میرنیوز

جزئیات جدید از عملیات تروریستی آمریکا علیه سردار دل‌ها/ داماد ترامپ: شهرت و محبوبیت قاسم سلیمانی به اوج رسیده بود

 جزئیات جدید از عملیات تروریستی آمریکا علیه سردار دل‌ها/ داماد ترامپ: شهرت و محبوبیت قاسم سلیمانی به اوج رسیده بود 2022-08-29T16:15:24+04:30

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "جارد کوشنر"، داماد و مشاور "دونالد ترامپ"، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در یک فصل از کتابش به نام "کاوش در تاریخ: خاطرات کاخ سفید" (Breaking History: A White House Memoir) روایتی از چالش‌های کاخ سفید بعد از ترور سردار "قاسم سلیمانی"، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه کرده است.

روایت کوشنر در فصل 38 کتاب حاکی از این است که او تا لحظه انجام این حمله در نزدیکی فرودگاه بغداد در روز 3 ژانویه 2020 (13 دی‌ماه 1398) اطلاعی از تصمیم ترامپ نداشته است. مطابق توضیحات او "لیندسی گراهام"، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنا یک شب قبل از عملیات گفته بود: "کاری که رئیس‌جمهور قصد دارد فردا انجام دهد اقدامی شجاعانه است.»

مطابق روایت کوشنر، گراهام گفته که اقدام ترامپ مخاطراتی در برخواهد داشت اما «تغییردهنده معادلات بازی» خواهد بود. او نوشته این جملات لیندسی گراهام کنجکاوی‌اش را تحریک کرده اما اصلاً خبر نداشته قرار است چه اتفاقی رخ دهد.

کوشنر نوشته خبر حمله را هنگامی که به همراه ترامپ در جلسه‌ای برای تبلیغات انتخاباتی بوده از «دن اسکاوینو»، معاون ارتباطات رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید شنیده است. او می‌نویسد: "متوجه شدم اسکاوینو دارد توییتر را بالا و پایین می‌کند. او می‌دانست برای باخبر شدن از رویدادهای فوری در سراسر جهان باید کدام خبرنگارها را دنبال می‌کرد... ده دقیقه گذشت و بعد اسکاوینو به حرف آمد و گفت: "تصاویری از یک انفجار در عراق منتشر شده. کنار فرودگاه بوده."

بعد از گفتن این جمله ترامپ خطاب به اسکاوینو گفته است: "دن، این خبر را با دقت دنبال کن و اگر اتفاق جالبی رخ داد به من بگو."

مطابق روایت کوشنر 5 دقیقه بعد دن اسکاوینو خبر به شهادت رسیدن سردار سلیمانی را اعلام کرده است. او در ادامه نوشته است: "دنیا اندکی بعد متوجه شد که ترامپ دستور انجام حمله‌ای که به مرگ [سردار] سلیمانی منجر شد را صادر کرده است."

داماد ترامپ در ادامه به محبوبیت سردار سلیمانی در داخل ایران و شهرت او در منطقه غرب آسیا اعتراف کرده است. او می‌نویسد: "همزمان با تحکیم نفود نظامی [سردار] سلیمانی در منطقه محبوبیتش در ایران و شهرتش در سراسر خاورمیانه به سطوحی بی‌سابقه ارتقاء یافته بود. تحلیلگر سابق سیا، کنث پولاک نام سردار سلیمانی را در میان فهرست 100 فرد بانفوذ مجله تایم در سال 2017 قرار داد.

جرد کوشنر تصریح کرده که نفوذ نظامی سردار سلیمانی در منطقه خطر جنگ را به همراه داشته است. او در ادامه تصریح کرده است: «سران نظامی که در خاورمیانه خدمت کرده بودند تبعات این اقدام را می‌دانستند.»

کوشنر در ادامه به توضیح درباره این پرداخته که ترامپ در ابتدا بنا به توصیه وزیر خارجه‌اش "مایک پامپئو قصد نداشته در این باره این بیانیه صادر کند اما با توضیحات او مجاب شده که این کار را انجام دهد: "فکر می‌کردم لازم بود ترامپ پیام روشن و قدرتمندانه‌ای صادر کرده و دلایل خودش را درباره این حمله و تبعاتی که ایران در صورت انتقام با آن مواجه خواهد شد، توضیح بدهد.»

وی اضافه کرده است: " وقتی از ترامپ پرسیدم که آیا قصد دارد بیانیه‌ای صادر کند گفت که پامپئو توصیه کرده این کار را انجام ندهد چون بر خلاف خواسته‌ ما باعث جلب توجه به حمله شده و تنش‌ها را تشدید خواهد نمود. در پاسخ گفتم: «این کشتی راه افتاده است. این مسئله سرتیتر اخبار است»."

کوشنر نوشته به ترامپ گفته چنانچه بیانیه‌ای صادر نکند احتمال اینکه ایران به نیروهای آمریکایی در منطقه حمله کند زیاد است. او در ادامه نوشته است: "ترامپ دقایقی فکر کرد و بعد از من خواست جملاتی آماده کنم. "

کوشنر بخش اندکی از این بخش از کتاب خودش را به حمله انتقام‌جویانه ایران به پایگاه عین‌الاسد اختصاص داده است. او نوشته است: "روز 7 ژانویه رئیس‌جمهور به کاخ سفید برگشت و او براین گزارش داده که ایران به تأسیسات آمریکا در دو پایگاه هوایی حمله کرده است. ارتش هنوز در حال ارزیابی خسارات بود اما نشانه‌های اولیه حاکی از ان بود که هیچ نظامی آمریکایی آسیب ندیده است."

چندروز بعد از ترور سردار سلیمانی ایران به پایگاه اشغالگران آمریکایی در عراق حمله کرد. شبکه سی‌بی‌اس آبان‌ماه سال گذشته گزارشی منتشر کرد که نشان می‌داد ارتش آمریکا بعد از حمله انتقام‌جویانه ایران عمداً ده‌ها نفر از کسانی که در حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد در روز 8 ژانویه 2020 زخمی شده‌ بودند را واجد دریافت مدال شجاعت و مزیت‌های پزشکی پس از آن تشخیص نداده بود.

سربازان قدیمی و نظامیان فعلی در گفت‌وگو با شبکه سی‌بی‌اس تصریح کردند که مسائل سیاسی یکی از عواملی بود که موجب شده بود ارتش آمریکا شمار کمتری از سربازان را واجد دریافت مدال شجاعت معرفی کند.  سربازانی که سی‌بی‌اس با آنها گفت‌وگو کرده گفته بودند بعد از حملات، ارتش برای کوچک‌نمایی شمار زخمی‌ها تحت فشار قرار داشته است. هدف این بوده که از تشدید تنش‌ها با ایران جلوگیری شود و ارتش، اظهارات "دونالد ترامپ" را زیر سوال نبرد.

یک هفته بعد از حمله موشکی ایران در یک کنفرانس خبری از ترامپ درباره سربازان زخمی‌شده سوال پرسیده شده و او گفته بود: «آنها فقط سردرد خفیف دارند و می‌توانم بگویم که مسئله جدی‌ای در کار نیست.»

تا هفته‌ها پس از حمله ایران دولت ترامپ به دنبال پنهان کردن میزان آسیب‌های وارده به نظامیان آمریکایی در این حمله بود و در کمتر از یک ماه از این حمله، پنتاگون در نهایت با روش‌های قطره‌چکانی اعتراف کرد که بیش از 100 نظامی آمریکایی دچار آسیب‌های مغزی شده‌اند.

 

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار جهانی

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است

شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه ساکنان غزه نسل‌کشی سیاسی است
2025-02-16T20:16:20+03:30
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه را به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: طرح ترامپ مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها را به شدت رد می‌کنیم
2025-02-16T20:03:01+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب، طرح رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر تخلیه نوار غزه و اشغال این باریکه به شدت محکوم کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند

دبیرکل حزب‌الله لبنان: رهبرانِ شهید مقاومت همواره از پیروزی صحبت می‌کردند
2025-02-16T19:52:58+03:30
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به خصوصیات رهبران شهید این حزب بر لزوم آمادگی برای قرار گرفتن زیر پرچم حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

زلنسکی: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!
2025-02-16T19:52:44+03:30
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است

ویتکاف: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است
2025-02-16T19:11:14+03:30
فرستاده ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیا در مصاحبه ای اعلام کرد: مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه قطعا آغاز می‌شود؛ اما پیچیده‌تر است.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش‌بس در غزه
2025-02-16T18:56:27+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب رئیس جدید ستاد ارتش
2025-02-16T18:30:34+03:30
کابینه رژیم صهیونیستی انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم را تأیید کرد.

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه

هشدار حماس نسبت به نقض مکرر آتش بس در غزه
2025-02-16T18:30:32+03:30
جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض مکرر آتش بس در نوار غزه واکنش نشان داد.

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد

رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
2025-02-16T18:30:32+03:30
خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی از وضع محدودیت های جدیدی علیه ۵ بانک و ۳ شرکت این کشور در خصوص انجام معاملات دلاری خبر داد.

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه

هشدار ایهود باراک در خصوص بازگشت به جنگ در غزه
2025-02-16T18:03:01+03:30
نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال بازگشت تل آویو به جنگ در غزه هشدار داد.

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد

آمریکا موضع خود درباره حمایت از استقلال تایوان را تغییر داد
2025-02-16T18:03:01+03:30
رویترز در گزارشی فاش کرد که وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه عدم حمایت از استقلال جزیره تایوان در وبگاه خود را حذف کرده است.

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت

بیانیه ارتش لبنان در خصوص سرکوب معترضان در فرودگاه بیروت
2025-02-16T17:49:39+03:30
ارتش لبنان در خصوص اقدام نظامیان این کشور علیه معترضان که در مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت دست به اعتراضات مسالمت‌آمیز زده بودند، بیانیه‌ای صادر کرد.

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد

پسکوف: روسیه در تله وعده‌های دروغین غرب نمی‌افتد
2025-02-16T17:23:01+03:30
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی اعلام کرد: فریبکاری غرب با توافقات مینسک درسی برای روسیه شد که به مسکو در آینده برای دفاع بهتر از منا...

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی

بیانیه پایانی نشست سران اتحادیه آفریقا در محکومیت شدید رژیم صهیونیستی
2025-02-16T17:09:41+03:30
سی و هشتمین اجلاس سران اتحادیه آفریقا که طی دو روز در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

مسکو: اوکراین ۲۳۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد
2025-02-16T16:43:02+03:30
وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته نیروهای مسلح اوکراین در محور کورسک ۲۳۰ نیروی نظامی خود را از دست دادند.

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم

وزیر خارجه هند: دیدار خوبی با «عراقچی» داشتم
2025-02-16T16:16:21+03:30
وزیر خارجه هند با انتشار پیامی اعلام کرد: دیدار خوبی با وزیر خارجه ایران داشتم؛ درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه با یکدیگر صحبت کردیم.

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T16:03:08+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارونوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T16:03:07+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو

ادعاهای تکراری وزیرخارجه آمریکا علیه ایران پس از دیدار با نتانیاهو
2025-02-16T15:49:39+03:30
وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود

یدیعوت آحارانوت: ارتش اسرائیل طی روزهای آینده از جنوب لبنان خارج می‌شود
2025-02-16T15:36:26+03:30
رسانه‌های عبری اعلام کردند ارتش این رژیم طی روزهای آتی از جنوب لبنان خارج می‌شود؛ اما همچنان خواستار حضور در پنج نقطه راهبردی مرزی با لبنان است.

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم

نتانیاهو: با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفتگو کردم
2025-02-16T15:23:03+03:30
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با وی در اراضی اشغالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران

ادعای شبکه سعودی درباره طرح ترامپ برای مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران
2025-02-16T15:10:03+03:30
شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.

وزارت مسکن غزه: تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه

وزارت مسکن غزه: تخریب ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در غزه
2025-02-16T14:29:47+03:30
وزارت اشتغال و مسکن غزه اعلام کرد که حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه باعث تخریب بیش از ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شده است.

کرملین: روسیه و آمریکا از حالا به بعد روی صلح تمرکز می‌کنند نه جنگ

کرملین: روسیه و آمریکا از حالا به بعد روی صلح تمرکز می‌کنند نه جنگ
2025-02-16T14:29:46+03:30
سخنگوی کرملین با اشاره به تماس تلفنی اخیر روسای جمهور روسیه و آمریکا، گفت که این دو کشور از حالا به بعد روی صلح تمرکز خواهند کرد.

تبلیغ رمزارز جنجالی، رئیس جمهور آرژانتین را در خطر استیضاح قرار داد!

تبلیغ رمزارز جنجالی، رئیس جمهور آرژانتین را در خطر استیضاح قرار داد!
2025-02-16T14:29:45+03:30
رئیس جمهور آرژانتین به دلیل آنچه تبلیغات برای یک رمزارز در حساب کاربری وی در «ایکس» در خطر استیضاح قرار گرفت.

هزینه سنگین اروپا در اعتماد به آمریکا

هزینه سنگین اروپا در اعتماد به آمریکا
2025-02-16T14:29:45+03:30
اعتماد بروکسل به کاخ سفید تا جایی پیش رفته که کشورهای اروپایی «امنیت»  و «اقتصاد انرژی پایه» خود را هم به آمریکا گره زدند.

۲ تصادف در ایالت سند پاکستان با ۶۱ کشته و مصدوم

۲ تصادف در ایالت سند پاکستان با ۶۱ کشته و مصدوم
2025-02-16T13:09:46+03:30
وقوع دو تصادف جداگانه در ایالت سِند در کشور پاکستان به کشته و مصدوم شدن بیش از ۶۰ نفر منجر شد.

رسانه‌های عبری: نتانیاهو به دنبال شکست مرحله دوم آتش بس در غزه است

رسانه‌های عبری: نتانیاهو به دنبال شکست مرحله دوم آتش بس در غزه است
2025-02-16T13:09:46+03:30
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که نتانیاهو تلاش می‌کند تا مذاکرات مرحله دوم مبادله اسرا را به شکست بکشاند و قصد ندارد توافق را به طور کامل اجرا کند.

اجلاس اضطراری سران اروپا به درخواست ماکرون پس از تماس ترامپ و پوتین

اجلاس اضطراری سران اروپا به درخواست ماکرون پس از تماس ترامپ و پوتین
2025-02-16T12:43:05+03:30
به‌دنبال توافق مسکو و واشنگتن به منظور برگزاری مذاکرات صلح اوکراین در عربستان، رئیس جمهور فرانسه خواستار برگزاری اجلاس اضطراری با سران اروپایی شد.

مقام سابق صهیونیست کابینه نتانیاهو را به کارشکنی در روند تبادل اسرا متهم کرد

مقام سابق صهیونیست کابینه نتانیاهو را به کارشکنی در روند تبادل اسرا متهم کرد
2025-02-16T12:43:04+03:30
مذاکره کننده سابق صهیونیست در مصاحبه با شبکه ۱۲ این رژیم مدعی شد کابینه نتانیاهو دو بار در سال گذشته مانع از دستیابی به توافق آتش بس در غزه و تبادل اسرا شده...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)