میرنیوز

اندیشمند مغربی: شهید سلیمانی با شهادت خود یک مکتب را پایه‌گذاری کرد/ نقش حاج قاسم در توقف روند حذف مسئله فلسطین

 اندیشمند مغربی: شهید سلیمانی با شهادت خود یک مکتب را پایه‌گذاری کرد/ نقش حاج قاسم در توقف روند حذف مسئله فلسطین 2023-01-17T19:51:07+03:30

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،«ادریس هانی» اندیشمند، پژوهشگر، فعال سیاسی و نویسنده‌ای اهل کشور مغرب از جمله نویسندگان فعال در حوزه اندیشه اسلامی است. هانی امسال در نشست بین المللی بزرگداشت مقام شهید حاج قاسم سلیمانی در سومین سالگرد شهادت این فرمانده بزرگ مقاومت و همرزمان شهیدش شرکت کرد و در گفتگوی اختصاصی به سئوالات تسنیم پاسخ داد که مشروح آن از نظر خوانندگان گرامی می‌گذرد:

شهید سپهبد قاسم سلیمانی , کشور مراکش | کشور مغرب ,

تسنیم: شما به عنوان یک نویسنده و تحلیلگر مغربی و به طور کلی ملت شریف مغرب، چه نگاهی نسبت به مسئله فلسطین به عنوان یکی از مهمترین مسائل جهان اسلام و دنیای عرب دارید؟

ادریس هانی: السلام علیکم و رحمه الله و برکاته، در حقیقت سئوال شما روشن و پاسخش هم روشن، بدیهی است که مسئله فلسطین مورد توجه تمام ملت های جهان اسلام است، ما ملت مغرب به مسئله فلسطین ایمان داریم، ملت مغرب خدمات زیادی به مسئله فلسطین داشته و همچنان هم به آن خدمت می کند، هیچ کس نمی تواند بگوید که ملت مغرب ضد مسئله فلسطین است.

شاید در خصوص راه حل ها اختلاف نظر دارند، اما هیچ کس جرات ندارد بگوید که مسئله فلسطین ربطی به او ندارد، و این نقطه قوت است، ما نحوه رفتار تماشاگران عرب با مسئله فلسطین را در جام جهانی فوتبال که اخیرا در قطر برگزار شد، دیدیم، رفتار ما مردم مغرب با مسئله فلسطین(حمایت از مسئله فلسطین) را هم دیدند و دیدیم چگونه این رفتار ما بازخورد داشت. در نتیجه مسئله فلسطین مورد اهتمام و توجه گسترده قرار دارد و همواره نوعی اشتراک نظر میان ملت فلسطین و ملتهای جهان اسلام در این زمینه وجود دارد.

نقش افرادی همچون شهید سلیمانی و فرماندهان دیگر مقاومت در حمایت از مسئله فلسطین را چگونه ارزیابی می‌کنید؟اهدافی که تاکنون محقق شده و اهداف باقی مانده چیست؟

ادریس هانی:البته هنگامی که از مقاومت حرف می‌زنیم، در حقیقت از گزینه‌ای سخن می‌گوییم که هرگاه اشغالگری وجود داشته باشد، چنین گزینه‌ای هم وجود دارد، بنابراین، اشغالگری، مقاومت را به وجود آورده است.مقاومت در فلسطین هم از این قاعده مستثنی نیست، بلکه چیزی را شکل داده که به اصل و قاعده یا قانون تاریخی تبدیل شده مبنی بر اینکه هرگاه ملتی تحت اشغالگری قرار گرفت، باید مقاومت را آغاز کند.

شما از برخی فرماندهان میدانی سخن گفتید، شهید حاج قاسم سلیمانی در حقیقت با مسئله فلسطین در چارچوب گزینه مقاومت زیست و زندگی کرد و در اوج نبرد و رویارویی خدمات شایانی ارائه کرد، آن شهید، واسطه انتقال بسیاری از تجارب نظامی میدانی به داخل مناطق اشغالی(فلسطین و ) بود و همچنین نقش بزرگ و در عین حال به صورت بی سر و صدا ایفا کرد.

