میرنیوز
به گزارش ایسنا، یکی از ملی پوشان ژیمناستیک ایران پس از تمرین در سالن ژیمناستیک برادران شهید آذرپی مورد ضرب و شتم قرار گرفت. ایمان خاموشی ملی پوش ژیمناستیک ایران که در بازی های آسیایی جاکارتا حضور داشت پس از تمرین در سالن شهید آذرپی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و جراحات جدی به او وارد شد.
خاموشی به ایسنا گفت: شب گذشته (دوشنبه) پس از اتمام تمرین در سالن شهید آذرپی در لابی سالن نشسته بودم که یکی از بچه های سالن به من گفت یک فردی جلوی در با شما کار دارد. من جلوی در رفتم و فردی که او را هم می شناختم بلافاصله به من حمله و بعد شروع به ضرب و شتم من کرد. هنوز علت دقیق این اتفاق را نمی دانم زیرا که فرد پس از اینکه مشاهده کرد که من بر زمین افتادم از محل گریخت. واقعا جای سوال است که چرا چنین افرادی می توانند به باشگاه های قهرمانی مانند معتبر ترین سالن ژیمناستیک ایران وارد شوند؟
او افزود: احساس می کنم این کار از قبل هماهنگ شده بود. فردی که من را مورد ضرب و شتم قرار داد را می شناختم. متاسفانه سالن هیچ نگهبانی ندارد و فردی که من را مورد ضرب و شتم قرار داد یکی از شاگردان مربیانی است که در این سالن کار می کند. اصلا فکر نمی کردم که طرف مقابل دست به چنین کاری بزند.
ملی پوش ژیمناستیک ایران گفت: بسیاری افراد برای ورزش به سالن آذرپی نمی آیند و چندین سال است که ژیمناستیک را کنار گذاشته و فقط عده ای به دلیل متشنج کردن جو در سالن حضور دارند که باعث همچون دردسرهایی می شوند.
او افزود: بلافاصله بعد از این درگیری با پلیس تماس گرفتم و شکایت لازم را انجام دادم. حال روحی و جسمی خوبی ندارم. حس می کنم این کار از طرف افرادی ساماندهی و از قبل برنامه ریزی شده است. امیدوارم مسئولان فدراسیون ژیمناستیک و ورزش در این زمینه پاسخگو باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تیم ملی والیبال برفی ایران در تور جهانی ارزروم فینالیست شد
حذف سه نماینده ایران در کاراته وان چین؛ صعود صادقی به مرحله یک چهارم
رونمایی از پوستر بازی مهم تیم ملی در روز پایانی سال + عکس
دختران توانیاب ایران تاثیر به سزایی در جنبش پارالمپیک ایجاد کرده اند
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل ملوان؛ کارتال بدون دو بازیکن در آزادی
سایپا قهرمان لیگ برتر والیبال زنان شد
توقف سپاهان و برد شمس آذر و خیبر؛ نساجی دو مدعی قهرمانی را خوشحال کرد
توقف دوباره سپاهان در مسیر جام؛ برد سخت رحمتی مقابل تیم قبلی
آخرین تمرین پرسپولیسی ها در زمین جدید؛ گولسیانی زیر نظر پزشکان
پیروزی رحمتی مقابل تیم سابق در نیمه اول؛ تساوی ۴۵دقیقه ای یک مدعی
نمایندگان ایران رقبای خود را در لیگ جهانی کاراته شناختند
کارتال: تکلیف دو بازیکن مشخص نیست؛ تمرکز روی قهرمانی است نه لیست مازاد
زارع: بازی سختی برای پرسپولیس و ملوان خواهد بود
داوری: چرا گذشته فراموش میشود؟ بسکتبال ایران در حال توسعه است
فدراسیون کوهنوردی: اظهارات برادر الناز رکابی حقیقت ندارد
دعوت از چهره های جدید به اردوی تیم ملی بوکس
اضافه شدن چهار بازیکن به اردوی تیم ملی بسکتبال سه به سه زنان
ترکیب اولیه تیم ملی اسکواش بزرگسالان مشخص شد
رافائل کاستیلو: بازی با روسیه و بلاروس برای ایران چالشی تر است
هیجان هفته ۲۳ لیگ برتر؛ چشم مدعیان به تیم شمالی؛ جدال حساس در تهران
صعود آرسنال، استونویلا و رئال به یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
صعود اینتر با درخشش طارمی در لیگ قهرمانان اروپا
شباب الاهلی از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد
رکورد ملی پرتاب چکش بانوان ایران ارتقاء یافت
آکادمی سحر قهرمان لیگ بسکتبال زنان شد
سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی منصوب شد
اردونشینان جدید تیم ملی بسکتبال سه به سه مردان معرفی شدند
پیروزی قاطع تیم ملی هندبال ایران برابر چین در تورنمنت شیراز
اسامی بازیکنان تیم ملی بسکتبال سه به سه اعلام شد
خروجی مجمع عمومی استقلال: تجربه خوبی از تغییرات نداریم