میرنیوز
به گزارش ایسنا، برگزاری مجامع انتخابات ۲ فدراسیون ورزشی که هر کدام از آن ها به تنهایی حدود ۱۰۰ نفر شرکت کننده دارد از سوی ۲ وزارت خانه ورزش و جوانان و نیز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جای سوال دارد و زمینه ساز این پرسش است که به چه علت در روزهایی که (تیرماه ۹۸) آمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کووید۱۹ طبق اعلام وزارت بهداشت از زمان ورود این ویروس به کشور به بیشترین حد رسیده است باید چنین مجامعی با حضور روسای هیئت های استانی سراسر کشور، دست اندرکاران برگزاری، سایر مسئولان و نیز اهالی رسانه برگزار شود؟
نکته قابل تامل اما اتفاقاتی است که در مورد روند برگزاری انتخابات دو فدراسیون ورزشی ورزش های همگانی و فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی تا پیش از آغاز اوج گیری شیوع کرونا رخ داد؛ انتخابات فدراسیون ورزش های همگانی طی ۱۶ ماه گذشته که بدون رییس کار خود را دنبال کرده است، در مقاطع زمانی مختلف و مناسب امکان برگزاری مجمع انتخاباتی را داشته است و فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی نیز یک بار پیش از سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا از سوی ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری لغو و برگزاری آن منوط به بهتر شدن اوضاع کشور از نظر شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از شیوع کووید۱۹ شد.
فدراسیون ورزش های همگانی
۳۱ خردادماه سال جاری بود که وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد قرار است در تاریخ ۲۵ تیرماه سال جاری در نهایت مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش های همگانی با حضور ۱۰ نامزد تایید صلاحیت شده برگزار شود؛ اتفاقی که در مقطع زمانی فعلی جای سوال دارد و باید از مسئولان تصمیم گیرنده در این رابطه پرسید: انتخابات فدراسیونی که حدود ۱.۵ سال بدون رییس کار خود را دنبال کرده و در برهه های زمانی مناسب دیگری این امکان را داشته که مجمع خود را تشکیل دهد، به چه علت باید در صعودی ترین روزهای شیوع ویروس کرونا برگزار شود؟
از فروردین ۹۸ تاکنون، فدراسیون ورزشهای همگانی بدون رییس کار خود را دنبال کرده است، اتفاقی عجیب که به نوعی در ورزش ایران جهت تصدی ریاست یک فدراسیون ورزشی بی سابقه است، آن هم فدراسیونی که مخاطب آن آحاد افراد جامعه در تمامی ردههای سنی است و نقش بسزایی را در سلامت مردم ایفا می کند. دوره ریاست چهارساله علی مجدآرا در فدراسیون ورزشهای همگانی بر اساس قانون باید ۱۹ اسفندماه ۱۳۹۷ به پایان میرسید، با این وجود وی تا ۱۹ فروردینماه سال ۹۸ تصدی ریاست این فدراسیون را بر عهده داشت و وزیر ورزش و جوانان در همین تاریخ افشین مولایی را که مدیرکل ورزش همگانی این وزارتخانه بود به عنوان سرپرست فدراسیون ورزشهای همگانی منصوب و بر برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون در موعد مقرر تاکید کرد.
اما ۲۱ مهرماه سال گذشته بود که با پایان دوره سرپرستی افشین مولایی در فدراسیون ورزشهای همگانی، وزیر ورزش و جوانان، احمد گواری را به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب کرد تا کماکان صندلی ریاست در فدراسیون ورزشهای همگانی بلاتکلیف باشد. جالب اینکه ثبت نام از کاندیداها ۱۹ مهر به پایان رسید و مسئولان منتظر اساسنامه جدید بودند! حال اما به نظر کار تصویب اساسنامه جدید فدراسیون های ورزشی در شورای نگهبان به بن بست خورده است و در نهایت وزارت ورزش و جوانان تصمیم گرفته طبق همین اساسنامه انتخابات فدراسیون ورزش های همگانی را برگزار کند.
فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی
مجمع انتخاباتی فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی که قرار بود ۱۹ اسفندماه سال جاری برگزار شود با اعلام این فدراسیون و بر اساس مصوبه ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری به جهت شیوع ویروس کرونا لغو شد و در نهایت ۱۶ تیرماه سال جاری بود که اعلام شد قرار است مجمع انتخاباتی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برای انتخاب رئیس فدراسیون ۳۱ تیرماه به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شود.
مسئله قابل تامل این است که آیا مجمع انتخاباتی فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی که یک بار پیش از سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو و برگزاری آن منوط به بهتر شدن اوضاع کشور از نظر شیوع ویروس شده بود این بار قرار است با چه استدلالی همزمان با اوج گیری شمار مبتلایان و مرگ و میرها برگزار شود؟ مساله ای که در ارتباط با آن باید منتظر تصمیم و اظهار نظر نهایی ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری بود.
آخرین مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزشهای دانشگاهی ۱۷ اسفندماه سال ۱۳۹۴ برگزار و محمدرضا دهخدا با ۳۹ رای از مجموع ۵۲ رای به عنوان ریاست فدراسیون ورزشهای دانشگاهی برای چهار سال انتخاب شد، بنابراین حضور وی به عنوان رییس فدراسیون دانشگاهی تا ۱۷ اسفندماه سال گذشته بلامانع بود که در نهایت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی محمدحسین علیزاده را ۲۶ اسفندماه به عنوان سرپرست فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی منصوب کرد.
خطر ویروس گرفتگی...
آیا در روزهایی که تب شیوع ویروس کرونا در کشور داغ شده است، متولیان امر نسبت به خطر شیوع این ویروس در تجمع های ورزشی نظیر مجامع انتخاباتی فدراسیون ها به میزان کافی تامل کرده اند؟ به طور حتم در صورت ابتلای هر یک از افراد به دلیل حضور در چنین جمعی که احتمال شیوع ویروس در آن بالاست، خانواده های مبتلایان نیز در معرض خطر قرار دارند. آنچه در چنین فضاهایی مدنظر قرار نمی گیرد رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و چه در هنگام نشست و برخاست ها، سخن گفتن حاضرین با یکدیگر و حتی در حین انجام مصاحبه از سوی اهالی رسانه شاهد نقض توجه به رعایت فاصله ۱.۵ تا ۲ متری هستیم و خطر انتقال ویروس به بیشترین حد خود میرسد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تمرین ارونوف در کنار دو بازیکن دیگر زیر نظر کادر پزشکی
قهرمانی ایران در جام جهانی فوتبال هفت نفره بدون گل خورده
قدرت نمایی فرنگی کاران ایران در مسکو؛ شاگردان رنگرز قهرمان شدند
تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران قهرمان جام جهانی شد
کومیته تیمی مردان به نیمه نهایی صعود کرد
صعود سپاهان از جم به یک هشتم جام حذفی فوتبال کشور
پیروزی مس رفسنجان مقابل شناورسازی در جام حذفی
حذف بانوان کاتا از دور مسابقات
بازگشت دوباره تکواندوکاران نیروی زمینی به صدر جدول
تیم تنیس روی میز جوانان از مسابقات جهانی حذف شد
روحیه بخشی مهدی طارمی به ملی پوشان فوتبال هفت نفره پیش از فینال جهانی
حضور ملی پوشان بسکتبال در زمین برای اعلام رسمی باخت فنی قزاقستان
صعود خیبر خرم آباد به یک هشتم جامحذفی با برتری مقابل فرد البرز
تراکتور پرستاره حذف شد
شاگردان هروی سرگروه شده و صعود کردند
برد تاریخی بانوان پرسپولیس با ۴ گل مقابل کامیاران
بازگشت مدافع ملی پوش به جمع پرسپولیسی ها در دوحه
نفت صدرنشین لیگ برتر فوتسال زنان شد
ناکامی پینگپنگ بازان نوجوان از صعود به جمع ۸ تیم برتر جهان
بیرانوند بالاخره در تراکتور بازی نکرد
بازگشایی ورزشگاه آزادی دوباره به تعویق افتاد
شروع خوب بانوان کاتارو/ صعود به مرحله یک هشتم نهایی
جهانبخش: برای شرایط خوب نیاز به زمان دارم
کاروان پرسپولیس راهی دوحه قطر شد
یک منتقد قلعه نویی هزار نفر شد!
تیم بسکتبال با ویلچر جوانان ایران جهانی شد
شکست تلخ اما امیدبخش و شروع دوباره پرسپولیس برای جبران
با وجود نیمکت نشینی در پرسپولیس حالم خوب است
مهاجم پرسپولیس: خوشحالم گل زدم چون عالی بازی کردم
خدابندهلو: بازی در آسیا با داخل ایران فرق دارد