میرنیوز
عبدی افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی شرایط به کارگیری و جذب مدال آوران المپیک در ورزش که بررسی آن در کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی کمیته ملی المپیک از هفته گذشته آغاز شد، گفت: ریاست کمیته به هیات اجرایی پیشنهادی مبنی بر استفاده از توانمندی و تجارب المپین ها در آینده ارائه کرد که به تصویب هم رسید. با تصمیم هیات اجرایی پیگیری این موضوع به کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی محول شد.
وی با یادآوری اینکه المپین های ورزش ایران دو دسته افراد را شامل می شوند، خاطرنشان کرد: دسته اول افرادی هستند که سن و تجربه بالایی دارند و می توان از آنها در کارگروه استفاده کرد. دسته دوم هم شامل قهرمانانی جوان با تحصیلات آکادمیک می شود که تجربه گروه اول را ندارند اما می توان از آنها و بعد از گذراندن دوره های آموزشی در بدنه کمیته و ورزش استفاده کرد.
رئیس کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی کمیته ملی المپیک ادامه داد: لازم است این دسته المپین ها همزمان با پیگیری فعالیت های قهرمانی و تحصیلات آکادمیک خود، در دوره های آموزشی ویژه هم شرکت داشته باشند تا علم لازم در حوزه اداری و سیستمی را هم به دست بیاورند. اینگونه می توان به کارگیری آنها در آینده و در بدنه ورزش را در دستورکار قرار داد.
افتخاری با یادآوری اینکه برای بررسی جذب و به کارگیری مدال آوران المپیک در ورزش کارگروهی ویژه تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: در نشست اخیر این کارگروه پیشنهادهای موردنظر در این زمینه مطرح و در مورد آنها به جمع بندی رسیدیم. این پیشنهادها در مورد چارچوب های چگونگی جذب مدال آوران است. قرار است آنها در نشست فردا اعضای هیات اجرایی مطرح شود.
به گفته رئیس کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی نتیجه طرح پیشنهادها و بررسی های تکمیلی برای جذب مدال آوران المپیک منجر به تدوین آئین نامه ای ویژه در این زمینه خواهد شد.
وی در پاسخ به این پرسش که «در وزارت ورزش هم آئین نامه ای برای استخدام قهرمانان وجود دارد که اتفاقات با مصوبه هیات دولت به مرحله اجرا رسید. چه لزومی به تدوین آئین نامه ای جدید با همین مضمون در کمیته ملی المپیک وجود داشت؟»، گفت: طبق آئین نامه مصوب در وزارت ورزش قهرمانان می توانند استخدام دستگاه های مختلف شوند اما آئین نامه موردنظر در کمیته ملی المپیک در واقع مسیر چگونگی به کارگیری مدال آوران المپیک در ورزش را برای آینده ترسیم می کند و اینکه این ورزشکاران برای حضور در بدنه مدیریت ورزش، علم لازم را از طریق دوره های آموزشی مربوطه به دست بیاورند.
رئیس کمیسیون مدیریت وبرنامه ریزی کمیته ملی المپیک تاکید کرد: کمیته ملی المپیک برای هر طرح و تصمیمی در هماهنگی کامل با وزارت ورزش عمل خواهد کرد. در این زمینه هم در هماهنگی کامل با این وزارتخانه پیش می رویم.
عبدی افتخاری در مورد اینکه «در تدوین آئین نامه موردنظر رشته و رنگ مدالِ مدال آوران المپیک حائز اهمیت است؟»، گفت: در هر دوره المپیک تعداد مدال آوران ایران ۶ - ۵ و نهایتاً ۸ - ۷ نفر هستند. حالا اینکه بخواهیم رشته و رنگ مدال آنها هم را اولویت بندی کنیم، درست و منطقی نیست. در این زمینه خیلی ریز نمی شویم.
منبع : خبرگزاری مهر
پیروزی مقتدرانه زارع؛ ایران فاتح لیگ کشتی آزاد پادوبنی شد
پیروزی دلچسب مجتبی گلیج برابر حریف روس
پیروزی امیرحسین فیروزپور با چاشنی اعتراض به داوری
کامران قاسمپور مقتدرانه حریف روس را شکست داد
تیم ملی کومیته ایران با شکست ژاپن فینالیست جام جهانی شد
کامران قاسمپور مقتدرانه پیروز میدان شد
یوسفی اولین چراغ را روشن کرد؛ پیروزی برابر حریف روس
امیرمحمد یزدانی حریف قهرمان المپیک نشد
صنعت نفت با حذف آلومینیوم صعود کرد
سینا خلیلی چهارمین شکست ایران برابر روسیه را رقم زد
رحمان عموزاد نتوانست از حریف روس انتقام بگیرد
برادران مومنی لیگ پادوبنی را با باخت شروع کردند
تمرینات اختصاصی دو بازیکن خارجی پرسپولیس پیش از دیدار با الریان
مردان کاتارو با شکست برابر ایتالیا حذف شدند
آخرین وضعیت تیم فوتبال جوانان ایران تشریح شد
پیروزی سخت پیکان مقابل استقلال خوزستان و صعود به یک هشتم نهایی
سپاهان صدرنشین لیگ برتر والیبال زنان شد
صعود شاگردان مهاجری به یک هشتم نهایی جام حذفی
روزبه چشمی به اردوی استقلال ملحق شد
تعامل دلخواه باشگاه ها با تیم ملی جوانان ایران ایجاد شد
استقلال هم صاحب تیم فوتبال بانوان شد
صعود بعثت به یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال
بانوان استقلال هم از دسته دوم استارت می زنند
یک روز زندان در انتظار ستاره مشهور فوتبال به خاطر ۶۵ یورو!
داوران دیدار استقلال و پاختاکور مشخص شدند
تداوم قعرنشینی «اونبورگ» با شکست برابر «زنیت»
انتقاد تند «انریکه» از «دوناروما» و به خطر افتادن جایگاه او
رئیس جمهور: توزیع عادلانه امکانات اولویت وزارت ورزش باشد
بلیت بازی استقلال و پاختاکور؛ از یک میلیون تا ۳۰ میلیون تومان
در دیدار رئیس جمهور با مسئولان ورزش کشور چه گذشت؟