میرنیوز

فرنگی‌کاران جوان روی سکوی جهانی ایستادند/ رکورد تاریخی برای ایران

فرنگی‌کاران جوان روی سکوی جهانی ایستادند/ رکورد تاریخی برای ایران 2023-08-20T22:57:19+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون کشتی، رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان روزهای ۲۷ لغایت ۲۹ مردادماه در شهر امان اردن برگزار شد و در پایان تیم ایران توسط احمدرضا محسن نژاد در وزن ۶۳ کیلوگرم، علیرضا عبدولی در وزن ۷۷ کیلوگرم و فردین هدایتی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا، یاسین یزدی در وزن ۸۲ کیلوگرم و ابوالفضل چوبانی در وزن ۸۷ کیلوگرم به مدال نقره و امیررضا ده بزرگی در وزن ۶۰ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

در رده بندی تیمی ایران با ۱۶۲ امتیاز قهرمان شد و تیم‌های گرجستان با ۸۹ و ارمنستان با ۸۸ امتیاز در جایگاه‌های دوم و سوم ایستادند.

با قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان کشورمان رکورد تاریخی برای کشتی کشور ثبت شد و چهار تیم کشتی آزاد نوجوانان، کشتی فرنگی نوجوانان، کشتی آزاد جوانان و کشتی فرنگی جوانان در رقابت‌های جهانی به عنوان قهرمانی دست یافتند. همچنین این تیم‌ها در رقابت‌های قهرمانی آسیا نیز عنوان قهرمانی را از آن خود کردند و کشتی کشور در مدت زمان ۲ ماه شاهد ۸ قهرمانی در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان بود.


نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم علی احمدی وفا در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر لوکاس بنزینگ از آلمان را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۵ از سد دنیس فلورین میهای دارنده مدال برنز بزرگسالان اروپا از رومانی گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر صفر مقابل زاخاری سیلویس از آمریکا به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. احمدی وفا در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب فرید سادیخلی از آذربایجان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب علیشیر گانیف از ازبکستان شد و در جایگاه پنچم ایستاد.

در وزن ۶۰ کیلوگرم امیررضا ده بزرگی در دور نخست با نتیجه ۱۳ بر صفر کمال سوگیلی از ترکیه شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۶ بر صفر هانگشنگ وی یو از چین را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه پیدا کرد. ده بزرگی در این مرحله کوتو گومی از ژاپن را با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب سومیت از هند شد و راهی دیدار رده بندی شد. ده بزرگی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفرسیف اله کورمان از قزاقستان را از پیش رو برداشت و به مدال برنز رسید.

در وزن ۶۳ کیلوگرم احمدرضا محسن نژاد در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر ساندیپ از هند را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر حسین الدین اولیمبویف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل ویتالی اریومنکو از مولداوی با نتیجه ۵ بر ۱ به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. محسن نژاد در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۱ از سد کومی ساوادا از ژاپن گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر ژانتورو میرزاعلی اف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم اهورا بویری در دور اول با نتیجه ۱۰ بر ۲ زولت تاکاس از مجارستان را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۵ الیاس یانداروف از روسیه را شکست داد و راهی یک چهارم نهایی شد. بویری در این مرحله با نتیجه ۸ به صفر بر والیوسکی از بلاروس غلبه کرد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۴ غلوب مصطفی حسین الاملدین از مصر شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب آزات ساریار از ترکیه شد و در جایگاه پنجم ایستاد.

در وزن ۷۲ کیلوگرم سیدمحمد مهدی میری در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر عرفان میرزویف از اوکراین را شکست داد وی در دور دوم با نتیجه ۱ بر ۱ در مقابل روسلان نوراله یف از آذربایجان به پیروزی رسید و به یک چهارم نهایی رسید. میری در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر ۱ به ایمران علیف از روسیه باخت و با توجه به راه یابی این کشتی گیر روس به دیدار فینال، میری به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۵ بر ۳ آنکیت گولیا از هند را از پیش رو برداشت و به دیدار رده بندی راه یافت. میری در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۱ مقابل آنری پوتکاریدزه از گرجستان مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۷۷ کیلوگرم علیرضا عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر دیپاک پونیا از هند را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر مقابل ابراهیم تابایف از بلژیک به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. عبدولی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل تورنیکه میکلادزه از گرجستان به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار با نتیجه ۱ بر ۱ از سد الکساندر سولووی از مولداوی گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۸۲ کیلوگرم یاسین یزدی در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر ۵ ایمام علی اف از روسیه شکست داد. یزدی در دور بعد با نتیجه ۱۱ بر ۸ اسلام یولویف از قزاقستان شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی رسید. وی در این مرحله کاکه گاوا از ژاپن را با نتیجه ۹ بر ۱ شکست داد و به نیمه نهایی راه پیدا کرد. یزدی در این مرحله مقابل روبن گئورگیان از ارمنستان با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر ۱ مقابل آلپرن بربر از ترکیه شکست خورد و صاحب مدال نقره شد.

در وزن ۸۷ کیلوگرم ابوالفضل چوبانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر لوایلو ایوانوف از بلغارستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۷ بر ۱ مقابل ویات وولکر از آمریکا پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. چوبانی در این دیدار با نتیجه ۱ بر ۱ ویگن نازاریان قهرمان ال گذشته از ارمنستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۱ مغلوب آچیکو بولکوادزه از گرجستان شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۹۷ کیلوگرم امیررضا اکبری در دور اول با نتیجه ۶ بر ۱ داریوس کیفر از آلمان کشتی شکست داد. اکبری در دور دوم با نتیجه ۵ بر صفر و ضربه فنی مقابل ابوبکر خاسالاخانوف از بلاروس شکست خورد و توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۱۳ بر ۳ مغلوب ماگومد مختاروف از روسیه شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم فردین هدایتی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر مقابل آرامایس هاروتونیان از ارمنستان به برتری دست یافت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر طالیپ جیتفجی از ترکیه را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. هدایتی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر فکری محمد عیسی از مصر را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر ون هائو جیانگ از چین را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

رده بندی انفرادی:

۵۵ کیلوگرم: ۱- ایسخار کوربایف (قزاقستان) ۲- فرید صادیخلی (آذربایجان) ۳- نوریستان سیورکولوف (قرقیزستان) و علیشیر گانیف (آذربایجان) ۵- علی احمدی وفا (ایران)
۶۰ کیلوگرم: ۱- سوران آقاجانیان (ارمنستان) ۲- سومیت (هند) ۳- امیررضا ده بزرگی (ایران) و ایلکین گوربانوف (آذربایجان)
۶۳ کیلوگرم: ۱- احمدرضا محسن نژاد (ایران) ۲- ژانتورو میرزعلی اف (قرقیزستان) ۳- دین اسلام ساگیتجان (قزاقستان) و کومی ساوادا (ژاپن)
۶۷ کیلوگرم: ۱- مصطفی الاملدین (مصر) ۲- گاسپار ترتریان (ارمنستان) ۳- ارسلانبک سلیم اف (لهستان) و آزات ساریار (ترکیه)
۷۲ کیلوگرم: ۱- ایمران علی اف (روسیه) ۲- لونت لوای (مجارستان) ۳- موحامد علی گوجمن (ترکیه) و آنری پوتکارادزه (گرجستان) ۵- محمدمهدی میری (تهران)
۷۷ کیلوگرم: ۱- علیرضا عبدولی (ایران) ۲- الکساندر سولووی (مولداوی) ۳- دیپاک پونیا (هند) و عبدالمسیح عبدالمسیح (روسیه)
۸۲ کیلوگرم: ۱- آلپرن بربر (ترکیه) ۲- یاسین یزدی (ایران) ۳- ایمام علی اف (روسیه) و داتا چاخایدزه (گرجستان)
۸۷ کیلوگرم: ۱- آچیکو بولکوادزه (گرجستان) ۲- ابوالفضل چوبانی (ایران) ۳- آسان ژانیشوف (قرقیزستان) و ویگن نازاریان (ارمنستان)
۹۷ کیلوگرم: ۱- ابوبکر خاسالخانوف (بلاروس) ۲- گور عیوضیان (گرجستان) ۳- ماگومد مختاروف (روسیه) و روستیسلاو کووالی (مولداوی) … ۱۰- امیررضا اکبری (ایران)
۱۳۰ کیلوگرم: ۱- فردین هدایتی (ایران) ۲- ونهائو جیانگ (چین) ۳- آچیلیاس چاریسیدیس (یونان) و فکری محمد عیسی (مصر)

رده بندی تیمی: ۱- ایران ۱۶۲ امتیاز ۲- گرجستان ۸۹ امتیاز ۳- ارمنستان ۸۸ امتیاز ۴- ترکیه ۸۱ امتیاز ۵- قرقیزستان ۷۰ امتیاز ۶- قزاقستان ۶۰ امتیاز ۷- هند ۵۵ امتیاز ۸- مصر ۴۶ امتیاز ۹- آذربایجان ۴۳ امتیاز ۱۰- مولداوی ۳۹ امتیاز

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار ورزشی

فرنگی‌کاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند

فرنگی‌کاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
2025-02-16T21:49:37+03:30
تیم منتخب کشتی فرنگی جوانان کشورمان قهرمان رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال جام سیراکوف بلغارستان شد.

پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال

پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
2025-02-16T21:36:18+03:30
تیم ۷ نفره اعزامی شنا ایران به رقابت های جام آزاد دوبی صاحب ١٣ مدال شامل ۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز شد.

پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال

پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
2025-02-16T21:09:38+03:30
تیم ١٣ نفره اعزامی شنا ایران به رقابت های جام آزاد دوبی صاحب ١٣ مدال شامل ۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز شد.

پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است

پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
2025-02-16T19:51:58+03:30
سرمربی تیم فوتبال النصر گفت: بازی مهمی مقابل پرسپولیس داریم و به دلیل فشردگی مسابقات برخی از بازیکنان را همراه با خود نداریم.

النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم

النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
2025-02-16T19:51:48+03:30
دروازه‌بان تیم فوتبال النصر گفت: از تیم های ایرانی شناخت دارم و آنها در رقابت های آسیایی عملکرد خوبی داشته اند.

فرزانه فصیحی مصدوم شد

فرزانه فصیحی مصدوم شد
2025-02-16T19:51:40+03:30
قهرمان دونده سرعت ایران در آستانه حضور در مسابقات مهمی چون قهرمانی آسیا و رقابت‌های داخل سالن جهان با مصدومیت مواجه شد.

قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا

قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
2025-02-16T19:11:09+03:30
تیم ملی فوتسال بانوان ایران با شکست میزبان عنوان قهرمانی این تورنمنت را کسب کرد.

رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم

رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
2025-02-16T18:56:24+03:30
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شرایط خوبی داریم و تیم النصر را آنالیز کرده این و برای رویارویی با این تیم آماده ایم.

جدول رده‌بندی تیم‌ها در لیگ برتر والیبال

جدول رده‌بندی تیم‌ها در لیگ برتر والیبال
2025-02-16T18:43:02+03:30
تیم‌های فولاد سیرجان ایرانیان، شهداب یزد، پاس گرگان، شهرداری ارومیه و طبیعت در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان موفق به شکست حریفان خود شدند.

فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش

فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
2025-02-16T18:43:02+03:30
تیم فوتبال «هیرنفین» با گلزنی علیرضا جهانبخش در هفته بیست و سوم لیگ برتر هلند برابر «زووله» متوقف شد.

لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو

لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
2025-02-16T18:30:30+03:30
تیم شهرداری ارومیه با شکست چادرملو اردکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان دبل پیروزی مقابل چادرملو ثبت کردند و به صدرنشینی یک ساعته شهداب پایان داد.

کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند

کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
2025-02-16T18:30:27+03:30
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر این که بازیکنان این تیم از روش های تمرینی‌اش رضایت کامل دارند، گفت: من فوتبال رو به جلو را دوست دارم و در همین رابطه ب...

تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد

تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
2025-02-16T18:16:34+03:30
ملی پوشان جودو ایران در رقابت‌های کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس عنوان قهرمانی بخش مردان را از آن خود کند اما در مجموع آقایان و بانوان سوم شد.

اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد

اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
2025-02-16T18:16:33+03:30
هیئت فوتبال استان تهران اسامی نهایی کاندیدهای پست ریاست را اعلام کرد.

لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت

لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
2025-02-16T18:16:33+03:30
تیم والیبال طبیعت با شکست گیتی‌پسند اصفهان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان امید کمرنگ این تیم برای صعود را کاملاً از بین برد.

طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!

طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
2025-02-16T18:16:32+03:30
اخراج بحث‌برانگیز جود بلینگهام در دیدار اخیر رئال مادرید، واکنش‌های زیادی در اسپانیا به دنبال داشته است. این بازیکن مدعی است که توهین نکرده، اما گزارش داوری ...

کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید

کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
2025-02-16T18:02:58+03:30
کاروان تیم فوتبال النصر عربستان برای دیدار برابر پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا وارد تهران شد.

درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی

درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
2025-02-16T17:36:21+03:30
باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار با النصر عربستان در پیامی از هواداران خود درخواست کرد قوانین کنفدراسیون را رعایت کنند.

پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال

پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
2025-02-16T17:22:59+03:30
در هفته دوازدهم دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر والیبال تیم‌های شهداب و فولادسیرجان برابر حریفان خود پیروز میدان شدند.

امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال

امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
2025-02-16T17:22:59+03:30
تیم پاس گرگان با شکست پیکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان برد ارزشمندی در تهران به دست آورد تا حریف جدی صنعتگران برای کسب سهمیه هشتم پلی آف شود.

عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!

عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
2025-02-16T17:22:58+03:30
اعضای تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با الریان و سفر به قطر عکس دسته جمعی ای را گرفتند که در آن تصویری از سهراب بختیاری زاده سرمربی موقت آبی ها دیده نمی شود.

پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه

پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
2025-02-16T17:09:38+03:30
روز نخست تورنمنت بین‌المللی بوکس روسیه با برتری محمدنژاد و مصباحی برابر حریفان همراه شد.

عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم

عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
2025-02-16T17:09:38+03:30
سرمربی تیم فوتبال جوانان گفت: یمنی‌ها خانواده دارند و در سن حساسی هستند و به همین دلیل خواستیم اواخر بازی با این تیم را مدیریت کنیم.

رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد

رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
2025-02-16T16:30:02+03:30
مدیرعامل باشگاه پیکان تهران از سمت خود استعفا کرد.

رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت

رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
2025-02-16T15:49:37+03:30
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران گفت:آینده کشتی ایران بسیار روشن است چون ایران مشتاق کشتی است. یکی از آرزوهای من این است که مثل سال‌های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۲ بتوانیم یک...

شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی

شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
2025-02-16T15:36:24+03:30
تیم فوتبال نوجوانان ایران اولین بازی خود در تورنمنت توسعه بلاروس را با شکست پشت سر گذاشت.

کاپیتان تیم فوتبال جوانان‌ ایران: همیشه برد می خواهیم

کاپیتان تیم  فوتبال جوانان‌ ایران: همیشه برد می خواهیم
2025-02-16T15:36:23+03:30
مدافع تیم فوتبال جوانان ایران گفت: با نهایت احترام به تیم حریف به بردی پرگل دست یافتیم و صعود مقتدرانه ای داشتیم.

رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم

رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
2025-02-16T15:36:23+03:30
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم و می‌خواهیم ۲۰۰۰ هزار روستا را با تفنگ، سیبل و ساچمه و با کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر تجهیز کنیم.

پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران

پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
2025-02-16T15:23:02+03:30
تیم فوتبال امید پرسپولیس موفق شد در دربی استقلال تهران را شکست دهد.

نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد

نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد
2025-02-16T14:56:20+03:30
مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان با پیروزی تیم آکادمی سحر برابر نفت آبادان آغاز شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)