و از شرایط نامتعادل سوءاستفاده می کنند و حفظ این شرایط برایشان سودمند است درحالی که اگر توزیع و تولید ساماندهی شود اینها سود نمی برند. بنابراین باید به صورت جدی و قاطع با ذی نفعان سودجو و فرصت طلب برخورد شود.

وی در ادامه به تغییر فضای مدیریتی اشاره و تصریح کرد: فضای مدیریتی باید ترکیبی از پیشکسوتان باتجربه و نیروهای جوان باشد. چرا که باید از تجربیات و ارتباطات افرادی که در بحران های قبلی حضور داشتند در کنار علم و دانش نیروی جوان استفاده کرد.

* عبور از بحران‌های ارزی با هماهنگی 3 دستگاه/ نقدینگی باید به تولید برود

این کارشناس اقتصادی همچنین به ایجاد هماهنگی و وحدت نظر و عمل مدیریت صحیح بین راهبردهای سیاست های مالی پولی و ارزی و راهبردها و سیاستهای بازرگانی داخلی و خارجی تاکید کرد و افزود: به عنوان نمونه در بحران ارزی و همزمان با کاهش ارزش پول ملی یکی از دلایل مسائل امنیتی است اما در حوزه اقتصادی نوسان نرخ ارز تابع عرضه و تقاضا است؛ تقاضا از سیاست خارجی کشور در حوزه بازرگانی وجود دارد.

آل اسحاق افزود: اگر همخوانی بین وزارت صنعت بانک مرکزی و وزارت خارجه در حوزه تجارت خارجی و صادرات و واردات به صورت عملی و نظری و مدیریتی وجود داشته باشد بسیاری از مشکلات در این حوزه تمام می شود.

وی همچنین به هدایت نقدینگی جامعه، تسهیلات نظام بانکی و بازار سرمایه به سمت تولید و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط اشاره کرد و افزود: حجم نقدینگی با تولید ناخالص داخلی هماهنگ نیست، درحالیکه تولید ناخالص داخلی 17 درصد کاهش داشته رشد نقدینگی بیش از 30 درصد بوده که عدم هماهنگ بین این دو شاخص باعث ایجاد تورم می شود.

 رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق تاکید کرد: نقدینگی هم اکنون دو هزارو 700 میلیارد تومان است که تا پایان سال به سه هزار میلیارد تومان خواهد رسید. اما اگر هدایت نقدینگی جامعه نظام بانکی و بورس به سمت تولید و تسهیل نقدینگی واحدهای تولیدی به ویژه کوچک و متوسط برود اثرات مطلوب آن را در رشد اقتصادی خواهیم دید.

* اقتصاد مقاومتی راه نجات اقتصاد است/ برخی مدیران باور ندارند

وی به اصلاح عملی فضای کسب و کار در اسرع وقت تاکید کرد و گفت: باید بروکراسی و نامه نگاری های اضافی حذف شود و شفاف سازی صورت گیرد ضمن ایکه قواعد غیرضرور و مزاحم به صورت جدی و سریع حذف گردند.

وزیر اسبق بازرگانی عمل به 24 بند اقتصاد مقاومتی را به عنوان راه نجات اقتصاد کشور دانست و ادامه داد: تقریبا تمام مسئولان و اقتصاددانان قبول کرده اند که راه نجات اقتصاد کشور از این 24 بند می گذرد ولی عده ای که علم دارند به ان باور ندارند و مانع از عمل گرایی اقتصاد مقاومتی شده اند درحالی که باید به صورت جهادی مدیران نسبت به عمل به بنهای اقتصاد مقاومتی عمل کنند.

* استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای/ توان تعامل 300 میلیاردی با 15 کشور همسایه داریم

آل اسحاق به استفاده از ظرفیت های موجود در بین کشورهای منطقه به عنوان راه علاجی برای تحریم ها اشاره کرد و افزود: هم اکنون ما در بین همسایگان 15 کشور مستقیم داریم که با یکدیگر 1200 میلیارد دلار صادرات و واردات دارند از این میزان می توانیم حدود 300 میلیارد دلار مراودات مالی داشته باشیم ولی هم اکنون حجم صادرات وارداتمان با این کشورها بیشتر از 25-26 میلیارد دلار نیست درحالی که می توانیم با مذاکره و تعاملات مستقیم از 300 میلیارد دلار مراودات مالی استفاده کنیم چرا که هم حاب منطقه هستیم و هم دروازه طلایی برای صادرات و واردات 15 کشور، بنابراین باید از این ظرفیت به عنوان راهی برای مقابله با تحریم ها استفاده کرد.

* اقتصاد نباید حزبی و قبیله‌ای اداره شود/ از ظرفیت 10 ماهه پایان دولت استفاده کنید

وی به خارج کردن اقتصاد از فضای سیاسی حزبی و قبیله ای و تدوین و اجرای تدابیر اقتصادی براساس شاخصهای اقتصادی تاکید کرد و افزود: هم اکنون اقتصاد ما سیاست زده است درحالی که اقتصاد شاخصهای خودش را دارد و نباید فضای اقتصادی را با سیاست قاطی کرد؛ اگر بخواهیم با نگاه سیاسی به موضوعات نگاه کنیم باید در 10 ماه باقیمانده از عمر دولت فعلی فقط شاهد دعوا بین مجلس و نهادهای دیگر باشیم درحالیکه در ده ماه باقیمانده باید تعامل با دولت برای حل مشکلات به حداکثر برسد.

این کارشناس اقتصادی اضافه کرد: هم اکنون می توانیم با دولت در سایه از فرصت 10 ماهه برای حل مشکلات استفاده کنیم تا وقتی دولت جدید مسئولیت را برعهده گرفت سریع نسبت به حل مشکلات اقدام کند و نباید به حاشیه سازی و اختلاف نظرهای سیاسی دامن زد.

انتهای پیام/ 

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
2025-02-16T22:29:36+03:30
وزیر تجارت قزاقستان طی دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران از پیش‌بینی افزایش مبادلات تجاری دو کشور ایران و قزاستان به یک میلیارد دلار طی سال ۲۰۲۵ خبر داد.

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود
2025-02-16T22:16:24+03:30
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به گفتگو با وزیر تجارت قزاقستان گفت: مشکلات رانندگانی که به قزاقستان سفر می‌کنند و ترانزیت دارند به زودی رفع می‌شود.

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
2025-02-16T20:29:38+03:30
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی توسط کوروش پرویزیان رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی قرائت شد.

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در صنعت لیزینگ» با حضور مقام‌های بانکی و متخصصان صنعت لیزینگ برگزار شد.

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست تحلیلی «استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ» در ادامه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
2025-02-16T20:29:37+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ نشست «فضای کسب‌وکار و چالش‌های صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:37+03:30
نشست «تأمین مالی صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد و کارشناسان بر لزوم کاهش نرخ سود، تسهیل فرآیندهای پیچیده و تنوع‌بخشی به ا...

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
2025-02-16T20:29:36+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ نشست سیاستی «تنظیم‌گری و محیط قانونی صنعت لیزینگ» در اولین همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
2025-02-16T20:16:17+03:30
معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به قانون ساماندهی تجارت مرزی از هزینه کردن بخشی از درآمد تجارت ته لنجی‌ها برای اشتغال و توسعه ...

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
2025-02-16T19:11:03+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی

توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
2025-02-16T18:56:23+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
2025-02-16T16:30:01+03:30
سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور هشدار نارنجی صادر کرد.

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:36:17+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
2025-02-16T15:23:00+03:30
یک کارشناس بورس گفت: نبود زیرساخت‌های مالی، عامل عقب‌ماندگی لیزینگ دارایی‌های بزرگ است.

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:10:00+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-16T14:03:08+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
2025-02-16T14:03:06+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور در عربستان با رئیس صندوق اوپک دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
2025-02-16T14:03:04+03:30
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در بحث افزایش تولید در دولت چهاردهم خوش درخشیده است.

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟
2025-02-16T13:09:41+03:30
سرمای زودرس و زمستان سرد سبب ثبت رکوردهای متعددی در مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شد، با این حال آمارها نشان می‌دهد تحویل گاز به نیروگاه‌ها در ماه‌های آذر، د...

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
2025-02-16T12:56:17+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از مصرف ۷۳ درصد کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء خبر داد.

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور
2025-02-16T12:56:16+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در کنفرانس دو روزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور، حضور یافت.

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
2025-02-16T12:43:01+03:30
رئیس سازمان حفظ نباتات از ظرفیت بالای همکاری ایران و قزاقستان در بخش کشاورزی خبر داد.

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
2025-02-16T12:43:00+03:30
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن با افت ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحدی به ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار واحد رسید.

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T12:03:05+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
2025-02-16T11:49:43+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T11:49:42+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
2025-02-16T11:49:41+03:30
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
2025-02-16T11:36:17+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
2025-02-16T11:22:59+03:30
قائم مقام وزارت صمت گفت: پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران
2025-02-16T10:43:00+03:30
​استقبال مشتریان و کاربران از نرم‌افزار ارتقایافته و امن همراه‌بانک صادرات ایران با افزایش بیش از ۳۱ درصدی تراکنش‌ها در ۱۰ ماه ابتدای سال جاری همراه شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)