میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی چهارشنبه هفته جاری مقابل صنعت نفت آبادان در هفته ششم رقابتهای لیگ برتر فوتبال به میدان میرود که یحیی گل محمدی تا کنون از دو دروازهبان خود در این رقابتها استفاده کرده است.
حامد لک در سه دیدار ابتدایی این تیم مقابل فولاد خوزستان، نساجی مازندران و آلومینیوم اراک در دروازه این تیم قرار گرفت که حاصل آن دو برد و یک شکست بود. دروازه لک در هر سه بازی باز شد و این دروازهبان از کلین شیت بازماند.
یحیی گل محمدی که از عملکرد این دروازهبان در جریان باخت سه بر صفر مقابل الهلال عربستان نیز ناراضی بود تصمیم گرفت بوژیدار رادوشوویچ را به عنوان دروازهبان جانشین در چارچوب دروازه پرسپولیس قرار دهد.
رادو مقابل گل گهر سیرجان و مس رفسنجان به میدان رفت اما او هم نتوانست کلین شیت داشته باشد تا پرسپولیس با تساویهای مشابه یک - یک تنها دو امتیاز از این دیدارها کسب کند.
پرسپولیس که بر خلاف پنج فصل گذشته خود که منجر به قهرمانیهای متوالی این تیم شده بود در حراست از دروازه خود در پنج بازی ابتدایی فصل جاری نا موفق بوده است تا بحران داشتن گلر «شماره یک» به پرسپولیس برسد.
یحیی در حالی برای بازی با نفت آبادان با ابهام در انتخاب دروازهبان روبروست که همتای او در استقلال تهران در تصمیمی شوکه کننده سید حسین حسینی و رشید مظاهری را نیمکت نشین و خانه نشین کرد تا علیرضا رضایی در دروازه بایستد.
باید دید سرمربی سرخ پایتخت از فرهاد مجیدی در استقلال تهران برای انتخاب سنگربان خود مقابل نفت آبادان الگو میگیرد تا امیرمحمد یوسفی برای اولین بار تجربه ایستادن در دروازه را پیدا کند یا اینکه بار دیگر لک و رادو برای ماندن در چارچوب رقابت خود را دنبال خواهند کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد