میرنیوز
به گزارش ایسنا، مصطفی کیانی، عضو تیم ملی فوتبال ساحلی ایران درباره شرایط اردوی این تیم گفت: دومین اردوی ما از دیروز با انجام تست کرونا در بوشهر آغاز شد. از اینکه پس از ۱۰ماه شرایط حضور ما کنار همدیگر و پیگیری تمرینات ایجاد شده، بسیار خوشحالیم.
وی ادامه داد: در بخشی از این چندماه در مسابقات لیگ به بازی پرداختیم. پس از آن به دلیل در پیش نبودن مسابقات تیم ملی، به صورت شخصی تمرین کردیم. اما اردوی قبلی شروع مجددی برای دور جدید اردوهایمان بود و الان هم در دومین اردو حاضر شدیم.
کیانی افزود: در مسابقات لیگ دچار مصدومیت شدم اما الان شرایط بسیار بهتری دارم و مشغول انجام تمرینات هستم. تمرینات بسیار خوبی در دو نوبت تمرینی صبح و عصر داریم، البته روز گذشته به دلیل آماده نبودن جواب تستها برای نوبت صبح تمرین نداشتیم، اما در نوبت عصر زیر نظر دکتر نوشادی، مربی بدنساز به انجام تمرینات بدنی پرداختیم.
ملیپوش ارزشمند تیم ملی فوتبال ساحلی ایران با اشاره به مسابقات پیشرو گفت: امیدوارم روز به روز بهتر شویم و با رسیدن به آمادگی کامل برای مسابقت پیشرو آماده باشیم. البته شرایط کرونا همچنان امکان برگزاری مسابقات در زمان اعلام شده را نمیدهد. حتی بازی های المپیک ساحلی آسیا که قرار بود فروردین ماه برگزار شود، مجددا به تعویق افتاد. چارهای جز آماده بودن نداریم تا اگر مسابقات قهرمانی آسیا و جام بین قارهای در زمان مقرر برگزار شود، با آمادگی به میدان برویم.
کیانی در پایان تاکید کرد: در این دور از اردوها چندین بازیکن جوان از دل لیگ به اردو دعوت شدند و ما بازیکنان قدیمیتر از دیدن عملکرد این جوان ها لذت بردیم، چرا که واقعا با استعداد هستند. همه باهم تلاش می کنیم تا برای پیشرفت بیشتر به آنها کمک کنیم. خوشبختانه اردوی قبلی و فعلی با امکانات و شرایط بسیار خوبی همراه بوده است و با آرامش کامل مشغول اجرای برنامه های کادرفنی هستیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد