میرنیوز
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه نیوز نیشن یو اس ای، نظرسنجی جدید شبکه فاکس نیوز نشان داد که ۶۴ درصد از رایدهندگان آمریکایی معتقدند که حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی "به طور دائمی" روش زندگی آمریکاییها را تغییر داد در حالی که ۲۴ درصد معتقدند که این حملات اوضاع را "به طور موقت" تغییر داد.
در مقایسه، نظرسنجی فاکس نیوز که در ماه ژوئن صورت گرفته بود نشان داد که ۵۰ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی معتقدند که کووید ۱۹ برای همیشه زندگی آمریکاییها را تغییر داد در حالی که ۴۲ درصد گفتند این ویروس "به طور موقت" اوضاع را تغییر داد.
در حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی هنگامی که تروریستهای القاعده چند هواپیما را ربودند و آنها را به صورت تعمدی به برجهای دو قلو مرکز تجارت جهانی، پنتاگون و مزرعهای در شنکسویل در ایالت پنسیلوانیا زدند، تقریبا سه هزار تن کشته شدند. این حملات باعث تهاجمات و اشغالهای طولانی مدت افغانستان و عراق، تاسیس وزارت امنیت داخلی و همچنین افزایش تدابیر امنیتی در فرودگاهها، مکانهای مهم، ساختمانهای دولتی معروف و مکانهای توریستی در سراسر آمریکا شد.
وقتی از شرکتکنندگان در این نظرسنجی خواسته شد تا به پنج اقدام دولت فدرال در واکنش به این حملات ترویستی امتیاز دهند، اکثر رایدهندگان افزایش تدابیر امنیتی در فرودگاهها و تاسیس وزارت امنیت داخلی را تایید کردند به طوری که به ترتیب ۶۹ و ۶۳ درصد از شرکتکنندگان گفتند که این واکنشها مناسب بوده است. تنها ۱۵ درصد از رایدهندگان گفتند که افزایش تدابیر امنیتی فرودگاهها یک "واکنش بیش از حد" بود در حالی که ۱۸ درصد همین نظر را در رابطه با تاسیس وزارت امنیت داخلی داشتند.
حمایت کمی از جنگ در افغانستان وجود داشت به طوری که تنها ۴۹ درصد از رایدهندگان میگویند که حمله به افغانستان یک واکنش مناسب به حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر بود که نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد یک کاهش هفت درصدی است و ۲۵ درصد حمله به افغانستان را یک واکنش بیش از حد توصیف میکنند که نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی چهار درصد افزایش داشته است. ۲۰ درصد دیگر گفتند که اقدام نظامی آمریکا در افغانستان به اندازه کافی نبود که نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی سه درصد افزایش داشته است.
این نظرسنجی اوایل اوت سال جاری میلادی پیش از حمله نهایی طالبان به دولت کابل و تکمیل خروج نیروهای نظامی آمریکا، شهروندان آمریکایی و متحدان افغانشان صورت گرفت.
درخصوص حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی، ۴۶ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که این یک تصمیم درست بود که نسبت به سال ۲۰۰۱ میلادی دو درصد افزایش داشت و ۳۱ درصد تاکید کردند که این حمله یک واکنش بیش از حد بود که نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی ۹ درصد کاهش داشت. ۱۸ درصد از رایدهندگان گفتند که حمله و اشغال عراق به اندازه کافی نبود که نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی شش درصد افزایش داشته است.
سیاستی که از کمترین میزان حمایت برخوردار بود، تکنیکهای بازجویی پیشرفته سازمان سیا در رابطه با مطنونین ترویستی بود. تنها ۳۷ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی گفتند که چنین روشهایی مناسب هستند در حالی که ۳۸ درصد آنها را یک واکنش بیش از حد توصیف کرده و ۱۸ درصد گفتند این روشها کافی نبودند.
به طور کلی ۶۵ درصد از شرکتکنددگان در این نظرسنجی گفتند تغییرات صورت گرفته در واکنش به حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر آمریکا را امنتر کرده در حالی که تنها ۱۷ درصد گفتند که این اقدامات آمریکا را ناامنتر کرده است.
در پاسخ به این سوال که آیا ۱۱ سپتامبر باید به عنوان یک تعطیلی فدرالی تعیین شود یا خیر، ۴۷ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی گفتند که معتقدند این اتفاق باید بیفتد و ۴۶ درصد با آن مخالف بودند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که تنها ۵۸ درصد از شرکتککنندگان "شدیدا" یا "خیلی" نگران حملات آتی گروههای تروریستی به آمریکا هستند؛ آماری که باعث میشود این موضوع در انتهای یک فهرست ۱۳ موردی شامل تورم (۸۶ درصد "شدیدا" یا "خیلی" نگران)، جرائم از روی خشونت (۸۱ درصد)، افزایش قدرت چین (۷۳ درصد)، پاندمی (۶۹ درصد)، نژادپرستی (۶۶ درصد) و تغییر آب و هوا (۶۰ درصد) قرار گیرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تحلیلگر قطری: دلارهای آمریکایی نتوانسته ایرانِ قدرتمند را شکست دهد
تحلیلگر سیاسی: دلارهای آمریکایی نتوانسته ایرانِ قدرتمند را شکست دهد
شهادت ۲ فلسطینی در غزه بر اثر شدت جراحات ناشی از حملات رژیم صهیونیستی
تیراندازی به خودرویی در فلوریدا تنها با تصور «فلسطینی بودن سرنشینان»!
تداوم عملیات وحشیانه صهیونیستها در کرانه باختری با حمله به مناطق جدید
سقوط هواپیما در جورجیای آمریکا با ۲ کشته
کنتاکی زیر آب رفت و طوفان جان ۱۰ نفر را گرفت
اقدام نظامی تلآویو در کرانه باختری برای نخستینبار از سال ۲۰۰۲ تاکنون
«ترکی الفیصل»: لازم نیست هر چیزی که ترامپ میگوید حتما در جهان اجرا شود
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: هرگز با تشکیل کشور فلسطین که ما را تهدید کند موافقت نخواهیم کرد
ترامپ برای آتشبس در اوکراین ضربالاجل تعیین کرد
جنگندههای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
انگلیس: آماده اعزام نیرو و تضمین امنیت اوکراین هستیم
آکسیوس: مذاکرات صلح اوکراین در عربستان از روز سه شنبه آغاز می شود
سنتکام مدعی شد: هدف قرار دادن یکی از سرکردگان داعش در سوریه
گفتگوی تلفنی مکرون و بن سلمان درباره مسائل منطقه ای
مخالفت زلنسکی با واگذاری اراضی اوکراین به روسیه
اعزام یک هیئت صهیونیست به قاهره برای ادامه گفتگوهای آتش بس
ترامپ: به نتانیاهو درباره غزه آزادی عمل دادم
چین: فلسطین در کانون مسائل خاورمیانه قرار دارد
روبیو: تماسی از ایران برای مذاکره دریافت نکرده ایم
المیادین: امیر قطر به تهران سفر می کند
نتانیاهو: اسرائیل و آمریکا راهبرد مشترکی درباره غزه دارند
زاخارووا: «کالاس» امید اروپا برای مشارکت در مذاکرات اوکراین را تضعیف میکند
روسیه: اتحادیه اروپا و نهادهای آن با تغییرات جدی روبرو هستند
روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شد
مدیر بیمارستان شفا: نسل کشی غیر مستقیم در غزه ادامه دارد
تعطیلی کامل برنامه هستهای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!
روسیه: کارگاه مونتاژ پهپادهای اوکراین منهدم شدند
شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسلکشی سیاسی است