میرنیوز

آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ باید در استیضاح محکوم می‌شد؛ آنها حزب ثالثی را خواهانند

آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ باید در استیضاح محکوم می‌شد؛ آنها حزب ثالثی را خواهانند 2021-02-16T10:41:23+03:30

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، بر اساس این نظرسنجی انجام شده در فاصله ۱۳-۱۴ فوریه با پرسش از نمونه‌ای متشکل از ۵۴۷ بزرگسال در سطح ملی، ۵۸ درصد از آمریکایی‌های شرکت کننده گفتند دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا باید از سوی مجلس سنا به خاطر اتهام تحریک به شورش ششم ژانویه در کنگره آمریکا محکوم میشد. این در حالی است که در جریان این محاکمه مجلس سنای آمریکا با نتیجه ۵۷-۴۳ رای به تبرئه ترامپ از اتهامش داد. برای محکومیت ترامپ نیاز بود دو سوم سناتورها یا ۶۷ تن از آنها به محکومیت رای مثبت دهند.

نظرسنجی مذکور دریافت که حمایت از محکوم شدن ترامپ در جریان دومین استیضاحش عمدتا بر مبنای گرایش حزبی مطرح شده و تقریبا ۹۰ درصد پاسخگویانی که خود را دموکرات شناسایی کردند گفتند که به اعتقاد آنها این رئیس جمهور سابق باید محکوم می شد در حالی که ۶۴ درصد از پاسخگویانی که خود را مستقل شناسایی کردند و ۱۴ درصد از کسانی که خود را جمهوریخواه شناسایی کردند چنین نظری داشتند.

اکثریت پاسخگویان موافق بودند مدارکی که علیه رئیس جمهور سابق در جریان این محاکمه مطرح شدند قدرتمند بودند. اکثریت شرکت کنندگان در این نظرسنجی همچنین گفتند معتقدند که سناتورها در جریان این محاکمه بر مبنای حزبی که به آن متعلق هستند، رای داده‌اند.

۵۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی جدید همچنین اظهار کردند که معتقدند مدارک مطرح شده علیه ترامپ دراین محاکمه قدرتمند بودند در حالی که ۳۷ درصد معتقد بودند که این مدارک ضعیف بودند.

در این نظرسنجی اکثر پاسخگویانی که خود را دموکرات شناسایی کردند گفتند که به اعتقاد آنها مدارک مطرح شده در جریان محاکمه ترامپ قدرتمند بودند در حالی که در مقایسه تنها اقلیتی از پاسخگویان جمهوریخواه چنین نظری داشتند. ۷۷ درصد شرکت کننده‌های این نظرسنجی همچنین گفتند به اعتقاد آنها روابط حزبی در چگونگی رای سناتورها نقش داشته است. در مقایسه ۲۳ درصد از پاسخگویان گفتند که به اعتقاد آنها سناتورها رایشان را بر مبنای حقایق ارائه شده انداخته‌اند.

این نظرسنجی همچنین عنوان کرد پاسخگویانی که خود را به عنوان دموکرات و جمهوریخواه شناسایی کرده‌اند "تقریبا در ارقام برابر" معتقد بودند که "سناتورها بر مبنای سیاست رای دادند".

از سوی دیگر یک نظرسنجی جدید گالوپ نشان داد، حدود دو سوم از آمریکایی‌ها می‌گویند که کشورشان نیازمند یک حزب سیاسی بزرگ ثالث است چون احزاب دموکرات و جمهوریخواه "عملکرد بسیار ضعیفی در نمایندگی کردن از مردم آمریکا دارند".

در این نظرسنجی که نتایجش دوشنبه منتشر شد، ۶۲ درصد از آمریکایی‌ها گفتند که کشورشان نیاز به یک حزب ثالث دارد در حالی که ۳۳ درصد گفتند دو حزب عمده موجود برای نمایندگی اکثریت دیدگاه‌های سیاسی آمریکایی‌ها "کافی" هستند.

