میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سوله تاپ، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک ایران میگوید: در شهرکهای صنعتی سولهای نساختیم که بخواهیم در این شرایط آنها را اجاره دهیم. اجاره سوله در شهرکهای صنعتی مجاز نیست.
شرایط نامطلوب بنگاههای صنعتی باعث شده که برخی صنعتگران سوله یا کارخانهها را به انبار تبدیل کنند. برخی صنعتگران معتقدند در سال رونق تولید اجاره سولهها برای انبارداری کالاها افزایش یافته است. در برخی جادهها و اتوبانهای بزرگ بین شهری نیز تبلیغات اجاره سوله قابل مشاهده است اما آیا این اقدام قانونی است؟
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک در پاسخ به این پرسش که آیا اجاره سولههای صنعتی اقدامی قانونی است؟ گفت: سوله خالی در شهرکهای صنعتی برای اجاره وجود ندارد. برای احداث واحدها به صنعتگران تنها حق انتفاع واگذار میشود.
در شهرکهای صنعتی سولهای نساختیم که بخواهیم در این شرایط آنها را اجاره دهیم. در برخی شهرکها واحدهای کارگاهی ساخته میشود و به صنعتگران واگذار میشود، حالا اینکه صنعتگری قصد دارد کارخانه را به دیگری واگذار کند، اختیار با خودش است و ما به حریم شخصی مردم دخالتی نداریم.
او اظهار کرد: اجاره سوله بستگی به موضوعیت کار دارد. ممکن است صنعتگری آمورش را به صنعتگر دیگر واگذار کند. اینکه میگویند کارخانهها تبدیل به انبار شده است چنین چیزی صحت ندارد؛ چرا که انبار در رسته خدمات قرار دارد و کارخانه نیز در رسته صنعت. بنابراین افراد نمیتوانند به راحتی امور خودشان را تغییر کاربری دهند. در حقیقت از میان ۴۵ هزار واحد صنعتی تعداد انگشت شماری هستند که قصد دارند امور خود را به خدماتی و انبارداری تغییر دهند.
حق پشیمانی در معاملات املاک
شرایط استفاده از حق پشیمانی از دید قانون
متاسفانه عدهای هستند که تصور میکنند تحت هر شرایطی میتوانند تا ۴۸ ساعت (یا ۷۲ ساعت) بعد از عقد قرارداد با ابزار پشیمانی، معامله را فسخ کنند. این افراد تصور میکنند حق پشیمانی به صورت پیش فرض در هر معاملهای وجود دارد. اما این طور نیست.
فراموش نکنیم که از دید قانون، تنها مطالبی که مکتوب شدهاند قابل اجرا هستند و تنها نسبت به اینگونه موارد میتواند ادعای حقوقی داشت. بنابراین، صرفا زمانی میتوان از حق پشیمانی در مبایعه نامه یا اجاره نامه استفاده کرد که در قرارداد قید شده باشد.
در نوشتن حق پشیمانی باید دو نکته را در نظر بگیرید:
۱. مدت زمان امکان استفاده از این حق برای فسخ معامله
۲. میزان ضرر و زیان
یعنی باید مشخص کنید خریدار یا فروشنده، تا چه مدت بعد از امضای مبایعه نامه، میتوانند از حق پشیمانی استفاده کنند. در صورت عدم تعیین این زمان، این حق باطل است. چرا که این حق نوعی خیار شرط است و اگر برای خیار شرط مدت تعیین نشود، آن خیار باطل است.
در صورتی که میزان ضرر و زیان در قرارداد مشخص شده باشد، فردی که از این حق استفاده میکند، باید مبلغ مشخص شده را جهت فسخ قرارداد به طرف دیگر پرداخت نماید.
مبلغ ضرر و زیان معمولا یا به صورت مبلغی مشخص (مثلا ۵ میلیون تومان)، یا به صورت درصدی از ثمن معامله (مثلا ۳ درصد از ارزش کل معامله) تعیین میشود.
در صورتی که مبلغ ضرر و زیان در قرارداد قید نشود، با استفاده از حق پشیمانی صرفا میتوان قرارداد را فسخ کرد. یعنی هیچ یک از طرفین نمیتواند ادعای ضرر و زیان کند.
چطور در صورت پشیمانی، معامله را فسخ کنیم؟
برای فسخ معامله با استفاده از حق پشیمانی، اطلاع به مشاور املاک کافی نیست!
به یاد داشته باشید که فسخ معامله با استناد به هر یک از خیارات تعریف شده در قرارداد و به هر دلیلی که باشد، باید با پیگیری از طریق مراجع قضایی انجام شود. به عبارت دیگر، اعلام پشیمانی به مشاور املاک، برای قانونی بودن فسخ معامله لازم هست اما کافی نیست.
مسئله مهم دیگری که در این خصوص وجود دارد، روش دریافت ضرر و زیان است. دریافت خسارت فسخ معامله برای فروشنده خیلی راحتتر از خریدار است.
در صورتی که خریدار ابراز پشیمانی کند، فروشنده میتواند مبلغ ضرر و زیان را از پولی که خریدار فیالمجلس پرداخت کرده است کسر کرده و باقی پول را به خریدار برگرداند. اما اگر فروشنده ابراز پشیمانی کند، دریافت ضرر و زیان برای خریدار به این سادگی نیست.
راهی که ما به خریدار توصیه میکنیم، وارد شدن از در صحبت و مذاکره است. بسیاری اوقات میتوان اینگونه مشکلات را با صحبت کردن حل کرد. اما در صورتی که فروشنده پرداخت خسارت فسخ را نپذیرفت، خریدار میتواند از مراجع قانونی برای دریافت حق خود اقدام کند.
حق پشیمانی به سود خریدار و فروشنده است یا به ضرر آنها؟
ما به خریدار، فروشنده و مشاورین املاک توصیه میکنیم که از حق پشیمانی در قراردادهای خرید و فروش و اجاره، استفاده نکنند.
در نگاه اول شاید فکر کنید اینکه بتوانید با اعلام پشیمانی معامله را فسخ کنید امکان خوبی است. اما به این هم فکر کنید که این امکان برای طرف مقابل شما هم وجود دارد.
موسسه و املاک صنعتی فتح یک مجموعه تخصصی است که از کارشناسان حقوقی و مشاوران صنعتی بهره می برد. وب سایت سوله تاپ علاوه بر اینکه دارای آگهی های اجاره سوله، خرید سوله، خرید و فروش کارخانه و ساییر املاک صنعتی می باشد برای بالا بردن اطلاعات و آگاهی هموطنان عزیز مقالات متعددی در این حوزه منتشر نموده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر کافی است با شماره ۴۸۲۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای