میرنیوز

برخورد با ریشه‌های انحصار مهمتر از برخورد با مفسدان است

برخورد با ریشه‌های انحصار مهمتر از برخورد با مفسدان است 2020-07-04T15:54:41+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، مستند «اختاپوس» که به محفل بیست و سوم عصر نشینی هنر و اندیشه دیدار با موضوع نمایش و تحلیل مستند «اختاپوس» دوشنبه ۹ تیرماه در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، سرای شهید آوینی به همت باشگاه هنر و اندیشه برگزار شد.

این برنامه با حضور علی علیلو: نماینده سابق مجلس و عضو کمیته تحقیق و تفحص صنعت خودرو؛ میلاد بیگی: مدیر گروه صنعت اندیشکده سیاست گذاری امیرکبیر، مهدی انصاری: تهیه کننده و کارگردان برگزار شد. اجرای این جلسه را میثم مهدیار، معاونت پژوهشی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی بر عهده داشت.

مجری برنامه در ابتدای این نشست گفت: خیلی از آثار هنری که در کشور ما تولید می‌شود نسبتی با مسائل روز جامعه ندارد. یکی از دلایلی که به سراغ مستند اختاپوس رفتیم این بود که به یکی از مسائل روز می‌پردازد. این مستند اگرچه به مسئله خودرو می‌پردازد اما یکی از مسائل اساسی‌ای که بیان می‌کند مسئله تعارض منافع است. ایده اصلی این مستند این است که چطور تعارض منافع می‌تواند منجر به شکل‌گیری فساد شود. تعارض منافع مهم‌ترین موتور تولید فساد و نابرابری در ایران است. ساخت مستند کار سختی نیست اما کار سخت این است که شما با یک مافیایی در بیفتید و حرفی را بزنید که هرکسی جرأت بیانش را ندارد و هزینه‌اش را هم بدهید.

مهدی انصاری در ادامه گفت: این پروژه از اوایل سال ۹۷ شروع شد. بحث خصوصی‌سازی مطرح بود و صنعت خصوصی‌سازی خودرو داشت به سمتی می‌رفت که گویی دوباره قرار است هپکو و هفت‌تپه‌ای دیگر به وجود آید. تصمیم گرفتیم این مستند را بسازیم. اول از همه با دکتر علیلو مصاحبه گرفتیم و کم‌کم اطلاعات‌مان را تکمیل کردیم و جلو رفتیم. ابتدا در اراک مستند را اکران کردیم اما در تهران جلوی اکران را گرفتند.

این تهیه‌کننده و کارگردان افزود: یک‌روزه برای من حکم صادر کردند و من را بازداشت کردند. دکتر شجاعی‌فرد در دانشگاه امام صادق گفتند این‌ها حتماً در دستگاه‌های امنیتی هم نفوذ دارند که یک‌روزه توانستند همچنین حکمی صادر کنند. بعد از اکران در مساجد و دانشگاه‌ها که با فشارهای زیادی همراه بود به سمت پخش در وی‌اودی‌ها آمدیم که در آنجا هم فشارهای زیادی شروع شد. از اینجا فهمیدیم جای درستی دست گذاشته‌ایم و این‌که صداها از کجاها در می‌آید. انشاالله به نقطه‌ای برسیم که در صنعت خودرو هم بتوانیم مثل عرصه‌های دیگر سرمان را بالا بگیریم.

مجری برنامه سپس گفت: برخی مشکل اصلی خودرو در کشور ما را در دانش فنی می‌دانند اما این مستند نشان داد که مسئله خودرو بیشتر به اقتصاد سیاسی ربط دارد. مشخصات این اقتصاد سیاسی چیست؟

علی علیلو عنوان کرد: اقتصاد را تا یک جایی نباید به سیاست گره زد. وقتی سیاسیون در بخشی از اقتصاد وارد می‌شوند بروز رانت را شاهد هستیم. اما از جایی به بعد سیاست نقش خود را در اقتصاد می‌گذارد و آن را پویاتر می‌کند. مثلاً اقتصاد را رقابتی می‌کند و یا بین‌المللی می‌کند. در این مستند به خوبی بیان می‌شود که در اوایل دهه ۶۰ چگونه سیاسیون وارد صنعت خودرو شدند و به آن آسیب زدند. کسانی چون بهزاد نبوی، ویسه، قلعه‌بانی و …. به آقای انصاری گفتم مطالب بیشتری را در قالب مستند اختاپوس ۲ آغاز کنید.

نماینده سابق مجلس افزود: بعد از انتشار این مستند انتظار بود که با کسانی که در این مستند عنوان می‌شود برخورد صورت گیرد. اما می‌بینیم که متأسفانه نفوذ این‌ها در صداوسیما بیشتر می‌شود و تبلیغات کروزی ها در صداوسیما افزایش پیدا می‌کند! بعد از حضور آقای انصاری در صداوسیما کروزی‌ها آن‌قدر فشار می‌آورند که می‌آیند در صداوسیما و پاسخ می‌دهند. چرا باید فرصت داده شود تا به یک عملکرد غیرقانونی پاسخ دهند؟ این‌ها عملکرد صداوسیما را زیر سوال می‌برد.

وی ادامه داد: از قوه قضائیه هم انتظار بود که بعد از انتشار این مستند و اقدامات زیادی که انجام دادیم حرکتی انجام دهد که تاکنون صورت نگرفته است. مبارزه با فساد مطالبه جدی مردم و مقام معظم رهبری است. آقای بهزاد نبوی و ویسه و قلعه‌بانی از همان موقع که در سازمان گسترش نشستند بر خلاف قانون در آنجا نقش‌آفرینی کردند. این‌ها کاملاً آنچه که قرار بود این سازمان در قامت یک سازمان خصوصی اما با پشتوانه دولتی فعالیت کند را به کلی دولتی می‌کنند. این سازمان قرار بود از دخالت سیاسیون جلوگیری کند اما این آقایان آمدند و مسیر را ۱۸۰ درجه تغییر دادند. این تغییر مسیر در انتها به نفع خود این آقایان تمام می‌شود. قلعه‌بانی زمانی که مدیرعامل سایپا می‌شود ۱۷ شرکت خانوادگی تأسیس می‌کند.

علی علیلو اضافه کرد: امروز دنیا به این نتیجه رسیده که دولت‌ها و سیاسیون نباید در بنگاه‌های اقتصادی این‌گونه دخالت کنند. این جریان‌ها ممکن است در صنایع دیگر ما هم وجود داشته باشند. باید بتوانیم اقتصاد را واقعاً به مردم واگذار کنیم. وقتی اقتصاد سیاسی شود و به دست سیاسیون بیفتد فساد از همین‌جا شروع می‌شود و بستر آن فراهم می‌شود. همان‌طور که آقای شجاعی‌فرد گفتند و بنده هم چند ماه قبل در شبکه ۳ گفتم متأسفانه نفوذ آقایان تا دستگاه‌های امنیتی ما هم کشیده شده است.

وی سپس اظهار داشت: دستور صریحی حدود ۸ سال پیش توسط مقام معظم رهبری صادر شد که دستگاه‌های امنیتی و نظامی و نظارتی از فعالیت‌های اقتصادی کاملاً بیرون روند و واگذار کنند. این دستور باعث شد که این نهادها تا مقدار زیادی از اقتصاد بیرون بیایند. جاهایی هم مثل قرارگاه خاتم به عنوان سود کار نمی‌کنند و به کمک دولت‌ها رفته‌اند برای انجام پروژه‌های دولتی که هیچ شرکت خصوصی قادر به انجام آن نیست. اما امروز کار بیشتر دست آقازاده‌هاست و مشکل ما الان این است. همین آقای قاضی شوشتری از عوامل کروز بود. سوال اینجاست که چرا قوه قضائیه با این بازپرس‌ها و قضات برخورد نمی‌کند؟ باید به دادگاه قضات شکایت کرد.

علی علیلو افزود: حکمی که علیه آقای انصاری صادر شد با نفوذ این‌ها صورت گرفت. چطور می‌شود به این سرعت و بدون طی مراحل دادرسی چنین حکمی برای دستگیری ایشان صادر شود؟ درحالی‌که ۶ سال است که برای مقابله با این مافیا مدرک ارائه می‌دهیم اما هیچ برخوردی صورت نگرفته است! انشاالله این مطالبه گری را تا جایی پیش خواهیم برد که حتی بعد از بازنشستگی‌شان هم به خاطر خیانت‌هایشان با آن‌ها برخورد صورت گیرد.

میلاد بیگی در ادامه گفت: بخشی از داده‌های ارائه شده در این مستند به آسانی قابل دسترسی نبوده و با تلاش فراوان به دست آمده و به گوش مردم رسیده است. مسئله انحصار در تولید کشور ما خیلی دامنه‌دار است. می‌بینیم که قوه قضائیه هر از گاهی با سلطان‌های عرصه‌های مختلف برخورد می‌کند اما از طرفی هم می‌بینیم که با این‌که این‌ها اعدام می‌شوند اما گویی اتفاق خاصی نمی‌افتد. معلوم می‌شود درست است که انحصار مشکل بزرگی است اما ظاهراً تمام مشکل نیست. ریشه‌های انحصار مهم‌تر است.

مدیر گروه صنعت اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر افزود: سایر تولیدات ما علاوه بر خودرو هم دچار مشکلات مشابه است. رابطه حاکمیت با بنگاه‌ها در کشور ما دچار اشکال است. شرایطی ایجاد کرده‌ایم که زیست‌بوم صنعت ما از فناوری گریز پیدا کرده است. دولت سهم کمی از سایپا و ایران‌خودرو دارد اما تمام اعضای هیئت‌مدیره این دو شرکت را می‌تواند تعیین کند. بنابراین هر وقت منافع دولت ایجاب می‌کند که صنعت خودرو به یک سمت برود صنعت خودرو چاره‌ای ندارد و باید به همان سمت برود. این مسائل موجب می‌شود امکان دورنمای روشن از صنعت خودرو وجود نداشته باشد و تنها به منافع کوتاه‌مدت خود نگاه کند و نه منافع تولیدکنندگان. نتیجه این می‌شود که این سیاست‌گذاری‌ها دقیقاً برعکس منافع تولیدکنندگان می‌شود.

علی علیلو سپس عنوان کرد: عمده صحبت ما این است که ریشه فساد فراتر از این حرف‌هاست و در دولت است و نه حاکمیت. زمینه‌های رانت هم توسط دولت ایجاد شده است. توجه داشته باشیم که حوزه کار حاکمیت خیلی متفاوت از دولت است. کروز محصول یک جریان فاسد در دولت است و اگر این اصلاح شود کروز و کروزها اصلاح می‌شوند. کروز عددی نیست. چه کسی کروز را کروز کرد؟ دولت‌ها پشت آن بوده‌اند و این‌ها پیاده‌نظام یک جریان بیرونی هستند. وقتی یک ذره نگران شدند به خارج فرار کردند چون می‌دانند پای‌شان به محاکمه باز شود خیلی گرفتار می‌شوند.

وی همچنین گفت: در بحث فساد ارز و سکه رهبری گفتند برخی را مجازات کردید اما توجه کنید چه کسی این زمینه را ایجاد کرد؟ آن کسی که در دولت این زمینه را ایجاد کرد پس چه؟ به هشدارهای رهبری در بحث نفوذ توجه جدی نشد. ما در مجلس نهم در یکی از تحقیق و تفحص‌ها اشاره کردیم که معاون خزانه‌داری آمریکا در گزارش به کنگره به صنعت خودروی ایران اشاره می‌کند و می‌گوید ساختاری بر صنعت خودروی ایران حاکم کردیم که ۱۵ سال هم تلاش کنند به نتیجه نمی‌رسد و رو به افول خواهد بود.

علی علیلو اضافه کرد: اگر دولت از اقتصاد کنار برود خیلی اتفاقات خوبی خواهد افتاد. شما ببینید کارهایی که در بخش‌های نظامی ما یا دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های ما شده است چقدر برجسته است. چون دولتی‌ها نبوده‌اند. اقتصاد باید به اهلش سپرده شود و اهلش مردم هستند. ۲ کار باید بشود تا اقتصاد ما در دنیا حرف برای گفتن داشته باشد. یکی این‌که فساد از اقتصاد برداشته شود یعنی دولتی‌ها از اقتصاد کنار بروند. دوم این‌که اقتصاد باید مردمی شود. باید مدیریت عالمانه بر اقتصاد کشور حاکم شود تا اقتصاد مردمی محقق شود.

میلاد بیگی در ادامه گفت: منظور من از حاکمیت فراتر از دولت بود. به‌عنوان‌مثال طرح ساماندهی خودرو که مجلس ارائه کرد را ببینید. دولت‌ها یک گروه جدا نیستند. مگر از کجا می‌آیند؟ دولت فرانسه هم در صنعت خودروی کشور خود به اندازه دولت ما سهم دارد.

علی علیلو گفت: اگر سران ۳ قوه در یک جلسه تصمیمی بگیرند آیا می‌توانیم بگوییم تصمیم حاکمیت است؟ خیر. حاکمیت بحث متفاوتی است. قاعده فساد در همه جای دنیا این است که وقتی دولت در اقتصاد باشد رانت ایجاد می‌شود در نتیجه فساد شکل می‌گیرد. یک نمونه آن کروز است که در این مستند این نکته را بیان می‌کند.

در انتها مجری برنامه اظهار کرد: این‌که تصمیم‌گیران در کشور ما خودشان هم بنگاه‌دار هستند در عرصه‌های دیگر هم وجود دارد اما بحث تعارض منافع در حوزه خودرو خیلی بیشتر است. لزوماً دولتی بودن موجب بروز فساد نمی‌شود. وقتی دولتی بودن همراه با شفافیت نباشد زمینه بروز فساد شکل می‌گیرد. یک نمونه آن عرصه نانو است که شفاف است و از ابتدا جلوی تعارض منافع را گرفته‌اند. از ابتدا گفته‌اند که هیچ‌کدام از ما حق نداریم در بخش خصوصی باشیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

تورم کالاهای صادراتی اعلام شد

تورم کالاهای صادراتی اعلام شد
2024-11-27T12:40:45+03:30
مرکز آمار ایران اعلام کرد: درصد تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده­‌های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ۱۴۰۳ در مقایسه با فصل قبل ۲ واحد ...

فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد

فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد
2024-11-27T12:40:45+03:30
فهرست تلفن های همراه با برند آیفون در سامانه تجارت فرامرزی جهت پرداخت هزینه رجیستری قرار گرفت.

مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت

مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت
2024-11-27T12:40:44+03:30
مالیات هر نخ سیگار وارداتی با هر نشان پنجاه درصد و هر بسته تنباکوی پنجاه گرمی وارداتی آماده مصرف پنجاه و پنج درصد افزایش یافت.

اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد

اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد
2024-11-27T11:34:09+03:30
وزیر صمت گفت: حق تولیدکننده است که ارز حاصل صادرات خود را در اختیار داشته باشد.

کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق

کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق
2024-11-27T11:20:46+03:30
طبق اعلام مرکز آمار ایران، تورم سالانه تولیدکننده بخش برق در مهرماه سال جاری با کاهش ۲.۱ درصدی نسبت به تورم مهرماه سال قبل به ۱۴ درصد رسید.

کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟

کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟
2024-11-27T11:20:45+03:30
صنعت نیروگاهی کشور با بیش از ۹۴ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه و توان عملی نزدیک به ۶۵ هزار مگاوات در اوج بار در حال فعالیت است و بر اساس برنامه هفتم این ظرفیت قرا...

دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان

دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان
2024-11-27T11:20:45+03:30
وزیر اقتصاد با هدف توسعه روابط اقتصادی ایران و عربستان سعود با وزیر اقتصاد و برنامه ریزی و وزیر سرمایه گذاری این کشور دیدار و گفتگو کرد.

وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم

وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم
2024-11-27T11:20:44+03:30
وزیر راه و شهرسازی در دیدار با دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) گفت: ‌از راهبردهای دولت چهاردهم در حوزه روابط بین الملل، توسعه همکاری‌های منطقه‌ای با...

۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد

۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد
2024-11-27T11:07:21+03:30
یک کارشناس خودرو گفت: ۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات کشور ترخیص شده و همچنین ۲۱ هزار دستگاه خودرو به گمرکات وارد و در حال ترخیص است.

ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران

ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
2024-11-27T10:54:03+03:30
بانک مرکزی نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران از طریق سامانه معاملات ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران را ابلاغ کرد.

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
2024-11-27T10:27:22+03:30
امروز هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش نسبت به دیروز، به‌نرخ ۵۳ هزار و ۲۰۴ تومان و حواله دلار نیز به‌نرخ ۵۱ هزار و ۷۵۵ تومان معامله می‌شود.

هشدار هواشناسی کشاورزی و اعلام وضعیت سطح نارنجی

هشدار هواشناسی کشاورزی و اعلام وضعیت سطح نارنجی
2024-11-27T10:14:03+03:30
دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی از هشدار هواشناسی کشاورزی و اعلام وضعیت سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور نسبت به نفوذ سامانه هوای سرد و احتمال ...

حمایت شرکت پالایش و پخش از کسب و کار جایگاه‌داران

حمایت شرکت پالایش و پخش از کسب و کار جایگاه‌داران
2024-11-27T10:14:03+03:30
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از حمایت این شرکت از کسب و کار جایگاه‌داران خبر داد.

رشد تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در کنار کاهش مصرف سوخت

رشد تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در کنار کاهش مصرف سوخت
2024-11-27T10:14:02+03:30
یک مقام مسئول گفت: تولید امسال نیروگاه‌های حرارتی با رشد دو درصدی نسبت به سال گذشته به ۲۵۰ میلیون مگاوات ساعت رسیده و سوخت مصرفی از سوی نیروگاه‌ها برای تحقق ...

کاهش ۱۲ درصدی ورودی سدهای کشور نسبت به پارسال

کاهش ۱۲ درصدی ورودی سدهای کشور نسبت به پارسال
2024-11-27T10:14:01+03:30
براساس گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران، ورودی سدهای کشور در سال آبی جاری ۲.۷۶ میلیارد مترمکعب است که نسبت به رقم ورودی ۳.۱۴ میلیارد مترمکعب سال گذشته، ۱۲ در...

گزارش هواشناسی امروز؛ بارش برف و باران در ۲۲ استان

گزارش هواشناسی امروز؛  بارش برف و باران در ۲۲ استان
2024-11-27T10:00:41+03:30
سازمان هواشناسی از فعالیت گسترده سامانه بارشی در کشور خبر داد و اعلام کرد:‌ امروز در ۲۲ استان از جمله تهران باران، برف، تگرگ و رعدوبرق روی می‌دهد.

علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس

علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
2024-11-27T09:47:23+03:30
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بخشی از گرانی خودرو به هرز رفتن سرمایه خودروسازان درگذشته باز می‌گردد که صرفِ سرمایه‌گذاری در دیگر بخش‌ها شده است.

محدودیت تردد در چالوس/ برف و باران در جاده‌های ۱۵ استان

محدودیت تردد در چالوس/ برف و باران در جاده‌های ۱۵ استان
2024-11-27T09:34:03+03:30
مرکز مدیریت راههای کشور از اعمال محدودیت تردد در جاده چالوس تا ۱۰ آذر خبر داد و اعلام کرد: در جاده‌های ۱۵ استان کشور برف و باران می‌بارد.

نرخ تسعیر ارز برای سرمایه گذاران خارجی بر مبنای نرخ توافقی شد

نرخ تسعیر ارز برای سرمایه گذاران خارجی بر مبنای نرخ توافقی شد
2024-11-27T09:20:41+03:30
یک مقام مسئول گفت: نرخ تسعیر ارز بر مبنای نرخ توافقی اعلام شده و سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند منابع خود را با نرخ بالاتری از نرخ ارز نیمایی وارد و تبدیل به ...