معتقدم شما می پرسید نتایج این نقش چیست؟ باید بگویم که نتایج آن واضح و روشن  است، اینکه مسئله فلسطین که در آستانه ورود به تونل حذف و نابودی بود، ما شاهد پسرفت این پروژه و گزینه‌های دیگر هستیم، مقاومت حداقل بسیاری از پروژه‌ها و طرح‌ها را متوقف کرد و ناکام گذاشت و روند حذف مسئله فلسطین را متوقف کرد، مقاومت تمام تلاش‌ها برای حذف مسئله فلسطین را برهم زد، در نتیجه ملت فلسطین، منطقی مقاومت می‌کنند و می‌اندیشند، همانطور که اشغالگران به افزایش سیطره و اشغال می‌اندیشند، فلسطینیان هم به افزایش آزادی می‌اندیشند، آنها همانند هر ملتی که تحت اشغالگری هستند، بینش و آگاهی تاریخی دارند.

چرا دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا اقدام به ترور شهید سلیمانی و همرزمانش کرد، تاثیر این مسئله را بر آینده محور مقاومت و نیز تاثیر شهید سلیمانی و همرزمانش را بر آینده مقاومت چگونه ارزیابی می‌کنید؟

ادریس هانی:من هم به عنوان یک ناظر و تحلیلگر، این سئوال را مطرح می‌کنم که اینکه(تو ای ترامپ) مردی را هدف قرار دهی که نقش مهمی ایفا کرد و پس از خود مکتبی را به جا گذاشت، چه سودی دارد؟ شهید سلیمانی طالب شهادت بود و شهادت ارزش والایی در جهان اسلام دارد، آنها(ترامپ و دیگر جانیان)در حقیقت با ترور شهید سلیمانی،  او را به نماد و الگویی برای شهادت تبدیل کردند، نماد و الگویی در میان امت و در حافظه سیاسی و  دینی وطنش به یک نماد تبدیل شد، چرا که نقش های بسیار بزرگی را ایفا کرد.

شهید سلیمانی، احساسات ملی و اهتمام گسترده را به سمت خود جلب کرد. بنابراین، چه چیزی محقق شد، شما می‌دانید که رفتن شهید سلیمانی هرگز این مسیر را متوقف نخواهد کرد، زیرا او مکتبی را پایه ریزی کرد و راه وی متوقف نخواهد شد، او منتظر چنین رفتنی(شهادت به دست شقی ترین مستکبر جهان) بود تا به آنچه که طلب می‌کرد، دست یابد(قرب الهی)، او به نمادی در جهاد تبدیل شد و در نتیجه ترور وی غیرقانونی بود و خیلی‌ها با  ترامپ در سطح بین المللی مخالفت می کردند و می گفتند که این کار(ترور شهید سلیمانی و همرزمانش) هیچ سودی برایش نخواهد داشت و موج انتقام جویی علیه وی(ترامپ) را به دنبال خواهد داشت.

شهید سلیمانی، احساسات ملی و اهتمام گسترده را به سمت خود جلب کرد. بنابراین، چه چیزی محقق شد، شما می‌دانید که رفتن شهید سلیمانی هرگز این مسیر را متوقف نخواهد کرد، زیرا او مکتبی را پایه ریزی کرد و راه وی متوقف نخواهد شد، او منتظر چنین رفتنی(شهادت به دست شقی ترین مستکبر جهان) بود تا به آنچه که طلب می‌کرد، دست یابد(قرب الهی)، او به نمادی در جهاد تبدیل شد و در نتیجه ترور وی غیرقانونی بود و خیلی‌ها با  ترامپ در سطح بین المللی مخالفت می کردند و می‌گفتند که این کار(ترور شهید سلیمانی و همرزمانش) هیچ سودی برایش نخواهد داشت و موج انتقام جویی علیه وی(ترامپ) را به دنبال خواهد داشت.

آنها به ترامپ گفتند که این کار (ترور شهید سلیمانی)هرگز آنچه را می خواهی، محقق نخواهد کرد، ما ملاحظه کردیم که پس از این جنایت، هیچ چیزی تغییر نکرد، بلکه بر عکس، ترامپ خیلی چیزها را از دست داد و او به عنوان یک  انسان فاسد در دادگاه ها معرفی می‌شود و در وضعیت بسیار بد و وخیمی قرار دارد، در حالی که این دریایی از انسان‌ها هستند که سالگرد شهادت مردی را گرامی می‌دارند که معتقدند او خدمات بزرگ و تاریخی ارائه کرد، او نشان شهادت را دریافت کرد، در مقابل، قاتلش چه چیزی کسب کرد؟، عملیات ترور وی، عملیات انتقامجویی بود و عملیات مثبتی برای حمایت از پروژه ترامپ نبود، چرا که پروژه ترامپ شکست خورده و پایان یافته و مکتب(شهید سلیمانی) برای رویارویی با دشمن شکل گرفت، در نتیجه ترور شهید سلیمانی عنوان شکست ترامپ بود .

اخیرا در جام جهانی فوتبال در قطر اولا شاهد عملکرد عالی و تحسین برانگیز تیم ملی فوتبال مغرب بودیم، اما مسئله مهم این بود که ما دیدیم که بازیکنان و تماشاگران مغربی از مسئله فلسطین دفاع می‌کردند و پرچم فلسطین را به دست می‌گرفتند و به جهانیان نشان دادند که مردم مغرب در صدر ملت‌های مدافع مسئله فلسطین هستند، نظر شما به عنوان یک نویسنده و تحلیلگر مطرح چیست؟

ادریس هانی: از شما تشکر می‌کنم، من هم همراهی شما(مردم ایران) را با تیمی که حداقل فلسطین را به نیمه نهایی جام جهانی رساند، پیگیری می‌کردم، اگر توطئه‌ها نبود، ما برنده و قهرمان جام می‌شدیم و چفیه و پرچم فلسطین هم با جام بالا می‌رفت.

مسئله فلسطین برای مردم مغرب یک مسئله اساسی است و هیچ حرف و حدیثی درباره آن وجود ندارد، هیچ کس نمی‌تواند بگوید که ما به مسئله فلسطین اهتمام و توجهی نداریم. برافراشتن پرچم فلسطین برای تیمی که متعلق به ملت است، مسئله بدیهی و واضحی بود، آنها این کار را بر اساس باور خود انجام دادند و هیچ یک از بازیکنان با این کار مخالف نبودند و این نقطه قوت است، تا جایی که حتی مقامات مغرب هم از آنها استقبال کردند. از طریق برخی رسانه ها متوجه شدم که اسرائیل به اهتزاز پرچم فلسطین اعتراض کرده و تلاش کرد از تیم ملی مغرب که از مسئله فلسطین حمایت کرد، انتقاد کند.

بازیکنان تیم ملی مغرب به عنوان یک تیم عربی مسلمان آمازیغ، هویت اصلی خود را نشان دادند، مادرانشان را در آغوش گرفته و سجده شکر به جا آوردند، آنها پرچم فلسطین را به دست گرفتند که یک مسئله واضح و بدیهی و عادی است، چرا که این مسئله تاکید می‌کند که ملت مغرب نمی‌تواند از مسئله فلسطین دست بردارد و آن را رها کند، ما معتقدیم که ملت فلسطین، حقوقی تاریخی دارد و باید راه حلی برای آن پیدا شود، هیچ کس نمی‌تواند بگوید که مشکل یا اشغالگری وجود ندارد، ما به ملت فلسطین و تمام آنچه برای باز پس‌گیری حقوق مسلم خود انجام می‌دهد، احترام می‌گذاریم و از مبارزات و تلاش‌های سیاسی و مقاومت مسلحانه حمایت می‌کنیم، مادامی که ملتی تحت اشغالگری است، حق دارد که مقاومت کند، چرا که ما هم اشغالگری را تجربه کردیم(دوران اشغالگری و استعمارگری فرانسه) ، ما هم فرزندان کسانی هستیم که مقاومت کردند و با استعمارگران جنگیدند، در نتیجه منطقی است که از ملت فلسطین و تمام مطالبات تاریخی و مشروعشان حمایت کنیم.

جناب هانی تحلیلگر و نویسنده ارجمند از کشور مغرب و عضو هیئت تجمع جهانی حمایت از گزینه مقاومت از شما به خاطر وقتی که در اختیار ما قرار دادید، صمیمانه تشکر می‌کنیم.

ادریس هانی: من هم از شما تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T15:36:26+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم
2025-02-16T15:23:03+03:30
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران
2025-02-16T15:10:03+03:30
شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.

وزارت مسکن غزه: تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

وزارت مسکن غزه: تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T14:29:47+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

کرملین: روسیه و آمریکا از حالا به بعد روی صلح تمرکز می‌کنند نه جنگ

کرملین: روسیه و آمریکا از حالا به بعد روی صلح تمرکز می‌کنند نه جنگ
2025-02-16T14:29:46+03:30
سخنگوی کرملین با اشاره به تماس تلفنی اخیر روسای جمهور روسیه و آمریکا، گفت که این دو کشور از حالا به بعد روی صلح تمرکز خواهند کرد.

تبلیغ رمزارز جنجالی، رئیس جمهور آرژانتین را در خطر استیضاح قرار داد!

تبلیغ رمزارز جنجالی، رئیس جمهور آرژانتین را در خطر استیضاح قرار داد!
2025-02-16T14:29:45+03:30
رئیس جمهور آرژانتین به دلیل آنچه تبلیغات برای یک رمزارز در حساب کاربری وی در «ایکس» در خطر استیضاح قرار گرفت.

هزینه سنگین اروپا در اعتماد به آمریکا

هزینه سنگین اروپا در اعتماد به آمریکا
2025-02-16T14:29:45+03:30
اعتماد بروکسل به کاخ سفید تا جایی پیش رفته که کشورهای اروپایی «امنیت»  و «اقتصاد انرژی پایه» خود را هم به آمریکا گره زدند.

۲ تصادف در ایالت سند پاکستان با ۶۱ کشته و مصدوم

۲ تصادف در ایالت سند پاکستان با ۶۱ کشته و مصدوم
2025-02-16T13:09:46+03:30
وقوع دو تصادف جداگانه در ایالت سِند در کشور پاکستان به کشته و مصدوم شدن بیش از ۶۰ نفر منجر شد.

رسانه‌های عبری: نتانیاهو به دنبال شکست مرحله دوم آتش بس در غزه است

رسانه‌های عبری: نتانیاهو به دنبال شکست مرحله دوم آتش بس در غزه است
2025-02-16T13:09:46+03:30
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که نتانیاهو تلاش می‌کند تا مذاکرات مرحله دوم مبادله اسرا را به شکست بکشاند و قصد ندارد توافق را به طور کامل اجرا کند.

اجلاس اضطراری سران اروپا به درخواست ماکرون پس از تماس ترامپ و پوتین

اجلاس اضطراری سران اروپا به درخواست ماکرون پس از تماس ترامپ و پوتین
2025-02-16T12:43:05+03:30
به‌دنبال توافق مسکو و واشنگتن به منظور برگزاری مذاکرات صلح اوکراین در عربستان، رئیس جمهور فرانسه خواستار برگزاری اجلاس اضطراری با سران اروپایی شد.

مقام سابق صهیونیست کابینه نتانیاهو را به کارشکنی در روند تبادل اسرا متهم کرد

مقام سابق صهیونیست کابینه نتانیاهو را به کارشکنی در روند تبادل اسرا متهم کرد
2025-02-16T12:43:04+03:30
مذاکره کننده سابق صهیونیست در مصاحبه با شبکه ۱۲ این رژیم مدعی شد کابینه نتانیاهو دو بار در سال گذشته مانع از دستیابی به توافق آتش بس در غزه و تبادل اسرا شده...

اهداف آمریکا از مانع‌تراشی در پروازهای ایران به مقصد لبنان

اهداف آمریکا از مانع‌تراشی در پروازهای ایران به مقصد لبنان
2025-02-16T12:29:46+03:30
یکی از رهبران ائتلاف فتح عراق تاکید کرد که آمریکا مسئول تصمیم خصمانه اتخاذ شده در قبال هواپیماهای ایرانی است.

اجلاس اضطراری سران اروپایی به درخواست ماکرون پس از تماس خودجوش ترامپ با پوتین

اجلاس اضطراری سران اروپایی به درخواست ماکرون پس از تماس خودجوش ترامپ با پوتین
2025-02-16T12:16:24+03:30
به‌دنبال توافق مسکو و واشنگتن به منظور برگزاری مذاکرات صلح اوکراین در عربستان، رئیس جمهور فرانسه خواستار برگزاری اجلاس اضطراری با سران اروپایی شد.

ادعای سی‌ان‌ان؛ ابراز تمایل ریاض برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا درخصوص پرونده هسته‌ای

ادعای سی‌ان‌ان؛ ابراز تمایل ریاض برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا درخصوص پرونده هسته‌ای
2025-02-16T12:03:08+03:30
سی‌ان‌ان مدعی شد که عربستان سعودی آمادگی خود را برای میانجی‌گری بین آمریکا و ایران به منظور دستیابی به توافقی جدید درباره برنامه هسته‌ای تهران ابراز کرده است.

محموله جدید ۱۸۰۰ تُنی بمب‌های‌ آمریکایی به اراضی اشغالی رسید

محموله جدید ۱۸۰۰ تُنی بمب‌های‌ آمریکایی به اراضی اشغالی رسید
2025-02-16T12:03:08+03:30
منابع عبری گزارش دادند که محموله ۱۸۰۰ بمب‌ سنگین یک تُنی از نوع MK۸۴ که بایدن تحویل آنها را به تاخیر انداخته بود، شامگاه گذشته به اراضی اشغالی رسید.

حزب‌الله: دولت لبنان از تصمیم خود درباره هواپیماهای ایرانی عقب‌نشینی کند

حزب‌الله: دولت لبنان از تصمیم خود درباره هواپیماهای ایرانی عقب‌نشینی کند
2025-02-16T11:36:21+03:30
حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به تحولات داخلی این کشور و درگیری‌های به وجود آمده میان معترضان و نیروهای ارتش واکنش نشان داد.

حمله صهیونیست‌ها به نوار غزه و شهادت ۳ نیروی پلیس فلسطین

حمله صهیونیست‌ها به نوار غزه و شهادت ۳ نیروی پلیس فلسطین
2025-02-16T11:23:02+03:30
اشغالگران صهیونیست با هدف قرار دادن رفح بار دیگر آتش بس در نوار غزه را نقض کردند.

دولت غزه: رژیم صهیونیستی از تعهدات خود در آتش‌بس فرار می‌کند

دولت غزه: رژیم صهیونیستی از تعهدات خود در آتش‌بس فرار می‌کند
2025-02-16T11:09:43+03:30
دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد که اذعان صهیونیست‌ها به عدم وارد کردن کانکس به غزه، اعلام رسمی فرار آنها از تعهدات آتش بس در غزه است.

طومار ۱۲۰۰ امضایی اندیشمندان عربی خطاب به نشست سران اتحادیه عرب

طومار ۱۲۰۰ امضایی اندیشمندان عربی خطاب به نشست سران اتحادیه عرب
2025-02-16T10:03:03+03:30
بیش از ۱۲۰۰ اندیشمند سیاسی عربی و فلسطینی با امضای طوماری خواستار اقدامات عملی در نشست سران اتحادیه عرب در ریاض در قبال مساله کوچ اجباری فلسطینیان از نوار غز...

ذوق‌زدگی ترامپ نسبت به سخنان سفیر امارات

ذوق‌زدگی ترامپ نسبت به سخنان سفیر امارات
2025-02-16T10:03:02+03:30
رئیس جمهور آمریکا ذوق زدگی خود را نسبت به سخنان سفیر امارات در واشنگتن نشان داد.

افشای جنایت غیر انسانی افسر صهیونیست در نوار غزه

افشای جنایت غیر انسانی افسر صهیونیست در نوار غزه
2025-02-16T09:49:44+03:30
یک سایت عبری زبان به گوشه‌ای از جنایات نظامیان صهیونیست در نوار غزه اشاره کرد.

تصاویری از سید حسن نصرالله که برای اولین بار منتشر می‌شود

تصاویری از سید حسن نصرالله که برای اولین بار منتشر می‌شود
2025-02-16T09:23:00+03:30
یک وبگاه نزدیک به حزب الله، تصاویری از «سید حسن نصرالله» را برای اولین بار منتشر کرد.

یک کشته و ۴ زخمی در پی حمله پناهجوی سوری به عابران پیاده در اتریش

یک کشته و ۴ زخمی در پی حمله پناهجوی سوری به عابران پیاده در اتریش
2025-02-16T08:43:00+03:30
حمله یک پناهجوی سوری با چاقو به چند عابر پیاده در مرکز اتریش یک کشته و چهار زخمی بر جا گذاشت.

ماجرای پرسشنامه ارسالی واشنگتن برای اعضای ناتو چیست؟

ماجرای پرسشنامه ارسالی واشنگتن برای اعضای ناتو چیست؟
2025-02-16T08:43:00+03:30
آمریکا با ارسال پرسشنامه‌ای به متحدانش در ناتو، خواستار ارزیابی تعداد نیروها و تسلیحات موجود و تعیین وسعت قوای قابل اعزام به اوکراین به عنوان «ضمانت امنیتی» ...

اقدام «بچه‌گانه» صهیونیست‌ها در قبال اسرای فلسطینی موجی از انتقادات را به دنبال داشت

اقدام «بچه‌گانه» صهیونیست‌ها در قبال اسرای فلسطینی موجی از انتقادات را به دنبال داشت
2025-02-16T08:29:41+03:30
حرکت مسئولان زندان‌های رژیم صهیونیستی در قبال اسرای فلسطینی قبل از آزاد کردن آنها موجی از انتقادات را به دنبال داشته است.

استمرار سرکوبگری رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

استمرار سرکوبگری رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
2025-02-16T08:29:40+03:30
سرکوبگری و تشدید فعالیت‌های نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری برای بیست و هفتمین روز متوالی ادامه پیدا کرد.

«وفیق صفا»: هیچ ارتباطی میان حزب‌الله و حادثه رخ‌داده برای «یونیفل» وجود ندارد

«وفیق صفا»: هیچ ارتباطی میان حزب‌الله و حادثه رخ‌داده برای «یونیفل» وجود ندارد
2025-02-16T08:16:20+03:30
یکی از مسئولان حزب الله وجود هر گونه ارتباط میان حادثه رخ داده برای نیروهای یونیفل و این حزب را رد کرد.

نگرانی عراق نسبت به حضور عناصر داعش در خاک سوریه

نگرانی عراق نسبت به حضور عناصر داعش در خاک سوریه
2025-02-16T08:16:20+03:30
وزیر خارجه عراق نسبت به فعالیت‌های عناصر داعش در داخل سوریه ابراز نگرانی کرد.

توافق لاوروف و روبیو برای حفظ تماس جهت تدارک ملاقات پوتین و ترامپ

توافق لاوروف و روبیو برای حفظ تماس جهت تدارک ملاقات پوتین و ترامپ
2025-02-16T08:16:20+03:30
وزیر خارجه روسیه و همتای آمریکایی وی در تماسی تلفنی برای تدارک دیدار بین روسای جمهور دو کشور توافق کردند.

حمدان: با عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی در غزه مانند اشغالگران رفتار می‌کنیم

حمدان: با عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی در غزه مانند اشغالگران رفتار می‌کنیم
2025-02-16T08:03:00+03:30
یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس نسبت به استقرار عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی در نوار غزه هشدار داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)