میرنیوز

فرودگاه رامون؛ همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل در برابر اردن

 فرودگاه رامون؛ همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل در برابر اردن 2022-09-07T13:55:17+04:30

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، موافقت کابینه «محمد اشتیه»، نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین با پیشنهاد رژیم صهیونیستی به منظور سفر فلسطینیان از فرودگاه «رامون» به خارج از فلسطین، با واکنش منفی مقامات اردنی همراه شده است تا مناسبات تل‌آویو و امّان بار دیگر در مسیری پرسنگلاخ قرار گیرد.

مروری بر فراز و فرودهای روابط اردن و رژیم صهیونیستی

به‌رغم امضای توافق صلح «وادی عربه» میان «ملک حسین» پادشاه اردن و «اسحاق رابین» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اکتبر 1994 روابط طرفین در طول نزدیک به 3 دهه گذشته همواره با بحران و تنش عجین بوده است. تداوم اختلافات ارضی تل‌آویو و امّان در مناطق مرزی، منازعه بر سر نحوه بهره‌برداری منابع انرژی به ویژه آب، افشای ابعاد تلاش موساد به منظور ترور «خالد مشعل» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس در خاک اردن، انتفاضه دوم فلسطینیان در سال 2000، شکست مذاکرات صلح میان فلسطینیان و اسرائیل با وساطت‌های پیدا و پنهان مقامات اردنی، روند بازداشت، حبس و ترور فرماندهان و رهبران مقاومت اسلامی از جمله موضوعاتی بوده است که همواره موجب پیچیدگی روابط طرفین بوده است.

کشور اردن , ملک عبدالله دوم , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل , کرانه باختری , فلسطین ,

با این حال مناسبات ملک عبدالله دوم و اسرائیل در طول سالهای 2017 تا 2021 به وخامت کشیده شد. در سال 2017 میلادی شهادت شهروندان اردنی به دست محافظین سفارت رژیم صهیونیستی در امّان و استقبال گرم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر وقت اسرائیل از محافظ مزبور خشم اردنی ها را برانگیخت تا روابط دیپلماتیک طرفین با خروج سفیر اسرائیل از خاک اردن به حالت تعلیق درآید. به رغم خشم اجتماعی فراگیر شهروندان اردنی نسبت به این رخداد، روابط دیپلماتیک اردن و اسرائیل تنها 9 ماه بعد با معرفی سفیر جدید رژیم صهیونیستی بار دیگر احیا شد تا مطالبه عمومی اردنی ها را نسبت به اهمال دستگاه دیپلماسی کشورشان در حفظ و دفاع از عزت و کرامت ملی برانگیزد.

در ادامه بازداشت «هبه اللبدی» و «عبدالرحمن مرعی» دو شهروند اردنی توسط رژیم صهیونیستی در واپسین ماه های سال 2019 بدون هیچ دلیل موجهی به بحرانی دیگر در پرونده قطور روابط متشنج اردن و اسرائیل مبدل شد. در واکنش به این اقدام، وزارت خارجه اردن در 30 اکتبر 2019 با احضار «امیر وایسبورد» سفیر رژیم صهیونیستی به وی اخطار داد در صورت امتناع تل آویو از آزادی این دو شهروند اردنی، «غسان المجالی»، سفیر خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواهد خواند. بی اعتنایی اسرائیل به خواسته مقامات اردنی با بازگشت المجالی به اردن همراه شد.

اردن در ادامه به منظور نشان دادن جدیت خود به طرف اسرائیلی در همان روز بازگشت سفیر خود از اسرائیل، از دستگیری یک صهیونیست که قصد ورود غیرمجاز به خاک اردن را داشت، خبر داد. فرد مزبور پس از بازجویی در اختیار دادگاه امنیت ملی اردن قرار گرفت تا برای نخستین بار در تاریخ یک ساکن سرزمین‌های اشغالی در دادگاه امنیت ملی اردن محاکمه شود، امری که با حمایت و استقبال مردم اردن و جریان‌های حامی فلسطینی نیز همراه شد.

اسرائیل سرانجام در نوامبر همان سال با عقب‌نشینی آشکار از مواضع خود با آزادی دو شهروند اردنی موافقت کرد تا پس از این دستاورد عزتمندانه دیپلماتیک، سفیر اردن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی بازگردد.

در گام بعدی سریال مناقشات سیاسی اردن و اسرائیل، در مارس 2021 و در اوج تلاش‌های نتانیاهو به منظور بهره‌برداری تبلیغاتی از توافق معامله قرن با کشورهای عربی خلیج فارس، پادشاهی اردن با عبور هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل از فراز خاک این کشور به مقصد ابوظبی مخالفت کرد. در آن زمان ادعا شد این واکنش اردن در اعتراض به امتناع چند روز قبل مقامات اسرائیلی از تامین تمهیدات امنیتی لازم به منظور دیدار «پرنس حسین»، ولیعهد اردن از مسجد الاقصی صورت پذیرفته است. ادعایی که بعدها توسط مقامات تل‌آویو تکذیب شد. با این حال مصاحبه «ایمن صفدی» وزیر خارجه اردن با شبکه سی.ان.ان و تایید مخالفت امّان با عبور هواپیمای نتانیاهو از فراز خاک اردن به دلیل کارشکنی تل‌آویو بر سر راه سفر ولیعهد این کشور به بیت‌المقدس، بار دیگر از حجم اختلاف نظر در مناسبات طرفین پرده برداشت.

فرودگاه رامون؛ سازوکار رژیم صهیونیستی برای جدایی فلسطینیان از اردن

از سال 2019 احداث فرودگاه رامون در فاصله 11 کیلومتری شمال شهر ایلات و در مجاورت مرزهای سرزمین‌های اشغالی و اردن به بحرانی عمیق در روابط سیاسی امّان و تل آویو مبدل شده است.

کشور اردن , ملک عبدالله دوم , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل , کرانه باختری , فلسطین ,

در آغاز سال 2019 اردن در واکنش به تاسیس این فرودگاه به مجامع بین‌المللی اعتراض کرد. امان معتقد بود که موقعیت جغرافیایی این فرودگاه ناقض معیارهای بین‌المللی است چرا که این فرودگاه تنها 730 متر از فرودگاه ملک حسین در بندر عقبه فاصله دارد که می‌تواند سلامت پرواز هواپیماها از این فرودگاه را در زمان پرواز و فرود به مخاطره بیفکند.

با این حال انتشار خبر تغییر کاربری فرودگاه رامون به منظور سفر فلسطینیان از این فرودگاه به اقصی نقاط جهان خشم مقامات اردنی را برانگیخت، چرا که تا پیش از این اردن به واسطه گذرگاه «کرامه» و فوردگاه «ملکه علیا» تنها مسیر سفر فلسطینیان به سایر کشورها محسوب می‌شد و در صورت استفاده فلسطینیان از رامون به عنوان مسیر جایگزین علاوه بر کاهش وابستگی آنها به اردن عملا گامی جدید در شناسایی رژیم اشغالگر توسط فلسطینیان رقم می‌خورد.

کشور اردن , ملک عبدالله دوم , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل , کرانه باختری , فلسطین ,

به رغم مخالفت اولیه تشکیلات خودگردان با استفاده فلسطینیان از فرودگاه رامون، در 22 سپتامبر نخستین گروه از کاروان 24 نفره فلسطینیان توسط شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی از این فرودگاه رهسپار قبرس شدند تا مشخص شود تل‌آویو بر پیشبرد جدیدترین پروژه خود با هدف عادی‌سازی هر چه بیشتر روابط فلسطینیان با اسرائیل اصرار دارد.

سرانجام روز چهارشنبه هفته گذشته «محمد اشتیه» نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان ضمن موافقت با سفر فلسطینیان از فرودگاه رامون به خارج در ادامه برای کاستن از حساسیت مقامات اردنی افزود که نه رامون و نه هیچ فرودگاه دیگری از عمق روابط ما با اردن نمی‌کاهد. با این حال حتی این مواضع اشتیه نیز نتوانست از نارضایتی مسئولان اردنی بکاهد.

کشور اردن , ملک عبدالله دوم , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل , کرانه باختری , فلسطین ,

از نگاه بسیاری از کارشناسان، بحران فرودگاه رامون ممکن است به چالشی جدید برای تقابل امان و تل‌آویو مبدل شود. اردن در مقام مواجهه با این وضعیت تنها یک گزینه در اختیار دارد و آن تسهیل فرایند تردد فلسطینیان از گذرگاه مرزی کرامه و کاهش هزینه‌های سفر از خاک این کشور برای فلسطینیان به ویژه در شرایطی است که در سال‌های اخیر بر حجم سفرهای فلسطینیان به جهان خارج افزوده شده است.

در همین راستا «انیس قاسم» کارشناس حقوق بین‌الملل معتقد است که به مصلحت فلسطینیان نیست که با عمل از اقتصاد اسرائیل حمایت به عمل آورند، به ویژه که در این میان برخی از فلسطینیان صرفا به دلیل منافع شخصی و مادی از این طرح حمایت می‌کنند.

استفاده فلسطینیان از فرودگاه رامون در عمل می‌تواند تاثیرات منفی عمیقی بر ساختار اقتصاد سیاسی اردن وارد سازد؛ چرا که با شکل‌گیری مسیری جدید، ارزان‌تر و به ظاهر کم‌دردسرتر برای سفر فلسطینیان به خارج، از تمایل آنها برای تردد از گذرگاه کرامه و خاک اردن کاسته خواهد شد.

در سوی دیگر تهدیدات امنیتی پیش روی فرودگاه ملک حسین اردن، دومین اثر منفی کاربری فرودگاه رامون برای فلسطینیان است. در واقع با گسترش استفاده فلسطینیان از فرودگاه رامون بر حجم ترافیک این فرودگاه افزوده خواهد شد، امری که بنابر ادعای مقامات اردنی می‌تواند چشم‌انداز امنیت هواپیماها در هنگام پرواز و فرود در فرودگاه ملک حسین را نیز با چالشی جدی مواجه سازد. این امر در حقیقت در تعارض با معیارهای تعیین‌شده توسط سازمان بین‌المللی هواپیمایی غیرنظامی (ایکائو) است. به گفته «مامون ابونوار» کارشناس امنیت پرواز، احتمال سانحه هوایی در مسیر حرکت دو باند فرودگاه رامون و عقبه چالشی حقیقی است که حتی در شرایط بد جوّی خطر وقوع آن افزایش می‌یابد.

کشور اردن , ملک عبدالله دوم , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل , کرانه باختری , فلسطین ,

چالش نهایی استفاده از فرودگاه رامون توسط فلسطینیان اعتراف ضمنی آنها به اشغالگری رژیم صهیونیستی و حاکمیت این رژیم بر سرزمین‌های اشغالی است؛ امری که در حقیقت تمامی تلاش‌ها و مجاهدت‌های مقاومت فلسطین در طول دهه‌های متمادی را از بین می‌برد.

ملک عبدالله که از روند تحولات روزهای اخیر بسیار ناراضی به نظر می‌رسد دستور داده است تا این مسئله سیاسی با اتکا به ابعاد فنی آن در مجامع بین‌المللی پیگیری شود. در همین راستا دیپلمات‌های اردنی مکلف شده‌اند تا با ارسال اسناد اعتراض خود به مجامع و نهادهای بین‌المللی همگان را نسبت به خطرات فرودگاه رامون آگاه سازند.

اردن روز چهارشنبه هفته گذشته مدعی شد که با فشارهای این کشور کلیه پروازهای خارجی فرودگاه رامون به حالت تعلیق درآمده است. «وجیه عویس» وزیر حمل و نقل اردن افزود: در پی اعتراض دولت اردن، پروازهای خارجی فرودگاه رامون رژیم صهیونیستی لغو شده است. با این حال روشن است که اسرائیل در عمل مطمئن است که اردن نمی‌تواند هیچ تهدیدی را بر سر راه استفاده اسرائیل از این فرودگاه قرار دهد.

اصرار اسرائیل به منظور استفاده فلسطینیان از این فرودگاه در کنار مزایای اقتصادی آن، گامی دیگر در جهت زدودن ایده تشکیل دولت مستقل فلسطینی و گام‌نهادن فلسطینیان در مسیر عادی‌سازی کامل روابط با رژیم صهیونیستی قلمداد می‌شود. در این بین اردن نیز به عنوان یک دولت عربی و اسلامی که همواره کوشیده است تا خود را داعیه دار فلسطین بنامد، یکی دیگر از ابزارهای کارآمد قدرت سیاسی، اقتصادی و حتی امنیتی خویش را به رژیم اشغالگر واگذار می‌کند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند

نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند
2025-02-16T22:16:26+03:30
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از راهبرد مشترک تل‌آویو و واشنگتن درباره غزه خبر داد.

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند

زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف می‌کند
2025-02-16T21:49:39+03:30
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با شنیع توصیف کردن موضع مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جانبداری از کی‌یف، گفت که اظهارات اخیر «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در ...

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند

روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند
2025-02-16T21:36:20+03:30
رئیس دومای دولتی روسیه امروز اعلام کرد: اتحادیه اروپا و نهادهای بین المللی آن با تغییرات جدی روبرو هستند؛ این روند با درگیری ها و بحران هایی همراه خواهد بود.

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد
2025-02-16T21:36:19+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد.

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد

مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد
2025-02-16T21:22:58+03:30
مدیر بیمارستان شفا در غزه گفت: گرچه اشغالگران صهیونیست کشتار مستقیم مردم را متوقف کرده‌اند، اما نسل کشی غیر مستقیم مردم همچنان ادامه دارد.

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!
2025-02-16T20:56:21+03:30
مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز در مصاحبه ای، تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای را به عنوان شرط آمریکا برای مذاکره با ایران اعلام کرد!

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند

روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند
2025-02-16T20:29:42+03:30
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:29:42+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:16:20+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم
2025-02-16T20:03:01+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند
2025-02-16T19:52:58+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب بر لزوم آمادگی برای قرار گرفتن زیر پرچم حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!
2025-02-16T19:52:44+03:30
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است
2025-02-16T19:11:14+03:30
فرستاده ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیا در مصاحبه ای اعلام کرد: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه
2025-02-16T18:56:27+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش
2025-02-16T18:30:34+03:30
کابینه رژیم صهیونیستی انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم را تأیید کرد.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه
2025-02-16T18:30:32+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
2025-02-16T18:30:32+03:30
خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی از وضع محدودیت های جدیدی علیه ۵ بانک و ۳ شرکت این کشور در خصوص انجام معاملات دلاری خبر داد.

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه
2025-02-16T18:03:01+03:30
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال بازگشت تل آویو به جنگ در غزه هشدار داد.

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد
2025-02-16T18:03:01+03:30
رویترز در گزارشی فاش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه عدم حمایت از استقلال جزیره تایوان در وبگاه خود را حذف کرده است.

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت
2025-02-16T17:49:39+03:30
ارتش لبنان در خصوص اقدام نظامیان این کشور علیه معترضان که در مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت دست به اعتراضات مسالمت‌آمیز زده بودند، بیانیه‌ای صادر کرد.

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد
2025-02-16T17:23:01+03:30
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی اعلام کرد: فریبکاری غرب با توافقات مینسک درسی برای روسیه شد که به مسکو در آینده برای دفاع بهتر از منا...

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی
2025-02-16T17:09:41+03:30
سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که طی دو روز در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد
2025-02-16T16:43:02+03:30
وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین در محور کورسک ۲۳۰ نیروی نظامی خود را از دست دادند.

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم
2025-02-16T16:16:21+03:30
وزیر خارجه هند با انتشار پیامی اعلام کرد: دیدار خوبی با وزیر خارجه ایران داشتم؛ درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه با یکدیگر صحبت کردیم.

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T16:03:08+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T16:03:07+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو
2025-02-16T15:49:39+03:30
وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T15:36:26+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم
2025-02-16T15:23:03+03:30
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران
2025-02-16T15:10:03+03:30
شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)