هواشناسی ایران امروز؛ بارش برف و باران در ۲۲ استان

هواشناسی ایران امروز؛ بارش برف و باران در ۲۲ استان
2024-11-27T08:54:06+03:30
سازمان هواشناسی از فعالیت گسترده سامانه بارشی در کشور خبر داد و اعلام کرد:‌ امروز در ۲۲ استان از جمله تهران باران، برف، تگرگ و رعدوبرق روی می‌دهد.

فرار خودروسازان از ورشکستگی با تجدید ارزیابی؟

فرار خودروسازان از ورشکستگی با تجدید ارزیابی؟
2024-11-27T08:27:22+03:30
با توجه به اینکه زیان انباشته خودروسازان بیش از ۲ برابر سرمایه ثبت شده آنهاست، شرکت ها به تجدید ارزیابی دارایی ها برای رهایی از ورشکستگی روی آورده اند.

بخش خصوصی خواستار شفافیت نحوه مدیریت قیمت ارز در مرکز مبادله شد

بخش خصوصی خواستار شفافیت نحوه مدیریت قیمت ارز در مرکز مبادله شد
2024-11-27T08:00:43+03:30
اعضای کمیته ارزی اتاق ایران در نشست این کمیته، دغدغه‌های فعالیت مرکز مبادله ارز و طلا را بررسی کردند. به اعتقاد آنها استراتژی دولت برای دخالت در قیمت ارز در ...

قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت

قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
2024-11-27T07:47:21+03:30
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۸ درصد افزایش به ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت رسید.

قیمت جهانی نفت امروز ۷ آذر؛ برنت ۷۲ دلار و ۷۹ سنت شد

قیمت جهانی نفت امروز ۷ آذر؛ برنت ۷۲ دلار و ۷۹ سنت شد
2024-11-27T07:47:20+03:30
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۳ درصد کاهش به ۷۲ دلار و ۷۹ سنت رسید.

روند تأمین سوخت در سراسر کشور مطلوب است

روند تأمین سوخت در سراسر کشور مطلوب است
2024-11-26T16:27:23+03:30
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از روند مطلوب تأمین سوخت در سراسر کشور خبر داد و گفت: پرمصرفی و بدمصرفی در حامل‌های انرژی شرایط مدیریت سوخت‌رسان...

سهم ۳۰ درصدی بریکس از تولید ناخالص جهانی

سهم ۳۰ درصدی بریکس از تولید ناخالص جهانی
2024-11-26T16:00:41+03:30
مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت گفت: حدود ۳۰ درصد تولید ناخالص جهانی و ۲۵ درصد صادرات کالا در دنیا مربوط به کشورهای بریکس است اما به نظر می‌آید...

جزئیات تغییر تعرفه برق برای مشترکان

جزئیات تغییر تعرفه برق برای مشترکان
2024-11-26T15:47:26+03:30
یک مقام مسئول از تغییر تعرفه‌های برق از ابتدای مهر سال جاری خبر داد و گفت:مشترکان خانگی به ۴ پلکان تعرفه‌‎ای تقسیم می‌شوند.

قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد

قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
2024-11-26T15:34:11+03:30
قیمت هر قطعه سکه طرح جدید امروز با ۱۵۴ هزار تومان افت نسبت به دیروز ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد.

اولین نشست تخصصی مزد ۱۴۰۴ برگزار شد

اولین نشست تخصصی مزد ۱۴۰۴ برگزار شد
2024-11-26T15:34:11+03:30
موسسه کار و تامین اجتماعی اولین نشست از «سلسله نشست های تخصصی مزد ۱۴۰۴» را برگزار کرد.

۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات برای خدمات مکانیزه

۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات برای خدمات مکانیزه
2024-11-26T15:34:10+03:30
قائم مقام مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی از اعطای ۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش برای شرکت‌های خدمات مکانیزه در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)