میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، علی جوادی در خصوص آخرین وضعیت ورزشگاه تختی برای میزبانی از دیدارهای تیمهای استقلال تهران و پرسپولیس اظهار داشت: ورزشگاه تختی حدود ۹۰ درصد آماده است و با کمترین اعتبار بازسازی این ورزشگاه را انجام دادیم. در جلسه روز شنبه مقرر شد که کارهای باقی مانده در روند بازسازی ورزشگاه تختی را دو باشگاه استقلال تهران و پرسپولیس انجام دهند.
او ادامه داد: امروز مکاتبهای با فدراسیون فوتبال و مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیرامون همین موضوع داشتیم تا دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تعهدات خود را انجام دهند. چمن ورزشگاه تختی آماده برگزاری مسابقات است اما نصب دوربین، تست صوت، میزان نور ورزشگاه، آماده سازی جایگاه خبرنگاران، کنفرانس خبری، میکسدزون، آماده سازی رختکنها و… از مواردی است که باید دو باشگاه سرخابی در روند بازسازی آن دخالت داشته باشند.
جوادی افزود: صندلی تماشاگران نصب و شماره گذاری شده و گیت های ورودی برای تماشاگران باید نصب شود. امروز جلسهای نیز با مسئولان یگان ویژه داشتیم تا تماشاگران در ورود و خروج از ورزشگاه با مشکل مواجه نباشند. دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیش از این بابت برگزاری بازی در ورزشگاه آزادی هزینههای آن را به شرکت توسعه و تجهیز پرداخت میکردند و حالا هم بابت برگزاری دیدارهای خود در ورزشگاه تختی باید هزینههایی را متقبل شوند.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران در خصوص ظرفیت برای حضور تماشاگران در ورزشگاه تختی گفت: در این رابطه باید جلساتی برگزار و شورای تأمین استان نظر دهد. ورزشگاه تختی ۳۲ هزار صندلی برای تماشاگران دارد و به هر تعداد که مصوب شود، بلیت فروشی صورت خواهد گرفت.
او در خصوص حضور بانوان تماشاگر در ورزشگاه تختی گفت: تمهیدات خوبی در این زمینه شکل گرفته است و از نظر دید به زمین بازی جایگاهی که در ورزشگاه تختی برای بانوان تماشاگر در نظر گرفته شده بهتر از ورزشگاه آزادی است.
جوادی افزود: کمیته ارزیابی، مکان قرارگیری داوران VAR را مشخص کرده و در این ورزشگاه سیستم کمک داور ویدئویی خواهیم داشت.
منبع : خبرگزاری مهر
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد