میرنیوز

عطوان: دوره اشغالگری واشنگتن در سوریه به‌سر آمده است/ دو پیام هشدار‌آمیز مهم برای آمریکا و اسرائیل

 عطوان: دوره اشغالگری واشنگتن در سوریه به‌سر آمده است/ دو پیام هشدار‌آمیز مهم برای آمریکا و اسرائیل 2023-03-26T15:42:13+04:30

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روز گذشته منابع خبری گزارشی درباره حملات راکتی گسترده به مواضع اشغالگران آمریکایی در شرق سوریه منتشر کردند. بر اساس این گزارش‌ها در جریان این حملات، پایگاه آمریکا در میدان نفتی «العمر» هدف قرار گرفت و پس از آن، صدای چندین انفجار پیاپی شنیده شد، همچنین در حملات مذکور علاوه بر پایگاه العمر، پایگاه آمریکایی‌ها در «کونیکو» هم هدف چند حمله راکتی قرار گرفت.

منابع محلی هم گفتند که در این حملات، 20 راکت به‌سمت پایگاه آمریکا در کونیکو شلیک شده است. این حملات باعث آتش‌سوزی مهیبی داخل پایگاه شده است و چندین نفر هم زخمی شده‌اند. طی شب‌های گذشته رسانه‌های محلی از تبادل آتش بین نظامیان جنایتکار آمریکایی و گروه‌های مقاومت در شرق سوریه، بعد از برخورد چند فروند راکت به پایگاه‌های اشغالگران در دیرالزور خبر دادند.

در همین راستا «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رأی‌الیوم و تحلیلگر برجسته جهان عرب با انتشار یادداشتی در این روزنامه اعلام کرد، به‌نظر می‌رسد که نیروهای اشغالگر آمریکایی در شمال شرق سوریه که سرشار از نفت و گاز و غلات است، هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته‌اند. طبق بیانیه‌های رسمی آمریکا، یک پیمانکار آمریکایی در این حملات کشته شده است و 5 سرباز زخمی شده‌اند، البته بعید به‌نظر می‌رسد که این آمار واقعی تلفات آمریکایی‌ها در حملات مذکور باشد و شکستی خفت‌بار در انتظار آنهاست.

عطوان افزود: درست است که جنگنده‌های اف15 آمریکا حملاتی را انجام دادند که منجر به شهادت چند رزمنده مقاومت در دیرالزور شد اما این هم درست است که پاسخ این جنایت آمریکا با 10 حمله موشکی به پایگاه ایالات متحده در میدان نفتی العمر سوریه در شرق دیرالزور داده شد. در اینجا نکته خطرناک برای آمریکایی‌ها ورود پهپادها و موشک‌ها به میدان نبرد و از بین رفتن امنیت نیروهای اشغالگر آمریکایی در سوریه است که تعداد آنها به 900 نفر می‌رسد، همچنین شاهد بودیم که برای اولین بار بعد از گذشت 10 سال، اشغالگران آمریکایی در سوریه دچار تلفات جانی شدند و این از نظر نظامی بسیار مهم است.

در ادامه این یادداشت آمده است: علت اهمیت این مسئله آنجاست که سامانه دفاع هوایی بسیار پیشرفته آمریکا در مقابله با پهپادهایی که پایگاه‌های این کشور را هدف قرار دادند ناکام ماند و این مسئله حالتی از رعب و وحشت را در صفوف نیروهای اشغالگر آمریکایی و رئیس آنها در کاخ سفید به وجود آورده است؛ زیرا تلفاتی که به آنها وارد شد بسیار زیاد بود. با بررسی سرفصل‌های درگیری‌های نظامی در سوریه طی دو روز گذشته متوجه ایجاد یک تغییر ریشه‌ای در قواعد درگیری از سوی نیروهای وابسته به محور مقاومت و فرماندهی آنها در مناطق مرزی عراق و سوریه می‌شویم.

این تحلیلگر عرب‌زبان ادامه داد: تغییر قواعد درگیری در این زمینه مربوط به آن است که نیروهای مقاومت از مرحله هم‌زیستی با حضور نظامی آمریکا، به حملات مستقیم علیه اشغالگران روی آورده‌اند و قصد آنها رسیدن به یک هدف استراتژیک بزرگتر یعنی وادار کردن نیروهای آمریکایی به عقب‌نشینی فوری از سوریه و نیز انحلال نیروهای دموکراتیک سوریه (وابسته به اشغالگران آمریکایی) و در نهایت پس گرفتن مناطق تحت اشغال آمریکایی‌ها و ثروت‌های نفتی و گازی مردم سوریه است.

بر اساس این مقاله، زمانی که «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت؛ «ایالات متحده به‌دنبال درگیری با ایران نیست اما آماده‌ایم برای حمایت از مردم خود واکنش قاطع نشان دهیم»، این به‌معنای آن است که عقب‌نشینی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده اولین نتیجه واکنش غافلگیرکننده و سنجیده نیروهای مقاومت و فرماندهی آنها در هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی غیرقانونی آمریکا در سوریه است. ما نمی‌دانیم مردم آمریکا که جو بایدن وعده محافظت از آنها را داده است، دقیقاً چه‌کسانی هستند و در کجای سوریه حضور دارند.

عبدالباری عطوان تأکید کرد: طبق اطلاعاتی که ما در اختیار داریم، آمریکایی‌های حاضر در سوریه، نیروهای اشغالگری هستند که نفت و گاز سوریه را علناً سرقت می‌کنند و در بازار سیاه می‌فروشند، اما ملت آمریکا بیش از 5 هزار مایل از سوریه دور هستند و هیچ تهدیدی از جانب سوریه یا عراق متوجه آنها نیست؛ بلکه همه چیز به‌عکس است. شاید این نخستین بار باشد که رئیس‌جمهور آمریکا تهدیدات استکباری خود مبنی بر ضربه زدن به ایران و تجاوز علیه آن را پس می‌گیرد و تأکید می‌کند که خواهان درگیری با این کشور نیست.

در ادامه این گزارش تأکید شده است، حملات پهپادی به پایگاه آمریکایی در شرق فرات که با دقت آن را مورد هدف قرار داد و منجر به کشته و زخمی شدن نیروهایی آمریکایی شد، پیامی بسیار قوی برای دو طرف اصلی داشت؛

ـ این پیام در وهله نخست متوجه رهبری آمریکاست با این مضمون که همه پایگاه‌های ایالات متحده، نه‌تنها در سوریه، بلکه در کل منطقه عربی و به‌ویژه حوزه خلیج فارس و عراق به هدفی آسان و مشروع برای موشک‌ها و پهپادهای مقاومت تبدیل شده است.

ـ پیام دوم برای رژیم اشغالگر صهیونیستی است مبنی بر اینکه زمان پاسخ به تجاوزات هوایی این رژیم علیه مواضع سوریه به‌ویژه فرودگاه‌های این کشور، بسیار نزدیک است؛ زیرا کسی که از ضربه زدن به پایگاه‌های بزرگترین قدرت جهان (آمریکا) در شرق فرات ترسی ندارد، از وارد کردن ضربات بزرگتر به صهیونیست‌ها دریغ نخواهد کرد.

عطوان ادامه داد، جو بایدن و ژنرال‌های آمریکایی این پیام‌ها را دریافت و آنها را رمزگشایی کردند و متوجه شدند با محوری قدرتمند روبه‌رو هستند که همواره آماده مقابله است، از همین رو رئیس جمهور و ژنرال‌های ایالات متحده با عجله اعلام کردند که به‌دنبال جنگ با ایران نیستند؛ به‌ویژه در این شرایط که آمریکایی‌ها درگیر بحران اوکراین هستند.

در پایان این یادداشت آمده است، احتمالاً سرقت نفت و گاز و غلات سوریه توسط آمریکایی‌ها طی چند روز یا چند هفته آینده متوقف گردد، بنابراین صحنه شکست تحقیرآمیز آمریکا در فرودگاه کابل افغانستان، بار دیگر در شرق فرات و پایگاه التنف سوریه و منطقه سبز و عین‌الاسد عراق تکرار خواهد شد.

انتهای پیام/+

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند
2025-02-16T22:16:26+03:30
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از راهبرد مشترک تل‌آویو و واشنگتن درباره غزه خبر داد.

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند
2025-02-16T21:49:39+03:30
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با شنیع توصیف کردن موضع مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جانبداری از کی‌یف، گفت که اظهارات اخیر «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در ...

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند
2025-02-16T21:36:20+03:30
رئیس دومای دولتی روسیه امروز اعلام کرد: اتحادیه اروپا و نهادهای بین المللی آن با تغییرات جدی روبرو هستند؛ این روند با درگیری ها و بحران هایی همراه خواهد بود.

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد
2025-02-16T21:36:19+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد.

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد
2025-02-16T21:22:58+03:30
مدیر بیمارستان شفا در غزه گفت: گرچه اشغالگران صهیونیست کشتار مستقیم مردم را متوقف کرده‌اند، اما نسل کشی غیر مستقیم مردم همچنان ادامه دارد.

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!
2025-02-16T20:56:21+03:30
مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز در مصاحبه ای، تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای را به عنوان شرط آمریکا برای مذاکره با ایران اعلام کرد!

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند
2025-02-16T20:29:42+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:29:42+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:16:20+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم
2025-02-16T20:03:01+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند
2025-02-16T19:52:58+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب بر لزوم آمادگی برای قرار گرفتن زیر پرچم حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!
2025-02-16T19:52:44+03:30
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است
2025-02-16T19:11:14+03:30
فرستاده ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیا در مصاحبه ای اعلام کرد: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه
2025-02-16T18:56:27+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش
2025-02-16T18:30:34+03:30
کابینه رژیم صهیونیستی انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم را تأیید کرد.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه
2025-02-16T18:30:32+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
2025-02-16T18:30:32+03:30
خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی از وضع محدودیت های جدیدی علیه ۵ بانک و ۳ شرکت این کشور در خصوص انجام معاملات دلاری خبر داد.

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه
2025-02-16T18:03:01+03:30
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال بازگشت تل آویو به جنگ در غزه هشدار داد.

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد
2025-02-16T18:03:01+03:30
رویترز در گزارشی فاش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه عدم حمایت از استقلال جزیره تایوان در وبگاه خود را حذف کرده است.

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت
2025-02-16T17:49:39+03:30
ارتش لبنان در خصوص اقدام نظامیان این کشور علیه معترضان که در مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت دست به اعتراضات مسالمت‌آمیز زده بودند، بیانیه‌ای صادر کرد.

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد
2025-02-16T17:23:01+03:30
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی اعلام کرد: فریبکاری غرب با توافقات مینسک درسی برای روسیه شد که به مسکو در آینده برای دفاع بهتر از منا...

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی
2025-02-16T17:09:41+03:30
سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که طی دو روز در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد
2025-02-16T16:43:02+03:30
وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین در محور کورسک ۲۳۰ نیروی نظامی خود را از دست دادند.

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم
2025-02-16T16:16:21+03:30
وزیر خارجه هند با انتشار پیامی اعلام کرد: دیدار خوبی با وزیر خارجه ایران داشتم؛ درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه با یکدیگر صحبت کردیم.

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T16:03:08+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T16:03:07+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو
2025-02-16T15:49:39+03:30
وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T15:36:26+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم
2025-02-16T15:23:03+03:30
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران
2025-02-16T15:10:03+03:30
شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)