میرنیوز

شکاف در مواضع مجارستان و بروکسل در قبال روسیه

 شکاف در مواضع مجارستان و بروکسل در قبال روسیه 2023-06-26T15:47:53+03:30

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ان تی وی آلمان در گزارشی به مسئله جدا شدن خط و مشی مجارستان در قبال اوکراین و روسیه به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا از بروکسل پرداخته و نوشت: یکی از کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه مجازات روسیه به دلیل جنگ در اوکراین از خط خارج می شود. مجارستان همچنان روابط عالی خود را با کرملین حفظ می کند و امیدوار است که دونالد ترامپ در ایالات متحده به قدرت بازگردد.

در ادامه این گزارش آمده است: مجارستان آخرین خط خوب روسیه به اروپا است. دولت نخست وزیر ویکتور اوربان در مجارستان علیرغم جنگ روسیه علیه اوکراین روابط خوبی با کرملین دارد. بوداپست چندین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه را به تعویق انداخته است، حتی بیشتر از قبل از جنگ به گاز طبیعی روسیه متکی است و مخالف پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا و ناتو است.

آندریاس بوک در این باره می گوید: مجارستان "مشکل ساز اتحادیه اروپا" است. این تحلیلگر مجارستانی اندیشکده شورای اروپا در روابط خارجی، بوداپست را به تضعیف سیاست اتحادیه اروپا در قبال روسیه متهم کرده و در این باره می گوید: مجارستان هنوز در هیچ حمایت نظامی از اوکراین شرکت نکرده است.

مجارستان نقش ویژه‌ای در اتحادیه اروپا دارد. دولت ویکتور اوربان اوربان کاملا مخالف کی یف نیست و حتی 340 میلیون یورو برای کمک های بشردوستانه فراهم کرده و به حدود یک میلیون پناهنده از اوکراین اجازه ورود به کشور داده است. به گفته بوک اما هر زمان که نوبت به مجازات روسیه می رسد، اوربان ترمز می گیرد. اوربان استدلال می‌کند که تحریم‌ها به توقف جنگ کمکی نمی‌کند و اصولاً بیشتر از روسیه به اقتصاد اروپا آسیب رسانده است. او سپس همیشه به افزایش قیمت‌ها در اروپا اشاره می‌کند.

به گفته "آندریاس بوک" این سیاستی است که نه تنها امضای "ویکتور اوربان"، بلکه مهمتر از همه، پیتر سیجارتو، وزیر امور خارجه این کشور را دارد. این سیاستمدار 44 ساله حزب فیدز از سال 2014 وزیر امور خارجه مجارستان و سرباز حزب بوده است. بوک با نگاهی به آغاز کار سیاسی سیجارتو می گوید: وی کار سیاسی خود را در سال 1998 آغاز کرد، زمانی که فیدز برای اولین بار به قدرت رسید. او سازمان جوانان را تاسیس کرد و از سال 2002 عضو پارلمان مجارستان است.

در سال 2010، زمانی که ویکتور اوربان او را سخنگوی خود کرد و دو سال بعد او را به ریاست چندین کمیته در رابطه با روابط تجاری مجارستان برگزید، کار وزیر خارجه فعلی اوج گرفت. وی در سال 2014 به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شد. بوک همچنین گفت: بنابراین او تقریباً ده سال است که دیپلمات ارشد مجارستان است و البته در این مدت تعداد باورنکردنی شبکه به ویژه در روسیه ایجاد کرده است.

سیجارتو حتی پس از حمله روسیه به اوکراین به استفاده از این تماس ها و ارتباطات ادامه داد. همین هفته گذشته، این دیپلمات ارشد اوربان مهمان مجمع اقتصادی سن پترزبورگ بود. تابستان گذشته، هم وی شخصاً به مسکو سفر کرد تا سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه را برای مذاکره درباره تامین گاز و نفت بیشتر ببیند و البته سفر موفقی در این راستا داشت.

سیجارتو اخیراً قراردادهای عرضه جدیدی را در آوریل امضا کرد: در زمستان آینده، گازپروم در صورت نیاز، گاز بیشتری از میزان توافق شده را به مجارستان عرضه خواهد کرد و در صورت افزایش شدید قیمت گاز، قبوض را به تعویق خواهد انداخت. بر اساس اطلاعات کنونی، مجارستان اکنون حدود 80 درصد گاز طبیعی و 80 درصد واردات نفت خام خود را از روسیه دریافت می کند. مجارستان همچنین تصمیم گرفته است با مسکو قرارداد توسعه نیروگاه هسته ای ساخته شده توسط روسیه را اصلاح کند.

در منطقه پاکس، در 100 کیلومتری جنوب بوداپست، چهار راکتور هسته ای بیش از نیمی از برق تولید شده در مجارستان را تولید می کنند. شرکت روسی روس اتم ساخت دو بلوک راکتور جدید را در این منطقه بر عهده می گیرد . بوک کارشناس مجارستانی می افزاید: این مثال به وضوح روابط اقتصادی نزدیک بین دو کشور را نشان می دهد.

"پیتر سیجارتو" یکی از مهمترین معماران مشارکت روسیه و مجارستان است. وی به دلیل خدماتش در گسترش روابط روسیه و مجارستان، حتی در پایان سال 2021 از سوی همتای خود سرگئی لاوروف به اصطلاح "حکم دوستی" را دریافت کرد. وی سپس در فیس بوک نوشت که او "مفتخر" است که "علیرغم روندهای ترسناک جهانی و منطقه ای" یک همکاری قابل اعتماد با مسکو حفظ شده است. بوک در کتاب «دوباره یاد گرفتم» می گوید: سیجارتو به خاطر سیاست بسیار طرفدار روسیه معروف است.

در ادامه این مطلب آمده است: دولت مجارستان نه تنها روابط خوبی با روسیه دارد، بلکه با یکی از تحسین‌کنندگان بزرگ ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه یعنی دونالد ترامپ نیز روابط خوبی دارد.

اوربان و سیجارتو امیدوارند که چهل و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا پس از برگزاری مجدد انتخابات در ایالات متحده در سال آینده، دونالد ترامپ باشد. آنها بر این عقیده اند که ترامپ می تواند با پوتین مذاکره کند و به جنگ در اوکراین پایان دهد.

سیجارتو در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی Newsmax TV آمریکا گفت: اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری گذشته پیروز می شد، جنگ آغاز نمی شد. وی تاکید کرد: بازگشت احتمالی او به کاخ سفید را امیدی برای آینده‌ای صلح‌آمیز می‌دانیم.

وزیر خارجه مجارستان ترامپ را "دوست واقعی مجارستان" می داند. وی برای او نه تنها در انتخابات پاییز 2024، بلکه برای جلسات دادگاه آتی آرزوی موفقیت می کند.

ویکتور اوربان، اخیرا نیز بارها به طور علنی از ترامپ حمایت کرده است. وی تنها رهبر یک کشور غربی است که در ارتباط با این پرونده‌ها به شکلی نمایشی از ترامپ حمایت کرده است.

بنابراین جای تعجب نیست که اوربان در کنار رئیس جمهور سابق آمریکا قرار گرفته و روی بازگشت او حساب باز کرده است. ترامپ و اوربان از نظر ایدئولوژیک بسیار نزدیک هستند، ارزش های محافظه کارانه یکسانی دارند و می خواهند دولت ملی را تقویت کنند. آنها از نظر روحی مانند برادر هستند.

به گفته "آندریاس بوک"، اوربان ریاست جمهوری دیگری برای ترامپ را مشروعیتی برای سیاست‌های خود می‌داند. این کارشناس مجارستانی بر این عقیده است که روابط بین مجارستان و ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری مجدد ترامپ به طور قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند
2025-02-16T21:36:20+03:30
رئیس دومای دولتی روسیه امروز اعلام کرد: اتحادیه اروپا و نهادهای بین المللی آن با تغییرات جدی روبرو هستند؛ این روند با درگیری ها و بحران هایی همراه خواهد بود.

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد
2025-02-16T21:36:19+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد.

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد
2025-02-16T21:22:58+03:30
مدیر بیمارستان شفا در غزه گفت: گرچه اشغالگران صهیونیست کشتار مستقیم مردم را متوقف کرده‌اند، اما نسل کشی غیر مستقیم مردم همچنان ادامه دارد.

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!
2025-02-16T20:56:21+03:30
مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز در مصاحبه ای، تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای را به عنوان شرط آمریکا برای مذاکره با ایران اعلام کرد!

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند
2025-02-16T20:29:42+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:29:42+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:16:20+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم
2025-02-16T20:03:01+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند
2025-02-16T19:52:58+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب بر لزوم آمادگی برای قرار گرفتن زیر پرچم حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!
2025-02-16T19:52:44+03:30
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است
2025-02-16T19:11:14+03:30
فرستاده ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیا در مصاحبه ای اعلام کرد: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه
2025-02-16T18:56:27+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش
2025-02-16T18:30:34+03:30
کابینه رژیم صهیونیستی انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم را تأیید کرد.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه
2025-02-16T18:30:32+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
2025-02-16T18:30:32+03:30
خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی از وضع محدودیت های جدیدی علیه ۵ بانک و ۳ شرکت این کشور در خصوص انجام معاملات دلاری خبر داد.

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه
2025-02-16T18:03:01+03:30
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال بازگشت تل آویو به جنگ در غزه هشدار داد.

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد
2025-02-16T18:03:01+03:30
رویترز در گزارشی فاش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه عدم حمایت از استقلال جزیره تایوان در وبگاه خود را حذف کرده است.

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت
2025-02-16T17:49:39+03:30
ارتش لبنان در خصوص اقدام نظامیان این کشور علیه معترضان که در مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت دست به اعتراضات مسالمت‌آمیز زده بودند، بیانیه‌ای صادر کرد.

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد
2025-02-16T17:23:01+03:30
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی اعلام کرد: فریبکاری غرب با توافقات مینسک درسی برای روسیه شد که به مسکو در آینده برای دفاع بهتر از منا...

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی
2025-02-16T17:09:41+03:30
سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که طی دو روز در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد
2025-02-16T16:43:02+03:30
وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین در محور کورسک ۲۳۰ نیروی نظامی خود را از دست دادند.

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم
2025-02-16T16:16:21+03:30
وزیر خارجه هند با انتشار پیامی اعلام کرد: دیدار خوبی با وزیر خارجه ایران داشتم؛ درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه با یکدیگر صحبت کردیم.

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T16:03:08+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T16:03:07+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو
2025-02-16T15:49:39+03:30
وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T15:36:26+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم
2025-02-16T15:23:03+03:30
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران
2025-02-16T15:10:03+03:30
شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.

وزارت مسکن غزه: تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

وزارت مسکن غزه: تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T14:29:47+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

کرملین: روسیه و آمریکا از حالا به بعد روی صلح تمرکز می‌کنند نه جنگ

کرملین: روسیه و آمریکا از حالا به بعد روی صلح تمرکز می‌کنند نه جنگ
2025-02-16T14:29:46+03:30
سخنگوی کرملین با اشاره به تماس تلفنی اخیر روسای جمهور روسیه و آمریکا، گفت که این دو کشور از حالا به بعد روی صلح تمرکز خواهند کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)