میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دکتر بزرگ، علاوه بر زیبایی دندان باید به فکر سالم ماندن آنهم باشیم، عصبکشی دندان روشی برای تعمیر و سالم ماندن دندانها میباشد.
عصب کشی دندان چیست؟
عصب کشی دندان از جدیدترین روشها برای کاهش دندان درد در افراد مختلف میباشد، این روش زمانی استفاده میشود که دندانها به مقدار خیلی زیادی پوسیده شده باشند.
عصبکشی دندان درمانی در جهت تعمیر و حفظ دندان از آسیبهای بعدی و آلودگی و پوسیدگیهای دیگر میباشد.
نحوه چگونگی عصبکشی دندان توسط دندانپزشک
بهطور خلاصه در عصبکشی دندان، ابتدا دندان توسط پزشک تخلیه میشود و پس از بین بردن ماده عصبی، دندان با استفاده از ماده پرکننده پر میشود و به این گونه دندان عصبکشی میشود.
چه زمانی باید اقدام به عصبکشی دندان کرد؟
زمانی باید این کار را انجام داد که درد و پوسیدگی به عصب دندان رسیده باشد که در این حالت درد ناگهان به سراغ افراد میآید و همچنین دندان در مقابل غذاهای خیلی سرد و خیلی گرم حساسیت بیشتری نشان میدهد.
همچنین گاهی اوقات هم ممکن است دندان دچار عفونت شدیدی شده باشد و باکتریها که بدون اکسیژن نیز تکثیر میشوند دندان را پرکرده باشند در این حالت دندانپزشک ابتدا سعی میکند عفونت را با دارو از بین ببرد و بعد اقدام به عصبکشی دندان بکند.
تشریح گامبهگام مراحل عصبکشی دندان
بعد از اینکه فرد به این نتیجه رسید که درد دندانش غیرقابل تحمل است و به دندانپزشک مراجعه کرد، دندانپزشک بعد از معاینه دندان و لزوم انجام عصبکشی، برای اینکه که دقیقاً محل پوسیدگی دندان را تشخیص بدهد توسط اشعه ایکس از آن عکس میگیرد.
دندانپزشک بعد از گرفتن عکس و تشخیص مقدار پوسیدگی دندان، طول ارتفاع ریشه دندان و مقدار ضایعات دور ریشه، اقدام به بیحسی موضعی و یا تزریق بیحسی به بیمار میکند.
بعد از بیحس شدن دندان، در مرحله بعد دندان پوسیده توسط دندانپزشک تخلیه و مواد زائد، پوسیدگیها، باکتریها و بافت مرده دندان برداشته میشود و کانال دسترسی به عصب دندان باز میشود.
در مرحله بعد که دندان شستوشو داده شد و تمیز شد، عصب دندان توسط فایلهای دستی و یا روتاری فرم داده میشوند، سپس دندانپزشک توسط مواد پرکننده دندان یا گوتاپرکا دندان را پر میکند و کار به اتمام میرسد.
تمام مراحل عصبکشی دندان توسط دستگاههای جدید و پیشرفته مانند اپکس فایندر انجام میشود تا علاوه بر کیفیت کار عصبکشی، سرعت افزایش و درد بعد از عصبکشی کاهش یابد.
امروزه برخی از دندانپزشکان توسط تکنولوژی روز یعنی لیزر کار عصبکشی دندان را انجام میدهند که هم مدت کمتری طول میکشد و هم درد کمتری دارد.
عصبکشی دندان ممکن است با کمی درد همراه باشد که دندانپزشکان سعی میکنند با تزریق بیحسی آن را کاهش دهند، عصبکشی دندان برخی از بیماران کار سختی است و پس از درمان نیز درد موقت چند روزهای با بیمار همراه میشود.
چرا برخی دندانها نیاز به عصبکشی مجدد دارند؟
ممکن است در برخی از بیماران عصبکشی نوبت اول موفقیتآمیز نباشد و یا بعد از عصبکشی بیمار درد زیادی داشته باشد که در این صورت دوباره باید آن دندان عصبکشی شود.
علت دیگر این است که ممکن است بیمار از دندان خود بهخوبی مراقبت نکرده باشد و دندان دچار عفونت شده و یا اینکه یک پوسیدگی دیگر در زیر دندان عصبکشی شده ایجاد شده باشد که در این صورت هم باید عصبکشی مجدد انجام شود.
یادآوری میشود که گاهی اوقات بعد از اتمام جلسات عصبکشی دندان، دوباره درد دندان دهان را فرا میگیرد که در این صورت میتوان سه دلیل را سبب ایجاد آن دانست.
بلند بودن پانسمان دندان، التهاب انتهای ریشه دندان و حساسیت به بعضی مواد پرکننده دندان می تواند سبب این دردهای ناگهانی و موقت بعد از عصبکشی دندان باشند.
عوارض عصبکشی دندان
شکستن دندان عصبکشی شده از عوارض مهم عصبکشی دندان میباشد که ممکن است به دلیل ضعیف بودن دندان اتفاق بیفتد که در این صوت دندانپزشک با احتیاط بیشتری اقدام به عصبکشی دندان میکند.
همچنین در این موارد که دندانها ضعیف هستند بهتر است بعد از عصبکشی، دندانها روکشدار شوند تا کمی استقامتشان افزایش یابد.
مراقبتهای بعد از عصبکشی دندان
افراد بعد از عصبکشی دندانهایشان باید حداقل دو بار در روز مسواک بزنند، حداقل هر دو سال دندان عصبکشی شده توسط دندانپزشک چک شود.
بهطورکلی بهتر است افراد هرچند وقت به دندانپزشک مراجعه کنند تا دندانهایشان معاینه شود تا خرابی و پوسیدگی دندانهایشان خیلی پیشرفت نکند.
همچنین قابل ذکر است که دوره عصبکشی دندان بستگی به میزان آسیب دندان دارد، این کار ممکن است برای برخی بیماران یک جلسه و برای برخی تا سه جلسه به طول بینجامد.
اما امروزه با استفاده از روشهای جدیدتری که استفاده میشود، کمتر پیش میآید که این کار به سه جلسه برسد.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