میرنیوز
به گزارش ایسنا، به نقل از ایندیپندنت، بر اساس میانگین گیری RCP از همه نظرسنجیها، جو بایدن هم اکنون میانگین ۵۱.۵ درصد رای را دارد. باراک اوباما هرگز در مجموع نظرسنجیهای قبل از انتخابات سال ۲۰۰۸ که منجر به ریاست جمهوری دوباره او شد به سطح ۵۰ درصد نرسید. همچنین هیچ کاندیدایی در مدت ۱۹ روز قبل از انتخابات در سه چرخه قبلی حتی باراک اوباما در سال ۲۰۰۸ نتوانستند همچون وضعیت حال حاضر بایدن به ۵۰ درصد برسند.
طبق اعلام FiveThirtyEight میانگین رای سراسری بایدن در نظرسنجیها اکنون به قدری بالا است که انتظار نمیرود کالج الکترال در بازی بتواند موثر باشد. در ۴۰ هزار شبیه سازی این سایت بایدن در ۸۷ درصد مواقع و اغلب با اکتساب بالغ بر ۴۰۰ رای کالج الکترال پیروز شده است.
تا ۱۴ اکتبر نقشه سایت RealClearPolitics تعداد ۱۹۷ رای الکترال از مجموع ۲۷۰ الکترال مورد نیاز را به هیچ کاندیدای نسبت نداده که دلیلش عدم قاطع بودن برتری انتخاباتی است. بایدن در این ستون ۲۱۶ رای روشن در مقایسه با تنها ۱۲۵ رای ترامپ دارد.
در ۲۰۱۶ RCP نشان داد که هیلاری کلینتون در این بخش به میزان ۲۰۳ بر ۱۶۴ بر ترامپ برتری داشت و ۱۷۱ رای نیز نامشخص و در دسته بندی "شیر یا خط" بود. در نهایت ترامپ ۸۳ درصد آرای این بخش را به دست آورد.
در ۲۰۱۲ اوباما ۸۹.۷ درصد آرای "شیر یا خط"ها را کسب کرده و از تعداد ۲۰۱ مورد برآورد نهایی به نتیجه ۳۳۲ در رقابت انتخاباتی با میت رامنی رسید. در ۲۰۰۸ اوباما ۶۸ درصد آرای الکترال "شیر یا خط" را کسب کرده و توانست با نتیجه ۳۶۵ به ۱۷۳ جان مککین را شکست دهد.
دو مساله مهم این است که اولا بایدن هم اکنون سهم بزرگتری از آرا را نسبت به خاتمه دو چرخه انتخاباتی قبلی طبق سوابق دادههای RCP در اختیار دارد، دوما اینکه آرای ایالتهای "شیر یا خط" عادت به شکسته شدن قاطع به نفع یک کاندیدا با میانگین ۸۰ درصد از ۲۰۰۸ تا کنون دارند.
اگر این میانگین برای بایدن درست باشد او حدود ۳۷۵ رای الکترال کسب خواهد کرد. اما اگر ترامپ بتواند آنقدر آرای ایالت "شیر یا خط" را داشته باشد تا جایگاهش را در این میانگین بالا بکشد، به سختی از آستانهاش برای پیروزی (با کسب حدود ۲۸۰ رای الکترال در نظر گرفته شده) عبور خواهد کرد.
نظرسنجیهای فعلی در ایالتهای محل رقابت/شیر یا خط نشان میدهند که بایدن با احتمال خیلی بیشتری سهم عمده این آرای الکترال محل رقابت را کسب میکند. این معاون رئیس جمهوری سابق در حال کسب ۴۸.۷ درصد نمونهها در ایالتهای محل رقابت در مقایسه با تنها ۴۴.۲ درصد متعلق به کلینتون در ۲۰۱۶ است.
ترامپ برای آنکه نتیجه را در ایالتهای محل رقابت و در کلیت انتخابات تغییر دهد نیاز دارد به اینکه رای چهار تا از پنج تا رای دهندهای که هم اکنون متعهد به هیچ کاندیدای نیستند را کسب کند. این خیلی بیشتر از سطح ۵۷ درصدی است که او در چرخه قبلی در زمانی که کاندیدای "تغییر دهنده" بر خلاف جایگاه امروزش به عنوان رئیس جمهور روی کار بود، کسب کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
روایت نایبرئیس پارلمان لبنان از جزئیات توافق احتمالی آتشبس میان بیروت و تلآویو
فرار هزاران صهیونیست به کانادا
احتمال اعلام آتشبس در لبنان طی ساعات آینده
یکروز عملیات حزب الله و شلیک ۳۵۰ موشک به سمت رژیم صهیونیستی+تصویر
آکسیوس: تلآویو و بیروت در مورد شروط آتشبس به توافق رسیدهاند
زخمیشدن ۱۱ نظامی سوری در حمله تروریستی در حومه حمص
بررسی تاثیر انتخابات آمریکا بر جنگ اوکراین و آینده نظم جهانی
تحریم روزنامه «هاآرتص» از سوی کابینه نتانیاهو
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت و نقاط مختلف لبنان
هزاران مهاجر در آمریکا در انتظار اخراج از سوی ترامپ
قبرس در تلاش برای پیوستن به ناتو است
اردوغان: نتانیاهو مثل یک قاتل زنجیری از قتلعام فلسطینیان لذت میبرد
روسیه: اوکراین بیش از هزار و ۲۰۰ نظامی را از دست داد
اردوغان: نتانیاهو مثل یک قاتل زنجیری از قتل عام فلسطینان لذت میبرد
فیدان: از ابتکار عراق درباره سوریه استقبال میکنیم
ایتالیا: سال آینده باید جنگ اوکراین پایان یابد
سی ان ان: نتانیاهو با توافق آتشبس در لبنان موافقت کرده است
انگلیس: درباره بازداشت «نتانیاهو» از قوانین بینالمللی حمایت میکنیم
حمله موشکی حزبالله به شهرکهای صهیونیستی «میرون» و «اویوم»
۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند
جمعیت عراق از مرز ۴۵ میلیون نفر عبور کرد
تمجید نوری المالکی از رای دیوان لاهه
روسیه ۸ موشک بالستیک را سرنگون کرد
هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در آسیا
رژیم صهیونیستی ترسوتر و ضعیفتر از آن است که به عراق حمله کند
افزایش تحرکات نظامی آمریکا در شرق سوریه
آمار جدید جمعیت عراق از زبان السودانی
گسترش اقدامات تروریستی علیه شیعیان پاکستان و کودککشی تکفیریها در پاراچنار
ناتو: نیروی زمینی روسیه بزرگتر شده، اما کیفیت پایین آمده است
رویکرد دولت دوم «ترامپ» در قبال ایران چگونه خواهد بود؟