میرنیوز

مظاهری: عدم حضور رحمتی در قهرمانی کشور نشانگر بیگانگی او با بوکس است/ دوستان بگوید فونتانا کجاست و چه زمانی می‌رسد؟

 مظاهری: عدم حضور رحمتی در قهرمانی کشور نشانگر بیگانگی او با بوکس است/ دوستان بگوید فونتانا کجاست و چه زمانی می‌رسد؟ 2024-01-08T11:12:54+03:30

علی مظاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و تکرار روند سالیان اخیر و قهرمانی دوباره میزبان اظهار داشت: این حرف کاملاً درست است و چند سالی است که باب شده که استان میزبان به عنوان قهرمانی می‌رسد. از طرفی خیلی از استان‌ها به دلیل هزینه‌های بالا به دنبال میزبانی نیستند، اما متاسفانه استان‌هایی که میزبانی را می‌گیرند امتیازاتی را از فدراسیون می‌خواهند و این برای ورزش کشور بد است. باید یاد بگیریم امتیاز میزبانی این است که بوکسور در شهری که سال‌ها تمرین کرده، مبارزه می‌کند و این امتیاز در جای دیگری تعریف نمی‌شود. 

وی در خصوص کیفیت مسابقات قهرمانی کشور عنوان کرد: با دیدن چند مسابقه به این نتیجه رسیدم که بچه‌های نام آشنا  آن چیزی که باید را نشان ندادند. عدم آمادگی در بچه‌ها نشانگر این است که اردوهای مناسبی نداشتند. البته زیاده خواهی است که در 21 روز از مربی کوبایی انتظار تغییر و تحول داشته باشیم، اما در بوق و کرنا کردند که مشکلات پایه بچه‌ها را این مربی رفع کرده است.



مربی پیشین تیم ملی گفت:  بچه‌ها با وجود اردوی قبل از مسابقات آماده نبودند و این یک زنگ خطر برای ما است که در اسفندماه قرار است در مسابقات سهمیه المپیک شرکت کنیم. شاید در این مدت از لحاظ بدنی بچه‌ها به شرایط مناسب برسند، اما از لحاظ تکنیک و تاکتیک کار سختی داریم و حریفان ما نیز در اردوهای فشرده و مسابقات برون مرزی هستند. باید به مربی خارجی وقت داد و ما نیز دوست داریم این مربی سال‌ها در ایران بماند، اما آنطور که شنیدیم در انتخاب این مربی هیچ کدام از بزرگان بوکس نقشی داشتند و رئیس فدراسیون و مدیر تیم‌های ملی او را انتخاب کردند.

مظاهری در خصوص اعلام لیست تیم ملی بعد از مسابقات قهرمانی کشور و حضور دوباره چهره‌های تکراری حتی با وجود حضور مربی خارجی عنوان کرد: متاسفانه به علت عدم برگزاری  مسابقات مناسب شاهد حضور چهره‌های جدید نیستیم. قبول دارم که هزینه حضور در مسابقات برون مرزی سنگین است، اما می‌توانیم در کشور خودمان و شهرهای مختلف مسابقات چهارجانبه و منطقه‌ای را برگزار کنیم. چین در دوران کرونا در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکرد، اما در اولین حضور در وزن 80 کیلوگرم قهرمانی جهان به مدال طلا رسید . این نشان می‌دهد که آنها بیکار نخواهند بود، اما ما می‌گویم حضور در مسابقات برون مرزی هزینه‌بر است و مسابقات داخلی نیز برگزار نمی‌کنیم.

وی افزود: باید برای روسای هیئت‌ها تقسیم وظایف کرد تا تن بوکسورهای جوان با برگزاری مسابقات منطقه‌ای به تن ملی‌پوشان بخورد. تمام مسابقات ما قهرمانی کشور است یا شاید انتخابی تیم ملی برگزار کنیم و در نهایت یک استان بتواند با یک اردو در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کند. اتفاقی که نمی‌تواند بوکس ما را پویا کند و نتیجه آن نیز حضور چهره‌ها تکرای و عدم اضافه کردن نفرات جدید است. فدراسیون باید متوالی مسابقات متعدد باشد و با مدیریت قوی مسابقات منطقه‌ای و چهار جانبه  ها را نه با شعار بلکه در عمل برگزار کند. این ها مشکلات مدیریتی است که منتظریم حل شود و در این یک سال حل نشده است.

کاپیتان سابق تیم ملی بوکس با انتقاد از صحبت‌های فونتس در خصوص ضعف مربیان پایه در ایران گفت: این مربی کوبایی چگونه توانسته در این مدت کوتاه مربیان پایه و باشگاهی ما را آنالیز کند. نمی‌دانم ان مربی به اردوهای جوانان و نوجوانان و تمرینات باشگاهی سر زده که این اظهار نظر را کرده است. کسی باید در این خصوص اظهار نظر کند که چند ماهی در کشور حضور داشته باشد و تمرینات باشگاهی و اردوهای ملی پایه را دیده باشد. به نظر می‌رسد این صحبت‌ها را به او منتقل کردند و با این کار نیز می‌خواهند از بار مسئولیت شانه خالی کنند.

مظاهری تاکید کرد: اگر مربی خارجی آوردیم حتماً جایی ضعف داشتیم و به دنبال رفع آن با مدیریت صحیح بودیم. اگر مربی توانمندی باشد هیچ وقت بدون تحقیق در این خصوص اظهارنظر نمی‌کند. به نظر من مربیان باشگاهی و پایه ما مربیان خوبی هستند که بوکسورهایی را می‌سازند که در رده پایه مدال می‌گیرند. حتماً مشاورانی این مربی دارد که این مسائل را به او القا می‌کنند.

وی در خصوص عدم حضور  فونتانا در ایران و اینکه مشخص نیست سرمربی تیم ملی فونتانا است یا فونتس، گفت: رحمتی در جاهای مختلف صحبت کرده است و حتی مسیر حرکتی فونتانا برای حضور در ایران را نیز مشخص کرده است. ایشان گفتند که فونتانا قبل از قهرمانی کشور یا بعد از این مسابقات می‌رسد، اما لیست تیم ملی اعلام شد و مشخص نیست این به خاطر عدم هماهنگی در فدراسیون است یا موضوع دیگری در میان است. اگر قرار است فونتانا به ایران بیاید و سرمربی تیم ملی شود، چرا فونتس اسامی نفرات دعوت شده را اعلام کرده است. اصلاً دوستان بگویند فونتانا کجا است و به اردوی اولیه تیم ملی می‌رسد؟

دارنده سه مدال بازی‌های آسیایی خاطرنشان کرد:  از رحمتی که خیلی قاطعانه عنوان کرده است فونتانا به ایران می‌آید، سوال دارم این مربی در حال حاضر کجا است؟ سوال بعدی من از فدراسیون است که چرا در مسابقات قهرمانی کشور، حسین رحمتی مدیر تیم‌های ملی حضور نداشت. مدیر تیم‌های ملی باید آگاهی کامل در خصوص مسائل بوکس داشته باشد، اما رحمتی حتی برای تماشای مسابقات نیامده است. رحمتی که گفته است مدیر تیم‌های ملی نباید فنی باشد، بگوید اگر در قهرمانی کشور یک مربی مدعی می‌شد که بوکسور او خوب است و باید به تیم ملی دعوت شود، چه جوابی برای او داشت؟ بارها اتفاق افتاده است که مربیان در خصوص توانایی‌های بوکسور خود مدعی هستند  که مدیر تیم‌های ملی بر اساس مسائل فنی جواب او را می‌دهد.

مظاهری در ادامه عنوان کرد: عدم حضور رحمتی در قهرمانی کشور نشانگر این است که با خانواده بوکس بیگانه است.  در این مسابقات ابراهیم موسوی نایب رئیس و مدیر سابق تیم ملی حضور داشت و این نشان می‌دهد که فدراسیون نیز به این نتیجه رسیده است که رحمتی فقط به عنوان اسپانسر مالی در این جایگاه قرار دارد و در رودربایستی برای این پست انتخاب شده است. مشکل من با حضور رحمتی نیست و مشکلم این است که رحمتی با حضور در این پست باعث تخریب این جایگاه شده است. رحمتی به محض حضور در این جایگاه جلساتی برگزار و از توجه به تیم‌های پایه و تشکیل اردوهای این تیم‌ها و سرمایه‌گذاری در بخش پایه صحبت کرد، اما چرا خبری از تشکیل اردوی تیم‌های نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید نیست.

وی تصریح کرد: آیا باید بوکسورهایی مانند نفرات تیم نوجوانان که به قهرمانی آسیا و جهان اعزام شدند را به حال خود رها کنیم. این نفرات آینده‌سازان ما هستند، اما چرا اردوهای این تیم‌ها شروع نمی‌شود. حسین رحمتی سه، چهار بار با یکی از مربیان تیم ملی قرار گذاشته است تا برنامه‌های او را بگیرد، اما متاسفانه سر قرار نرفته است. این نشان می‌دهد که اصلاً بوکس برای ایشان مهم نیست و این بی‌احترامی به جامعه بوکس را نیز از چشم حسینی می‌بینیم. اگر ایشان فردی را به عنوان مدیر تیم‌های ملی انتخاب می‌کرد که به پیشکسوتان و مربیان احترام می‌گذاشت، شاهد این اتفاقات نیز نبودیم.

وی در خصوص اظهارات نهرودی که بوکس ایران با فونتانا یا مربی داخلی در خوشبینانه‌ترین حالت توانایی کسب دو سهمیه را دارد، گفت: به نظر من نهرودی با دیده اغماض نگاه کرده است و کسب دو سهمیه کار آسانی نیست. البته ما نمی‌توانیم عدم کسب سهمیه را گردن مربی خارجی بیاندازیم. در این زمان مربیان خارجی نمی‌توانند جوابگوی کسب دو سهمیه باشند، اما در دراز مدت می‌توانند کمک کنند.

انتهای پیام/ 

 

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار ورزشی

پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است

پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
2025-02-16T19:51:58+03:30
سرمربی تیم فوتبال النصر گفت: بازی مهمی مقابل پرسپولیس داریم و به دلیل فشردگی مسابقات برخی از بازیکنان را همراه با خود نداریم.

النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم

النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
2025-02-16T19:51:48+03:30
دروازه‌بان تیم فوتبال النصر گفت: از تیم های ایرانی شناخت دارم و آنها در رقابت های آسیایی عملکرد خوبی داشته اند.

فرزانه فصیحی مصدوم شد

فرزانه فصیحی مصدوم شد
2025-02-16T19:51:40+03:30
قهرمان دونده سرعت ایران در آستانه حضور در مسابقات مهمی چون قهرمانی آسیا و رقابت‌های داخل سالن جهان با مصدومیت مواجه شد.

قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا

قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
2025-02-16T19:11:09+03:30
تیم ملی فوتسال بانوان ایران با شکست میزبان عنوان قهرمانی این تورنمنت را کسب کرد.

رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم

رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
2025-02-16T18:56:24+03:30
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شرایط خوبی داریم و تیم النصر را آنالیز کرده این و برای رویارویی با این تیم آماده ایم.

جدول رده‌بندی تیم‌ها در لیگ برتر والیبال

جدول رده‌بندی تیم‌ها در لیگ برتر والیبال
2025-02-16T18:43:02+03:30
تیم‌های فولاد سیرجان ایرانیان، شهداب یزد، پاس گرگان، شهرداری ارومیه و طبیعت در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان موفق به شکست حریفان خود شدند.

فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش

فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
2025-02-16T18:43:02+03:30
تیم فوتبال «هیرنفین» با گلزنی علیرضا جهانبخش در هفته بیست و سوم لیگ برتر هلند برابر «زووله» متوقف شد.

لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو

لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
2025-02-16T18:30:30+03:30
تیم شهرداری ارومیه با شکست چادرملو اردکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان دبل پیروزی مقابل چادرملو ثبت کردند و به صدرنشینی یک ساعته شهداب پایان داد.

کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند

کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
2025-02-16T18:30:27+03:30
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر این که بازیکنان این تیم از روش های تمرینی‌اش رضایت کامل دارند، گفت: من فوتبال رو به جلو را دوست دارم و در همین رابطه ب...

تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد

تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
2025-02-16T18:16:34+03:30
ملی پوشان جودو ایران در رقابت‌های کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس عنوان قهرمانی بخش مردان را از آن خود کند اما در مجموع آقایان و بانوان سوم شد.

اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد

اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
2025-02-16T18:16:33+03:30
هیئت فوتبال استان تهران اسامی نهایی کاندیدهای پست ریاست را اعلام کرد.

لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت

لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
2025-02-16T18:16:33+03:30
تیم والیبال طبیعت با شکست گیتی‌پسند اصفهان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان امید کمرنگ این تیم برای صعود را کاملاً از بین برد.

طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!

طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
2025-02-16T18:16:32+03:30
اخراج بحث‌برانگیز جود بلینگهام در دیدار اخیر رئال مادرید، واکنش‌های زیادی در اسپانیا به دنبال داشته است. این بازیکن مدعی است که توهین نکرده، اما گزارش داوری ...

کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید

کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
2025-02-16T18:02:58+03:30
کاروان تیم فوتبال النصر عربستان برای دیدار برابر پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا وارد تهران شد.

درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی

درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
2025-02-16T17:36:21+03:30
باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار با النصر عربستان در پیامی از هواداران خود درخواست کرد قوانین کنفدراسیون را رعایت کنند.

پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال

پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
2025-02-16T17:22:59+03:30
در هفته دوازدهم دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر والیبال تیم‌های شهداب و فولادسیرجان برابر حریفان خود پیروز میدان شدند.

امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال

امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
2025-02-16T17:22:59+03:30
تیم پاس گرگان با شکست پیکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان برد ارزشمندی در تهران به دست آورد تا حریف جدی صنعتگران برای کسب سهمیه هشتم پلی آف شود.

عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!

عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
2025-02-16T17:22:58+03:30
اعضای تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با الریان و سفر به قطر عکس دسته جمعی ای را گرفتند که در آن تصویری از سهراب بختیاری زاده سرمربی موقت آبی ها دیده نمی شود.

پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه

پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
2025-02-16T17:09:38+03:30
روز نخست تورنمنت بین‌المللی بوکس روسیه با برتری محمدنژاد و مصباحی برابر حریفان همراه شد.

عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم

عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
2025-02-16T17:09:38+03:30
سرمربی تیم فوتبال جوانان گفت: یمنی‌ها خانواده دارند و در سن حساسی هستند و به همین دلیل خواستیم اواخر بازی با این تیم را مدیریت کنیم.

رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد

رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
2025-02-16T16:30:02+03:30
مدیرعامل باشگاه پیکان تهران از سمت خود استعفا کرد.

رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت

رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
2025-02-16T15:49:37+03:30
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران گفت:آینده کشتی ایران بسیار روشن است چون ایران مشتاق کشتی است. یکی از آرزوهای من این است که مثل سال‌های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۲ بتوانیم یک...

شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی

شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
2025-02-16T15:36:24+03:30
تیم فوتبال نوجوانان ایران اولین بازی خود در تورنمنت توسعه بلاروس را با شکست پشت سر گذاشت.

کاپیتان تیم فوتبال جوانان‌ ایران: همیشه برد می خواهیم

کاپیتان تیم  فوتبال جوانان‌ ایران: همیشه برد می خواهیم
2025-02-16T15:36:23+03:30
مدافع تیم فوتبال جوانان ایران گفت: با نهایت احترام به تیم حریف به بردی پرگل دست یافتیم و صعود مقتدرانه ای داشتیم.

رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم

رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
2025-02-16T15:36:23+03:30
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم و می‌خواهیم ۲۰۰۰ هزار روستا را با تفنگ، سیبل و ساچمه و با کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر تجهیز کنیم.

پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران

پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
2025-02-16T15:23:02+03:30
تیم فوتبال امید پرسپولیس موفق شد در دربی استقلال تهران را شکست دهد.

نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد

نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد
2025-02-16T14:56:20+03:30
مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان با پیروزی تیم آکادمی سحر برابر نفت آبادان آغاز شد.

لیست بازیکنان النصر برای دیدار با پرسپولیس اعلام شد

لیست بازیکنان النصر برای دیدار با پرسپولیس اعلام شد
2025-02-16T14:29:42+03:30
لیست بازیکنان تیم فوتبال النصر عربستان برای دیدار برابر پرسپولیس اعلام شد.

النصر مقابل پرسپولیس آبی پوش شد

النصر مقابل پرسپولیس آبی پوش شد
2025-02-16T14:16:20+03:30
بازیکنان تیم فوتبال النصر در دیدار با پرسپولیس با پیراهن دوم وارد زمین می شوند.

پایان حضور ایران در اسکی آلپاین قهرمانی جهان با نرسیدن جعفری به خط پایان

پایان حضور ایران در اسکی آلپاین قهرمانی جهان با نرسیدن جعفری به خط پایان
2025-02-16T13:49:40+03:30
مرحله پایانی و اصلی مسابقات مارپیچ کوچک مردان اسکی آلپاین قهرمانی جهان امروز به میزبانی اتریش آغاز شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)