میرنیوز

سریال باج دهی‌های نتانیاهو به متحدین

 سریال باج دهی‌های نتانیاهو به متحدین 2022-12-17T08:58:20+03:30

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ائتلاف جدید حاکم در سرزمین‌های اشغالی به رهبری نتانیاهو در ساعات بامدادی روز جمعه در نخستین جلسه رای‌گیری لایحه بحث‌برانگیز ارائه‌شده به پارلمان، با بی‌اعتنایی به روندهای قانونی گامی مهم را در مسیر جلب رضایت شرکای نتانیاهو در کابینه ائتلافی جدید قبل از اتمام مهلت 10 روزه نتانیاهو برداشتند.

در لایحه جدید ارائه‌شده توسط شرکای حزب لیکود و نتانیاهو به کنست تلاش می‌شود تا با اصلاح مفاد قانونی زمینه‌ای فراهم شود تا «آریه درعی» رهبر حزب «شاس» با وجود سوءپیشینه قضایی بتواند در کابینه جدید، مسئولیت 3 وزارت‌خانه را عهده‌دار شود.

درعی پیش از این به دلیل پرونده فساد مالی خود دارای سوپیشینه قضایی است اما حکم زندان وی تا به امروز به حالت تعلیق درآمده است.

براساس قوانین سرزمین‌های اشغالی، هر فردی که در طول 7 سال اخیر دارای حکم حبس بوده باشد نمی‌تواند منصب وزیری را در وزارت‌خانه‌های رژیم صهیونیستی عهده‌دار شود.

نتانیاهو مدعی است از آنجا که حکم حبس آریه درعی به حالت تعلیق درآمده و او به زندان نرفته است در نتیجه این ماده قانونی نمی‌تواند مانعی بر سر راه اعطای کرسی 3 وزراتخانه کشور، بهداشت و دارایی به وی شود.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , انتخابات رژیم صهیونیستی , بنیامین نتانیاهو , بنی گانتس , کرانه باختری , فلسطین ,

طبق قانون درعی می‌بایست به سبب سوءپیشینه قضایی خود از کمیسیون برگزاری انتخابات تقاضای فرجام‌خواهی کند تا پس از تشخیص این کمیسیون بتواند مسئولیت وزارت را عهده‌دار شود. در قانون پیشنهادی جدید توسط حزب لیکود و احزاب متحد، کمیسیون برگزاری انتخابات از این حق محروم شده و نمی تواند مانع انتخاب درعی در مناصب وزارتی شود.

 

لایحه مزبور همچنین تلاش دارد تا با تغییر عجیب و غریب ساختار و اختیارات وزارت‌خانه‌ها در سرزمین‌های اشغالی زمینه‌ای را فراهم کند تا «بتزلائل اسموتریچ» رهبر حزب افراطی «صهیونیسم مذهبی» بتواند در کنار فردی دیگر به عنوان وزیر جنگ، در مقام وزیر مستقل وزارت جنگ در اداره امور کرانه باختری منصوب شود.

اسموتریچ رهبری یکی از مهم‌ترین احزاب طرفدار شهرک‌سازی و الحاق کرانه باختری و سایر مناطق فلسطینی‌نشین به سرزمین‌های اشغالی را برعهده دارد. در صورت تصویب این لایحه برای نخستین بار در جهان یک وزارت‌خانه دارای 2 وزیر خواهد شد و اسموتریچ در کنار فرد دیگری به عنوان وزیر جنگ مسئولیت اداره امور کرانه باختری را در دست خواهد گرفت.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , انتخابات رژیم صهیونیستی , بنیامین نتانیاهو , بنی گانتس , کرانه باختری , فلسطین ,

این 2 لایحه پیشنهادی پس از ادغام در قالب یک لایحه به کنست ارائه شد و سرانجام در ساعات بامدادی روز جمعه توانست با 63 رای موافق در برابر 52 رای مخالف در قرائت اولیه خود به تصویب برسد.

لایحه فوق به منظور تصویب نهایی می بایست پس از بررسی در کمیسیون مربوطه در پارلمان رژیم صهیونیستی برای 2 بار دیگر نیز در صحن پارلمان به رای گذاشته شود و در صورت تصویب توسط حداقل 61 نماینده از مجموع 120 نماینده پارلمان لازم‌الاجرا خواهد شد.

 

باج دهی‌های بی‌پایان نتانیاهو به احزاب متحد

نتانیاهو در ادامه تلاش‌های خود به منظور جلب رضایت شرکایش در کابینه جدید رژیم صهیونیستی قصد دارد تا 2 لایحه عجیب دیگر را نیز به صحن پارلمان ارائه دهد.

در لایحه نخست قرار است تا گسترش دایره اختیارات وزارت امنیت داخلی به رای گذاشته شود. این اقدام با هدف جلب رضایت «ایتامار بن‌گویر» رهبر حزب «قدرت یهودی» صورت می پذیرد تا بدین شکل زمینه حضور وی در کرسی وزارت امنیت داخلی تسهیل شود.

 

بن‌گویر که به سبب مواضع نژادپرستانه‌اش علیه عرب‌ها و فلسطینیان شناخته می‌شود بارها رهبری حملات شهرک‌نشینان افراطی به محلات فلسطینی‌نشین از جمله محله «شیخ جراح» بیت المقدس را در دست داشته است.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , انتخابات رژیم صهیونیستی , بنیامین نتانیاهو , بنی گانتس , کرانه باختری , فلسطین ,

نتانیاهو همچنین در سومین لایحه پیشنهادی خود قصد دارد تا قانونی را به تصویب برساند که براساس آن مجازات‌ها و محدودیت‌هایی را برای نمایندگان پارلمان که پس از ورود به مجلس از فراکسیون پارلمانی‌شان کناره‌گیری می‌کنند، وضع نمایند.

هدف نتانیاهو از تصویب این لایحه آن است که تا فرصت هرگونه اختلاف‌نظر و مخالفت با خود را از سوی نمایندگان متحدش سلب کند.

در سال‌های گذشته بسیاری از نمایندگان حزب لیکود و دیگر احزاب راست‌گرا به جهت اختلاف نظر با سیاست‌های نتانیاهو در میانه کار از این حزب و یا ائتلاف تحت رهبری وی جدا شدند و سبب شدند تا این جریان با ریزش آرا در کنست همراه شود و از قدرت به زیر کشیده شود.

جدایی بسیاری از متحدین نتانیاهو از ترکیب حزب لیکود سبب شد تا حسی از بی‌اعتمادی در نتانیاهو علیه حلقه وفاداران و متحدین‌‎اش شکل بگیرد.

این لوایح 3 گانه نخستین گام‌های عملی پارلمان جدید رژیم صهیونیستی به ریاست «یاریو لوین»، رئیس تازه‌کار پارلمان اسرائیل، با هدف اصلاح بنیادین قوانین درجهت تامین خواسته‌های نتانیاهو و جلب رضایت شرکای وی در ترکیب کابینه جدید به شمار می‌روند.

سران احزاب متحد نتانیاهو اصرار دارند تا پیش از پایان مهلت 10 روزه نتانیاهو به منظور تشکیل کابینه و برگزاری مراسم سوگند کابینه جدید رژیم صهیونیستی در 21 دسامبراین لوایح به تصویب برسند.

مقامات ارشد 3 جریان راست‌گرای افراطی «شاس»، «صهیونیسم مذهبی» و «قدرت یهودی» اعلان کرده‌اند که در صورت عدم تصویب لوایح مزبور تا تاریخ مقرر از مشارکت در کابینه جدید نتانیاهو انصراف خواهند داد.

تلاش‌های نتانیاهو به منظور تحریف و دستکاری قوانین موجی گسترده از انتقادات را در میان چهره‌های سیاسی این رژیم رقم زده است. در همین راستا «بنی گانتس» وزیر جنگ کنونی رژیم صهیونیستی با اشاره به تلاش های نتانیاهو به منظور انتخاب 2 وزیر در یک وزارتخانه و تقسیم اختیارات یک وزراتخانه میان دو فرد با حمله به وی مدعی شد این روند باعث خرد شدن سلسله مراتب فرماندهی و از بین رفتن امنیت داخلی اسرائیل در آینده نزدیک خواهد شد.

علاوه بر گانتس، بسیاری از حقوق‌دانان نیز در سرزمین‌های اشغالی تلاش‌های نتانیاهو به منظور دست‌اندازی به ارکان رژیم و ساختارهای آن را به چالش طلبیدند.

در همین راستا «گیدعون صعر» رهبر حزب امید جدید و از متحدین سابق نتانیاهو و منتقدین این روزهای وی در نطق 3 ساعته خود مدعی شد نتانیاهو و کابینه ائتلافی حاکم روز به روز با تصمیمات افراطی‌اش اعتماد ساکنین سرزمین‌های اشغال را از دست می‌دهند.

 

بیست و پنجمین انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی در تاریخ 10 آبان ماه سال جاری برگزار شد و در جریان آن جناح راستگرا به رهبری نتانیاهو موفق شد تا با کسب نظر مساعد 64 نماینده از مجموع 120 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی، ضمن کنار زدن یائیر لاپید، نخست وزیر موقت کنونی، مسئولیت تشکیل کابینه جدید این رژیم را عهده‌دار شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

اعزام یک هیئت صهیونیست به قاهره برای ادامه گفتگوهای آتش بس

اعزام یک هیئت صهیونیست به قاهره برای ادامه گفتگوهای آتش بس
2025-02-17T02:03:00+03:30
یک هیئت صهیونیست روز دوشنبه برای ادامه گفتگوهای آتش بس به مصر سفر می کند.

ترامپ: به نتانیاهو درباره غزه آزادی عمل دادم

ترامپ: به نتانیاهو درباره غزه آزادی عمل دادم
2025-02-17T01:09:38+03:30
رئیس جمهور آمریکا از اعطای آزادی عمل به نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه خبر داد.

چین: فلسطین در کانون مسائل خاورمیانه قرار دارد

چین: فلسطین در کانون مسائل خاورمیانه قرار دارد
2025-02-17T00:29:39+03:30
وزیر خارجه چین خواستار حل و فصل مسئله فلسطین از مسیر دیپلماتیک شد.

روبیو: تماسی از ایران برای مذاکره دریافت نکرده ایم

روبیو: تماسی از ایران برای مذاکره دریافت نکرده ایم
2025-02-16T23:36:21+03:30
وزیر خارجه آمریکا گمانه زنی ها درباره مذاکره با ایران پیرامون برنامه هسته ای این کشور را رد کرد.

المیادین: امیر قطر به تهران سفر می کند

المیادین: امیر قطر به تهران سفر می کند
2025-02-16T23:36:21+03:30
پایگاه خبری المیادین از سفر امیر قطر به ایران طی هفته جاری خبر داد.

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند
2025-02-16T22:16:26+03:30
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از راهبرد مشترک تل‌آویو و واشنگتن درباره غزه خبر داد.

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند
2025-02-16T21:49:39+03:30
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با شنیع توصیف کردن موضع مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جانبداری از کی‌یف، گفت که اظهارات اخیر «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در ...

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند
2025-02-16T21:36:20+03:30
رئیس دومای دولتی روسیه امروز اعلام کرد: اتحادیه اروپا و نهادهای بین المللی آن با تغییرات جدی روبرو هستند؛ این روند با درگیری ها و بحران هایی همراه خواهد بود.

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد
2025-02-16T21:36:19+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد.

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد
2025-02-16T21:22:58+03:30
مدیر بیمارستان شفا در غزه گفت: گرچه اشغالگران صهیونیست کشتار مستقیم مردم را متوقف کرده‌اند، اما نسل کشی غیر مستقیم مردم همچنان ادامه دارد.

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!
2025-02-16T20:56:21+03:30
مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز در مصاحبه ای، تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای را به عنوان شرط آمریکا برای مذاکره با ایران اعلام کرد!

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند
2025-02-16T20:29:42+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:29:42+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:16:20+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم
2025-02-16T20:03:01+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند
2025-02-16T19:52:58+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب بر لزوم آمادگی برای قرار گرفتن زیر پرچم حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!
2025-02-16T19:52:44+03:30
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است
2025-02-16T19:11:14+03:30
فرستاده ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیا در مصاحبه ای اعلام کرد: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه
2025-02-16T18:56:27+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش
2025-02-16T18:30:34+03:30
کابینه رژیم صهیونیستی انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم را تأیید کرد.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه
2025-02-16T18:30:32+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
2025-02-16T18:30:32+03:30
خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی از وضع محدودیت های جدیدی علیه ۵ بانک و ۳ شرکت این کشور در خصوص انجام معاملات دلاری خبر داد.

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه
2025-02-16T18:03:01+03:30
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال بازگشت تل آویو به جنگ در غزه هشدار داد.

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد
2025-02-16T18:03:01+03:30
رویترز در گزارشی فاش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه عدم حمایت از استقلال جزیره تایوان در وبگاه خود را حذف کرده است.

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت
2025-02-16T17:49:39+03:30
ارتش لبنان در خصوص اقدام نظامیان این کشور علیه معترضان که در مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت دست به اعتراضات مسالمت‌آمیز زده بودند، بیانیه‌ای صادر کرد.

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد
2025-02-16T17:23:01+03:30
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی اعلام کرد: فریبکاری غرب با توافقات مینسک درسی برای روسیه شد که به مسکو در آینده برای دفاع بهتر از منا...

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی
2025-02-16T17:09:41+03:30
سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که طی دو روز در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد
2025-02-16T16:43:02+03:30
وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین در محور کورسک ۲۳۰ نیروی نظامی خود را از دست دادند.

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم
2025-02-16T16:16:21+03:30
وزیر خارجه هند با انتشار پیامی اعلام کرد: دیدار خوبی با وزیر خارجه ایران داشتم؛ درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه با یکدیگر صحبت کردیم.

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T16:03:08+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)