این بالاترین درصد ثبت شده از حمایت آمریکایی‌ها از الزام به وجود یک حزب سیاسی عمده ثالث در این کشور از زمانی که گالوپ درباره این سوال در سال ۲۰۰۳ شروع به نظرسنجی کرد به حساب می‌آید. در حالی که در اکتبر ۲۰۱۳، ۲۶ درصد از پاسخگویان احزاب موجود در آمریکا را کافی دانستند، رقم ثبت شده در این مورد در نظرسنجی جدید دومین رقم پایین ثبت شده بعد از آن به حساب می‌آید.

هر دو حزب میزان محبوبیت پایین‌تر از ۵۰ درصد داشتند. تنها ۴۸ درصد از آمریکایی‌ها دیدگاه مثبتی به حزب دموکرات داشتند در حالی که ۳۷ درصد نیز چنین دیدگاهی به حزب جمهوریخواه داشتند.

از هر ۱۰ جمهوریخواه چهار نفر می‌گویند می‌خواهند حزبشان بعد از پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ محافظه کار تر شود در حالی که ۳۴ درصد امید دارند که حزبشان همانجور باقی بماند و تنها ۲۴ درصد خواستار آن بودند که این حزب میانه رو تر شود. دموکراتها چند دسته تر بودند و ۳۴ درصد از آنها خواستند که حزبشان به سمت چپ برود، ۳۴ درصد خواستند که این حزب همانجور باقی بماند و ۳۱ درصد خواستار آن بودند که این حزب به سمت راست گرایش پیدا کند.

این نظرسنجی گالوپ با پرسش از ۹۰۶ بزرگسال آمریکایی ساکن همه ۵۰ ایالت این کشور و واشنگتن دی.سی در بازه ۲۱ ژانویه تا دوم فوریه انجام شد.

این در حالی است که یک نظرسنجی دیگر هم نشان داد سه چهارم جمهوریخواهان می گویند خواستار آن هستند که دونالد ترامپ به رغم محاکمه مربوط به دومین استیضاحش در حزب جمهوریخواه نقشی برجسته ایفا کند.

بر اساس نتایج یک نظرسنجی انجام شده از سوی کویینیپیاک، ۷۵ درصد از پاسخگویان جمهوریخواه ابراز تمایل کردند که ترامپ به ایفای نقشی برجسته در حزب جمهوریخواه ادامه دهد در حالی که ۲۱ درصد گفتند چنین چیزی را نمی‌خواهند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی که روز دوشنبه منتشر شد، ۶۰ درصد از همه آمریکایی‌ها گفتند نمی‌خواهند ترامپ در حزب جمهوریخواه نقشی مهم داشته باشد که این شامل ۹۶ درصد از دموکراتها و ۶۱ درصد مستقل‌ها بود.

اکثریت پاسخگویان معادل ۵۵ درصد نیز گفتند، این رئیس جمهور سابق آمریکا نباید اجازه یابد که در آینده در یک سمت منتخب تصدی یابد. با این حال ۸۷ درصد از جمهوریخواهان گفتند که ترامپ باید اجازه تصدی چنین سمتی را در آینده داشته باشد.

این نظرسنجی دانشگاه کویینیپیاک با پرسش از ۱۰۵۶ بزرگسال آمریکایی از ۱۱ تا ۱۴ فوریه برگزار شد.

حدود نیمی از پاسخگویان این نظرسنجی معادل ۵۱ درصد گفتند از این که سنا ترامپ را در جریان استیضاح اخیرش محکوم کند حمایت می کنند که این شامل ۹۲ درصد از دموکراتها و ۵۰ درصد از مستقل ها بود. اکثریت عمده جمهوریخواهان معادل ۸۹ درصد گفتند که با محکوم کردن ترامپ مخالفند.

اکثریت پاسخگویان معادل ۵۴ درصد گفتند که معتقدند رئیس جمهور سابق آمریکا از بابت تحریک به خشونت در کنگره مسئول است و ۶۸ درصد هم گفتند فکر نمی کنند ترامپ هر آنچه که می‌توانسته برای متوقف کردن اغتشاش در کنگره از زمانی که آغاز شد، انجام داده باشد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

از سرگیری ارسال تسلیحات دوربرد به اوکراین؛ترامپ از مذاکرات صلح سخن گفت

از سرگیری ارسال تسلیحات دوربرد به اوکراین؛ترامپ از مذاکرات صلح سخن گفت
2025-03-13T23:43:20+03:30
آمریکا قصد دارد محموله‌ای جدید از بمب‌های کوچک با قابلیت پرتاب از زمین را به اوکراین ارسال کند.

ترامپ: بر روی پوتین اهرم فشار دارم

ترامپ: بر روی پوتین اهرم فشار دارم
2025-03-13T23:03:14+03:30
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد بر روی رئیس جمهور روسیه اهرم فشار دارد.

پیشروی ارتش روسیه به روایت پوتین؛ «اوکراین در کورسک فلج شد»

پیشروی ارتش روسیه به روایت پوتین؛ «اوکراین در کورسک فلج شد»
2025-03-13T21:03:03+03:30
رئیس جمهور روسیه می‌گوید که رهایی نیروهای اوکراینی از محاصره ارتش روسیه در منطقه کورسک غیرممکن است.

ایتالیا «ائتلاف مشتاقان» حمایت از اوکراین را تحریم می‌کند

ایتالیا «ائتلاف مشتاقان» حمایت از اوکراین را تحریم می‌کند
2025-03-13T20:23:03+03:30
رسانه‌های ایتالیایی نوشته‌اند که نخست وزیر ایتالیا در کنفرانس آتی پیشنهادی از سوی انگلیس و فرانسه درباره اوکراین شرکت نخواهد کرد.

«پوتین» با شروطی با طرح آتش‌بس در اوکراین موافقت کرد

«پوتین» با شروطی با طرح آتش‌بس در اوکراین موافقت کرد
2025-03-13T20:09:41+03:30
رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که هر گونه آتش‌بس در جنگ اوکراین باید صلح بلندمدت منجر شود.

«پوتین» با طرح آتش‌بس در اوکراین موافقت کرد

«پوتین» با طرح آتش‌بس در اوکراین موافقت کرد
2025-03-13T19:43:02+03:30
رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که هر گونه آتش‌بس در جنگ اوکراین باید صلح بلندمدت منجر شود.

پوتین: توافق آتش‌بس با اوکراین باید به صلح «بلندمدت» منجر شود

پوتین: توافق آتش‌بس با اوکراین باید به صلح «بلندمدت» منجر شود
2025-03-13T19:29:43+03:30
رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که هر گونه آتش‌بس در جنگ اوکراین باید صلح بلندمدت منجر شود.

آمریکا وزیر نفت ایران را تحریم کرد

آمریکا وزیر نفت ایران را تحریم کرد
2025-03-13T18:23:01+03:30
وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم‌های جدید این کشور علیه تهران، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرد.

کرملین: پوتین موضع رسمی روسیه را درباره آتش‌بس مشخص می‌کند

کرملین: پوتین موضع رسمی روسیه را درباره آتش‌بس مشخص می‌کند
2025-03-13T17:30:12+03:30
مشاور کرملین می‌گوید که رئیس جمهور روسیه شخصا موضع مسکو را درباره آتش‌بس موقت در اوکراین مشخص خواهد کرد.

لوکاشنکو: آمریکا طرحی برای حل و فصل جنگ اوکراین ندارد

لوکاشنکو: آمریکا طرحی برای حل و فصل جنگ اوکراین ندارد
2025-03-13T17:30:12+03:30
رئیس جمهور بلاروس بر این باور است که آمریکا هیچ طرحی برای حل و فصل جنگ اوکراین ندارد.

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی سوریه را امضا کرد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی سوریه را امضا کرد
2025-03-13T15:29:43+03:30
ابومحمد الجولانی امروز پیش نویس اعلامیه قانون اساسی سوریه که گفته می شود توسط جمعی از کارشناسان حقوقی سوری تدوین شده است را امضا کرد.

تجاوز جدید هوایی رژیم صهیونیستی علیه دمشق+ تصاویر

تجاوز جدید هوایی رژیم صهیونیستی علیه دمشق+ تصاویر
2025-03-13T14:36:21+03:30
منابع خبری از حمله هوایی جدید جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه ای در دمشق پایتخت سوریه خبر می دهند.

تجاوز جدید هوایی رژیم صهیونیستی علیه دمشق

تجاوز جدید هوایی رژیم صهیونیستی علیه دمشق
2025-03-13T14:23:01+03:30
منابع خبری از حمله هوایی جدید جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه ای در دمشق پایتخت سوریه خبر می دهند.

روسیه: مذاکرات مسکو و واشنگتن درباره طرح صلح اوکراین امروز آغاز می‌شود

روسیه: مذاکرات مسکو و واشنگتن درباره طرح صلح اوکراین امروز آغاز می‌شود
2025-03-13T13:56:24+03:30
وزارت خارجه روسیه همزمان با ورود فرستاده ویژه ترامپ به مسکو پایتخت این کشور، بیانیه ای جدید صادر کرد.

هشدار حماس درباره شیوع مجدد قحطی در غزه

هشدار حماس درباره شیوع مجدد قحطی در غزه
2025-03-13T13:16:23+03:30
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس امروز در بیانیه‌ای درباره شیوع مجدد قحطی در نوار غزه در صورت عدم بازگشایی گذرگاه‌ها هشدار داد.

فرستاده ویژه ترامپ وارد مسکو شد

فرستاده ویژه ترامپ وارد مسکو شد
2025-03-13T12:49:43+03:30
منابع خبری در روسیه از ورود فرستاده ویژه ترامپ به مسکو پایتخت این کشور خبر دادند.

هشدار حماس درباره شیوع مجدد قحطی در صورت عدم بازگشایی گذرگاه‌های غزه

هشدار حماس درباره شیوع مجدد قحطی در صورت عدم بازگشایی گذرگاه‌های غزه
2025-03-13T12:09:46+03:30
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس امروز در بیانیه ای درباره شیوع مجدد قحطی در نوار غزه در صورت عدم بازگشایی گذرگاه‌ها هشدار داد.

گزارش تحریک‌آمیز فارن افرز درباره روابط ایران و عراق با تهدید تحریم

گزارش تحریک‌آمیز فارن افرز درباره روابط ایران و عراق با تهدید تحریم
2025-03-13T11:29:43+03:30
یک مجله آمریکایی نزدیک به وزارت خارجه این کشور ضمن پیش بینی اعمال تحریم‌های جدید علیه بغداد از سوی دولت ترامپ، به جوسازی درباره روابط دیرین ایران و عراق پرداخت.

رئیس جمهور لهستان خواهان استقرار کلاهک‌های اتمی آمریکایی در کشورش شد

رئیس جمهور لهستان خواهان استقرار کلاهک‌های اتمی آمریکایی در کشورش شد
2025-03-13T10:43:06+03:30
رئیس جمهور لهستان در دیدار با مشاور رئیس جمهور آمریکا خواستار استقرار کلاهک‌های اتمی آمریکایی در کشورش شد.

کشف تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی برای ردیابی اسرا در غزه

کشف تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی برای ردیابی اسرا در غزه
2025-03-13T09:36:22+03:30
منابع مقاومتی از کشف تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی برای ردیابی اسرا در نوار غزه خبر دادند.

پوتین دستور آزادسازی سریع منطقه کورسک را صادر کرد

پوتین دستور آزادسازی سریع منطقه کورسک را صادر کرد
2025-03-13T09:09:44+03:30
رئیس جمهور روسیه به ارتش این کشور دستور داد تمام اقدامات لازم برای آزادسازی سریع منطقه کورسک را در دستور کار قرار دهند.

آمریکا: محرومیت ایران از منابع مالی اش ادامه می یابد

آمریکا: محرومیت ایران از منابع مالی اش ادامه می یابد
2025-03-13T06:03:03+03:30
آمریکا بدون اشاره به حمایت همه جانبه از رژیم صهیونیستی به عنوان عامل اصلی بی ثباتی در منطقه مدعی شد که ایران تهدیدی برای صلح جهانی است و باید تحت فشار حداکثر...

انگلیس: ایران به صورت جدی با آمریکا وارد مذاکره شود

انگلیس: ایران به صورت جدی با آمریکا وارد مذاکره شود
2025-03-13T05:49:38+03:30
یک دیپلمات انگلیسی در سازمان ملل متحد ادعا کرد: لندن از هرگونه اقدام دیپلماتیک لازم برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای دریغ نخواهد کرد.

ادامه پیشروی رژیم صهیونیستی در مناطقی از جنوب سوریه

ادامه پیشروی رژیم صهیونیستی در مناطقی از جنوب سوریه
2025-03-13T05:23:00+03:30
منابع خبری سوری از پیشروی ارتش رژیم صهیونیستی در مناطقی از جنوب سوریه خبر دادند.

مرکز نظامی رژیم الجولانی در لاذقیه، هدف حمله مخالفان قرار گرفت

مرکز نظامی رژیم الجولانی در لاذقیه، هدف حمله مخالفان قرار گرفت
2025-03-13T05:23:00+03:30
منابع وابسته به رژیم حاکم بر سوریه، از حمله مخالفان به یک پادگان در شمال غرب این کشور خبر دادند.

دیده‌بان حقوق بشر: اسرائیل از زمان آتش‌بس روزانه ۳ فلسطینی را کشته است

دیده‌بان حقوق بشر: اسرائیل از زمان آتش‌بس روزانه ۳ فلسطینی را کشته است
2025-03-13T04:16:20+03:30
یک مرکز حقوق بشری به نقض مکرر آتش بس توسط رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: از زمان اعلام آتش بس تاکنون، شمار زیادی از مردم فلسطین شهید شده اند.

مرکز حقوق بشری: اسرائیل از زمان آتش‌بس، روزانه ۳ فلسطینی را کشته است

مرکز حقوق بشری: اسرائیل از زمان آتش‌بس، روزانه ۳ فلسطینی را کشته است
2025-03-13T04:02:59+03:30
یک مرکز حقوق بشری به نقض آتش بس رژیم صهیونیستی در خصوص آتش بس در غزه پرداخت و اعلام کرد که از زمان اعلام این آتش بس تاکنون شمار زیادی از مردم فلسطین شهید شدند.

سندرز خطاب به ترامپ: زندانی کردن معترضان گامی در مسیر استبداد است

سندرز خطاب به ترامپ: زندانی کردن معترضان گامی در مسیر استبداد است
2025-03-13T03:09:44+03:30
سناتور آمریکایی به شدت نسبت به زندانی شدن معترضان از سوی ترامپ اعتراض کرد.

ادعای آمریکا: محرومیت ایران از منابع مالی اش ادامه می یابد

ادعای آمریکا: محرومیت ایران از منابع مالی اش ادامه می یابد
2025-03-13T01:23:02+03:30
آمریکا بدون اشاره به حمایت همه جانبه از رژیم صهیونیستی به عنوان عامل اصلی بی ثباتی در منطقه مدعی شد که ایران تهدیدی برای صلح جهانی است و باید تحت فشار حداکثر...

ایروانی:نشست شورای امنیت اقدامی تحریک‌آمیز و غیرقابل قبول است

ایروانی:نشست شورای امنیت اقدامی تحریک‌آمیز و غیرقابل قبول است
2025-03-13T01:23:01+03:30
نماینده ایران در سازمان ملل متحد، با اشاره به نشست شورای امنیت در خصوص برنامه هسته‌ای ایران، آن را اقدامی تحریک‌آمیز و غیرقابل قبول داست.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)