میرنیوز
شهلا بهروزی راد پس از شروع تمریناتش در دریاچه آزادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به این که مدت پنج ماه است که به دلیل شیوع ویروس کرونا تمرینات آبی نداشتم و تمریناتم تنها در بدنسازی خلاصه شده بود، اما خوشبختانه طی یک هفته ای که تمرینات تخصصی خود را به صورت غیرمتمرکز زیر نظر مهدوی نیا مربی تیم ملی آغاز کردم، شرایطم راضی کننده است و یقین دارم بعد از ۳ هفته می توانم افت رکوردم را جبران کنم و به آمادگی قبل برسم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا از شرایط اردو راضی هستید یا خیر؟ افزود: این اردو با همکاری فدراسیون قایقرانی و کمیته ملی پارالمپیک برای من تا پایان سال پیش بینی شده و تمام هزینه ها از جمله؛ خوابگاه، تغذیه و ایاب و ذهاب بر عهده ی کمیته و فدراسیون است و من هزینه ای پرداخت نمی کنم. به هر صورت شرایط خوبی دارم و هیچ دغدغه ای به جز حضور پرقدرت در بازی های پارالمپیک توکیو ندارم.
تنها بانوی پارالمپیکی قایقرانی درباره تمریناتش گفت: چون مدت ۴ ماه دست به پارو نزده بودم تمریناتم فعلا در فاز استقامت و قدرت است تا کم کم شرایطم به حالت قبل برگردد، البته اردوهایم ۲۱روزه است و در طی این مدت صبح ها و بعدازظهرها تمرینات آبی و بدنسازی می کنم و تنها یک تا ۲ وعده استراحت دارم.
بهروزی راد همچنین پیرامون این پرسش که چقدر پروتکل های بهداشتی در اردوی غیرمتمرکز رعایت می شود، تصریح کرد: خودم به شخصه پروتکل های بهداشتی را در دریاچه آزادی رعایت می کنم و تا به امروز مشکل خاصی نداشتم.
وی در پایان افزود: هر چند سال گذشته با تمرینات خوبی که داشتم آماده شرکت در بازیهای پارالمپیک توکیو بودم، اما بیماری کرونا تمام برنامه های من را به هم ریخت و سبب افت رکوردم شد. الان نیز بی انگیزه نیستم و تلاشم بر این است تا در مسافت ۲۰۰ متر پاراکانو دوباره رکورد ۴۸ ثانیه را ثبت کنم و خود را برای پارالمپیک توکیو آماده کنم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد