میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بوریا شاپ، کفپوشهای موزاییکی بیشتر برای پوشاندن کف حیاط و فضاهای باز استفاده میشوند. با توجه به اینکه این نوع کفپوش در بعضی مناطق در تماس مستقیم با نور خورشید، گرما و آلودگی محیطی در بعضی مناطق دیگر در معرض رطوبت، بارندگی و سرما قرار دارد، باید در انتخاب موزاییک مناسب با دقت عمل کرد.
در کشور ایران عمدتا دو نوع اقلیم آب و هوایی وجود دارد:
اقلیم سرد و مرطوب
این اقلیمها در بعضی فصول، یخ زدگی آب و دمای زیر صفر را تجربه میکنند، بنابراین موزاییک باید در برابر دمای بسیار پایین مقاومت لازم را داشته باشد. در مناطقی که آب و هوای سرد و مرطوب دارند، موزاییک پلیمری متریال مناسبی خواهد بود. در ساخت این نوع موزاییک از موادی مثل: ماسه، سیمان، سنگ معدنی، رزین و الیاف استفاده میشود. در اقلیم سرد و مرطوب، نم و رطوبت به بافت داخلی موزاییک نفوذ پیدا میکند و این رطوبت در برودت هوا با ایجاد یخ زدگی موجب ترک خوردگی و فرسایش موزاییک خواهد شد، برای جلوگیری از فرسایش موزاییکهای پلیمری، در متریال سازنده آنها از رزین استفاده میشود. رزین یک عایق بسیار مقاوم برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل بافت موزاییک است.
اقلیم گرم و خشک
در این نوع اقلیم آب و هوایی موزاییک بیشتر در معرض نور مستقیم خورشید و درجه بالای دما قرار دارد. موزاییک یکی از متریالهای ساختمانی مقاوم نسبت به درجه حرارت و آفتاب است. در این مناطق بیشتر از موزاییکهای استفاده میشود که سطح صاف دارند. در شهرهای واقع در حاشیه کویر، استانهای گرمسیر مثل خوزستان و استانهای نزدیک به خلیج فارس و دریای عمان، در بعضی از فصول سال با پدیده شنهای روان و گرد غبار روبرو هستیم. سطح صاف این موزاییکها به سهولت نظافت آنها کمک میکند.
متاسفانه از روی ظاهر موزاییک نمیتوان به درستی در مورد کیفیت موزاییک قضاوت کرد. بنابراین برای تهیه موزاییک با کیفیت، بهترین راه مراجعه به تولید کنندههای معتبر در این صنعت است. کارخانههای تولید کننده موزاییک در شهرهای زیادی از ایران وجود دارند، اما شهرهایی مثل اصفهان، تهران، مشهد و یزد تولید کننده اصلی این نوع محصولات در ایران هستند و محصولاتی که در این شهرها تولید میشود، از کیفیت و تنوع بالاتری برخوردار هستند.
یک دیدگاه در مورد کیفیت موزاییک وجود دارد و آن هم این است که هر چه قدر ضخامت موزاییک بیشتر باشد کیفیت و دوام بهتری دارد. هرچند ضخیم بودن موزاییک درکیفیت و دوام آن بیتاثیر نیست ولی ضخامت دلیل اصلی با کیفیت بودن نیست. کیفیت موزاییک تا حد زیادی بستگی به مقدار سیمان به کار رفته برای ساخت آن دارد. اگر از سیمان به اندازهای استاندارد استفاده شود، موزاییک باکیفیتتری خواهیم داشت .
در صورتی که امکان بررسی و مشاهده موزاییک قبل از اقدام به خرید میسر بود، به گوشه و لبههای آن دقت کنید. موزاییکهای کیفیت پایین در جابجاییهایی که در زمان تولید دارند، بیشترین آسیب را در قسمت لبهها میبینند.
قیمت مناسب متریالهای ساختمانی یکی از فاکتورهای مهم برای معماران محسوب میشود و هزینههای نهایی ساختمان را کاهش میدهد. سازندگان و مصرفکنندگان همواره به دنبال بهترین کیفیت با مناسبترین قیمت هستند.
قیمت موزاییک به عوامل متعددی بستگی دارد:
نوع دستگاه: موزاییکهای که با دستگاه پرس اتوماتیک ساخته و تولید میشوند نسبت به موزاییکهای که با دستگاه پرس دستی تولید میشوند، قیمت گرانتری دارند.
نوع سنگ: نوع متریال استفاده شده برای تولید موزاییک، در قیمت تمام شده آن تاثیر بهسزایی دارد. برای مثال سنگ مرمر، نسبت سنگهای دیگر قیمت بالاتری دارد. فاکتور دیگر نمره سنگ است. اندازه قطر سنگهای که در موزاییک به کار برده میشوند بین 5/0 تا 8 میلیمتر متغیر میباشد و بعد از آن تکه سنگ های پلاکی، هر چه قدر نمره سنگ بزرگتر باشد، قیمت موزاییک تولید شده با آن گرانتر است.
از آنجایی که رشد 2 تا 3 برابری هزینههای حمل ونقل در سال 1399 و 1400 را به نسبت سال 1388 شاهد بودیم، هزینه حمل مناسب، نکته مهم دیگر در انتخاب موزاییک مناسب برای خرید می باشد. موزاییک محصولی سنگین وزن میباشد. معمولا یک متر مربع موزاییک وزنی در حدود 50 تا 100 کیلوگرم دارد. و با ضخامتی در حدود 20 تا 40 میلیمتر تولید میشود. موزاییکهایی که با دستگاه پرس دستی تولید میشوند، ضخامتی در حدود 20 تا 30 میلیمتر و موزاییکهایی که با دستگاه پرس اتوماتیک تولید میشوند، ضخامتی در حدود 30 تا 40 میلیمتر دارند. از طرفی دیگر به مقدار مسافت بین محل تولید و محل اجرای موزاییک باید توجه داشت تا از لحاظ هزینه حملونقل برای خریدار مقرون بهصرفه باشد. موزاییکهای پلیمری و موزاییکهایی تک لایه، به دلیل این که با ضخامتهای کمتر از 20 میلیمتر تولید میشوند، موزاییکهایی مناسب برای حمل و نقل در مسافتهای زیاد به حساب میآیند. کما اینکه در حوزه صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس شاهد استقبال خوبی از این موزاییکها هستیم، زیرا این محصولات هم از لحاظ حجم و هم از لحاظ وزن برای صادرات توجیه اقتصادی دارند.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای