میرنیوز
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان با چندین همتای خود در مجارستان برای بحث در مورد مهاجرت غیرقانونی ملاقات کرد. تمرکز اصلی بر جریان های مهاجرت به ویژه از طریق صربستان بود.
برگزاری نشست وزرای اروپایی با محوریت مقابله با هجوم مهاجران در مجارستان
نانسی فایزر وزیر کشور آلمان و همتایانش از اتریش، لهستان، جمهوری چک، اسلواکی و مجارستان روز دوشنبه درباره مهار مهاجرت غیرقانونی در مرز صربستان گفتگو کردند. بر اساس گزارش طرف اتریشی، این نشست در شهر سگد در جنوب مجارستان در مورد اقداماتی برای "کاهش فشار بر مسیر بالکان غربی و مبارزه با جرایم قاچاق" بود. در آخرین کنفرانس مطبوعاتی، فایزر از برگزاری جلسات منظم مقامات مرزی برای نظارت مشترک بر وضعیت مهاجرت خبر داد. او همچنین خواستار اجرای سریع اصلاحات پناهندگی اتحادیه اروپا شد و آمادگی سازش و توافق در بین همه طرف ها را خواستار شد.
آنالنا بائر بوک، وزیر خارجه آلمان هم اخیرا از توافق برنامه ریزی شده برای پناهندگی در اتحادیه اروپا به منظور انتقال مراکز پذیرش پناهندگان به کشورهای ثالث حمایت کرده و خواستار توافق هر چه سریع تر در این باره شد.
اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان هم چندی پیش در سخنانی در راستای سیاستهای سختگیرانه برلین برای مقابله با هجوم پناهندگان از طرح بحث برانگیز انتقال مراکز پذیرش پناهندگان به خارج از اتحادیه اروپا حمایت کرد.
پس از این جلسه بازرسی از حصار مرزی مجارستان به طول تقریبی 160 کیلومتر در مرز با صربستان، که در نزدیکی سگد در سال 2015 ساخته شده بود، برنامه ریزی شد. بسیاری از مهاجرانی که به اتریش و آلمان می رسند همچنان از طریق صربستان وارد می شوند.
بین صربستان و ترکیه توافقنامه ای برای ورود بدون ویزا وجود دارد. این امر منجر به توسعه مسیرهای ثابت برای قاچاق انسان شده است که با ورود منظم هواپیما به بلگراد آغاز می شود. مهاجران سپس از فرودگاه بلگراد گرفته می شوند و به شهرهای شمالی صربستان در نزدیکی مرز مانند سوبوتیکا، کیکیندا یا سومبور منتقل می شوند. از آنجا پس از اقامت چند روزه به مجارستان می روند که خودروهای قاچاقچی در آنجا منتظر آن ها هستند.
الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان، اخیراً یک نیروی پلیس بزرگ را در منطقه مرزی مستقر کرده است، احتمالاً به منظور برگزاری انتخابات پارلمانی که قرار است در پایان دسامبر برگزار شود. در آغاز ماه نوامبر، وزارت کشور بلگراد اعلام کرد که 3400 مهاجر طی هفت روز یورش در منطقه مرزی دستگیر شده اند.
نیجر توافق مهاجرت با اتحادیه اروپا را لغو کرد
به نوشته روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ در مناقشه با اتحادیه اروپا، حاکمان جدید نیجر دیگر نمی خواهند جلوی پناهندگان را در مسیر شمال بگیرند.
رئیس شورای منطقه آگادز روز دوشنبه گفت: به ویژه در چهره جوانان این منطقه که مدت هاست بیکار بودهاند شادی را می توان دید. دلیل این شور و شوق، تصمیم به تعلیق قانونی در سال 2015 است که هدف آن متوقف کردن جریان پناهجویان از غرب آفریقا به اروپا بود. به ویژه اتحادیه اروپا به این امر متعهد بود.
ژنرال عبدالرحمن چیانی، رئیس جمهور موقت نیجر، اخیراً قانون موسوم به "قانون 36-2015" را که قاچاق انسان را جرم انگاری می کند، لغو کرد. در واقع، رهبری جدید نیجر که در ماه ژوئیه به قدرت رسید، یکی از مسیرهای اصلی مهاجرت به دریای مدیترانه را بازگشایی کرده است.
برخی ناظران این اقدام را پاسخی به امتناع اتحادیه اروپا از به رسمیت شناختن دولت جدید نیجر می دانستند. چند روز قبل، پارلمان اتحادیه اروپا یک بار دیگر کودتا در این کشور را «به شدت» محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بازگرداندن رئیس جمهور منتخب دموکراتیک محمد بازوم شده بود. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار تحریم رهبری جدید شدند.
نیجر برای مبارزه با صنعت قاچاق، که قبلاً زیرساخت خوبی در آگادز ایجاد کرده بود، و برای امنیت بهتر مرزهایش، کمک مالی از اتحادیه اروپا دریافت می کرد. تنها تا سال 2020، اتحادیه اروپا با یک میلیارد یورو از این کشور حمایت کرده بود. علاوه بر این، "مشارکت های مهاجرت" بین اتحادیه اروپا و نیجر ایجاد شد و سازمان بین المللی مهاجرت یک کمپ بزرگ پذیرایی و یک مرکز اطلاعات را در نیامی پایتخت این کشور افتتاح کرد. در آن زمان، مقامات نیجر تخمین زدند که بین 120000 تا 150000 نفر در سال 2016 از طریق نیجر سفر خواهند کرد. در واقع از آن زمان تعداد مهاجران در این مسیر کاهش یافته است.
شورای منطقهای آگادز گفت که این منطقه از زمان اعمال "قانون ضد مهاجرت" بارها اثرات منفی خود را تجربه کرده است. نگرانی های زیادی در آن زمان به گوش مسئولان رسید، اما متأسفانه هیچ کاری انجام نشد و تلاش های جامعه مدنی نیز بی نتیجه ماند و در تمام مدت، اقتصاد محلی در آگادز، که به شدت با مهاجرت مرتبط بود، رو به وخامت گذاشت.
بسیاری از مردم نیجر از این تصمیم در شبکه های اجتماعی حمایت کردند. یکی از حامیان این طرح نوشت: کشورهای اروپایی که قانون را اجرا کردند، فقط به دنبال منافع خود بودند. یکی دیگر افزود که رؤسای جمهور قبلی ماهامادو ایسوفو و بعداً محمد بازوم "مانند دزدهای کوچک" اروپا رفتار کردند و به منافع اقتصادی نیجریهها - به ویژه جوانان در آگادز - آسیب رساندند. رئیس جمهور مخلوع نیجر که از متحدان فرانسه و دیگر کشورهای غربی در منطقه ساحل به شمار می رفت، از زمان کودتا به همراه خانواده خود در اسارت به سر می برد.
به این ترتیب دولت نظامی نیجر قانونی را لغو کرد که تعداد مهاجران از غرب آفریقا را به مقصد اروپا کاهش می داد.
این قانون بخشی از استراتژی اروپا برای مهار مهاجرت از طریق دریای مدیترانه بود. نیجر یکی از مهم ترین کشورهای ترانزیت برای مهاجران آفریقایی است که می خواهند به اروپا سفر کنند. اتحادیه اروپا از سال 2015 با نیجر همکاری میکند تا مسیر مهاجرت از شهر بیابانی آگادز نیجریه به لیبی را مسدود کند.
این قانون که قاچاق مهاجران از آگادز از طریق ساحل به مرز با لیبی را تا 10 سال حبس تعیین می کرد، در سال 2015 تحت فشار اتحادیه اروپا تصویب شد. در ازای آن، اتحادیه اروپا حدود 75 میلیون یورو برای پروژه هایی برای مهار مهاجرت برای این کشور فراهم کرد. به گفته سازمان بینالمللی مهاجرت، از زمان معرفی این قانون، تعداد مهاجران غیرقانونی در نیجر کاهش یافته است.
الف لیسینگ، مدیر دفتر منطقهای بنیاد کنراد آدناور برای ساحل، گفت: لغو این قانون می تواند عواقب جدی برای مهاجرت به سراسر دریای مدیترانه داشته باشد: "اکنون سناریوی وحشتناک برای اروپا در حال رخ دادن است."
نیجر از زمان کودتای 26 جولای توسط ارتش اداره می شود. این کشور آخرین شریک دموکراتیک اروپا و ایالات متحده آمریکا در به زعم آن ها مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل به حساب می آمد. از زمان کودتا، روابط بین نیجر و کشورهای غربی تا حد زیادی متوقف شده است.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
سیلاب در شمال کالیفرنیا ۲ قربانی گرفت
«یدیعوت آحارونوت»: قتل خاخام اسرائیلی در امارات ارتباطی به ایران ندارد
تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان ادامه دارد
موافقت اولیه تلآویو با آتشبس در لبنان بعد از عملیات بیسابقه حزبالله
عملیاتهای حزبالله رکورد زد؛ آژیرهای خطر بیش از ۵۰۰ بار در اراضی اشغالی به صدا درآمدند
هشدار جدی مسکو به سئول درباره تامین تسلیحاتی کییف
فرانسه: حمله به نیروهای یونیفل در لبنان محکوم است
مسکو: بایدن به دنبال تشدید تنش ها در اوکراین است
منابع صهیونیست: احتمال رسیدن به توافق صلح در لبنان وجود دارد
آتش گرفتن هواپیمای روس در فرودگاه آنتالیا
آمریکا و ژاپن به دنبال استقرار سامانه موشکی برای حمایت از تایوان
تل آویو: سرزمینهای اشغالی زیر آتش گسترده حزب الله قرار دارد
۱۶ زخمی در پی بروز حریق در فوگلزانگ آلمان
حزبالله «البیاضه» را به گورستان مرکاواهای صهیونیستها تبدیل کرد
داعش مسئولیت حمله مرگبار در بغلان افغانستان را برعهده گرفت
حریق گسترده در فیلیپین/۳ هزار نفر تخلیه شدند
بازداشت قاتلان خاخام صهیونیست در امارات
اولیانوف: پاریس و لندن مسئول کمک به اوکراین در حمله موشکی به روسیه هستند/ پاسخ میدهیم
مقام حماس: آزمون پیش روی دیوان لاهه تلاش برای بازداشت مقامات اشغالگران است
روسیه: مزدور انگلیسی در کورسک بازداشت شد
فعالشدن آژیر هشدار در تلآویو
افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۷۵۴ شهید
شورای اسلامی فرانسه: صدور حکم بازداشت نتانیاهو نور امید است
حمله با چاقو در لندن/ ۳ نفر زخمی شدند
نتانیاهو: از کشتهشدن خاخام یهودی در امارات عمیقا شوکه شدم
مسکو: احتمال دستیابی اوکراین به بمب کثیف فراتر از بازی با آتش است
اتحادیه عرب بر حمایت از عراق تاکید کرد
زاخارووا: اوکراین نمیتواند منکر موشک اورشنیک شود
تداوم حملات موشکی پرشمار حزبالله لبنان علیه صهیونیستها
اعتصاب کارکنان پست کانادا