میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، روبرتو روزتی، رئیس کمیته داوران یوفا امیدوار است که رویکرد VAR که در یورو ۲۰۲۰ به کار گرفته می شود، در لیگ های داخلی اروپا نیز ادامه یابد و هشدار می دهد که تجزیه و تحلیل بیش از حد تصمیمات، "خطرناک" است.
استفاده از فناوری و استاندارد داوری در این مسابقات به طور کلی مورد ستایش بسیاری از ناظران قرار گرفته است و روزتی احساس می کند که این ملاکی برای پیگیری سایر مسابقات است.
روزتی گفت: ما نمی خواهیم همه جزئیات را بررسی کنیم. اگر این کار را انجام دهیم، VAR می تواند خطرناک باشد اگر به طور مناسب استفاده نشود.
روز سه شنبه گزارش شد که باشگاه های لیگ برتر مشتاق رویکردی هستند که در فصل آینده مورد استفاده قرار گیرد. از این روش به عنوان "لمس سبک" فناوری یاد شده است.
روزتی ادامه داد: ما معتقدیم که داوران باید همیشه در مرکز تصمیم گیری باشند و در زمین بازی تصمیم بگیرند.
در مجموع روزتی گفت که ۲۷۶ حادثه از طریق فناوری VAR بررسی شده و ۱۸ مورد اصلاح VARصورت گرفته است که آمار خوبی است. وی گفت که همه ۱۸ اصلاحات "۱۰۰ درصد صحیح" بوده است اما پذیرفت که بحث های داخلی در مورد چند موقعیت وجود دارد که VAR در آنها مداخله نکرده است.
روزتی معتقد است که مفهوم استفاده از VAR برای اصلاح اشتباهات واضح به خوبی به مسابقات کمک کرده است. روزتی گفت: من معتقدم که داوری در یورو ۲۰۲۰ یک موفقیت واقعی بود. ما در زمین بازی از سوی داوران و کمک داوران نمایش های بسیار خوبی دیدیم.
به طور کلی خطاها در مقایسه با یورو ۲۰۱۶ کاهش یافته است؛ ۱۱۱۱ در مقایسه با ۱۲۹۰. این بدین معناست که میانگین زمان واقعی بازی در یورو ۲۰۲۰ از ۶۵ دقیقه و ۳۰ ثانیه به ۷۰ دقیقه و ۳۶ ثانیه افزایش یافته است.
۹۸ کارت زرد وجود داشت، در حالی که در یورو قبلی ۱۲۹ کارت زرد وجود داشت اما تعداد کارت قرمز دو برابر است؛ شش کارت در مقایسه با ۳.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تیم ملی والیبال برفی ایران در تور جهانی ارزروم فینالیست شد
حذف سه نماینده ایران در کاراته وان چین؛ صعود صادقی به مرحله یک چهارم
رونمایی از پوستر بازی مهم تیم ملی در روز پایانی سال + عکس
دختران توانیاب ایران تاثیر به سزایی در جنبش پارالمپیک ایجاد کرده اند
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل ملوان؛ کارتال بدون دو بازیکن در آزادی
سایپا قهرمان لیگ برتر والیبال زنان شد
توقف سپاهان و برد شمس آذر و خیبر؛ نساجی دو مدعی قهرمانی را خوشحال کرد
توقف دوباره سپاهان در مسیر جام؛ برد سخت رحمتی مقابل تیم قبلی
آخرین تمرین پرسپولیسی ها در زمین جدید؛ گولسیانی زیر نظر پزشکان
پیروزی رحمتی مقابل تیم سابق در نیمه اول؛ تساوی ۴۵دقیقه ای یک مدعی
نمایندگان ایران رقبای خود را در لیگ جهانی کاراته شناختند
کارتال: تکلیف دو بازیکن مشخص نیست؛ تمرکز روی قهرمانی است نه لیست مازاد
زارع: بازی سختی برای پرسپولیس و ملوان خواهد بود
داوری: چرا گذشته فراموش میشود؟ بسکتبال ایران در حال توسعه است
فدراسیون کوهنوردی: اظهارات برادر الناز رکابی حقیقت ندارد
دعوت از چهره های جدید به اردوی تیم ملی بوکس
اضافه شدن چهار بازیکن به اردوی تیم ملی بسکتبال سه به سه زنان
ترکیب اولیه تیم ملی اسکواش بزرگسالان مشخص شد
رافائل کاستیلو: بازی با روسیه و بلاروس برای ایران چالشی تر است
هیجان هفته ۲۳ لیگ برتر؛ چشم مدعیان به تیم شمالی؛ جدال حساس در تهران
صعود آرسنال، استونویلا و رئال به یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
صعود اینتر با درخشش طارمی در لیگ قهرمانان اروپا
شباب الاهلی از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد
رکورد ملی پرتاب چکش بانوان ایران ارتقاء یافت
آکادمی سحر قهرمان لیگ بسکتبال زنان شد
سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی منصوب شد
اردونشینان جدید تیم ملی بسکتبال سه به سه مردان معرفی شدند
پیروزی قاطع تیم ملی هندبال ایران برابر چین در تورنمنت شیراز
اسامی بازیکنان تیم ملی بسکتبال سه به سه اعلام شد
خروجی مجمع عمومی استقلال: تجربه خوبی از تغییرات نداریم