میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، جواد نکونام عصر امروز شنبه و پس از تمرین این تیم در مورد اتفاقات و حاشیه های این روزهای تیمش گفت: سعی کردم امسال سکوت کنم و با عملکرد و کارم بتوانیم تمرکزمان را روی بازی ها بگذاریم اما این سکوت من باعث شد که هواداران بزرگترین ضربه را بخورند. دیدم اگر نخواهم صحبت کنم به استقلال و هوادارانش خیانت کردم.
وی ادامه داد: نکته ای که خیلی مهم است و هواداران باید بدانند این است که من سر منافع استقلال با کسی معامله نمی کنم. سال قبل هم برابر کسانی ایستادم که می خواستند به استقلال لطمه بزنند. هنوز هم تبعات آن ایستادگی را می بینم. با این حال مهم نیست و من در فوتبال کار درست را انجام می دهم.
جواد نکونام در ادامه خاطرنشان کرد: این تیم با چهار بازیکن تمریناتش را شروع کرده است. تیم ما هیچ وقت کامل نبوده است. می گویم بازیکن خارجی را بگیرند 15 روز طول می کشد. بلانکو را تا دو ساعت قبل از بازی نداشتیم. بروید ببینید همین الان ما چند بازیکن داریم. بازیکن نگرفتند که.
وی ادامه داد: کاکوتا و اندوی که دیر اضافه شدن به تیم به چند هفته تمرین نیاز دارند که به شرایط بازی برسند. من به احترام باشگاه سکوت کردم اما یکسری سواستفاده کردند. هرکسی را دوست دارند به عنوان مربی بیاورند. اما بهتر است زنگ بزنند و بگویند آقای نکونام خسته نباشید. ما مدتهاست آقای سمیعی را ندیدیم. البته امروز عکس ایشان را دیدیم که بچه ها فکر می کردند فتوشاپ است اما گفتیم واقعی است.
نکونام با انتقاد از رفتار مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: ایشان طوری رفتار می کنند که انگار از من طلبکار هستند. فوتبال اصلا اینطور نیست. من با برد و باخت اینطرف و آن طرف نمی شوم. من از این نتایج زیاد دیده ام. ایشان موبایلش را خاموش کرده و جواب نمی دهد. سرپرست تیم نمی داند ایشان کجا هستند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد فهرست آسیایی این تیم گفت: انگار مشکل داریم که این مسایل در بین آنها گم است.
نکونام در مورد مطرح شدن گزینه جانشینی وی در استقلال گفت: من اصلا در مورد این مسایل صحبت نمی کنم و تنها در مورد استقلال و هوادارانش حرف می زنم.
ادامه دارد...
منبع : خبرگزاری مهر
پایان حضور ایران در اسکی آلپاین قهرمانی جهان با نرسیدن جعفری به خط پایان
پیروزی یک نیمه ای جوانان ایران مقابل یمن با درخشش یک استقلالی
تکلیف کریستیانو رونالدو و چند ستاره برای حضور در تهران مشخص شد
دوچرخه سواران ایران از «جاده» دست خالی برگشتند
ابتلای کشتی به ویروس «خشونت» و «بداخلاقی»
زمان بازگشت حسین رسولی به میادین مشخص شد
تساوی پرسپولیس و النصر با سرنوشت سرخپوشان در آسیا چه میکند؟
رفتن وزیر ورزش و جوانان به وزارت راه منتفی شد!
محرومیت و جریمه نقدی برای مربیان و کشتی گیران متخلف
طارمی و مارتینز زوج خط حمله اینتر مقابل یوونتوس
قهرمانی فصیحی در مسابقات داخل سالن سوئیس
غیبت دوباره بهنام یخچالی در ترکیب تیم ملی بسکتبال برای انتخابی کاپ آسیا
پاداش سه میلیاردی به بازیکنان النصر پیش از دیدار با پرسپولیس
دو طلای ناب کشتی فرنگی در بلغارستان
سرپرست نایب رئیسی بانوان دوچرخه سواری منصوب شد
جشنواره رشته های بیلیاردی؛ برترین های بخش بانوان مشخص شدند
آخرین تمرین النصر پیش از دیدار با پرسپولیس در غیاب رونالدو
صعود تیم فوتبال بانوان استقلال به مرحله بعدی لیگ دسته دوم
فرنگیکاران ایران به ۳ مدال نقره در «جام کوتوزوف» دست یافتند
ساوه شمشکی بهترین جایگاه ایران در اسکی آلپاین جهان را کسب کرد
حذف هر پنج جودوکار ایران در روز نخست مسابقات آزاد تونس
فرنگی کاران ایران به ۳ مدال نقره در «جام کوتوزوف» دست یافتند
واکنش «اینزاگی» به حضور مهدی طارمی در بازی با یوونتوس
رتبه نهایی ملیپوشان و حذف دو اسکی باز ایران از مارپیچ قهرمانی جهان
«دیدیه دشان» و احتمال پیوستن به یک باشگاه بزرگ
دردسر گل گهر برای تیم فوتبال جوانان ایران
غیبت چهار بازیکن پرسپولیس در بازی با النصر قطعی شد
برنامه کشتیگیران ایران در مسابقات آلبانی اعلام شد
پیروزی مس و صعود دو پلهای نماینده رفسنجان در لیگ برتر والیبال بانوان
کهریزی: هدف تیم فوتبال جوانان صعود از گروه و قهرمانی در آسیا است