میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پنل خورشیدی از جنس سیلیکون است که در طبیعت به مقدار فراوان یافت میشود. پس از مقداری لایه نشانی که فرآیندی تقریباً پیچیده است تبدیل به سلول خورشیدی میشود. (تولید پنل خورشیدی از سیلیکون در ایران انجام نمیشود).
پس از تولید سلولهای خورشیدی، آنها را به یکدیگر متصل میکنیم تا پنل خورشیدی تشکیل شود. بنابراین پنل خورشیدی از تعدادی سلول خورشیدی تشکیل شده است.
نحوه تولید برق توسط پنل خورشیدی
پنل خورشیدی یکی از لوازم در صنعت برق خورشیدی است و برای تکمیل شدن این چرخه باید تجهیزات دیگری نیز وارد کار شوند. برق تولید شده توسط پنل خورشیدی در باتری مخصوصی ذخیره میشود. به منظور جلوگیری از آسیب دیدن باتری از وسیلهای بنام شارژ کنترلر برای محافظت از آن استفاده میشود.
با این تجهیزات میتوان برق خورشیدی تولید و ذخیره کرد. اما جهت استفاده از این برق باید وسیله دیگری به نام اینورتر داشته باشیم. وظیفه اینورتر تبدیل برق خورشیدی به برق شهر ( تبدیل برق DC به برق AC ) است.
انواع پنل خورشیدی و کاربرد هر یک
در حال حاضر دو مدل پنل خورشیدی شایع در بازار، هم اکنون در ایران قابل تهیه هستند.
پنل خورشیدی مونو کریستال
این پنل خورشیدی از جنس سیلیکون است و از درصد خلوص بالایی برخوردار است. مونو کریستال باتوجه به درصد خلوص بالا، تولید برق بیشتر نیز دارد و در یک فضای معین برق بیشتری نسبت به مدل دیگر میتواند تولید کند. این مدل پنل خورشیدی برای مناطق سرد و ابری بسیار مناسب است.
پنل خورشیدی پلی کریستال
جنس این پنل خورشیدی نیز سیلیکون است ولی درصد خلوص بالایی ندارد و در واقع مقدار قابل توجهی ناخالصی در خود جا داده است. طبیعتاً تولید کمتری نسبت به مونو کریستال دارد و برای تولید برق یکسان با فضای بیشتری نیاز خواهد داشت. پنل خورشیدی پلی کریستال برای مناطق گرم بسیار مناسب است چرا که مقاوت بالایی در مقابل افت ولتاژ ناشی از گرمای محیط دارد.
ممکن است عباراتی نظیر پنل خورشیدی ۱۰۰۰۰۰ وات شنیده باشید! این پنل ها نیز از تعدادی پنل خورشیدی پلی یا مونوکریستال که به یکدیگر متصل شده اند تشکیل میشوند. قیمت هر پنل و قیمت پنل خورشیدی ۱۰۰۰۰۰ وات را میتوانید اینجا چک کنید.
هزینه خرید پنل خورشیدی
خرید پنل خورشیدی در ایران برای افرادی که به شبکه برق دسترسی ندارند بسیار مقرون به صرفه است. اما افرادی که برق شهری استفاده میکنند باتوجه به بهای کم برق شهر زیاد تمایل به استفاده از پنل خورشیدی ندارند. همانطور که در بالا اشاره کردیم سیستم خورشیدی تنها شامل پنل خورشیدی نیست و تجهیزات دیگری نیز دارد. برای مشخص شدن هزینه سیستم خورشیدی باید ابتدا لیست مصارف الکتریکی مشخص شود سپس ساعت مصرف را مشخص کنیم.
به طور مثال قصد روشن کردن چه تعداد لامپ برای چند ساعت از شبانه روز را داریم؟
تمام مصارف باید به این شکل مشخص شوند تا هزینه سیستم به طور دقیق بدست بیاید.
