میرنیوز
به گزارش ایسنا بنابر اعلام کلینیک زخم آسا، معمولا به منظور درمان زخم های داخلی و خارجی استفاده می شود. زخم پای دیابتی می تواند با لیزر تراپی درمان شود. این نوع لیزر درمانی لیزرتراپی سرد نامیده می شود، زیرا اشعه سطح پایین آن برای داغ کردن بافت های بدن کافی نمیباشد.
زخم پای دیابتی چیست؟
زخم پای دیابتی، زخم یا جراحتی باز است که تقریبا در ۱۵% مبتلایان به دیابت روی می دهد و معمولا در کف پا قرار دارد. ۶% از افرادی که زخم پا دارند به علت عفونت یا مشکلات مرتبط دیگر در بیمارستان بستری میشوند.
دیابت اصلیترین دلیل قطع عضو اندام های پایینی در جهان می باشد و حدود ۱۴ تا ۲۴ درصد بیماران مبتلا به دیابت که زخم پای دیابتی در آنها ایجاد می شود، قطع عضو نیز داشته اند. اما، درمان زخم پای دیابتی با لیزر ثابت کرده که زخم پای دیابتی قابل درمان می باشد.
زخم پای دیابتی چگونه شکل می گیرد؟
زخم پای دیابتی به خاطر ترکیبی از عوامل مانند بی حسی پا، گردش خون نامناسب، تغییر حالت پا، تحریک (مثلا شکستگی یا فشار)، ضربه و استمرار دیابت شکل می گیرد. بیمارانی که سالهاست مبتلا به دیابت هستند، ممکن است آسیب عصبی نیز در آنها ایجاد شود، یعنی کاهش یا از دست دادن حس درد در پا به خاطر تخریب عصب که با بالا رفتن سطح گلوکز خون در گذر زمان ایجاد می شود.
لیزرتراپی زخم پای دیابتی چگونه عمل می کند؟
لیزرتراپی زخم پای دیابتی اغلب برای درمان قسمت هایی از بدن که در درمان های دیگر قابل دسترسی نیست استفاده می شود. لیزر نیز به خاطر دقت آن استفاده می شود و به بافت های مجاور زخم آسیبی وارد نمی کند. لیزر روند طبیعی ترمیمی بدن را با استفاده از طول موج نور به منظور افزایش جریان خون در ناحیه زخم، افزایش می دهد.
این نوع درمان می تواند درد را کاهش دهد، ترمیم بافت پا را سرعت بخشد، زخم را ترمیم کند و عملکرد عصب و فعالیت عروقی را بهبود بخشد. لیزر درمانی زخم معمولا تهاجمی، طولانی یا دردناک نمی باشد. اما بسته به شرایط، احتمالا نیاز به چند دوره درمانی داشته باشید.
مزایای لیزرتراپی نسبت به درمان های دیگر چیست؟
لیزر درمانی نیاز به استفاده از دارو و جراحی ندارد. عوارض جانبی و خطرات کمتری دارد و سریع و راحت می باشد. در حال حاضر درمان زخم با لیزرتراپی نیز انحام می شود و ثابت شده که برای درمان زخم پای دیابتی موثر است.
آیا لیزرتراپی زخم پای دیابتی برای شما مناسب است؟
استفاده از لیزرتراپی در عمل های عمومی پزشکی به عنوان مکمل درمانی در حال افزایش می باشد. این درمان برای زخم های پای دیابتی توسط سازمان غذا و دارو تایید شده است. لیزردرمانی زخم پای دیابتی زمانی که تحت نظر پزشک یا متخصص زخم انجام شود، بی خطر در نظر گرفته می شود. از طرفی، بدون درد و غیرتهاجمی می باشد و نیاز به دارو یا آمادگی دیگری ندارد.
چه زمانی لیزرتراپی زخم پای دیابتی را شروع کنیم؟
اگر زخمی دارید که با داروها یا درمان های دیگر بهبود نمی یابد، باید لیزردرمانی را در نظر بگیرید. لیزردرمانی اغلب از بقیه درمان ها موثرتر می باشد، زیرا احتمال بازگشت زخم را کاهش می دهد و همچنین ممکن است باعث ایجاد التهاب یا جای زخم کمتری نسبت به روش های مرسوم جراحی شود.
با پزشک خود در مورد اینکه آیا لیزردرمانی مناسب شما است یا خیر مشورت کنید. عواملی که قبل از پیگیری لیزرتراپی باید در نظر گرفته شود شامل سن، وضعیت سلامتی و احتمال تداخل با نوع خاصی از درمان می باشد. خطرات ممکن است شامل خونریزی، درد، عفونت یا تغییر رنگ پوست شود.
آیا این درمان بی خطر است؟
لیزر درمانی توسط اکثر سازمان های بهداشتی تایید شده است و بی خطرترین گزینه درمانی و غیرتهاجمی موجود در بازار را در اختیار شما قرار می دهد. لیزر درمانی جایگزینی بی خطر و موثر را برای داروها و جراحی در اختیار شما می گذارد.
بیشتر بیماران نتیجه درمان را در طی ۳ تا ۵ جلسه کوتاه مشاهده می کنند. لیزرها با غوطه ور کردن بافت در فوتونها کار میکنند که این کار به سلولها انرژی میدهد و در نتیجه گردش خون در ناحیه آسیب دیده افزایش مییابد و در نهایت زخم پای دیابتی را التیام میبخشد. لیزر درمانی به بدن شما امکان می دهد تا با القای یک سری پاسخ های درمانی در بدن، از قدرت های درمانی خود استفاده کند.
چگونه از بروز زخم پای دیابتی جلوگیری کنیم؟
در مرحله اول، بهترین راه برای درمان زخم پای دیابتی پیشگیری از ایجاد آن است. دستورالعمل های پیشنهادی شامل مراجعه منظم به متخصص پا می باشد. متخصص می تواند تشخیص دهد که آیا احتمال ایجاد زخم پای دیابتی در شما بالا است یا خیر و استراتژی هایی را برای جلوگیری از آن به کار برد.
اگر موارد زیر را داشتید احتمال بالایی در ایجاد زخم در شما وجود دارد:
کاهش عوامل خطرناک دیگر، مانند سیگار کشیدن، نوشیدن الکل، کلسترول و قند خون بالا در پیشگیری و درمان زخم پای دیابتی مهم هستند. پوشیدن کفش و جوراب مناسب، تاثیر زیادی در کاهش این خطر دارد. متخصص ارتوپدی می تواند پیشنهاداتی را برای انتخاب کفش مناسب به شما دهد.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای