میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلاموالمسلمین متقی فر مدیرکل آموزش سازمان تبلیغات اسلامی از تدوین سند توانمندسازی طرح امامت خبر داد و گفت: ما به دنبال ارتقا روحانیون مستقر در امر تبلیغ هستیم.
مدیرکل آموزش سازمان تبلیغات اسلامی با استناد به آیه دوم سوره جمعه گفت: همانگونه که قرآن کریم میفرماید: هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ، اساس بعثت انبیا و ائمه هدی رشد و ارتقا و کمال جوامع بشری است و ما با تبعیت از سیره اهل بیت در صدد تحقق جامعه مطلوب هستیم که مقدمه حکومت مهدوی است. طبیعتا خروجی مطلوب و تبلیغ طراز در راستای تمدن سازی مستلزم توانمندی روحانیون است و در عرصه های مهارتی و شناختی آموزش ببینند. فلذا لازم است که ما در همه ی حوزه های تبلیغی دوره های آموزشی و توانمندسازی را برگزار کنیم تا روحانیون بتوانند در این مسیر توانمند بشوند و در تحقق امامت تلاش کنند.
متقی فر با اعلام تدوین سند توانمندسازی طرح امامت گفت: در راستای برطرف کردن نیازها و برطرف کردن موانع و مسائلی که روحانی مستقر و خانواده روحانی دارند، تلاش کردیم تا این نیازها را در آن سند برآورده کنیم و موانع و مسائل را از سر راهشان برداریم. فلذا در ابعاد مختلفی همچون شناختی، مهارتی، اخلاقی، رفتاری و مدیریتی و ...، تلاش شده است تا همه نیازها و موانع و مسائل را احصا کرده تا بر اساس آن عناوین آموزشی طراحی شود. در مرحله بعد نیز بر اساس عناوین آموزشی دوره های توانمندسازی برنامه ریزی و عملیاتی شود تا روحانیون ما بعد از طی کردن این دوره های آموزشی، هم نیازهایشان برآورده و هم موانع و مسائل برطرف شود.
وی افزود: نکته مهمی که در سند توانمندسازی وجود دارد این است که نیازها و موانع و مسائل کاملا به صورت میدانی و طی نظرسنجی از روحانیون مستقر احصا شده است، لذا کاملا عملیاتی و میدانی است.
مدیرکل آموزش سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که در اجرای این سند برای اینکه هم دوره های توانمندی مطابق با توان روحانیون باشد و هم سطح بندی درستی داشته باشیم، دوره های آموزشی را در سه دوره ی مقدماتی ، تکمیلی و پیشرفته طراحی کردیم که در گام اول روحانیون دوره ی مقدماتی را میگذرانند، در گام دوم دوره ی تکمیلی و در گام سوم هم دوره ی پیشرفته. دوره ی مقدماتی طرح مباحث عمومی است که همه ی طلاب نیازمندند که نسبت به این مباحث شناخت داشته باشند. در دوره ی تکمیلی نیز برای تمام آنچه که طلاب در طول خدمت شریف و تبلیغ دین مورد نیاز دارند، مباحث آموزشی ارائه می شود. دوره پیشرفته هم برای روحانیونی است که قرار است الگو باشند و به مرحله الگو بودن می رسند. در این دوره یک سری آموزش هایی در نظر گرفته می شود که روحانیون برجسته و نخبه ی تبلیغی بتوانند روحانیون دیگر را تحت پوشش خود قرار دهند و به صورت الگو عمل کنند.البته دوره های آموزشی مقدماتی و تکمیلی و پیشرفته، با در نظر گرفتن سطح امام و هادی و سفیر و امین متفاوت خواهد بود و هر گروه به تناسب سطح خود در دوره های توانمندسازی شرکت می کنند.
وی در پایان گفت: چشم انداز ما از این طرح تربیت امامان روستا و امامان محله است که بتوانند به مرحله الگو بودن برسند. با تحقق این امر نگاهی که امر تبلیغ را یک کار کم ارزشی تلقی می کند، عوض خواهد شد. ما معتقدیم که باید در جای جای کشورمان از ظرفیت امامان روستا استفاده شود. چراکه آن ها در عرصه ی دین مجاهدانه حضور دارند و واقعا دارند امامت می کنند. روحانیونی به همه ی امور دنیوی و اخروی مردم می پردازند و مورد اعتماد و عنایت مردم هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
«یک کندو عسل» برای آنها که دنبال تجربه یک کلاس مداحی مکتوب را تجربه کنند
«درسنامه آداب و اسرار زیارت معصومین (ع)» منتشر شد
کتاب مدیریت مساجد در ایران؛ ذهنیتشناسی و خط مشیها منتشر شد
مدیریت فضای مجازی، نیازمند دانش فلسفه است/فضای مجازی، فضای ماندگاری در عالم خیال
مسجد رسول اکرم (ص) در ایام فاطمیه میزبان شیخ حسین انصاریان میشود
هر کسی دعای کمیل را قرائت کند مورد آمرزش و رحمت الهی قرار میگیرد
مداحان و رسانهای ها برای کمک به جبهه مقاومت فوتبال بازی میکنند
هفتمین اجلاسیه با موضوع «قرآن، فرهنگ، هنر و رسانه» برگزار میشود
نشست آغاز مقاومت ۲ برگزار میشود
نقش راویان زیدی در روایات/ جریان زیدیه بر گفتمان سیاسی خاص بنا شد
ماجرای نمازی که «شیخ مرتضی انصاری» با لب تشنه اقامه کرد/سکوتِ به جا، مؤمن را خسته نمیکند
مرحوم آیت الله شاه آبادی در شجاعت کم نظیر بود/کلید حل همه مشکلات عمل به آیات و روایات است
سهشنبههای مهدوی در مرکز اسلامی مسکو برگزار شد
«محفل» در جزیره ایرانی ابوموسی برپا می شود
مرحوم شاه آبادی در شجاعت کم نظیر بود/کلید حل همه مشکلات عمل به آیات و روایات است
استحکامات نرمافزارانه استحکام اصلی محور مقاومت است
پنجاه و دومین جلسه هیئت اندیشه ورز ادیان و مذاهب اسلامی برگزار شد
سیر تکوین علوم اجتماعی در ایران بررسی میشود
پیام تبریک دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به شیخ نعیم قاسم
نامههایی که دشمن هم آن را الگوی حکمرانی می دانست/جاه طلبی اجازه نمی دهد انسان به باور قلبی عمل کند
اسامی برگزیدگان شانزدهمین دوره آزمون «ترنم وحی»اعلام شد
ادله دیدگاه نافیان علم بومی خدشه پذیر است/پروژه های انجام شده به دیسیپلین علمی نمی رسند
تلاوت قرآن انفکاکپذیر از ستایشگری اهل بیت (ع) نیست/ماجرای تنظیم استودیویی آثار محمود کریمی
جزئیات برنامههای دومین روز برگزاری رویداد «مسجد ره بر»
سمینار بینالمللی قرآن و عقلانیت در اندونزی برگزار شد
تجربهگرایی و تجربه ستیزی توامان در علوم انسانی ایران وجود دارد
دعوای علم بومی نقطه مقابلش علم جهانی است/بومی سازی علوم انسانی ابهام مفهومی دارد
نیازمند تمیزکاری فکری هستیم/تولید علوم اجتماعی در جهان بومی است
جشنواره مقاومت به همت آستان امامزاده قاضی الصابر برگزار می شود
نگاه رهبر معظم انقلاب به «مسجد» راهبردی است/احساس تعلق به مسجد را نباید از مردم گرفت