میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روبرتو مانچینی سرمربی تیم ملی ایتالیا به وعدهای که سال گذشته داده بود عمل کرد و نه تنها ایتالیا در قامت یک مدعی برای فتح مهمترین تورنمنت فوتبالی در قاره اروپا تبدیل کرد، بلکه این تیم از دل بحران به اوج افتخار رساند.
مانچو که تیمش 34 بازی متوالی است که نمیبازد، پس از پیروزی در ضربات پنالتی فینال یورو 2020 مقابل انگلیسیها و تبدیل شدن به دومین مربی تاریخ که با ایتالیا قهرمان جام ملتهای اروپا میشود، در حالی که چشمانش غرق در اشک شده بود به شبکه رای اسپورت گفت: انگلیسیها خوب بازی کردند. ما خیلی سریع گل خوردیم و به همین دلیل هم به دردسر افتادیم اما هرچه گذشت بر بازی مسلطتر شدیم. بازیکنان من خارقالعادهاند. بیشتر از این الان نمیدانم چه چیزی باید بگویم. این قهرمانی برای تمام مردممان و برای تمام هوادارانمان بسیار مهم بود.
مانچینی اعتراف کرد که در صحبتهای خود با بازیکنانش در جریان بازی و بین دو نیمه به آنها تأکید کرد که هویت بازیشان را حفظ کنند و همچنان سعی بر تملک توپ داشته باشند و این کاری بود که آنها در ورزشگاه مملو از جمعیت ومبلی انجام دادند.
وی افزود: خوشحالیم که علاوه بر کسب پیروزی، بازی خوبی را هم ارائه کردیم. من امیدوارم که هوادارانمان الان در حال جشن گرفتن باشند.
ایتالیا در حالی بعد از 53 سال فاتح یورو و بعد از 15 سال دوباره قهرمان یک جام بزرگ شد که سه سال پیش به خاطر ناکامی در کسب جواز صعود به جام جهانی به شدت تحت فشار قرار گرفت اما انتصاب مانچینی به عنوان سرمربی این تیم پس از آن ناکامی، نقطه عطفی در کارنامه آتزوری بود. با این حال او ترجیح داد که درباره حال شیرین تیمش صحبت کند تا درباره گذشته تلخ آن.
مانچو گفت: ما الان خوشحالیم و این تنها چیزی است که اهمیت دارد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد