میرنیوز

مواضع ناهمگون غرب علیه بازداشت «آلکسی ناوالنی»؛ از انفعال تا تهدید به تحریم

مواضع ناهمگون غرب علیه بازداشت «آلکسی ناوالنی»؛ از انفعال تا تهدید به تحریم 2021-01-28T10:14:18+03:30

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل - شبنم شکوهی: بامداد دوشنبه هجدهم ژانویه / ۲۹ دیماه خبر بازگشت منتقد سیاسی روس، «آلکسی ناوالنی»، به کشور روسیه در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار گرفت. این منتقد روس که پنج ماه پیش (۲۱ آگوست ۲۰۲۱) به دلیل بدحالی و اغمای ناشی از مسمومیت ادعایی با نوع خاصی از گاز اعصاب موسوم به نوویچوک از شهر امسک در روسیه به برلین آلمان منتقل شد تا تحت مداوا قرار گیرد؛ پس از گذراندن دوره نقاهت خود و در بازگشت به کشورش بامداد دوشنبه (هجدهم ژانویه) به محض ورود به فرودگاه «شرمتیوو» مسکو بازداشت شد.

بازداشت و حبس این چهره سیاسی اپوزیسیون از سوی پلیس روسیه و اعتراضاتی که متعاقب این بازداشت در بسیاری از شهرهای روسیه برپا شد، به دستاویزی برای رسانه‌ها و مقامات غربی بدل شد تا با ادعای حمایت از حقوق بشر و اصول دموکراسی بار دیگر سران کاخ کرملین را مورد هجمه تبلیغاتی- رسانه‌ای و همچنین فشار افکار عمومی قرار دهند.

البته باید گفت که جنجال آفرینی رسانه‌ای غرب بر سر مسمومیت ادعایی مخالفان دولت روسیه با گاز اعصاب تنها به آلکسی ناوالنی محدود نمی‌شود: سه سال پیش نیز (در مارس ۲۰۱۸/ اسفند ۱۳۹۶) یک جاسوس دوجانبه روس به نام «سرگئی سکریپال» به همراه دخترش یولیا با ادعایی مشابه در سالزبری انگلستان تحت درمان پزشکی قرار گرفتند. دولت انگلیس در تحقیقات خود پیرامون این سو قصد ادعایی مقامات مسکو را به هماهنگ سازی این حمله شیمیایی که به ادعای کارشناسان انگلیسی با عامل گاز اعصاب (A۲۳۴) انجام شده بود، متهم کرد. مقامات لندن حتی پا را فراتر گذاشته و ادعا کردند که دو مظنون اصلی در این پرونده با نام‌های «الکساندر پتروف» و «روسلان باشیروف» برای سرویس اطلاعاتی ارتش روسیه فعالیت می‌کردند.

مواضع ناهمگون غرب علیه بازداشت «آلکسی ناوالنی»؛ از انفعال تا تهدید به تحریم

با تشدید اتهام زنی لندن علیه مسکو، انگلیس ضمن تعلیق روابط دیپلماتیک در سطوح بالا، ۲۳ دیپلمات روس را اخراج کرد که با اقدام متقابل مسکو روبرو شد. پس از آن ۲۰ کشور دیگر در اقدامی مشابه ده‌ها تن از دیپلمات‌های روسی را از خاک خود اخراج کردند؛ رویدادی که به ادعای «ترزا می» نخست وزیر وقت انگلیس «بزرگترین اخراج دسته جمعی دیپلمات‌های مظنون به جاسوسی روسیه در تاریخ» بود.

جنجال آفرینی رسانه‌ای غرب بر سر مسمومیت ادعایی مخالفان دولت روسیه با گاز اعصاب تنها به آلکسی ناوالنی محدود نمی‌شود: سه سال پیش نیز (در مارس ۲۰۱۸/ اسفند ۱۳۹۶) یک جاسوس دوجانبه روس به نام «سرگئی سکریپال» به همراه دخترش یولیا با ادعایی مشابه در سالزبری انگلستان تحت درمان پزشکی قرار گرفتند. اما این بار وضعیت به گونه‌ای دیگر رقم خورد؛ آلکسی ناوالنی، منتقد سیاسی- اقتصادی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه پس از بهبودی به کشورش بازگشت تا به باور خود به سرنوشت سایر مخالفان سیاسی و تبعیدی روسیه که به دست فراموشی سپرده شدند، دچار نشود. بازگشت وی باعث شد که افکار عمومی و رسانه‌ها در غرب از او به عنوان چهره‌ای جدید و قهرمانی بی‌بدیل در عرصه مبارزه با فساد ادعایی در ساختار حاکم روسیه یاد کرده و مقامات کشورهای اروپایی و آمریکا نیز از این شخصیت اپوزیسیون در روسیه به مثابه یک اهرم فشار جهت امتیازگیری از کرملین بهره برداری کنند. در ادامه این نوشتار به بررسی مواضع اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا و همچنین گروه هفت (G7) در قبال این رویداد می‌پردازیم.

اتحادیه اروپا: از موضع سرسختانه کشورهای کوچک تا انفعال سودجویانه قدرت‌های بزرگ

در گروه کشورهای عضو اتحادیه اروپا سه کشور حوزه بالتیک (لتونی، لیتوانی و استونی) در مقایسه با متحدان خود موضع سرسختانه‌تری در قبال بازداشت ناوالنی اتخاذ کردند. وزیر خارجه لیتوانی با ادعای اینکه «تغییر در روسیه در حال وقوع است»، خواستار حمایت اتحادیه اروپا از روند تغییرات در روسیه و همچنین ارسال یک پیام واضح و قاطع به مسکو در مخالفت با بازداشت ناوالنی شد.

متعاقب آن نیز دو کشور دیگر حوزه بالتیک- لتونی و استونی- به همراه رومانی از وضع تحریم‌های بیشتر علیه شخصیت‌های حقیقی در روسیه حمایت کردند. وزیر خارجه ایتالیا نیز گفت که رُم آماده حمایت از وضع ممنوعیت‌های مسافرتی بیشتر و مسدودسازی دارائیهای روسیه است.

در این میان، موضع قدرت‌های بزرگ اروپا همچون فرانسه و آلمان که نقشی تعیین کننده در اتخاذ هرگونه تدابیر تنبیهی علیه روسیه از سوی اتحادیه اروپا دارند، از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه در گفتگو با رادیو فرانسه با اشاره به آنچه که به زعم خود «انحراف اقتدارگرایی» در روسیه خواند؛ مدعی شد که تمام توجهات باید بر مسمومیت ناوالنی به مثابه یک «سو قصد» متمرکز شود.

از سوی دیگر، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان ظاهراً با نیم نگاهی به منافع برلین در پروژه احداث خط لوله گاز موسوم به «نورد استریم ۲» لحنی ملایم‌تر اتخاذ کرد و به بهانه دفاع از حقوق مردم روسیه در بیان عقاید و برپایی تظاهرات، بر لزوم اجرای اصول حاکمیت قانون در روسیه و پایبندی مقامات مسکو به این اصول تأکید کرد.

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان نیز که در حال همکاری با روسیه بر سر پروژه مذکور است، برای توقف این پروژه که ۹۴ درصد آن تاکنون تکمیل شده است، حتی از سوی هم حزبیان خود تحت فشار قرار دارد. فشار سیاسی و افکار عمومی در آلمان تا حدی است که دوشنبه گذشته نسخه‌ای از قانون آمریکایی موسوم به «ماگنیتسکی» - که هدف آن وضع تحریم‌ها علیه ناقضان حقوق بشر و مقامات فاسد خارجی است- به پارلمان آلمان (بوندستاگ] ارائه شد که در صورت تصویب، دست مقامات برلین را برای اعمال تدابیر تنبیهی علیه مقامات روسیه باز می‌گذارد.

مواضع ناهمگون غرب علیه بازداشت «آلکسی ناوالنی»؛ از انفعال تا تهدید به تحریم

با وجود این مواضع جداگانه، وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر نشان دادن واکنشی مشترک به این رویداد داخلی در روسیه با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ برخی خواستار اتخاذ موضعی سختگیرانه علیه مسکو و تشدید تحریم‌ها هستند و برخی دیگر تنها به صدور بیانیه و محکوم کردن بازداشت ناوالنی اکتفا می‌کنند.

این اختلاف نظرها باعث شد که به رغم فشار برخی کشورهای عضو این اتحادیه برای تحریم روسیه تصمیم‌گیری در مورد وضع تحریم‌های جدید به بعد از سفر «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به مسکو و گفتگوی وی با مقامات کاخ کرملین برای آزادی ناوالنی موکول شود. استدلال موافقان این رویکرد آن است که در صورت عدم اعتنای دولت روسیه به این درخواست، وضع تحریم‌های جدید علیه مسکو اقدامی قابل دفاع خواهد بود.

اختلاف نظرها در درون اتحادیه اروپا باعث شد که تصمیم‌گیری در مورد وضع تحریم‌های جدید به بعد از سفر «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به مسکو و گفتگوی وی با مقامات کاخ کرملین برای آزادی ناوالنی موکول شود. از این رو، بورل در کنفرانس خبری خود تنها به محکومیت بازداشت ناوالنی و هوادارانش از سوی دولت روسیه و تقاضا برای آزادی آنها اکتفا کرد و قول داد که بحث آزادی ناوالنی یکی از محورهای مهم گفتگو در سفر وی به مسکو باشد؛ سفری که هدف اصلی آن بحث و گفتگو پیرامون روابط راهبردی اتحادیه اروپا با روسیه است. با این حال، بورل به طور تلویحی به مقامات کرملین هشدار داد که رهبران قاره سبز «آماده واکنش» و اقدام «مطابق با اوضاع» هستند. البته باید گفت که اتحادیه اروپا پیش‌تر (ماه اکتبر) در واکنش به مسمومیت ادعایی ناوالنی شش مقام روس و یک مؤسسه تحقیقاتی دولتی روسیه را تحریم کرد.

بهرحال آنچه که مسلم است اتحادیه اروپا تا بازگشت جوزف بورل از سفرش به روسیه که قرار است در هفته اول فوریه انجام شود، اتخاذ هرگونه رویکرد قاطع در قبال بازداشت ناوالنی را به تأخیر می‌اندازد.

گروه هفت (G7): از محکومیت تا تقاضا برای آزادی

علاوه بر اتحادیه اروپا، وزرای خارجه هفت کشور عضو «گروه هفت» با تأخیری نُه روزه از زمان بازداشت «آلکسی ناوالنی» با صدور بیانیه‌ای مشترک نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.

وزرای خارجه هفت کشور کانادا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ژاپن، ایالات متحده آمریکا و ایتالیا در بیانیه مشترک خود این اقدام مسکو را «دارای انگیزه سیاسی» خواندند و اعلام کردند: «ما وزرای خارجه گروه ۷ به همراه نماینده عالی اتحادیه اروپا متفقاً بازداشت و حبس آلکسی ناوالنی را محکوم می کنیم». این کشورها در ادامه خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط ناوالنی و همچنین معترضان و روزنامه نگارانی شدند که در اعتراض به بازداشت این منتقد سیاسی روز شنبه (۲۳ ژانویه / ‏‬ ۴ بهمن ماه) در شهرهای مختلف روسیه دست به تظاهرات زده بودند.

مواضع ناهمگون غرب علیه بازداشت «آلکسی ناوالنی»؛ از انفعال تا تهدید به تحریم

ایالات متحده آمریکا: از مماشات تا حفظ تمام گزینه‌ها بر روی میز

این روزها موضع مقامات واشنگتن در قبال بازداشت آلکسی ناوالنی تا حد زیادی تحت‌الشعاع موضوع تمدید پیمان کاهش تسلیحات هسته‌ای (استارت نو) میان آمریکا و روسیه قرار گرفته است. این پیمان که به عنوان آخرین پیمان تسلیحاتی برجای مانده میان مسکو و واشنگتن در ماه فوریه منقضی می‌شود، از محورهای اصلی نخستین گفتگوی تلفنی «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود در روز سه شنبه (۲۶ ژانویه) بود.

در این ارتباط تلفنی که به ابتکار جو بایدن برقرار شد، طرف آمریکایی با اشاره‌ای مختصر به بازداشت ناوالنی، نحوه برخورد روسیه با این چهره منتقد روس را در زمره سایر نگرانی‌های واشنگتن از جمله ادعاهایی همچون حمله هکری به سیستم‌های شرکت سولار ویندز و همچنین پیشنهاد پاداش مسکو به طالبان برای کشتن نظامیان آمریکا در افغانستان قرار داد.

به خوبی روشن است که دو نگرانی اخیر- که به منافع آمریکا مربوط می‌شود- در مقایسه با بازداشت ناوالنی- که صرفاً می‌تواند به عنوان یک اهرم فشار به کارآید- در نظر مقامات واشنگتن از وزنه سنگین‌تری برخوردار است؛ بنابراین اگر کاخ سفید تاکنون هرگونه اقدام جدی برای رفع این نگرانی‌ها را تا حصول توافق با روسیه بر سر تمدید استارت نو به تأخیر انداخته، دیگر نمی‌توان از واشنگتن انتظار اقدام قاطع علیه بازداشت ناوالنی را داشت.

با این حال، سخنگوی جدید کاخ سفید روز دوشنبه در یک ژست سیاسی مدعی شد که دولت بایدن در واکنش به بازداشت ناوالنی از توسل به هیچ گزینه‌ای رویگردان نیست و شخص رئیس جمهور حق پاسخگویی به اقدامات مسکو در زمان مناسب و به روش انتخابی را برای خود محفوظ می‌داند.

این در حالی است که مقامات کاخ کرملین هرگونه موضع‌گیری در قبال این موضوع و اعمال فشار بر مسکو جهت آزادی ناوالنی را «مداخله آشکار در امور داخلی روسیه» می‌دانند و تداوم اینگونه مداخله‌ها و رفتارهای تحریک‌آمیز واشنگتن را عامل تخریب روابط دو کشور قلمداد می‌کنند.

در پایان می‌توان گفت که تنها گذشت زمان نشان می‌دهد غرب به ویژه آمریکا تا چه حد می‌توانند با بهره برداری از این چهره اپوزیسیون روسیه و با تکیه بر کلیشه‌های نخ نماشده ای همچون دفاع از حقوق بشر و اصول دموکراسی در امتیازگیری از مقامات کرملین موفق عمل کنند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

وزیر خارجه لبنان: پنچ هزار نیروی ارتش در مرزها مستقر می شوند

وزیر خارجه لبنان: پنچ هزار نیروی ارتش در مرزها مستقر می شوند
2024-11-26T15:07:37+03:30
وزیر خارجه لبنان در واکنش به تحولات مربوط به پرونده آتش بس و فضای مثبتی که در این زمینه ایجاد شده است، گفت: ما در چارچوب توافق آتش بس ۵۰۰۰ نیروی ارتش را در ج...

واکنش کرملین به ادعای تامین سلاح هسته‌ای برای اوکراین؛ «به پوتین با دقت گوش کنید»

واکنش کرملین به ادعای تامین سلاح هسته‌ای برای اوکراین؛ «به پوتین با دقت گوش کنید»
2024-11-26T15:07:36+03:30
کرملین به ادعاها درباره تسلیح احتمالی اوکراین به سلاح هسته‌ای واکنش نشان داد.

مبارزان مقاومت با خمپاره و موشک یاسین ۱۰۵ مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را هدف قرار دادند

مبارزان مقاومت با خمپاره و موشک یاسین ۱۰۵ مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را هدف قرار دادند
2024-11-26T14:27:45+03:30
مبارزان مقاومت فلسطین حملات جدیدی به مراکز تجمع نظامیان صهیونیست در جنوب شهر رفح و نیز شمال غزه وارد کردند.

مدودف: انتقال سلاح اتمی به اوکراین، آماده‌سازی جنگ هسته‌ای با روسیه است

مدودف: انتقال سلاح اتمی به اوکراین، آماده‌سازی جنگ هسته‌ای با روسیه است
2024-11-26T14:27:44+03:30
معاون شورای امنیت ملی روسیه اعلام کرد که تصمیم کشورهای غربی برای انتقال تسلیحات اتمی به اوکراین، به معنای آماده‌سازی برای جنگ هسته‌ای با روسیه است.

انهدام تانک مرکاوا اسرائیلی به دست رزمندگان حزب الله از داخل شهر الخیام

انهدام تانک مرکاوا اسرائیلی به دست رزمندگان حزب الله از داخل شهر الخیام
2024-11-26T14:14:12+03:30
حزب الله لبنان اعلام کرد که رزمندگانش یک تانک مرکاوا رژیم صهیونیستی را از داخل شهر الخیام هدف قرار داده و منهدم کردند.

مقام ارشد کره شمالی: کره جنوبی خاک مقدس ما را آلوده می‌کند

مقام ارشد کره شمالی: کره جنوبی خاک مقدس ما را آلوده می‌کند
2024-11-26T14:00:53+03:30
مقام ارشد پیونگ‌یانگ می‌گوید که پخش و انتشار اعلامیه‌های ضد کره شمالی از سوی کره جنوبی در مرز دو کشور را «نفرت‌انگیز» توصیف کرد.

هشدار مرکز حقوق بشری درباره اوضاع کودکان و زنان در آستانه زمستان غزه

هشدار مرکز حقوق بشری درباره اوضاع کودکان و زنان در آستانه زمستان غزه
2024-11-26T14:00:52+03:30
مرکز دیده حقوق بشری اروپا- مدیترانه بیان کرد: صدها هزار فلسطینی در غزه از جمله کودکان و زنان و سالخوردگان البسه کافی ندارند که آنها را در برابر سرما محافظت ک...

آمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر افزایش یافت

آمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر افزایش یافت
2024-11-26T13:47:33+03:30
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر رسیده است.

کشته شدن دو نظامی دیگر رژیم صهیونیستی به دست رزمندگان مقاومت

کشته شدن دو نظامی دیگر رژیم صهیونیستی به دست رزمندگان مقاومت
2024-11-26T13:34:18+03:30
رسانه های رژیم صهیونیستی از کشته شدن دو نظامی دیگر این رژیم به دست مقاومت خبر دادند.

سایه‌های طوفان بر سر روسیه؛ انگلیس «چراغ خاموش» اوکراین را تغذیه کرد!

سایه‌های طوفان بر سر روسیه؛ انگلیس «چراغ خاموش» اوکراین را تغذیه کرد!
2024-11-26T12:54:08+03:30
بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت که انگلیس به طور چراغ خاموش، «ده‌ها» موشک «سایه طوفان» دیگر برای اوکراین ارسال کرده است.

رئیس اف‌اس‌بی: بایدن به‌دنبال تشدید حداکثری تنش‌ها در منطقه است

رئیس اف‌اس‌بی: بایدن به‌دنبال تشدید حداکثری تنش‌ها در منطقه است
2024-11-26T12:00:48+03:30
رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه (اف‌اس‌بی) می‌گوید که هرچند تغییر سیاست خارجی واشنگتن پس از تغییر دولت آمریکا غیرمحتمل است، رئیس جمهور فعلی آمریکا همچنان به‌دنب...

بورل: ۱۰۰ هزار خانه در لبنان ویران شده و اسرائیل باید آتش‌بس را بپذیرد

بورل: ۱۰۰ هزار خانه در لبنان ویران شده و اسرائیل باید آتش‌بس را بپذیرد
2024-11-26T12:00:47+03:30
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی با اشاره به ویرانی ۱۰۰ هزار خانه در لبنان بر لزوم پذیرش آتش بس از سوی تل آویو تاکید کرد و گفت: البته شرایط غزه بد...

پیشروی سریع در خاک اوکراین و ورود نیروهای روس به شهر «کوراخووه» در دونتسک

پیشروی سریع در خاک اوکراین و ورود نیروهای روس به شهر «کوراخووه» در دونتسک
2024-11-26T11:20:47+03:30
نیروهای روسیه با پیشروی سریع در خاک اوکراین، وارد شهر راهبردی «کوراخووه» شدند.

عطوان: موشک‌های مقاومت، تل‌آویو را تسلیم کرد نه تلاش‌های هوکشتاین

عطوان: موشک‌های مقاومت، تل‌آویو را تسلیم کرد نه تلاش‌های هوکشتاین
2024-11-26T11:20:46+03:30
یک تحلیلگر مسائل منطقه‌ای با اشاره به احتمال آتش‌بس در جنگ لبنان نوشت که این موشک‌ها و پهپادهای مقاومت است که پایان جنگ را در لبنان رقم می‌زند، نه تلاش‌های س...

برجای ماندن خسارت‌های باورنکردنی در شهرک‌های اشغالی؛ ۹۰۰۰ ساختمان آسیب دیده‌اند

برجای ماندن خسارت‌های باورنکردنی در شهرک‌های اشغالی؛ ۹۰۰۰ ساختمان آسیب دیده‌اند
2024-11-26T11:20:46+03:30
رسانه‌های عبری زبان از خسارت‌های بالای برجای مانده در شهرک‌های صهیونیست نشین بر اثر حملات کوبنده حزب الله خبر دادند.

تبدیل ایستگاه‌های متروی آلمان به «پناهگاه»؛ اپلیکیشن مکان‌یابی راه‌اندازی می‌شود!

تبدیل ایستگاه‌های متروی آلمان به «پناهگاه»؛ اپلیکیشن مکان‌یابی راه‌اندازی می‌شود!
2024-11-26T10:27:30+03:30
سخنگوی وزارت کشور آلمان می‌گوید که دولت این کشور فهرستی از ساختمان‌های عمومی قابل استفاده به عنوان «پناهگاه» را در صورت وقوع جنگ با روسیه تهیه کرده است.

آمریکا دستورالعمل انتخاب اهداف در خاک روسیه را به اوکراین اعلام کرد

آمریکا دستورالعمل انتخاب اهداف در خاک روسیه را به اوکراین اعلام کرد
2024-11-26T10:27:29+03:30
مشاور امنیت ملی کاخ سفید می‌گوید که دولت آمریکا برای اوکراین دستورالعملی را درباره انتخاب اهداف به منظور حمله با موشک‌های دوربرد «اتکمز» ارائه کرده است.

وحشت تل‌آویو از جبهه کرانه باختری؛ «تسریع ساخت حصار مرزی نزدیک اردن»

وحشت تل‌آویو از جبهه کرانه باختری؛ «تسریع ساخت حصار مرزی نزدیک اردن»
2024-11-26T09:54:10+03:30
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال باز شدن جبهه جدید علیه این رژیم از سمت کرانه باختری ابراز نگرانی کرد.

شهباز شریف: پاکستان هرج‌ومرج و خونریزی را تاب نمی‌آورد

شهباز شریف: پاکستان هرج‌ومرج و خونریزی را تاب نمی‌آورد
2024-11-26T09:54:10+03:30
نخست وزیر پاکستان ضمن محکوم کردن آنچه حمله معترضان حامی اپوزیسیون این کشور به نیروهای امنیتی خوانده شده است، گفت که اسلام‌آباد هرج‌ومرج و خونریزی را تاب نخوا...

فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی: تل‌آویو چاره‌ای جز پذیرش آتش‌بس ندارد

فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی: تل‌آویو چاره‌ای جز پذیرش آتش‌بس ندارد
2024-11-26T09:54:09+03:30
فرمانده سابق لشکر شمالی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پذیرش آتش‌بس با لبنان از این روست که تل‌آویو گزینه‌های بیشتری در اختیار ندارد.

سقوط هواپیما در کاستاریکا؛ ۵ قربانی و یک بازمانده با شرایط بحرانی

سقوط هواپیما در کاستاریکا؛ ۵ قربانی و یک بازمانده با شرایط بحرانی
2024-11-26T09:27:28+03:30
براساس اعلام صلیب سرخ کاستاریکا، سقوط هواپیما در جنوب شرقی پایتخت این کشور به کشته شدن پنج سرنشین این هواپیما منجر شده است.

نقشه‌ای که تل‌آویو تنها یک هفته قبل از «طوفان الاقصی» برای غزه کشیده بود

نقشه‌ای که تل‌آویو تنها یک هفته قبل از «طوفان الاقصی» برای غزه کشیده بود
2024-11-26T09:00:44+03:30
تحقیقات انجام شده توسط یک شبکه صهیونیستی بار دیگر بر ضرورت اجرای عملیات طوفان الاقصی توسط نیروهای مقاومت فلسطین صحه گذاشت.

تبدیل متروهای آلمان به «پناهگاه»؛ اپلیکیشن مکان‌یابی راه‌اندازی می‌شود!

تبدیل متروهای آلمان به «پناهگاه»؛ اپلیکیشن مکان‌یابی راه‌اندازی می‌شود!
2024-11-26T09:00:44+03:30
سخنگوی وزارت کشور آلمان می‌گوید که دولت این کشور فهرستی از ساختمان‌های عمومی قابل استفاده به عنوان «پناهگاه» را در صورت وقوع جنگ با روسیه تهیه کرده است.

اختلاف شخصیت‌ها و رسانه‌های صهیونیست درباره آتش‌بس در لبنان

اختلاف شخصیت‌ها و رسانه‌های صهیونیست درباره آتش‌بس در لبنان
2024-11-26T08:34:10+03:30
بسیاری از شخصیت‌ها و رسانه‌های صهیونیستی آتش بس با لبنان را عامل شکست رژیم صهیونیستی و تقویت زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان می‌دانند.

سایت عبری: آتش‌بس در لبنان می‌تواند منجر به امضای توافق با حماس شود

سایت عبری: آتش‌بس در لبنان می‌تواند منجر به امضای توافق با حماس شود
2024-11-26T08:34:10+03:30
یک سایت صهیونیستی به نقل از منابع امنیتی از احتمال امضای توافق تبادل اسرا با جنبش حماس در پی دستیابی به توافق آتش بس با لبنان خبر داد.

پنتاگون: هنوز خسارت ناشی از موشک «اورشنیک» روسیه را برآورد نکرده‌ایم

پنتاگون: هنوز خسارت ناشی از موشک «اورشنیک» روسیه را برآورد نکرده‌ایم
2024-11-26T08:34:09+03:30
معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا می‌گوید که این کشور هنوز ارزیابی خود از خسارت واردشده به اوکراین در نتیجه استفاده روسیه از موشک «اورشنیک» را تکمیل نکرده است.

هشدار منابع صهیونیست: در ۲۴ ساعت آینده، آماج حملات موشکی قرار خواهیم گرفت

هشدار منابع صهیونیست: در ۲۴ ساعت آینده، آماج حملات موشکی قرار خواهیم گرفت
2024-11-26T08:07:28+03:30
یک شبکه اسرائیلی هشدار داد که این رژیم در ساعات آینده هدف حملات شدید موشکی قرار خواهد گرفت.

بورل: آینده اروپا در خطر است

بورل: آینده اروپا در خطر است
2024-11-26T08:07:27+03:30
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید که این بلوک به طور همزمان با چند بحران مواجه شده و آینده آن در خطر است.

پهپاد حزب‌الله پروژه چندین میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد

پهپاد حزب‌الله پروژه چندین میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد
2024-11-26T08:07:26+03:30
رسانه‌های عبری زبان از هدف قرار گرفتن یک پروژه مهم در منطقه طل شمایم توسط پهپادهای حزب الله خبر دادند.

روز سخت اشغالگران در غزه؛ ۲۰ کشته و زخمی در محورهای درگیری برجای ماند

روز سخت اشغالگران در غزه؛ ۲۰ کشته و زخمی در محورهای درگیری برجای ماند
2024-11-26T08:07:26+03:30
با برجای ماندن ۲۰ کشته و زخمی در میان نظامیان صهیونیست، اشغالگران روز سختی را در نوار غزه سپری کردند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)