نکته مهم در سیستم خورشیدی
توجه داشته باشید که پنل خورشیدی از خورشید برق تولید میکند و زمانی که خورشید نباشد سیستم خورشیدی هم برقی ندارد. در دو حالت خورشید وجود ندارد. یکی شب هنگام و دیگری در هوای ابری است. برای هر دوی این حالات باید بکاپی با باتری در نظر گرفته شود
پس باید سیستمی طراحی شود که شب و زمانی که هوا ابری است پاسخگو باشد.
در قسمت پایین تعدادی مثال برای تخمین هزینه سیستم خورشیدی آورده ایم که نوع تجهیزات مورد نیاز مشخص شده است و باید برای بدست آوردن قیمت پنل خورشیدی وارد سایت هورآیش شوید تا هزینه تجهیزات اشاره شده را با قیمت به روز مشاهده کنید.
روشن کردن لامپ و شارژ موبایل با انرژی خورشیدی
لامپ و شارژ موبایل از جمله ابتداییترین نیازهای هر فرد روستایی و شهری است. کشاورزان، دامداران، باغداران، زنبورداران، آفرودبازان و همه افرادی که به مسافرت میروند قطعاً به لامپ و شارژ موبایل نیاز دارند. برای روشنایی این لوازم میتوانید از پکیجهای خورشیدی کوچک استفاده کنید. به این پکیج ها، پکیج برق خورشیدی قابل حمل گفته میشود. این پکیج ها بسیار محبوب هستند و همه اقشار جامعه میتوانند از آن برای رفع نیاز خود استفاده کنند.
قیمت این پکیج ها معمولاً بین ۳ الی ۵ میلیون تومان است و با جستجو کردن " قیمت پنل خورشیدی برای باغ " در گوگل، میتوانید از قیمت به روز آنها مطلع شوید.
روشن کردن یخچال با پنل خورشیدی
یخچال هتلی معمولاً بین ۱۲۰ الی ۱۶۰ وات است و در طول ۲۴ ساعت شبانه روز با اینکه مدام در برق است ولی ۶ الی ۸ ساعت کار میکند. (منظور روشن بودن موتور درون یخچال است). بسیار عالی! توان و ساعت مصرف را داریم حال میتوانیم محاسبه کنیم چه تعداد پنل و تجیهزات نیاز دارد.
طی محاسبه سیستم خورشیدی که فرآیندی نسبتاً پیچیده است و برای یادگیری آن باید در دوره برق خورشیدی شرکت کنید (در گوگل کلمه دوره برق خورشیدی را سرچ کنید)، به لوازم زیر می رسیم:
۲ عدد پنل خورشیدی ۲۶۰ وات (ابعاد یک در یک و شصت (متر))
۲ عدد باتری ۱۰۰ آمپرساعت
۱ عدد شارژ کنترلر ۲۰ آمپرساعت مدل Tracer۲۲۱۰AN
۱ عدد اینورتر ۳۰۰ وات سینوسی مدل P۳۰۰-۲۴
شما میتوانید سایر اطلاعات پنل خورشیدی را در فروشگاه هورآیش چک کنید تا هر زمانی که در حال مطالعه این متن هستید قیمت به روز و معتبر را دریافت کنید.
تیمهای پرقدرتی در جهان در حال فعالیت بر روی انرژی خورشیدی هستند که از این میان میتوان به سایت victronenergy.com و Hoorayesh.com اشاره کرد که سایت victronenergy.com مربوط به خارج از کشور و سایت Hoorayesh.com مربوط به کشور ایران است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
بازار خودرو در خواب زمستانی است؛ قیمت جدید خودرو در بازار
میانگین قیمت مسکن در منطقه ۱۰ تهران چقدر است؟
قیمت جهانی طلا ۹ آذر؛ هر اونس ۲۶۶۰ دلار و ۹۰ سنت
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت ۱ اول بانوان با حجم نیمه رایگان
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد