میرنیوز
به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، رهبران دو گروه «فرقة الحمزة» و « فرقة السلطان سلیمان شاه» از سپاه اول نیروهای مسلحِ موسوم به «جیش الوطنی» در فهرست تحریمهای امریکا قرار گرفتند. این اتفاق، یک هفته بعد از اعلام تفاهم برای انتقال شبهنظامیان این دو لشکر به پایگاه التنف آمریکا در جنوب شرقی سوریه صورت گرفت.
وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهایی را علیه رهبران این گروههای مسلح اعلام کرد. این تصمیم را باید در راستای فشار واشنگتن جهت تحت فشار قرار دادن این گروهها ارزیابی کرد؛ تا شبهنظامیان خود را سریعتر به منطقه التنف (با شرایط جغرافیایی سخت) منتقل کنند.
میشیل کلا غاصی، تحلیلگر سیاسی در همین راستا به خبرنگار تسنیم در سوریه گفت: آنها زیر بار دستورات آمریکا نرفته و نمیخواهند مکان فعلی خود را ترک کنند. در التنف، شبهنظامیان در مکانی بیگانه به بهانه کشتار و جنایت، در شرایط سختی اسکان داده شدهاند. این دو گروه، مخالف طرح آمریکا برای انتقال به التنف هستند. آمریکا برای تقویت و محافظت از خود میخواهد آنها را به پایگاه التنف منتقل کند. پنتاگون میخواهد آنها را برای عملیات بزرگ خود جهت اشغال مناطقی از جنوب سوریه به آنجا ببرد؛ مناطقی که قبلا توسط دولت و ارتش سوریه آزاد شده است.
«تجاوز به حقوق غیرنظامیان»، آدمربایی و شکنجه، مشارکت در آوارگی مردم عفرین و «اسکان آوارگان دیگر مناطق سوریه در عفرین و روستاهای آن»؛ اتهاماتی است که آمریکا برای تحریمهای وضع شده علیه فرقه الحمزه و فرقه سلیمان شاه اعلام کرده است. اتهاماتی که با استقبال رهبران کرد قسد (نیروهای دموکراتیک سوریه) همراه شده است.
«ابراهیم حفطارو»، کارمند انجمن اجتماعی عفرین در مصاحبه با خبرنگار تسنیم در حلب با طرح این ادعا که فرماندهان «جیش الوطنی» در گذشته عضو داعش بوده اند افزود: آنها به سرزمین عفرین تجاوز میکردند و فرزندان آن را برای باجگیری میدزدیدند. بدیهی است که ما از تصمیم دولت آمریکا برای اعمال تحریم علیه فرماندهان این دو گروه تروریستی عضو جیش الوطنی استقبال میکنیم.
از سوی دیگر، نمایندگان عشایر «ترکمان» که به جای مردم اصلی عفرین در آنجا مستقر شدهاند، با صدور بیانیه ای از فرماندهان تحریم شده حمایت کردند. ادبیات و جهتگیری بیانیه عشایر ترکمان عفرین بسیار تند و رادیکال بود. در واقع این بیانیه نشان دهنده نقش این دو گروه در تغییر ترکیب جمعیتی منطقه عفرین است که ترکمانها را به جای ساکنان اصلی این منطقه اسکان میدهند؛ سیاستی که از زمان تصرف عفرین در جریان عملیات شاخه زیتون (غصن الزیتون) در اوایل سال 2018 تا به امروز دنبال میشود.
اعمال تحریم ها علیه دو گروه عضو جیش الوطنی در شرایطی است که مقامات ترکیه تا بدین لحظه نسبت به تحریمهای آمریکا هیچ واکنشی نشان نداده اند. همین امر، پرسشهای بسیاری را در مورد مواضع آنکارا نسبت به رویکرد اخیر واشنگتن در قبال بحران سوریه به اذهان متبادر می کند.
این مسأله زمانی اهمیت مضاعف مییابد که تجربههای پیشین همگرایی میان آمریکا و ترکیه در پرونده سوریه را در خاطر بیاوریم. بسیاری از صاحبنظران بر این باورند که کاخ سفید با قراردادن فرماندهان این دو گروه مسلح تروریستی در فهرست تحریم های وزرات خزانه داری آمریکا، آنها را تحت فشار قرار میدهد تا نیروهای خود را هرچه سریعتر از شمال سوریه به منطقه التنف در جنوب شرق سوریه انتقال دهند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
عملیات گسترده حزب الله با ۲۸ پهپاد به مواضع صهیونیستها
سازمان بهداشت جهانی: اسرائیل، حمله به مراکز درمانی را متوقف کند
آیت الله سیستانی: هدف از حمله پاکستان، ضربه به اتحاد مسلمانان بود
اسرائیل، حمله به ضاحیه جنوبی بیروت را ازسر گرفت
عملیات گسترده حزب الله با ۲۸ پهپادی به مواضع صهیونیستها
گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل: رأی دیوان لاهه، آزمون تعهد غربیهاست
حکم دیوان لاهه، اسرائیل را نگران تحریم تسلیحاتی خود کرد
جزییات توافق آتش بس در لبنان از زبان رسانه آمریکایی و اسرائیلی
افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۶۴۵ شهید
خودکشی دستکم ۶ نظامی صهیونیست و پنهانکاری مقامات اسرائیلی
پوتین: «اوریشنیک» حاکمیت و وحدت اراضی روسیه را تضمین کرد
تعرض «بن گویر» و هزاران شهرکنشین به حرم ابراهیمی در الخلیل
اصابت موشکهای حزبالله به سرزمینهای اشغالی
رژیم صهیونیستی ضاحیه جنوبی بیروت را به شدت هدف قرار داد
واکنش روسیه به حمله رژیم صهیونیستی به «تدمر» سوریه
زخمیشدن ۹ نظامی صهیونیست در نبردهای ۲۴ ساعت گذشته
سازمان جهانی بهداشت آمار شهدای کادر درمان در لبنان را «تکاندهنده» دانست
۱۰ کشته در حمله مسلحانه در بغلان افغانستان
سازمان جهانی بهداشت: تلفات کادر درمان در لبنان از غزه و اوکراین بیشتر است
یحیی سریع: پایگاه «نواتیم» را با موشک فراصوت هدف قرار دادیم
واکنش آلمان و فرانسه به حکم دیوان لاهه علیه نتانیاهو
نظیری اصل: قطعنامه غرب تعاملات تهران و آژانس را نادیده گرفت
بخشی از فرودگاه «گاتویک» انگلیس تخلیه شد
کرملین: واشنگتن به سخنان «پوتین» خوب گوش بدهد
تدابیر امنیتی در اطراف سفارت آمریکا در انگلیس به دنبال بسته مشکوک
واکنش سازمان عفو بین الملل به حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو
ساز مخالف نخست وزیر یک کشور اروپایی درباره نتانیاهو
تقویت روز افزون روابط روسیه و افغانستان در پسزمینه بحران اوکراین
تحلیلگر صهیونیست:حکم بازداشت نتانیاهو ضرر زیادی برای اسرائیل دارد
حکم دیوان لاهه چه تبعات سیاسی-حقوقی برای «نتانیاهو» و رژیم صهیونیستی دارد؟