میرنیوز

اعلام موجودیت «پارلمان حجاز» برای مقابله با توطئه‌های آل سعود علیه مقدسات اسلامی

 اعلام موجودیت «پارلمان حجاز» برای مقابله با توطئه‌های آل سعود علیه مقدسات اسلامی 2023-02-05T11:42:47+03:30

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ده‌ها تن از فعالان سعودی در مقابل سفارت عربستان در لندن یک موضع اعتراضی ترتیب دادند و طی آن بیانیه تأسیس « پارلمان حجاز» را اعلام کردند.

«سلطان العبدلی» رئیس پارلمان تازه تاسیس «حجاز» در گفت‌وگو با  المسیره  اعلام  کرد که تاسیس این پارلمان، پس از مشورت‌های طولانی و آشکار شدن میزان توطئه‌ها علیه سرزمین حجاز از سوی رژیم آل سعود، صورت گرفت.

العبدلی تاکید کرد: پارلمان حجاز در راستای افشای اقدامات رژیم آل سعود تاسیس شد.

وی در ادامه افزود: تلاش‌هایی برای از بین بردن هویت حجاز در حال انجام است و مردم می‌دانند هیچ اثری از خانه‌های پیامبر (ص) و اهل بیت، صحابه و مساجد ایشان باقی نمانده و همه با بهانه «بدعت» از بین رفته است.

این شخصیت معارض آل سعود تاکید کرد: رژیم «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی تمام قبایل اصیل از جمله «جهینه» و «قضاعه» را  وادار به مهاجرت کرد؛ در حالی که همه می‌دانیم که کوه‌های «عسیر» سرزمین آباء و اجداد آنها است.

 سلطان العبدلی تصریح کرد:  بن  سلمان تصمیماتی اتخاذ کرد که بر اساس آن هرکسی که زمین خود را از دادگاه نخرد، آنها به نفع صندوق سرمایه گذاری عربستان مصادره خواهد شد.

رئیس پارلمان تازه تاسیس حجاز اعلام کرد:« پس از ورود برخی طرف‌ها به روند عادی سازی روابط با صهیونیستها، بن سلمان امروز به خارجی‌ها اجازه  سرمایه‌گذاری و خرید زمین در اماکن مقدس را داده است.

وی گفت: محمد بن سلمان در اقدامی سازشکارانه، خبیث و خطرناک، اقدام به چاپ کتاب موسوم به «اورشلیم» (بیت المقدس) در خاک حجاز کرد.

 العبدلی افزود: بن سلمان به بهانه‌های واهی ، مردم جده را مجبور به مهاجرت کرد و اکنون بیش از 100 هزار نفر قربانی این آوارگی اجباری شدند و امروز در  مکه بیش از 100 محله تخریب می‌شود و در مدینه هزاران نفر آواره خواهند شد.

رئیس پارلمان تازه تاسیس حجاز اعلام کرد : مساله ما مربوط به حدود 2 میلیارد مسلمان است، زیرا درمورد حفظ هویت اسلامی صحبت می‌کنیم، اگر سکوت کنیم امت اسلامی در معرض خطر بزرگی خواهد بود و اگر آگاهی نباشد، هیچ جنبشی شکل نخواهد گرفت و قدرت ما در  جنبش کلیه  امت اسلامی در دفاع از مقدسات است.

  وی تاکید کرد که پارلمان حجاز مسئولیت اخلاقی، قانونی و ملی در قبال نژادپرستی اعمال شده علیه حجاز دارد.

 العبدلی در توییتر خود نوشت که هدف ار تاسیس پارلمان حجاز گسترش آگاهی در میان توده‌های ملت برای تعریف هویت حجاز و همچنین بسیج کردن امت اسلامی برای رسیدگی به مقوله مقدسات در سرزمین‌های حجاز است.

پیش از این سلطان العبدلی « هشتگ حجاز در خطر است»  به ملت عرب و فرهیختگان عرب هشدار داد که سکوت در قبال اقدامات بن سلمان منجر به از میان رفتن میراث اسلامی در مکه و مدینه و تبدیل کوه احد به پناهگاه یهودیان می‌شود.

ولیعهد جوان عربستان سعودی، برنامه‌ها و اهدافی ضداسلامی را در عربستان سعودی دنبال می‌کند و به طرح‌های جنجالی بسیاری علیه اماکن اسلامی در عربستان ادامه می‌دهد. همانطور که اخیرا یک فعال رسانه‌ای سعودی از طرح ولیعهد عربستان سعودی برای تغییر آداب و رسوم اسلامی و تاریخی مرتبط با کوه «احد» خبر داد.

ترکی الشهلوب  در این زمینه اعلام کرد: «هدف از طرح ساخت مرکز پزشکی در کوه احد، یک مجتمع پزشکی نیست که به ملت خدمت کند؛ چرا که مکان‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌توان برای ساخت این مجتمع پزشکی از آن استفاده کرد، اما هدف  محمد بن سلمان زدودن هویت اسلامی از عربستان است».

حساب کاربری مشهور « رجل دوله»  در توییتر که خود را فاش کننده اسرار حکام سعودی معرفی کرده، اعلام کرد که  ولیعهد سعودی هشدارها را در خصوص  تغییر هویت اسلامی عربستان نادیده می‌گیرد. شهروندان سعودی از محمد بن سلمان به دلیل جنگی که علیه هویت عربستان به راه‌انداخته، ناراضی‌اند؛چرا که  وی اخلاق مردان و زنان جوانان سعودی را مورد هدف قرار گرفته است».

ولیعهد جوان سعودی از زمان روی کار آمدنش برای ایجاد تغییرات ریشه‌ای و اسلام‌زدایی از عربستان و کشاندن این کشور به سمت فساد تلاش زیادی کرده و در این سال‌ها فروش مشروبات الکلی، برگزاری جشن‌های مختلط، دعوت از خوانندگان آمریکایی و از سوی دیگر بازداشت صدها عالم دینی و خطیبان مساجد مصادیق بارز این موضوع است. بسیاری از ناظران معتقدند که ادعای مقامات سعودی مبنی بر اینکه به دنبال آسایش و رفاه شهروندان سعودی هستند در چارچوب سیاست محمد بن سلمان در حذف هویت عربی و اسلامی از ملت عربستان به بهانه مبارزه با افراط گرایی صورت می‌گیرد.

آل سعود سرمایه‌های عظیم مالی را در بخش سرگرمی هزینه می‌کند تا جوانان سعودی را با سیاست‌های بی‌پروای خود منحرف کند و فساد و انحطاط را در عربستان گسترش دهد، علاوه بر این ولیعهد سعودی قصد دارد چهره ناقض حقوق و آزادی‌های بشر عربستان را از خلال تغییرات گسترده اجتماعی که اخیراً ایجاد کرده است، بهبود ببخشد.

برخی از فعالان طرح‌های ولیعهد عربستان سعودی را با هدف  تغییر آداب و رسوم اسلامی و تاریخی مرتبط دانستند. اقدامات بن‌سلمان تا امروز که شامل کاهش حوزه عمل پلیس مذهبی، محدود کردن نقش روحانیون در دولت و حق انتخاب پوشش به زنان  می‌شود، گویای یک انقلاب در عربستان سعودی است. اما با توجه به مخالفت‌های زیادی که از سوی روحانیون و قشر سنتی- مذهبی این کشور بروز یافته نمی‌توان گفت انقلاب مذکور دورنمای روشنی دارد.

مقامات سعودی برای جلوگیری از بروز موانع و مخالفت‌ها،  بسیاری از افراد را بازداشت می‌کند و بعد  از بازداشت منتقدان و مخالفان از خلال قانون‌هایی از جمله قانون «مبارزه با تروریسم» یا به اتهام توهین به پادشاه یا ولیعهد سعودی، آن‌ها را مجازات می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

اعزام یک هیئت صهیونیست به قاهره برای ادامه گفتگوهای آتش بس

اعزام یک هیئت صهیونیست به قاهره برای ادامه گفتگوهای آتش بس
2025-02-17T02:03:00+03:30
یک هیئت صهیونیست روز دوشنبه برای ادامه گفتگوهای آتش بس به مصر سفر می کند.

ترامپ: به نتانیاهو درباره غزه آزادی عمل دادم

ترامپ: به نتانیاهو درباره غزه آزادی عمل دادم
2025-02-17T01:09:38+03:30
رئیس جمهور آمریکا از اعطای آزادی عمل به نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه خبر داد.

چین: فلسطین در کانون مسائل خاورمیانه قرار دارد

چین: فلسطین در کانون مسائل خاورمیانه قرار دارد
2025-02-17T00:29:39+03:30
وزیر خارجه چین خواستار حل و فصل مسئله فلسطین از مسیر دیپلماتیک شد.

روبیو: تماسی از ایران برای مذاکره دریافت نکرده ایم

روبیو: تماسی از ایران برای مذاکره دریافت نکرده ایم
2025-02-16T23:36:21+03:30
وزیر خارجه آمریکا گمانه زنی ها درباره مذاکره با ایران پیرامون برنامه هسته ای این کشور را رد کرد.

المیادین: امیر قطر به تهران سفر می کند

المیادین: امیر قطر به تهران سفر می کند
2025-02-16T23:36:21+03:30
پایگاه خبری المیادین از سفر امیر قطر به ایران طی هفته جاری خبر داد.

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند
2025-02-16T22:16:26+03:30
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از راهبرد مشترک تل‌آویو و واشنگتن درباره غزه خبر داد.

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند
2025-02-16T21:49:39+03:30
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با شنیع توصیف کردن موضع مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جانبداری از کی‌یف، گفت که اظهارات اخیر «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در ...

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند
2025-02-16T21:36:20+03:30
رئیس دومای دولتی روسیه امروز اعلام کرد: اتحادیه اروپا و نهادهای بین المللی آن با تغییرات جدی روبرو هستند؛ این روند با درگیری ها و بحران هایی همراه خواهد بود.

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد
2025-02-16T21:36:19+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد.

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد
2025-02-16T21:22:58+03:30
مدیر بیمارستان شفا در غزه گفت: گرچه اشغالگران صهیونیست کشتار مستقیم مردم را متوقف کرده‌اند، اما نسل کشی غیر مستقیم مردم همچنان ادامه دارد.

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!
2025-02-16T20:56:21+03:30
مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز در مصاحبه ای، تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای را به عنوان شرط آمریکا برای مذاکره با ایران اعلام کرد!

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند
2025-02-16T20:29:42+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:29:42+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:16:20+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم
2025-02-16T20:03:01+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند
2025-02-16T19:52:58+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب بر لزوم آمادگی برای قرار گرفتن زیر پرچم حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!
2025-02-16T19:52:44+03:30
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است
2025-02-16T19:11:14+03:30
فرستاده ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیا در مصاحبه ای اعلام کرد: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه
2025-02-16T18:56:27+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش
2025-02-16T18:30:34+03:30
کابینه رژیم صهیونیستی انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم را تأیید کرد.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه
2025-02-16T18:30:32+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
2025-02-16T18:30:32+03:30
خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی از وضع محدودیت های جدیدی علیه ۵ بانک و ۳ شرکت این کشور در خصوص انجام معاملات دلاری خبر داد.

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه
2025-02-16T18:03:01+03:30
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال بازگشت تل آویو به جنگ در غزه هشدار داد.

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد
2025-02-16T18:03:01+03:30
رویترز در گزارشی فاش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه عدم حمایت از استقلال جزیره تایوان در وبگاه خود را حذف کرده است.

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت
2025-02-16T17:49:39+03:30
ارتش لبنان در خصوص اقدام نظامیان این کشور علیه معترضان که در مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت دست به اعتراضات مسالمت‌آمیز زده بودند، بیانیه‌ای صادر کرد.

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد
2025-02-16T17:23:01+03:30
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی اعلام کرد: فریبکاری غرب با توافقات مینسک درسی برای روسیه شد که به مسکو در آینده برای دفاع بهتر از منا...

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی
2025-02-16T17:09:41+03:30
سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که طی دو روز در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد
2025-02-16T16:43:02+03:30
وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین در محور کورسک ۲۳۰ نیروی نظامی خود را از دست دادند.

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم
2025-02-16T16:16:21+03:30
وزیر خارجه هند با انتشار پیامی اعلام کرد: دیدار خوبی با وزیر خارجه ایران داشتم؛ درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه با یکدیگر صحبت کردیم.

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T16:03:08+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)